23 Φεβρουαρίου 2008

7 μειον μου..

Μετά από τις προσκλήσεις των αγαπητών Αdonios και Αpo mixanis theos να αναφέρω 7 ελαττώματα μου…

Μα μόνο 7?????? ...!!! Οκ ας εκτεθώ ανεπανόρθωτα..
:)

1) Αφηρημένη. Eίμαι μονίμως αφηρημένη. Πάντα ήμουνα. Για να το ‘πολεμήσω’ αυτό, γεμίζω το γραφείο μου με post it, με διάφορες σημειώσεις (του τύπου «μη ξεχάσεις να…», «να είσαι...», «έχεις να πας εκεί…»).. Επίσης, συνεχώς χτυπάει και από μία υπενθύμιση στο κινητό..(με έχουνε σώσει αυτές ανά καιρούς). Γενικότερα είμαι στη κοσμάρα μου!

2) Βαριέμαι εύκολα. Μου αρέσει πολύ η αλλαγή. Τρελαίνομαι να μαθαίνω καινούργια πράγματα, να ασχολούμαι, διψάω για γνώση και συνεχώς νέα ενδιαφέροντα! Το ότι απεχθάνομαι τη ρουτίνα και την επανάληψη, σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό μου, έχει ως συνέπεια πολλές φορές, να οδηγούμε σε λάθη.

3) Κυκλοθυμική. Μπορεί τη μία στιγμή να έχω κέφι και να θέλω να είμαι με κόσμο.. και την αμέσως επόμενη να θέλω να απομονωθώ και να μείνω μόνη..

4) Δεν ανοίγομαι εύκολα. Γενικά είμαι πολύ χαμηλών τόνων και χρειάζομαι το χρόνο μου με τους ανθρώπους. Δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ και να θεωρήσω κάποιον ‘φίλο’. Εφόσον όμως περάσει αρκετός χρόνος και ζήσω τον άλλο, τότε δίνω άπειρη αγάπη δίχως σκέψεις. :)

5) Αυθόρμητη, δε μπορώ να ελένξω τα συναισθημάτα μου. Όταν το νιώσω θα γελάσω δυνατά, θα μουτρώσω, θα θυμώσω, θα κλάψω. Είμαι αρκετά ευσυγκίνητη. Κλαίω με ταινίες ή ακόμα και με ένα τραγούδι! Δυστυχώς δεν μπορώ να κοντρολάρω τα συναισθήματα μου.

6) Πεισματάρα! Αν και γκρινιάζω.. δεν παρατάω εύκολα τις ‘μάχες’ μου! Πεισμώνω, ψάχνω, εντοπίζω, βρίσκω, γεύομαι, ‘τρώω’ τα μούτρα μου, λέω ‘τέλος’, μετά από λίγο όμως ανασυντάσσω τις δυνάμεις μου και … ξαναρχίζω. Ένας ατέρμονος αγώνας… εξάντλησης!

7) Δεν αντέχω την συναναστροφή με άτομα που επιδεικνύονται και είναι εγωπαθείς. Εκτιμώ βαθιά την ειλικρίνεια, την απλότητα και σιχαίνομαι το ψέμα. Εκτιμώ τους ευγενείς ανθρώπους και το σεβασμό..

Καλώ με τη σειρά μου 7 άτομα να παρουσιάσουν τα δικά τους τρωτά σημεία: vassia, marianna on ice, karyatida, natalia, κοσμικός άξονας, mania, δεσποινάριον!!

96 σχόλια:

Artanis είπε...

Καλλιτέχνιδα καλησπέρα...Μια χαρά σε βρίσκω, στα περισσότερα συμφωνούμε...Σήμερα όμως μπήκα στο μπλογκ σου για άλλο λόγο...Ψάχνω να βρω παρτιτούρες για τα έργα "Μπαλάντες" και "Αρκαδία" του Θεοδωράκη, και ειδικά για τα τραγούδια που είναι γραμμένα σε ποίηση Αναγνωστάκη...Μήπως έχεις καμιά ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ; Τα χρειάζομαι για μια εκδήλωση στις 6/3, και τα βιάζομαι κάπως...Πρέπει να τα δώσω να τα μελετήσουν οι μουσικοί που θα παίξουν ζωντανά...

Roadartist είπε...

Αρτανις δεν εχω καθολου χρονο να το ψαξω δυστυχως..Και δεν εχω κατι ηδη τώρα για να στο προωθησω.
Αν ομως βρω κατι ή καποια διευθυνση θα στο πω. Ελπιζω να βρεις σύντομα .. :) Φιλιά, καλό βράδυ.

leila είπε...

Α! να βρηκα κι ενα δικο μου που δεν το ανεφερε (ποσα να συνιψισσω πια σε 7 σημεια..)οτι βαριεμαι ευκολα! μοιαζουμε και σε αυτο λοιπόν!
κατα τα αλλα, μια χαρά σε βλεπω.. μαλλον εκπεμπουμε σε παρόμοια μηκη κυματος..

marianaonice είπε...

Μια χαρά είσαι καλή μου! Πάνω από όλα αληθινή και συναισθηματική! Δηλαδή ανθρώπινη! Σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση. Μαζεύω προσκλήσεις και θα τις τιμήσω κάποτε, απλά θέλω το χρόνο μου...
Φιλάκια και καλό ξημέρωμα.

Adonios GK είπε...

Αγαπητή Artist χαίρομαι που δέχτηκες την πρόσκληση και αυτό γιατί διάβασα για σένα αυτά που θεωρείς "άσχημα" και που όμως σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι συστατικά μόνο του δικού σου χαρακτήρα...
2,3,4,5 και 7 είναι εκεί που νοιώθω τη μεγαλύτερη ταύτιση.
Ειδικά με τον τρόπο που έγραψες για το πόσο ευσυγκίνητη γίνεσαι, το πόσο πολύ μπορείς να αγαπήσεις όταν έχεις τον χρόνο σύμμαχο, καθώς και το ότι βαριέσαι εκείνους που είναι "λίγοι" αλλά και πως εκτιμάς την ευγένεια και τον σεβασμό, είναι πτυχές και του δικού μου εαυτού...

Και πάλι σε ευχαριστώ για την αποδοχή.
Καλό σου βράδυ!

Unknown είπε...

Καλημέρα

Μα τα ελαττώματα δημιουργούν
τον άνθρωπο και όχι τα
προτερήματα
Τώρα ποια από τα δυο είναι
τα μειον
Αυτά ας τα βρει ο καθένας
μόνος του και ας συνεχίσει
την πορεία στη ζωή
με η χωρίς μειον

Καλό πρωινό
Αυτό είναι (+)

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφέρον..και εγώ έχω αντίστοιχη πρόσκληση..ελπίζω άυριο να την ετοιμάσω..

καλησπέρα

δεσποιναριον είπε...

ΩΩΩΩ μπλογκοπαιχνιδο παλι ε? Αντε να βρω τα εφτα ελαττωματα μου, αρχιζω λοιπον να ρωταω τουε γυρω μου και να μαζευω πληροφοριες. Φιλακια θα απαντησω συντομα. :)

δεσποιναριον είπε...

Ξαναγραφω.. βρε χρυσο μου αυτα δεν ειναι μειον, συν τα βρισκω τα περισσοτερα. τς τς τς...βρε πουλακι μου..

tzonakos είπε...

Απο αυτά που διαβάζω μάλλον για Κριός μου κάνεις.
Σε αυτα που αναφέρεις μοιάζουμε εκτός απο το 4. Ανοίγομαι μάλλον εύκολα κι ενθουσιάζομαι και την έχω πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Παλεύω να με μαζέψω :)
Μου αρέσει πολύ σε εναν άνθρωπο να ειναι αυθόρμητος -οπως εσυ- και να διακρίνει τους φανφάρες εγωπαθείς επιδειξίες. Συνήθως γελάμε με αυτούς.
Απολογισμός ελαττωμάτων : Οχι φοβερά, μιά χαρά σε βλέπω.

fpboy είπε...

Καλησπέρες !
Μώρε, όλοι τα έχουμε αυτά που λες !
Ειδικά το να βαριόμαστε εύκολα !
Φιλιά !

Roadartist είπε...

@ leila: Καλημέρα! Leila ναι η βαρεμάρα..είναι πραγματικά μειον μου!! :) Αλλά υπάρχουν και χειρότερα :) Να έχεις ένα όμορφο σκ :)

Roadartist είπε...

@ marianaonice: Σε ευχαριστώ πολύ mariana, οποτε εχεις το χρονο, μην αγχώνεσαι! Με την ησυχία σου και άν σου κάνει κέφι! Δεν πιέζω ποτέ καταστάσεις :) Σε φιλώ, να έχεις ένα όμορφο κ ξεκούραστο σκ!

Roadartist είπε...

@ Adonios: Καλημέρα Αντώνιε, η αλήθεια είναι οτι ειδικά αυτό το ευσυγκίνητη, με εχει κάνει ρεζίλι όχι λίγες φορές.. Αλλά thats' me! Σε ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση και κυρίως για τα λόγια που μου άφησες! Είναι όμορφο να γράφεις τα στραβά σου και να μου λες οτι σε ορισμένα απο αυτά ταυτίζεσαι κ εσύ! Σε ευχαριστώ :) Πολλά φιλιά!

Roadartist είπε...

@Η Sailor: Καλημέρα Καπετάνιε μου, πάντα φιλοσοφημένος, αυτό μου αρέσει σε σένα! :) Ναι, έχεις δίκιο όπως σωστά έχουνε πει "είμαστε τα λάθη μας", οπότε ας συμφιλιωθούμε με αυτά όσο πιο νωρίς γίνεται.. :) Καλό πρωινό και σε σένα, όμορφες βόλτες να έχεις..

Roadartist είπε...

@diianeira: Καλημέρα diianeira, θα προσπαθησω να περασω τοτε.. Αν και μερικα σαν να τα περιμένω! :) Τα φιλιά μου!

Roadartist είπε...

@ δεσποιναριον: Δεσποινάκι μου σε έχω ζαλίσει στις προσκλήσεις?? Χαχχαχαχχα οκ!! Γιατί έχω άλλα δύο που εκρεμμούν.. χαχα.. Συν είναι?? Για ξανασκέψου λίγο ένα ένα ξεχωριστά να δεις ότι μόνο συν δεν ειναι....!! Και ξέρεις μπορώ να στα αναλύσω ένα-ένα, αλλά θα βαρεθείς :) Σε φιλώ :)

Roadartist είπε...

@ tzonakos: Καλημέρα Τζονάκο. Δίδυμος είμαι. Αν και δεν πιστεύω σε ζώδια. Εγώ δυστυχώς το 4, είναι βασικό χαρακτηριστικό μου.. Τους περνάω απο κόσκινο! Και μου είναι δύσκολη γενικά η πρώτη επαφή, και θέλω το χρόνο μου! Χαίρομαι ιδιαίτερα που δε αντέχεις και εσύ τους εγωπαθείς επιδειξίες, έχουμε γεμίσει παντού απ'αυτούς! Να σαι καλά για τα λόγια σου :) ΦΙΛΙΑ :)

Roadartist είπε...

@ fpboy: Είναι υπέροχο να λες τα στραβά σου και να μην σε παρεξηγεί κανείς! Ασε fpboy αυτό με τη βαρεμάρα..ασε!! Σε ευχαριστώ πολύ για τη θετικότητα..εκτιμώ και τους θετικούς ανθρώπους.. χαχα, φιλιά!

mania είπε...

Καλημέρα Καλλιτέχνιδα του δρόμου,
κοίταξε, αν και θα δυσκολευτώ πολύ να μου βρω ελαττώματα (χαχαχα) θα προσπαθήσω!!
Εσύ βρε πονηρούλικο γράφεις και μερικά προτερήματα (π.χ. το 7ο)
Σε γενικές γραμμές καλούλα σε βρίσκω.

Roadartist είπε...

@ mania: καλημέραααααααα!! :) Το 7είναι κύριο χαρακτηριστικό μου, δεν μπορούσε να λείπει! Δεν ειναι και τόσο θετικό ξέρεις..γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τον άλλο, ή να μην ξενερώνουμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και ΤΟΣΟ φανερά όσο εγώ.. Εγώ μιλάμε ότι δεν αντέχω καθόλου.. εχω τρελό πρόβλημα με αυτό! :( Είναι αρνητικό, έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου..Αλλά πάντως κύριο χαρακτηριστικό μου!!
Χαχα "καλούλα"? Τρώγομαι ε? θα περιμένω τα δικά σου λοιπόν, άντε φιλάκια πολλά!

Dream_Rider είπε...

Δε νομίζω οτι θα βρεις πολλούς να μη ταυτίζονται σε κάτι μαζί σου..

Καλημέρα!!

? είπε...

ε για 7 ελαττωματάκια δε χρειάζεται post!

Μαριλένα είπε...

Δεν θα σχολιάσω καθόλου τα ελαττώματα σου (που τα περισσότερα ασφαλως δεν είναι, αχχχ ποσο ζηλεύω :), αλλά θα σταθώ σε κάτι, που ίσως σε βοηθήσει.

Υπενθυμίσεις στο κινητό σε μονιμη βάση είχα κι εγώ.
Ομως, καθε χρονο, άλλαζα κινητό κι έπρεπε να μεταφέρω κάθε φορά το organizer μου, πράγμα οχι δύσκολο, αλλά απίστευτα βαρετό.

Μέχρι που ανακάλυψα πως το google callendar σου στέλνει δωρεάν sms, όπου διαγραφεις δια παντός τις υπενθυμίσεις του κινητου (τουλάχιστον αυτές που επαναλαμβάνονται).

σε φιλώ και εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο (ανοιξιατικο φαινεται μεχρι τώρα :)))

καλημέρα :))

Constantinos είπε...

Δεν είναι και τόσο ελαττωματικά αυτά που περιγράφεις... πιο πολύ σαν τρόπος ζωής μου ακούγεται με τα καλά του και τα κακά του. Και δεν είναι και άσχημος τρόπος να ζει κανείς έτσι...

cheers!

Eclipse είπε...

μια χαρά σε βρίσκω :)

ΩΣΗΕ είπε...

νομίζω η πρόσκληση έπρεπε να έλεγε για 70, αλλά τέλος πάντων ας μην ξεφτιλιστούμε!!!
μια χαρά είσαι road μου, keep rolling!!!

ZouZouna είπε...

Μια χαρά κοπέλα σε .... "κόβω" εγώ, δεν ξέρω τι λές. Πέρνα κι απο εμένα, έπαιξα, μα το βλέπω αλλιώς. Φιλιά πολλά

Luthien είπε...

Καλημέρα :)
Μερικά από αυτά που ανέφερες, όπως το 5 και το 7 δεν είναι καθόλου αρνητικά κατά τη γνώμη μου..(τα έχω κι εγώ, μάλλον γι' αυτό..:Ρ)Δεν είναι κακό να είσαι αυθόρμητος και να δείχνεις πως νιώθεις, να χαίρεσαι, να γελάς, να κλαίς..Είναι ανθρώπινο, και αυτοί που υποκρίνονται και κρύβουν τον εαυτό τους είναι λάθος..
Όσο για το 4, με βρίσκεις εντελώς αντίθετη..εγώ ανοίγομαι πολύ εύκολα και δεν μου έχει βγει σε καλό..στο τέλος πληγώνεσαι περισσότερο..
Την αφηρημάδα την έχω κι εγώ..Όλοι μου λένε ότι ζω στον κόσμο μου!!
Γενικά πάντως, μια χαρά σε βρίσκω!!:))
Πειράζει να γράψω κι εγώ για τα ελαττώματά μου, κι ας μην απευθυνόταν και σε μένα η πρόσκληση?Μου άρεσε πολύ σαν θέμα..
Luthien :)

Cookie είπε...

Το "βαριέμαι εύκολα" είναι μείον;; Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό! Να έχεις ενδιαφέροντα για πολλά πράγματα και όχι να κολλάς μόνο σε ένα (όπως το κάνω εγώ, έχω ένα προβληματάκι με αλλαγές... :((( )

Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτά τα μικρά μειονεκτήματα του καθενός μας είναι και αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους...
καλό Σ/Κ:)

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Κι αυτά εσύ τα λες ελαττώματα...?
Που να "δεις" και τα δικά μου...!Όταν αποφασίσω να τα γράψω...(έχω ήδη 3 προσκλήσεις και "αναβάλω" - όσο μπορώ - την απάντηση) :)

kiki είπε...

Χμμμμ πολλά κοινά...(2,5,6,7)
Τι ζώδιο είστε;;;

πνευμα είπε...

Μα αυτά είναι απλά ανθρώπινες αδυναμίες που έχουμε όλοι μας λίγο πολύ και όχι μειονεκτήματα :-)

Καλημέρες

Γωγώ Πακτίτη είπε...

είναι μείον αυτά;
μια χαρά σε βρίσκω...:)
μην αλλάξεις...

καλό Σαββατοκύριακο να έχεις...:)

Sweet and bitter είπε...

Σε κάποια είμαστε ίδιες - βλ. κυκλοθυμία ή ότι συγκινούμαστε εύκολα.
Αλλά νομίζω τα ελαττώματα και το γεγονός ότι τα παραδεχόμαστε μας κάνουν ενδιαφέροντες ως ανθρώπους!

Καλό ΣΚ :)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία! Χαίρομαι που βαριέστε κι εσείς γρήγορα. Αν μου πείτε ότι σας αρέσει κι ο Magritte, θα σας επισκέπτομαι καθημερινά! Καλη σας μέρα...

ναυτίλος είπε...

Σου έχω μία πρόσκληση στο blog μου...

Ανώνυμος είπε...

αυτο το ευσυγκινητο το εχω κι εγω...και μετα ντρεπομαι!!!
καλο σ/κ και πολλα φιλια!

Roadartist είπε...

@ Dream_Rider: Να είσαι καλά βρε, να έχεις ένα όμορφο σκ! Φιλιά :)

Roadartist είπε...

@ Νίκος Κ.: Eίσαι πολύ καλός και μεγαλόψυχος...... :) Φιλιά!!

Roadartist είπε...

@ Μαριλενα: Καλησπέρα Μαριλένα!! Αυτό που λες ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!! Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες..Και να μη ξεχάσω να φτιάξω ένα σχετικό post it "ψάξε σχετικά με το google callendar της μαριλένας" .. γιατί διαφορετικά δε υπάρχει περίπτωση να το θυμηθώ!! χαχα σε φιλώ γλυκά, να είσαι καλά, καλό απόγευμα!

Roadartist είπε...

@ Constantinos: Καλησπέρα Κωνσταντίνε, καταρχήν μου έφτιαξες το κέφι με όσα μου έγραψες.. Δεύτερον λάτρεψα το avatar σου! :) Καλώς ορίσες, καλό σκ!

Roadartist είπε...

@daisy: ..είστε όλοι υπέροχοι τελικά, σας ευχαριστώ γμτ!! Με συγκινείτε, και είμαι κ ευσυγκίνητη είπαμε.. :) :)

Roadartist είπε...

@ ΩΣΗΕ : Καλώς τον!! Πως πέρασες στο Αμστερνταμ?? Ειδα φωτο και σε ζήλεψα! Εμ, πια όλοι σας..με τα εξωτερικά σας .. :) Ωσηέ μου σε ευχαριστώ πολύ, όντως μόνο 7 δεν λέει.. :)

Roadartist είπε...

@Αγριο ΚερασοΖouzouna: Θα περάσω να δω τα δικά σου λοιπόν! Σε ευχαριστώ φιλιά πολλά!

Roadartist είπε...

@ Luthien: Καλησπέρα σου! Δεν είναι κακό, αλλά μερικές φορές είναι καλό να έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.. Ξέρεις όλα έχουνε δύο όψεις τελικά.. Ίσως το 4 να είναι κ άμυνα.. Αλλά σίγουρα είναι μείον μου τελικά.
Αλλά είμαστε κ αυτά όμως έτσι?
Εννοείται να παίξεις κ εσύ! Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια να το ξέρω να σου απευθύνω πρόσκληση, αν και γενικότερα είναι ανοικτές προς όλους!! Θα χαρώ λοιπόν να σε διαβάσω. ΦΙΛΙΑ :)

Roadartist είπε...

@ Clockwork Plum: Σαφέστατα μείον! Ξέρεις όλα έχουν δύο όψεις. Το να βαριέσαι εύκολα διάφορες καταστάσεις έχει το θετικό οτι ψάχνεσαι και βρίσκεις αρκετά να σου κρατάνε έντονο το ενδιαφέρον σου, αλλά απο την άλλη πλευρά αυτό καταντά πάρα πολύ κουραστικό. Χρειάζεται να μπορείς να κατασταλάζεις και κάπου κάποια στιγμή..
Κάπου καταντά λίγο βάσανιστικό..

Roadartist είπε...

@ Akon: Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, δεν θα διαφωνήσω.. :) Ευχές για πολύ όμορφο σκ :)

Roadartist είπε...

@ «ΤΟ ΤΈΡΑΣ TΗΣ ΑΜΆΘΕΙΑΣ»: Α, προσωπικά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Αυτά που έγραψα είναι οτι μου ήρθε αμέσως στο μυαλό! Έχω και άλλα πολλά..εννοείται, όμως αυτά ειναι τα πιο .. μπαμ!

Roadartist είπε...

@ oneiromageiremata: Το ίδιο ελαττωματική κ εσύ?? :) :) Δίδυμος αλλά παίζει ρόλο? ΦΙΛΙΑ :)

Roadartist είπε...

@ πνευμα: Με απενεχοποιείς αρκετά με αυτό που μόλις έγραψες.. Σε ευχαριστώ, φιλιά πολλά.

Roadartist είπε...

@ Η σκέψη της καρδιάς: Εμ βέβαια, θα μπορούσες εσύ να με κακοκαρδίσεις?? Πάντα με μια σκέψη της καρδιάς είσαι! Δικαιώνεις το nick σου.. Ευχαριστώ φιλιά :)

Roadartist είπε...

@ Sweet and bitter: Να είσαι καλά σωστά. Άλλωστε όλοι μας είμαστε γλυκόπικροι, όπως κ το nick σου. Σωστά? Με τα θετικά αλλά και τα πολλά αρνητικά μας..Σε φιλώ!

Roadartist είπε...

@ Madame de la Luna: Καλησπέρα, καλώς όρισες! Βαριέμαι πολύ εύκολα και εννοείται οτι μου αρέσει πάρα πολύ ο Ρενέ! Καταπληκτικός, θαυμάζω τη φαντασία του..
Οπότε αυτό σημαίνει οτι πλέον θα τα λέμε συχνά τώρα ε? Να είσαι καλά!! :)

Roadartist είπε...

@ ναυτίλος: Σε ευχαριστώ πολύ Ναυτίλε για τη πρόσκληση, θα περάσω να τη δώ.

Roadartist είπε...

@ una mama και οχι μονο: Αχ εγώ να δείς!! Ειδικά στο σινεμά, τι θα κάνω?? Ρεζίλι.. :( :(

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το παιχνιδάκι αυτό. Νομίζω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι θα ταυτίζονται με τα 7 μείον σου, όπως και εγώ.
Βέβαια, έχει δίκιο το δεσποινάριον νομίζω ότι κάποια από αυτά αν όχι όλα είναι συν.
Να σε ρωτήσω κάτι; Είσαι μουσικός φαντάζομαι, για να σου ζητάω ο artanis παρτιτούρες. Τι όργανο παίζεις;
Αν θέλεις μίλησέ μας λίγο για τη σχέση σου με τη μουσική...

Φιλιά μεσημβρινά από την κουζίνα μου που πλέει στο φως!

Roadartist είπε...

@ flora: Καλησπέρα σου! Πραγματικά με τιμά ιδιαίτερα που βρίσκεις όλα τα μειον μου ως..συν! Αν και δεν ειναι έτσι. Θα μπορούσα να στο αναλύσω, στο πόσο πολύ με έχουνε πάει πίσω κάποια απο αυτά, όμως δυστυχώς.. υπάρχει το σημείο 2.. που με εμποδίζει.. :) :)
Πέρα απο το οτι λατρεύω τη μουσική και οτι κάθε στιγμή της μέρας μου είναι συνδιασμένη μαζί της, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Εχω στο παρελθόν κάνει μαθήματα σε ωδείο, αλλά τίποτα το φοβερό. Δεν έχω δηλαδή κάποια επαγγελματική σχέση με τη μουσική. Καθαρά σχέση ερασιτεχνική και αγάπης. Η artanis προφανώς μου έκανε αυτή την ερώτηση, μήπως είχε τύχει να έχω ακούσει κάπου σχετικά κάτι.. και να τη κατεύθυνα, επειδή θα έχει καταλάβει οτι ακούω τέτοιου είδους μουσικές. :) Αυτό!

Νικόλαος Παπουτσής είπε...

Αγάπα τους φίλους σου με τα ελαττώματά τους χεχε

Αν δεχτούμε οτι ειναι ελαττώματα τα δικά σου!!!

τσίου!!!

Dr_MAD είπε...

Αν αυτά είναι τα ελαττώματά σου... τότε είσαι η υποψήφια 1 για τον παράδεισο. Εγώ σε σχόλιο κάπου απάντησα στο παιχνίδι και δε δίστασα να πω ότι είμαι καχύποπτος με ξένες καταστάσεις, κακός οδηγός και "κόβω" τους ανθρώπους με τη μία, χωρίς μετά να αλλάζω εύκολα άποψη. Αυτά είναι ελαττώματα αρτίστα μου. Τα δικά σου είναι plus. Κρίμα που είμαι δεσμευμένος χαχαχα ;-)

Roadartist είπε...

@ karaflokotsifas: Καλησπερα τρελε κοτσιφα! Να σαι καλα που με δεχεσε εχω κ αλλα ειπαμε εεεε!! Τσιου!!

Roadartist είπε...

@ MAD: hello mad. Αυτά είναι τα ελαττώματα σου??? Μμμ.. οκ! Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη εικόνα για τον εαυτό του..σωστά? Τα συγκεκριμένα πράγματα με εκνευρίζουν σε μένα.. Τώρα τι να σου πω.. βαριέμαι τις υπεραναλύσεις!! (Νο2!) Φιλιά, καλό τρελό σκ!!

Flora είπε...

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα;
Μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω ό,τι έχει μελοποιηθεί από Ελύτη;
Και μέσω διαδικτύου αλλά και στην αγορά (εννοώ να αγοράσω cds).
Φιλιά
Φλώρα

Flora είπε...

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα;
Μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω ό,τι έχει μελοποιηθεί από Ελύτη;
Και μέσω διαδικτύου αλλά και στην αγορά (εννοώ να αγοράσω cds).
Φιλιά
Φλώρα

P. Kapodistrias είπε...

Συγχαρητήρια, εγκρίνεσθε! Παρακαλώ, περάστε!!!

If...ιγένεια είπε...

Μια χαρά σε βρίσκω, κανένα τρομερό ελάττωμα..

Ανώνυμος είπε...

H καθιερωμένη καλησπέρα του Σαββάτου προς όλους και απο εμένα,τώρα που έχει κοπάσει λίγο η δουλειά.. :)

Stiliano είπε...

Ωραία τα ελαττώματά σου
κράτησέ τα μη τα ανταλλάξεις με προτερήματα.
Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ flora: Καλησπέρα Φλώρα. Απο ποιον καλλιτέχνη θες? Ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο δίσκο?

Roadartist είπε...

@ Π.Κ.: χαχαχα ευχαριστώ.. έρχομαι στη παρέα σου λοιπόν :)

MATRIX είπε...

Μη μου μιλάς για post it! Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να κολλάω και στο μέτωπό μου...για να μην ξεχνάω!!! Βλέπεις, το απαιτεί η δουλειά...

Roadartist είπε...

@ if.. ιγένεια: Θεά .. κάτσε καλά, έχω αρκετά είπαμε!! Αυτά είναι τα πρώτα που μου ήρθανε! Δεν το φιλοσόφησα το θέμα! Οτι ένιωσα ως τα πιο εκνευριστικά σε μένα!! Φιλιά πολλά :)

Roadartist είπε...

@ diianeira: Καλησπέρα μικρή μου φιλενάδα!! Να είσαι καλά, όμορφη μέρα σήμερα..ανοιξιάτικη.. σε φιλώ γλυκά Μουτςςςς..

Roadartist είπε...

@ Stiliano: Είσαι πολύ γλυκός stiliano μου..σε ευχαριστώ :)

Roadartist είπε...

@ tzoubris: Γειά σου και καλώς ορισες! Δεν το συζητώ.. μόνο μια ματιά να έριχνες αυτη τη στιγμή στο γραφείο μου θα καταλάβαινες!! Είμαι η πιο καλή καταναλώτρια των post it!! :D

manetarius είπε...

Για μια στιγμή νόμιζα οτι ήμουνα στο δικό μου blog, μοιάζουμε σε όλα. Βέβαια εγώ αυτά τα κατατάσω στα πλεονεκτήματα μου, φαντάσου τα ελατώματα...:)
Καλό Σαββατόβραδο!

Ανώνυμος είπε...

3..φαντασου να ηταν η διαθεση σου μονιμα χαλασμενη???-τουλαχιστον τωρα εχεις εναλλαγες...σε συντομα χρονικα διαστηματα αλλα παντως εναλλαγες...

5...=εισαι αληθινη...
κι οι ψευτικοι ανθρωποι δεν επιβιωνουν πολυ σαυτη την ζωη...τους πνιγει το ψεμα...

Alexis B είπε...

Καλησπέρα, και είσαι σίγουρη δηλαδή ότι αυτά πού έγραψες είναι όλα ελαττώματα????

jf είπε...

Ο Μαχάτμα Γκάντι έγραψε κάπου τα εφτά που δεν πρέπει να έχει κανείς: πλούτο χωρίς μόχθο, γνώση χωρίς χαρακτήρα, πολιτική χωρίς αρχές, απόλαυση χωρίς συναίσθημα, εμπόριο χωρίς ήθος, επιστήμη χωρίς ανθρωπιά, αγάπη χωρίς θυσία.

Λοιπόν, μια χαρά σε βρίσκω... :))

Roadartist είπε...

@ mane-tarious: Να είσαι καλά mane-tarious, επρεπε να σε καλέσω και εσένα στο παιχνιδάκι τότε.. Για να δω και τα ελαττωματα σου! Φιλάκια, καλό σκ!

Roadartist είπε...

@ in the sky : Kαλησπέρα σου. Να είσαι καλά, δεν έχεις άδικο. Είμαι όντως αληθινή και δεν κρύβομαι. Σε ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ Alexis B: Αλέξη ρητορική η ερώτηση σου?. Αν με καλούσαν σε παιχνίδι για να γράψω τα προτερήματα μου, να είσαι σίγουρος οτι δεν θα συμμετείχα, δε θα είχε νόημα! Προφανώς έγραψα όλα όσα μου ήρθαν αυθόρμητα, δίχως πολύ σκέψη (ποτέ δεν αφιερώνω χρόνο σε τέτοια όπως όλοι φαντάζομαι) για τα πιο βασικά χαρακτηριστικά μου.
Αυτά ειναι :) Και πολλά ακόμη. Καλό σκ.

Roadartist είπε...

@ JF: Πολύ ωραίο το σχόλιο σου με την αναφορά στον Γκάντι. Σοφός άνθρωπος..Δίκιο απόλυτο είχε..
Κάποιος με κατάλαβε? Ευχαριστώ!!

Νατασα είπε...

γνήσιο διδυμάκι είσαι βρε !

Ατθάνα είπε...

καλησπέρες κι απο δωωωωω!
τώρα πες μου. Θες να εκτεθώ;
Γιατί;;;
τι σου καμα;; :))))
πάντως έχω να πω ότι μοιάζουμε σχεδόν σε όλα τα μείον!! :p
κι αυτό είναι συν! χιχιχι!
...να σου πω...πειράζει να με μαυρίσω λίγες μέρες μετά; όχι; ωραία λεπόν! εεευχαριστώ!
κι αν αργήσω να με συγχωρείς αλλά είναι που μαι αναβλητικιά!! :p
ορίστε! ένα μειον το μαρτύρησα!
φιλακιααααααααααααα! :)))))))))))

Από Μηχανής Θεός είπε...

Ένα παλιό σχετικά, αστείο τραγούδι έλεγε:

"...βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου, και αυτό είναι μείον μου..!"

Ενδεχομένως τα 7 μείον να κρύβουν έντεχνα πολλαπλάσια ευαίσθητα ξεχωριστά σημεία...!!!

Μια ξεχωριστή RoadArtist!

Φιλιά, καλό Σαββατόβραδο!

Kaveiros είπε...

Εμενα,γιατι ολα αυτα μου φαινονται ως προτερηματα?:)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Δεν μου φαίνεσαι και άσχημη...

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε αλλά τόση γλυκερή αυτοκριτική δεν έχω ξαναματαδιαβάσει! Roadartist, προφανώς αστειεύεσαι! Ειδάλλως είναι εξωφρενικό! Το μεγαλύτερό σου μειονέκτημα είναι ότι είσαι αρρωστημένα, ανεπίγνωστα, εγωπαθής και τοξική. Γράφεις για μειονεκτήματα και την ίδια στιγμή ακούγεται υπό το υπερπέραν η ματαιοδοξία σου να κοχλάζει... Θα τρελαθούμε εντελώς; Και οι υπόλοιποι; Πού πήγε το αισθητήριό σας; Κανακεύετε και αυτοϊκανοποιείστε σε έναν τοξικό ωκεανό κενότητας... Θα τρελαθούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Nefelli είπε...

Κοριτσάκι μου καλησπέρα.
ΜΕΙΝΕ ΟΠΩς ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙς ΤΙΠΟΤΑ.....
Γουσταρουμε τρελά να αυτοοικανοποιουμαστε στον τοξικό ωκεανό (κάτσε μισό να δω πως το λέει...) της κενότητας σου.
Αγαπημένη Roadartist, η αλήθεια είναι πως όλοι εμείς εδώ, όλο αυτό τον καιρό που σε διαβάζουμε, δεν είχαμε προσέξει πόσο ματαιόδοξος άνθρωπος είσαι.Να ευχαριστήσουμε το φίλο μας που με τους ειδικούς χαρακτηρισμούς που σου προσάπτει μας ανοίγει τα μάτια. Δεν θα μπω στη διαδικασία να διαφωνήσω μαζί του,θα πω μόνο πως για να μπορείς να δεις τα όμορφα, χρειάζεται να έχεις όμορφα μάτια και όμορφη ψυχή.
Εξ'ιδίων μην κρίνετε τ'αλλώτρια αγαπητέ μεσιέ... (δεν μπαίνω στον κόπο να κατεβάσω τη σελίδα).
Κλείνω το σχόλιο μου δανειζόμενη τη φράση σου από το 7 ελλάτωμα σου:
"Δεν αντέχω την συναναστροφή με άτομα που επιδεικνύονται και είναι εγωπαθείς..."
Φιλί γλυκό αρτίστα μου

Ανώνυμος είπε...

"Γενικότερα είμαι στη κοσμάρα μου!" οπως ολοι οι ελληνες.

Εχετε χαζεψει τελιως, λετε θετικα σχολια ο ενας στον αλλον .

Να δουμε που θα φτασουμε.....ας ελπισουμε οτι θα φτασουμε τα αμερικανακια (στο τροπο ζωης )

Adonios GK είπε...

@Βασίλης
Έχεις μια άποψη η οποία είναι καθαρά υποκειμενική και κάνεις μια κριτική που εστιάζεται στα "άσχημα" που καταγράφει η κοπέλα.
Το ότι μερικοί δεν τα βρίσκουν ως "άσχημα" δεν νομίζω ότι είναι επειδή αυτοικανοποιούνται σε έναν τοξικό ωκεανό κενότητας...

Ίσως λόγω του ότι όλοι έχουμε ευαισθησίες καταλαβαίνουμε τον άλλον περισσότερο αφού βλέπουμε ότι μεταξύ μας μοιραζόμαστε τα όποια "ελαττώματα"...

Αν δεν υπήρχαν και αυτές οι ευαισθησίες που για άλλους είναι θεμιτές και για άλλους αρρωστημένα, ανεπίγνωστα, εγωπαθή και τοξικά μειονεκτήματα, δεν θα ανήκαμε στο ανθρώπινο είδος αλλά στο... ρομποτικό!

Άλλωστε αυτά τα μειονεκτήματα είναι πολλές φορές οι αφορμές για να γίνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που είμαστε.

Συγνώμη Road Artist για τον σχολιασμό και για την εκμετάλλευση του χώρου που μας δίνεις.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα βρε αδωνη, σου θιξαν την καψουρα σου?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ BLOG ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ, ΘΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΕΙ.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.. ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..
ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΛΟΓΙΚΗ Η ΖΗΛΕΙΑ..ΟΜΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ..

ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΝΑ ΘΙΚΤΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ..
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ.....ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΠΟΥ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΑ ΠΟΥ 'ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΤΕ' ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ.

ΚΥΡΙΟΙ ΦΤΙΑΞΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ..

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΜΠΡΑΒΟ.

Roadartist είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε,
Θα σε παρακαλούσα όλη αυτή τη χολή που άφησες στο blog μου να τη κρατήσεις την επόμενη φορά για τον εαυτό σου.
Προφανώς εσύ δεν χρειάζεται να μας απαριθμήσεις 7 «κακά» μιας και το ένα που πρόβαλες είναι αρκετό για να καλύψει και τα υπόλοιπα.
Το ότι ένα τόσο όμορφο σαββατόβραδο όπως το χτεσινό, το αφιέρωσες στο να διαβάζεις τόσο παθιασμένα το blog και τα σχόλια των επισκεπτών, αναδεικνύει το ψυχικό σου κενό..
Μόνο μια ευχή θα σου αφήσω στην γλώσσα που κατανοείς καλύτερα:
GET A LIFE!

Υ.Γ. Αγαπητοί φίλοι, τα σχόλια αυτού του post θα κλείσουν, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί και σήμερα αυτή η μεμψιμοιρία.
Αυτές οι προθέσεις σίγουρα ανήκουν σε άλλα blogs. Να είστε καλά.

Related Posts with Thumbnails