3 Απριλίου 2008

Comicdom Con Athens 2008

Αυτό το φεστιβάλ θα ενθουσιάσει τους φίλους των comic, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση θα συγκεντρωθούν μερικοί από τους διασημότερους σχεδιαστές comic στον κόσμο.

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2008, θα πραγματοποιηθεί η διήμερη γιορτή για τα comic, το Comicdom Con Athens 2008.

Το διήμερο Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται στο κεντρικό κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι), θα παρουσιαστούν διεθνείς προσκεκλημένοι, βραβεία comics, προβολές, σεμινάρια, φιλανθρωπικό sketch event, bazaar με τη συμμετοχή comic-shops και εκδοτικών εταιριών.

Ο David Lloyd είναι η «βεντέτα» της φετινής διοργάνωσης καθώς οι ήρωες που σχεδίασε μαζί με τον Alan Moore για το «V for Vendetta» μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη και έγιναν έτσι διάσημοι παγκοσμίως.
Στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2008 διοργανώνεται επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση σχεδίων του Will Eisner με τίτλο "The «Spirit» of Will Eisner".

Aναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα φεστιβάλ: ΕΔΩ
Διάρκεια Φεστιβάλ: 5 - 6 Aπριλίου, 2008
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 21:30
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Comicdom Con Athens 2008 επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: http://www.comicdom-con.gr/

83 σχόλια:

patsiouri είπε...

Όπα!!! Είμαι η πρώτη!! Καληνύχτα μικρή!!

roadartist είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Luthien είπε...

Τέλειο!!!Είχα διαβάσει γι’ αυτό!Θα ήθελα πολύ να πάω αλλά δεν μπορώ...:(
Καληνύχτα!!

Roadartist είπε...

Καληνύχτα και σε σένα patsiouraki! Χρονια πολλα ξανα :) )

Roadartist είπε...

@ luthien: νομίζω οτι για όποιον αγαπάει τα comic ειναι ενα φεστιβαλ που δεν πρέπει να χάσει. Κρίμα που δεν θα είσαι εδώ. Καληνύχτα και σε σένα!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα comic, παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Μαριλένα είπε...

Πολύ μου αρέσουν τα κομικς.

στην ένωση έχω φάει χρόνια, ειδικά στη βιβλιοθήκη της, αχχ, τι μου θυμισες :)))

φιλιά πολλά και καλό βροχερό μας βράδυ :))
(υπέροχο δεν ειναι; :))

Κόκκινη Ομπρέλα είπε...

Αχ, ζηλεύω....

Μ' αρέσουν τα κόμικς και τα απολαμβάνω σε συχνή πυκνή βάση με την πιο κατάλληλη παρέα, μια 7 χρονη μικρή οπαδό τους. Τι κρίμα να τα έχουν κατηγορήσει τόσο! Δεν μ' αρέσουν οι κινδυνολόγοι.Είναι σαν να εθελοτυφλούν μπροστά σε μία αλήθεια που σου μιλάει με τον δικό της τρόπο.

Να σαι καλά φίλη μου καλή,
ευχές για ένα υπέροχο βράδυ. Σ' ευχαριστώ.

ILIAS είπε...

Καλημέρα Αρτίστα με τις πάντα όμορφες αναρτήσεις σου σχετικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τέχνη!
Τελευταία τα κόμικς έχουν γίνει της μόδας σε κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το V for Vendetta (Alan Moore & David Lloyd) που ανέφερες,300(Zack Snyder-2006), Spiderman, Sin City(Robert Rodriguez,Frank Miller-2005),X-Men trilogy(Bryan Singer-2000),Hulk(Ang Lee-2003), Fantastic 4, Asterix & Ovelix κ.α. Πολλά αν όχι όλα, πολύ καλά διασκευασμένα στον κινηματoγράφο. Τα αγαπημένα μου είναι το Sin City, οι 300 και το V

Την καλημέρα μου, νά'σαι πάντα καλά αγαπητή Roadartist

Equilibrium είπε...

Όσο δεν τα διάβαζα μικρός, τώρα έχω κολλήσει!

καλό μήνα και καλό ξημέρωμα!

Flora είπε...

Ήθελα να'ξερα πού τα μαθαίνεις όλα αυτά.
Είσαι μεγάλη γάτα εσύ...
Να σου πω, ως προς τα comics, εγώ είμαι στο fun club του Asterix!
Εσύ;

Είδωλο είπε...

Εμενα ο Αρτσι μου αρεσε, παντα ητανε πολυ σεξυ aussie boy
αχαχαχαχα

ο δυσλεξικός δάσκαλος είπε...

Καλημέρα , καλλιτέχνιδα! Πάντα με ενδιαφέροντα θέματα το μπλογκ σου!

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Ζηλεύω που δεν έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω από κοντά αυτές τις εκδηλώσεις... :(

Να είσαι καλά για όλα αυτά που "μου δείχνεις" :)

Καλή σου ημέρα!

Meropi είπε...

Καλημέρα μικρή μου Καλλιτέχνιδα,
έλειπα ταξιδάκι και τώρα που γύρισα είπα να επισκεφτώ τους φίλους μου. Και βλέπω πάλι ωραία ανάρτηση. Έχεις γίνει το πολιτιστικό ημερολόγιο μας.

manetarius είπε...

Καλημέρα roadούλα,
Κοοοοόμιιιιιξξξξ ... ουουουουιιιιί!!!

Roadartist είπε...

@ Akon: Καλημέρα Ακον μου, ναι όντως έχουνε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, σαν να ξετυλίγεται μπροστά σου ένας άλλος κόσμος..σκιτσογραφημένος, μαγικός!!

Roadartist είπε...

@ Μαριλενα: Aχ και εγώ απο την ένωση έχω αναμνήσεις.. :( δεν μπορώ να πω οτι τις θυμάμαι με νοσταλγία πάντως.. χαχα φιλάκια βροχερή καλημέρα Μαριλένα μου!!

Roadartist είπε...

@ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΠΡΕΛΑ: Να μη ζηλεύεις. Το καλό με την τέχνη είναι οτι μπορείς να ταξιδέψεις μέσω αυτής όπου κ αν βρίσκεσαι.. Δεν θα σταματήσει αυτό το ταξίδι ποτέ, όποια κ αν είναι η απόσταση.. Μέσω ενός σκιτσογραφημένου χαρτιού μπορείς να ταυτιστείς με τους ήρωες, να πιστέψεις σε υπερδυνάμεις που θέλουν να πατάξουν το κακό.. άχ ευτυχώς που υπάρχουν και τα κομικ, ε κόκκινη ομπρελίτσα?? Και εμένα δεν μου αρέσουν οι κινδυνολόγοι. Τα κομικ αποτελούν την 9η τέχνη :) ΦΙΛΙΑ!!

Roadartist είπε...

@ EKTORAS: Καλημέρα Εκτορα! Οτι έχει να κάνει με τη τέχνη με αφορά :) Χαίρομαι απίστευτα που γίνεστε όλοι συνταξιδιώτες σε αυτό το ταξίδι..δεν ειναι ωραια? Μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, σε όλα τα φάσματα του, μπορούμε να βλέπουμε τη ζωή και τη κάθε μέρα με άλλη ματιά! Αποκτά ένα επιπλέον νόημα..πιο φωτεινό και όμορφο!!
Όλες τις ταινίες που ανέφερες τις έχω δει. Πιο πολύ μου άρεσαν οι 300 (κόλλημα!!), το V και ο Αστεριξ! Είδες που έχουμε πολλά να πούμε εμείς τελικά?? Και που είσαι ακόμα σε φιλώ καλή βροχερή μέρα Έκτορα!

Roadartist είπε...

@ Equilibrium: Καταλαβαίνω τι εννοείς! Ειδικά με τις ταινίες κολλάς..Οι περισσότερες είναι αριστουργηματικές..Καλό μήνα και σε σένα equilibrium!

Roadartist είπε...

@ Flora: Kαλημέρα Φλώρα! Δεν έχεις ακόμα πειστεί/καταλάβει οτι λατρεύω οτι έχει να κάνει με τέχνες? Δεν θα μου ξεφύγει κάτι που το αγαπάω.. :)
Αυτή η ανάρτηση είναι για όσους έχουνε κάποιο "κόλλημα" με τα κόμικ, και θα είναι κρίμα να τη χάσουν. Ενημερωτικά δηλαδή για τους πιο εξειδικευμένους..φαν!! Χαίρομαι που περνάς, θέλω πάντα τη γνώση σου! Οσο για τον Αστερίξ, φαν κι εγώ! Καλημέρα!

Roadartist είπε...

@ x-oyranoy: Και εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά είχα κόλλημα με τον Άρτσι!!!! χαχα καλημέρα :)

Roadartist είπε...

@ο δυσλεξικός δάσκαλος: Να είσαι καλά Δάσκαλε. Και τη δική μου καλημέρα :0

Roadartist είπε...

@τo τέρας της «αμάθειας»: Να μη ζηλεύεις καθόλου! Έχετε άλλες ομορφιές εσείς εκεί..εμείς να δεις πόσο σας ζηλεύουμε! Η τέχνη σε ταξιδεύει πάντα απο όπου κ άν είσαι~! Παρόλ'αυτά χαίρομαι για τις συζητήσεις που ανοίγουμε, νομίζω οτι μόνο σε όφελος μας είναι! Και μου αρέσει αυτό που μου έγραψες, οτι σου αρέσει που σου "τα δείχνεις" :) Ευχαριστώ τις καλημέρες μου :)

Roadartist είπε...

@ Meropi: Καλημέρα Μερόπη μου! Είχες πάει στη κόρη σου? Ελπίζω όλα να είναι καλά, και να πέρασες όμορφα στο ταξίδι σου. Ευχαριστώ για τα λόγια σου. Οτι αφορά τις τέχνες και το πολιτισμό, το ξέρεις οτι με μεθάει...χαίρομαι να μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά πολύ
καλημέρα να έχουμε όλοι :)

Roadartist είπε...

@ mane-tarious : Γειά σου mane-tarious, καλη μέρα και σε σένα!!!!

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Καλημέρα!! :))

Λακων είπε...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Μάλλον θα επισκεφτώ την έκθεση.

Roadartist είπε...

@ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ: Καλημέρα και σε σένα Νικόλα!!

Roadartist είπε...

@ Λακων: Να είσαι καλά Λάκων, μια σύντομη ενημέρωση ήταν, για όποιον ενδιαφέρεται..γιατί πέρασε λίγο στα ψιλά.. Φιλιά, καλημέρα!

moukelis είπε...

Πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον,ειδικά για τους λάτρεις των κόμικ!
Καλημέρα! :@)

dromaki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαρια Νικολαου είπε...

πολυ ενδιαφερον ακουγεται
Καλημερα

dromaki είπε...

Οταν διαβάζω τέτοιες αναρτήσεις σκέφτομαι τα μειονεκτήματα της επαρχίας...και ξέρεις κάτι αρτίστα μου με πιάνει θλίψη που τα παιδιά των χωριών μας δεν μπορούν να απολαύσουν ένα τέτοιο φεστιβάλ ή κάποια έκθεση .ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!

Roadartist είπε...

@ moukelis: Οντως θ'ενδιαφέρει όσους αγαπούν τα κόμικ.. Είναι και δωρεάν η είσοδος.. Καλησπέρα :)

Roadartist είπε...

@Μαρία Νικολάου: Καλημέρα κ σε σένα Μαρία, για οποιον ασχολείται σίγουρα θα είναι καλό να πάει.. :)

Roadartist είπε...

@ dromaki: Δεν μπορώ να το αρνηθώ, είναι όντως άδικο. Τα παιδιά της επαρχίας δεν μπορούν να δούνε όσα μπορούν τα αντίστοιχα παιδιά που μένουν σε πόλεις, ειδικά σε Αθήνα ή θεσσαλονίκη.
Αν ποτέ έμενα στην επαρχία, το πρώτο πράγμα που θα μου έλειπε θα ήταν σίγουρα η επαφή με τα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας.
Ξέρεις κάτι όμως δρομάκι μου? Αυτά τα παιδιά επειδή ακριβώς τα έχουνε στερηθεί, μπορούνε και να τα εκτιμήσουν περισσότερο, σε σχέση με ένα παραχορτασμένο παιδί της πόλης..
Ας πούμε το σκηνικό που είχες κάνει με τους κλόουν, θα τους έδωσε πολύ χαρά, που ένα παιδί της πόλης, μπορεί και να μην είχε την ίδια διάθεση να το ζήσει με την ίδια ένταση.
Ασε που καλώς ή κακώς λίγοι γονείς παρακινούν τα παιδιά τους να αγαπήσουν και να γνωρίσουν την τέχνη.. Δεν είναι τυχαίο οτι τα μουσεία κ τα θέατρα είναι άδεια.
Κρίμα πραγματικά γιατί υπάρχουν υπέροχες θεατρικές παιδικές παραστάσεις.. και ειδικές εκθέσεις για παιδιά..σε διάφορα μουσεία. Αλλά είναι μάλλον στην νοοτροπία του νεοέλληνα να μη πολυψάχνεται πάνω σε αυτά τα θέμα. Πολύ κρίμα και άδικο σίγουρα το ξέρω.
Φιλιά πολλά.

faraona είπε...

Τρελλαινομαι για κομικς.Κριμα,,,θαερθω 8 Μαιου στην Αθηνα ελπιζω να υπαρχει και τοτε κατι πολυ ενδιαφερον να δω.
Θυμαμαι εναν πολυ καλο μου δασκαλο στο Δημοτικο που μας εξηγουσε τι ειναι τα κομικς καιμας εβαζε να φτιαχνουμε δικα μας.... με ποσο ενδιαφερον τον ακουγαμε.

Αρτιστα μου φιλια
το τραγουδι απαιχτο.

fish eye είπε...

πολυ θα ηθελα να την δω την εκθεση..Και αυτην..

φιλι

leila είπε...

μου αρεσουν τα κομικ!
και V for vedetta που γυριστηκε στην μεγαλη οθονη το ειχα βρει πολυ καλο!

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Πολυ ωραία!!!
Ενα φεστιβάλ για όλους εμάς
που ακομα παραμένουμε παιδιά

Καλημέρα

κοτσυφοφιλιά

τσίου!!!

Roadartist είπε...

@ Faraona: Δεν πειράζει φαραόνα μου, πριν έρθεις Αθήνα θα βρω χρόνο να σου στείλω σε email τα πιο όμορφα πράγματα που θα γίνονται εκείνη τη περίοδο στην Αθήνα για να μη τα χάσεις (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα).. Θα υπάρχουν και τότε αρκετές ομορφιές.. :) Οσο για το τραγουδάκι χαίρομαι που σου άρεσε, θα σου στείλω μέσα στη μέρα και άλλο, φιλιά πολλά :)

Roadartist είπε...

@ φεγγαραγκαλιες: Ισχύει και για εσένα λοιπόν το παραπάνω σχόλιο στη φαραόνα μας.. Οταν βρεις χρόνο θα υπάρχουν και άλλες όμορφες εκθέσεις.. Να είσαι καλά, διάθεση να έχουμε να 'γυρνάμε' :) φιλιά!

Roadartist είπε...

@ leila: Καλησπέρα leilaaaa συμφωνώ! Το v for vedetta μου άρεσε και εμενα αρκετά :-)

Roadartist είπε...

@ karaflokotsifas: Κοτσιφάκι αυτό ακριβώς..τα κομικς ειναι για όσους ακόμα αισθάνονται παιδιά και μπορούνε να ονειρεύονται μέσα απο τις εικόνες! τσιουυυυυυυ :)

reader είπε...

Καλησπέρα κι ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!
Άνοιξα κι ένα νέο blog.
Imagine

dyosmaraki είπε...

Ενδιαφέρουσα είδηση. Ισως να τα καταφέρω να πάω

Καλό απόγευμα

Roadartist είπε...

@ 2008: Καλησπέρα imagine. Να είσαι καλά, καλή αρχή στο νέο σου blog λοιπόν!

Roadartist είπε...

@ dyosmaraki: Καλησπέρα Μαράκι, και εγώ δεν είμαι σίγουρη αν θα προλάβω να πάω, αλλά το ανέρτησα μήπως κάποιος ενδιαφέρεται και δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Επίσης, καλό απόγευμα.

geokalp είπε...

πολύ χαίρομαι που (συνεχίζω να) μαθαίνω τα ωραία events από 'σένα!

Dr_MAD είπε...

Ο δικός μας Sandman_gr χτες το έθιξε το θέμα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον και εκείνο το post

Comicdom by Sandman_GR

Roadartist είπε...

@ geokalp: Nα είσαι καλά φίλε μου, και εγώ χαίρομαι που εξακολουθείς να περνάς :) καλησπέρες.. :)

Roadartist είπε...

@ MAD: Ευχαριστώ για την ενημέρωση mad, αξίζει σίγουρα προβολή αυτό το event, καλό απόγευμα.

Βάσσια είπε...

Αυτές είναι εκθέσεις απίστευτες!!!

Και τα κόμικ - είναι τέχνη.

( ευτυχώςπου υπάρχει το 09 της Ε, και όλο και κάτι μαθαίνω)
:-)

Road, μια γλυκιά καλησπέρα.

iLiAs είπε...

..για παιδιά και για μεγάλα "παιδάκια" :)

Καλησπέρα Αρτίστα :)

. είπε...

Καλησπέρα καλλιτέχνιδα!
ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΞ...τα αγαπημένα μου κόμικς!Τι μου θύμισες...

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα roadartist μου!!!

Roadartist είπε...

@ Vassia : Βεβαια και είναι τέχνη! Το 09 το έπερνα φανατικά μια περίοδο..Καλησπέρα γλυκιά βάσσια!

Roadartist είπε...

@ iLiAs: Για εμάς δηλαδή! καλησπέρα!

Roadartist είπε...

@ Ανασαιμιά: Βέβαια και ο Αρκάς πολύ αγαπημένος.. :) Καλησπέρα!

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas: Καλησπέρα Ηφαιστίωνα μου και σε σένα!!!

eva είπε...

Ένα φεστιβάλ πολύχρωμο, χαρούμενο και αισιόδοξο να συμβαδίσει με την έκθεση παιδικού βιβλίου για όσους κολυμπούν κόντρα στον χρόνο! (Όλα σε προεξεταστική περίοδο πρέπει να γίνονται;)

Roadartist είπε...

@evaggelia-p: όσον αφορά το τελευταίο σου ερώτημα, ω ναι .. αυτό ξαναπες το!! Και εγώ αυτό διερωτάμαι γμτ!!! :(

Madame de la Luna είπε...

Καλησπέρα Roadartist. Αχ, αυτά τα φεστιβάλ γενικώς είναι ωραία κι ενδιαφέροντα. Στο συγκεκριμένο δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω, αλλά το περσινό με τα comics στην Τεχνόπολη, μου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές έχουμε ταυτίσει τα παιδικά μας χρόνια με τους ήρωες των κόμιξ.Και πιστεύαμε ότι μεγαλώνοντας θα γινόμασταν εμείς οι ήρωες-αληθινοί κι όχι χάρτινοι- που θα σώζαμε τον κόσμο...Τώρα απλά μεγαλώνουμε συμβιβαζόμαστε με τους κανόνες αλλά την παιδικότητά μας με τον ηρωισμό της δεν πρέπει να την απαρνηθούμε.Είναι η δύναμη που θα σώζει τελικά πάντοτε τη γη και τους ανθρώπους...Καλή σου νύχτα

Laplace είπε...

DEN YPARXEI PERIPTWSH NA TO XASW!!!

mystikaperasmata είπε...

roadartist εχεις παντα τις καλυτερες προτασεις. ευκαιρια να θυμηθουμε τα παιδικα μας χρονια.
Το χρειαζομαστε.
καλησπερα.

Artanis είπε...

Ωραία, μ' αρέσουν τα κόμικ, πιο παλιά, τα μάζευα φανατικά...Πολλές εκδηλώσεις έχετε εκεί καλή μου, εμείς εδώ, μόνον κάτι παρουσιάσεις βιβλίων, η διανόηση μας έλειπε με όλους αυτούς τους δήθεν που κυκλοφορούν στην πόλη...

ξανθίππη είπε...

I'll be there, I guess...
Φιλάκια, γλυκό κοριτσάκι!

doctor είπε...

Είναι και για ...μεγάλα παιδιά;;;

doc

Sophia Kollia είπε...

Τι ωραία που θα ήταν να πήγαινα,,αλλά
.....καληνύχτα

Roadartist είπε...

@ Madame de la Luna: Καλησπέρα Κυρά του Φεγγαριού :) στο περσινό με τα comics στην Τεχνόπολη, είχα πάει και εγώ.. Στο φεστιβάλ στην ελληνοαμερικάνικη δυστυχώς και εγώ δεν ξέρω αν θα προλάβω να παω μέσα σε αυτό το σκ.. φιλιά.

Roadartist είπε...

@ Παναγιώτης Ράμμης:..ακριβώς έτσι Παναγιώτη.. Την παιδικότητα κανείς δεν πρέπει να την απαρνιέται, τα χρόνια περνούν, οι εμπειρίες αλλάζουν, κάπως σκληραίνεις με όσα ζείς..όμως βαθιά μέσα σου δεν πρέπει να πεθάνει ποτέ το παιδί. ΑΥΤΟ μας κρατάει ζωντανούς :)
Καλό βράδυ. Να σαι καλα.

Roadartist είπε...

@ laplace78: Αχχ αν προλάβεις και περάσεις laplace, θέλω οπωσδήποτε τις εντυπώσεις σου!! Εχουνε μαζευτεί αρκετές δουλειές αυτό το σκ, και ίσως να μη μπορέσω να παραβρεθώ! ΑΝ πας πες μας .. bye!

Roadartist είπε...

@ Δημήτρης: Eίναι μια καλή και δωρεάν πρόταση (σπάνιο αυτό) Δημήτρη..Ναι τα παιδικά χρόνια τα έχουμε μέσα μας.. :) καλό βραδάκι.

Roadartist είπε...

@ Artanis: αρε artanis δικιο έχεις τόσο για τις εκδηλώσεις (τις οποίες μπορείς να τις πεις πολλές, αλλά ξέρεις οτι λίγοι τις παρακολουθούν το έχουμε ξαναπεί αυτό), όσο και για τους ανθρώπους (δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω)..
Τι να πω.. μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω.. :( Φιλάκια..

Roadartist είπε...

@ Ξανθίππη: Να είσαι καλά Ξανθίππη, εγώ ακόμα δεν ξερω.. μπορεί.. :) φιλιά, καλό βραδάκι.

Roadartist είπε...

@doctor: Ιδιαίτερα για αυτά ειναι.. :)

Roadartist είπε...

@ sofia: Σοφάκι..σου στέλνω τα φιλιά μου και μια καληνύχτα.. Ξέρω τι εννοείς.. και καταλαβαίνω..

fpboy είπε...

Κόμικ στην Ελληνοαμερικανική Ένωση ?
Με ΤΙΠΟΤΑ !
Άκυρο τελείως !
Βαβέλ και πάλι Βαβέλ !

Stratos Bacalis είπε...

@fpboy: και η βαβελ εκεί θα είναι... αμάν με τα κολλήματα με τους αμερικάνους, στο 2008 ζούμε πια

roadartist ανταποδίδω την επίσκεψη! Ελπίζω να πας, εγώ δε θα είμαι Αθήνα αυτό το Σ/Κ, οπότε δεν...

Roadartist είπε...

@ sandman_gr: Ευχαριστώ για την ανταπόδωση λοιπόν! :) Θα τα λέμε sandman. Συμφωνώ στο σχόλιο περί Αμερικών και βαβέλ.. Άλλωστε το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι αρκετά σημαντικό για να το σνομπάρουμε...
Δυστυχώς δεν πηγα σήμερα και αύριο θα είμαι όλη μέρα σε κάτι υποχρεώσεις δεν θα προλάβω. Δεν θα χάσω όμως με τίποτα τη videoart στο Γκαζι το επόμενο σκ.. Καλό βράδυ!

Related Posts with Thumbnails