6 Απριλίου 2008

..οι καλύτεροι φίλοι μας!

Στο προηγούμενο post αναφερθήκαμε στο απίστευτο περιστατικό με το σκυλί. Θα ήθελα όμως σε αυτή την ανάρτηση να αναδείξουμε την άλλη πλευρά. Έλαβα ένα email με τη παρακάτω αληθινή ιστορία.

Ένα σκυλί τραυματίζεται από ένα διερχόμενο αμάξι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου το εγκαταλείπει αβοήθητο.. εκείνη τη στιγμή ένα άλλο σκυλί τρέχει κοντά στο πληγωμένο ζώο για να το βοηθήσει. Προσπαθεί να το τραβήξει στην άκρη του δρόμου, σε ένα ασφαλέστερο σημείο, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο και τη δική του ζωή. Μένει δίπλα στο φίλο του, και καλεί βοήθεια…

Διερχόμενοι φωτογραφίζουν το σκηνικό…

Είναι πολλές οι φορές που τα ζώα μας διδάσκουν αξίες...

Υπάρχει ευτυχώς και η άλλη πλευρά της ζωής.
Με ανθρώπους, οι οποίοι αγαπάνε πραγματικά τα ζώα.
Το παρακάτω βίντεο είναι από τα πιο αγαπημένα μου, πραγματικά όποτε το βλέπω με ανεβάζει πολύ. Θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας.

Εύχομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα τέτοιο σκύλο..και να αναρτήσω ένα βίντεο δικό μου που θα του το αφιερώνω .. :)
Καλή Κυριακή, καλή εβδομάδα!

204 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 204 από 204
ολα θα πανε καλα... είπε...

Eκπληκτικό...Τα ζώα πάντα μάς διδάσκουν με το παράδειγμά τους και θεωρώ ηλίθιο να λέμε τους αναίσθητους ανθρώπους "ζώα".
Καλησπέρα!

Roadartist είπε...

@ όλα θα πάνε καλά...: και εγώ αυτό πιστεύω αγαπητή.. Να είσαι καλά, καλή κυριακή.

ceralex είπε...

Αγαπητή μου roαdartist... μου χε διαφύγει το post σου αυτό...τα έχω χάσει με τις φωτογραφίες και την ντίδραση του σκυλου.. έχω ακούσει περιστατικά τετοια αλλα οι φωτο είναι συγκλονιστηκές... όσο για τον κούκλο που θέλεις..πράγματι είναι μεγάλη ευθύνη και μεγάλη απόφαση ζωής... αλλα αυτά που σου προσφέρει... δεν θα τα εισπράξεις από κανέναν άνθρωπο...

να είσαι καλά!!!

Roadartist είπε...

@ ceralex: Καλημέρα ceralex, τοτε σε ειχα σκεφτεί, γιατί θυμάμαι οτι ο σκυλάκος σου μοιάζει πολύ με το σκυλί στο συγκεκριμένο βίντεο.. (σωστά?) Χαίρομαι που σε αγγιξε η ανάρτηση, χαίρομαι που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που αγαπανε εμπρακτα τα ζωα. Να εισαι παντα καλα. Οσον αφορα το σκυλακο, θελω παρα πολυ να παρω, αλλά το αναβάλλω προς το παρόν ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες. Επειδή ειναι μεγάλη ευθύνη και θέλω οταν τον παρω να μπορώ να του αφιερώσω χρόνο και ότι άλλο θα απαιτείται. Αλλά σίγουρα πιστεύω θα γίνει. Να προσέχεις το μικρό σου φίλο (το πιστεύω οτι εισπράτεις απίστευτα πραγματα) καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 204 από 204   Νεότερο› Νεότερο»
Related Posts with Thumbnails