13 Ιουνίου 2012

Εκποίηση Παζάρι Βιβλίου 2012


ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ AVENUE
 Από 18 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2012. 


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9 το πρωί έως 9 το βράδυ. 
Σάββατα: 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή: κλειστά. 


Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ – ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2012 οργανώνεται από το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) το σωματείο που διοργανώνει την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση κάθε αρχή του χρόνου στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Αυτή τη φορά από 18 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον ισόγειο χώρο του εμπορικού κέντρου AVENUE – Λεωφόρος Κηφισίας 41-47 Παράδεισος Αμαρουσίου.

Βιβλία ΟΛΩΝ των κατηγοριών για ΟΛΕΣ τις ηλικίες, θα σας περιμένουν για να διαλέξετε αυτά που θα συνοδέψουν ευχάριστα τις διακοπές σας. 

100 εκδότες εκποιούν 150.000 βιβλία. Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των κατηγοριών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση - παζάρι αρχίζουν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%. Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς - μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.


10 σχόλια:

lena_zip είπε...

Ναιιιι!!!!
Θα είμαι εκεί!!!!
Να και μια καλή είδηση!
Θα σε δω στο παζάρι!

Roadartist είπε...

@ lena_zip : Έρχεσαι Λενάκι;;;; Γμτ το πήρανε από το κέντρο και δε με βολεύει σχεδόν καθόλου στο Avenue πέφτει λίγο μακρυά. Οπότε ίσως να μην πάω, πάντως σίγουρα αυτή είναι μια καλή είδηση. Θα σε δω αλλού. Μετά το Παζάρι να τρέξεις στη θάλασσα για μπάνιο... έχει τρελή ζέστη...

Ange Alexiou είπε...

Τα καλά της πρωτεύουσας...

Roadartist είπε...

@ misoagnosti : κάτι τέτοιες διοργανώσεις, ανάμεσα σε άλλες ενδιαφέρουσες, αξίζει να μη χάνονται :)

lena_zip είπε...

Έρχομαι σε 2 εβδομάδες και αυτή τη φορά θα κάτσω καμιά 20αριά μέρες εκεί.
Εδώ παρακαλάω για λίγη ζέστη, εγώ που δεν τη συμπαθώ καθόλου. Τελικά η διαδοχή των εποχών και οι εναλλαγές του καιρού είναι σοφό πράγμα!

Άστρια είπε...

έγραφα κι εξαφανίστηκε το σχόλιό μου:)) αν γράφτηκε δύο φορές διέγραψέ το:))

Λοιπόν έγραφα, ότι για την ενημέρωσή μας έχουμε (και προτιμάμε) πάντα την roadartist!:)

karagiozaki είπε...

κάθε χρόνο το περιμένω πως και πως!

Roadartist είπε...

@ lena_zip : Δε ξέρω τι καιρό θα κάνει σε δυο εβδομάδες, τώρα πάντως έχουμε μινι καύσωνα. Τα μεσημέρια δεν παλεύεται, τα βράδια όμως είναι όμορφα. Σίγουρα η διαδοχή των εποχών είναι πολύ σημαντική. Και εδώ είχαμε περίεργο χειμώνα κ τον Μάιο μας έκανε αρκετή συννεφιά. Άντε να έρθεις, φιλί!

Roadartist είπε...

@ Άστρια : ειδικά για τα παζάρια βιβλίου δεν μπορώ να μην αναφερθώ, και απ' ότι είδα δεν έχει "κυκλοφορήσει" στο διαδίκτυο, τέτοια πρέπει να κυκλοφορούν. Υπό άλλες συνθήκες θα έγραφα περισσότερα... το ξέρεις... Τώρα όλα κάπως διαφοροποιούνται. Καλό ξημέρωμα.

Roadartist είπε...

@ karagiozaki: Αν ήταν στην Πλατεία Κλαυθμώνος σίγουρα θα πήγαινα, τώρα στο avenue δε ξέρω... Έχω ήδη και αρκετά αδιάβαστα από τα bazaar βιβλίου του χειμώνα. (και ότι άλλο βιβλιομπαζάρ προκείψει, θα αναρτηθεί!)

Related Posts with Thumbnails