9 Ιανουαρίου 2017

21ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά (13/1 - 5/2/17)



Αυτή την εβδομάδα, από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιείται, στην Πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

Στο 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ. 

Το παζάρι πραγματοποιείται σε μία υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, εκεί όπου το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων.

Το 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017 είναι μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! να και μια καλή είδηση. Παρών!

Mariela είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, καλημέρα!

ξωτικό είπε...

Λοιπόν κοίτα πλάκα τώρα ,το βλέπω σε μια εφημερίδα πριν μέρες και δεν ασχολούμαι να συγκρατήσω ημερομηνίες ,μόνο λέω μέσα μου : α καλά θα το βάλει το αρτιστούλι όταν είναι η ώρα !!!

Όπως κατάλαβες βασιζόμαστε πολύ (πολλοί )πάνω σου ;-)

Roadartist είπε...

Ήλιε / Ξωτικό / Μαριέλα :


Να είστε καλά! Μια βόλτα θα την κάνουμε. Ας ελπίσουμε να μη βρούμε πάλι τα ίδια κ τα ίδια βιβλία! Ας μας εκπλήξει μια φορά αυτό το παζάρι με μια μικρή ανανέωση :)

Related Posts with Thumbnails