20 Μαΐου 2009

Julian Beever 3d street art

Ο Julian Beever, βρετανικής καταγωγής, πασίγνωστος παγκοσμίως, ζωγραφίζει πεζοδρόμια από την δεκαετία του ‘90 χρησιμοποιώντας κιμωλίες και μια ιδιαίτερη τεχνική που επιτρέπει στα έργα του να φαίνονται τρισδιάστατα από συγκεκριμένες οπτικές γωνίες. O Beever με το φαινόμενο της αναμόρφωσης καταφέρνει να ξεγελάσει την αντίληψη μας για την προοπτική!

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να τον δείτε καθώς δημιουργεί ένα έργο του...





Ακόμη ένα ενδιαφέρον βίντεο, μπορείτε να το δείτε, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: A time-lapse video of Beever creating a whitewater rafting scene

Παρακάτω λίγα από τα έργα του στους δρόμους του κόσμου.. Εντελώς..'εξωπραγματικά'..





Σήμερα εργάζεται ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης και δημιουργεί κυρίως τοιχογραφίες για επιχειρήσεις. Έχει εργαστεί στο UK, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Δανία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Βραζιλία και την Αργεντινή.
Αναρωτιέμαι τί θα ζωγράφιζε στα πεζοδρόμια της Αθήνας!!.. :)

Ενδιαφέροντα links για τον Julian Beever:

---------------

Η καταπληκτική παράσταση "Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου" με την Νένα Μεντή περιοδεύει στην επαρχία, συγκεκριμένα αυτή την περίοδο σε Βόλο, Σέρρες και Ξάνθη..
Οι φίλοι από την επαρχία, μην την χάσετε....

Παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου (18-20/5), στο Δημοτικό Θέατρο Σερρών (22-24/5), και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης (25/5).
Μια από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς!! ..

----
Καλή εβδομάδα...
Φιλιά πολλά!!
Related Posts with Thumbnails