25 Σεπτεμβρίου 2012

Παζάρι Βιβλίου από το Σωματείο Εκδοτών


1-10 Οκτωβρίου

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) για 20 ημέρες τον Οκτώβριο διοργανώνει την εκδήλωση Εκποίηση-Παζάρι Βιβλίου στο εμπορικό κέντρο Riverwest Λεωφόρος Κηφισού 96 δίπλα από το ΙΚΕΑ.

Το σωματείο ΕΣΕΒΕ διοργανώνει σε ετήσια βάση στην πλατεία Κλαυθμώνος την εκδήλωση Εκποίηση-Παζάρι Βιβλίου που είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα όσον αφορά τον αριθμό των εκδοτών που συμμετέχουν αλλά και τον αριθμό των προσφερόμενων βιβλίων.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης γίνονται προσπάθειες από ιδιωτικές επιχειρήσεις να πωλούνται βιβλία με εκπτώσεις. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σύγκριση με την Εκποίηση- Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) Το σωματείο εκδοτών εγγυάται μέσω της προεργασίας που γίνεται, πως οι εκπτώσεις των βιβλίων είναι τουλάχιστον 70%.

Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου συμμετέχουν 100 εκδότες που εκποιούν 150.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ.

Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος: 

ΤΟ 50% ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ.

Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση παζάρι αρχίζουν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%. Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου 2012 θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2007 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2008 η το 2009. 

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς - μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ. Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 
ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

www.esebe.gr

7 σχόλια:

treno fantasma είπε...

Euxaristo neo mesa stin maurila, swstes kai oi episimanseis tous.

Hfaistiwnas είπε...

Μια χαρά θα ήταν! Κρίμα να μην είμαστε κοντά!

mahler76 είπε...

τέλειο. Να είσαι καλά για την ενημέρωση.

BUTTERFLY είπε...

Υπεροχο νεο!!! Ελπιζω να καταφερω να παω! Μολις πληρωθουμε!!! Για καταθεση!! Χεχε!
Καλημερααα!
Υ.Γ. Αν θες ελα να διαβασεις νεα ιστορια!

Άστρια είπε...

αυτή τη φορά θα πάω καθημερινή και πρωί:) όλες τις άλλες φορές, Σάββατα, έφυγα λόγω ουράς..

Για άλλη μια φορά η ενημέρωση για κάτι καλό που γίνεται είναι εδώ!

Καλό βραδάκι:)

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Κάθε χρόνο τα ίδια μου κάνεις! Με ξεσηκώνεις.. με το παζάρι βιβλίου.

Το ξέρεις πως θα ήθελα να πάω, σου το έχω ξαναπεί πως αδυνατώ να διακτινιστώ, για άλλη μια φορά σου στέλνω τα φιλιά μου με την ίδια ελπίδα, ίσως μιαν άλλη φορά...

Φιλούδια σου αρτιστάκι!

Roadartist είπε...

Συγνώμη που δεν απάντησα παιδιά στα σχόλια σας, μα η ψυχολογία ήταν λίγο περίεργη αυτές τις μέρες με όσα συμβαίνουν. Και δεν έκατσα πολύ ώρα στον υπολογιστή γιατί έτρεχα αρκετά με διάφορα. Στέλνω μια καληνύχτα σε όλους σας :)

Related Posts with Thumbnails