10 Ιουλίου 2017

θερινή διακοπήΤο ταπεινό αυτό ιστολόγιο, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κηρύσσει τη θερινή του ραστώνη. Μπορεί εφέτος οι αναρτήσεις να ήταν αισθητά λιγότερες από τις προηγούμενες χρονιές, μα επιβάλλεται και πάλι η ανάγκη για μια διαδικτυακή αποτοξίνωση. Φυσικά η ανάγκη για έκφραση μέσω της γραφής δεν πρόκειται να σταματήσει. Απλά θα εκτονώνεται για τους υπόλοιπους μήνες στα σημειωματάρια μου, τα οποία έτσι και αλλιώς ποτέ δεν παύουν να με συντροφεύουν παντού.

Ο φετινός χειμώνας ήταν αρκετά δύσκολος, μα παράλληλα και διδακτικός. Τα μαθήματα  συνεχίζονται να έρχονται και στη μέση της καρδιάς του καλοκαιριού. Είναι και αυτή η αίσθηση ότι ο καιρός περνάει πια αρκετά γρήγορα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κάθε έναν σας, για τα περάσματα και τις αναγνώσεις. Είναι σπουδαίο να μοιράζεσαι πράγματα που αγαπάς, απόψεις, με άλλους που μπορούν να τα συμμερισθούν και έτσι να υπάρχει γόνιμη "κοινωνία" απόψεων. 

Εις το επανιδείν, κατά τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες.

Ως τότε, μαζεύουμε εικόνες, αναγνώσεις, δυνάμεις... Εννοείται θα τα λέμε σποραδικά από τους λογαριασμούς του blog στο facebook, instagram, ενίοτε και από το twitter.  

Να έχετε όλοι ένα ξεκούραστο υπόλοιπο καλοκαιριού. 

5 σχόλια:

serenata είπε...

Καλό καλοκαίρι!!
Καλές βουτιές!!
Να μας θυμάσαι έστω αραιά.

Φιλάκια πολλά:))

Μηθυμναίος είπε...

Καλό καλοκαίρι και όμορφες διακοπές να έχεις κοπέλα μου! Το αξίζεις!

Roadartist είπε...

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Απαντώ έστω και καθυστερημένα :)

Roadartist είπε...

Seranata μου, θα είμαι παρούσα στα Social media, μαζεύοντας εικόνες θα έρθω εδώ με ανανεωμένη διάθεση για μοιράσματα. :)

Roadartist είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε Μηθυμναίε, το έχω ανάγκη μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, αντεύχομαι καλό καλοκαίρι!

Related Posts with Thumbnails