8 Δεκεμβρίου 2007

Τι με "μαγεύει"..

Μετά από την πρόσκληση του adoniou .. συμμετέχω στο νέο παιχνίδι της μπλογκόσφαιρας, για το τι με γεμίζει, μεθά, με συναισθήματα
Υπάρχουν πολλά πράγματα (ευτυχώς) που ακόμη με μαγεύουν και ‘γεμίζουν’ τη ψυχή μου με συναισθήματα! Θα σας πω τα κυριότερα!!

Α) Η θάλασσα – η φύση.
Αγαπώ τη φύση. Ιδιαίτερα δίπλα στη θάλασσα μπορώ να ονειρευτώ και να αναζωογονηθώ απόλυτα. Είναι ανάσα. Είτε ήρεμη είτε αγριεμένη. Τροφοδοτεί το είναι μου με χιλιάδες σκέψεις, λειτουργεί λυτρωτικά. Με λίγα λόγια…….φέρνει τα πάνω – κάτω ! :)

Β) η στιγμή της γραφής. Μια από τις ομορφότερες δημιουργίες. Νιώθεις.., παίρνεις χαρτί και μολύβι……..κι αδειάζεις κάθε τι, όλο το μέσα σου στο χαρτί. Είναι εξαιρετικά εκτονωτικό και λυτρωτικό!!

Γ) μια φωτογραφία (αρκεί να είναι από τις εκλεκτές). Μπορεί να μου δημιουργήσει χιλιάδες άλλες «εικόνες»… παρασέρνει σε ταξίδια και ιστορίες. Λειτουργεί απόλυτα σε μένα το «μία εικόνα = χίλιες εικόνες».

Δ) η μουσική, απαραίτητη + αναντικατάστατη συντροφιά σε όλες τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές! Μια καλή μουσική μελωδία είναι ικανή να μαγέψει τη ψυχή μου και να με ταξιδέψει παντού! Δεν χρειάζεται ‘εισιτήριο’ σε αυτά τα ταξίδια… έχω κάρτα απεριορίστων ‘διαδρομών’ εδώ κ χρόνια.... Μια απο αυτές ... το "βάλς των χαμένων ονείρων'' του Μάνου, απολαύστε το..Καλό σας σκ!!

...όποιος επιθυμεί μπορεί να γράψει τις δικές του, σας προσκαλώ όλους .......















Get this widget Track details eSnips Social DNA


82 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Roadartist,

ξεκινησε μελλωδικά η ήμέρα μου ακούγοντας τον εξαίσιο δημιουργό Μάνο Χατζηδάκι, καταπληκτική μελωδία. Με μέθυσε αυτός ο ρομαντισμός που αναδύθηκε απο τις νότες του!
Ωραίες σκέψεις!
Νεφέλη

Rynoventoux είπε...

Δεν απέχω πολύ από τα δικά σου.

1.Μουσική, αδύνατο να ζήσω χωρίς αυτή, σημαδεύει στιγμές, καταστάσεις.
2.Ταξίδια, το μεγαλύτερο κίνητρο απόδρασης, φυγής, επίτευξης εσωτερικής ισορροπίας.
3.Κυκλάδες, απόλυτη αγαλλίαση ο συνδυασμός λευκού-γαλάζιου, ουρανού-θάλασσας.
4.Φωτογραφία, προσπάθεια αποτύπωσης, "φυλάκισης" των δύο παραπάνω.

Roadartist είπε...

@ Νεφέλη Καλημέρα σου. Οντως αυτή η μελωδία ειναι πραγματικά ΟΝΕΙΡΙΚΗ υπέροχος ο Μάνος!! Να σαι καλά!

@ νμ, πολύ όμορφα οσα σε βοηθούν να κάνεις τις μαγικές σου αποδράσεις.. φωτογραφία, μουσική, ταξίδια, κυκλάδες....μακάρι να ειχαμε πολύ χρονο να τα γεύομασταν πιο πολύ ......... :-)

Ανώνυμος είπε...

ολοι περιπου στα ιδια ειμαστε αλλα και με καποιες πιο εξτρημ προτιμησεις οπως το γηπεδο για μενα...ειναι η δουλεια μου βλεπεις...besitos..

roadartist είπε...

@argentina:_hellas: Καλημέρα σου! Τι δουλειά κάνεις..μπερδευτηκα τώρα.. Αν θες εσύ ή όποιος άλλος μπορείτε να αναρτήσετε παρόμοιο post στο δικό σας blog με το τι σας μαγεύει..Οτι θελετε!! Περιμένω να μου πεις ... για το γήπεδο! :)

Unknown είπε...

Καλημέρα

Καλό όμορφο και ευχάριστο Σ/κ

Καλό πρωινό
Φιλιά θαλασσινά

Ανώνυμος είπε...

η δουλεια μου ειναι μανατζερ ποδοσφαιριστων και ειδικα αργεντινων αλλα και στο μελλον και κανεναν λατινοαμερικανο απο αλλη χωρα...απλα εδω συνεχεια στα γηπεδα αλλα και στις συναντησεις με προεδρους,παιχτες δημοσιογραφους κτλ ειμαι..αυτα για την δουλεια μου εν ολιγης.....besitos..

roadartist είπε...

@ Sailor: Καπετάνιε μου να σαι καλά για τον θαλασσινό αέρα που μου φέρνεις όποτε περνάς :) Φιλιά θαλασσινά και καλά ταξίδια..

roadartist είπε...

@ argentina:_hellas: Α, μάλιστα έτσι εξηγείται. Ωραία τότε, πολύ όμορφο που σου αρέσει αυτό που κάνεις, είσαι απο τους λίγους να ξέρεις..τυχερός! Φιλιά στη μακρινή κ όμορφη Αργεντινή!

Ανώνυμος είπε...

ααα σχολιο για την μαγισσα μου βλεπω.. οντως μεθα η θαλασσα.. οχι πως τ αλλα που πες πανε πισω αλλα η ριμαδα εχει αυτο το κατι αλλο.. αυτο το μαγικο ανεξηγητο.. καλο σκ!

Ανώνυμος είπε...

ξεχασα θα στην κλεψω αυτην τη φωτο με τη μαγισσα μου.. ναι;

Βιργινία είπε...

Συμφωνώωωωωωωωω..πολύ καλό :-)

Βάσσια είπε...

Road :-)
Συμφωνούμε σε όλα!
Μόνο με τις φωτογραφίες έχω πρόβλημα, διότι στερούμαι της ικανότητας να τραβώ ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες. :-(
Πολύ ωραίο θέμα, και θα γράψω κι εγώ.

Dr_MAD είπε...

Αρτίστα μου πολύ όμορφο post. Προτιμώ τα ταξίδια απ'όσα αναφέρεις και πιστεύω το έχεις καταλάβει! Η μαγεία του να έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες είναι ανυπέρβλητη αξία. Μακάρι να είχαμε όλοι και συνεχώς τη δυνατότητα να αποδρούμε συχνά πυκνά από τη ρουτίνα. Αλλά να σε πω... ακόμα και μια βόλτα στην παραλία μπορεί να γίνει και ταξίδι. Απλά επαναπροσδιορίζουμε και ζούμε όπως θα θέλαμε ;-)

Αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Μιχάλη Οικονόμου της "Κατσαρίδας" στο βλόγι μου. Για περάστε...

http://my-greece.blogspot.com/2007/12/interview.html

Καλό Σαββατοκύριακοοοο

BLUEPRINTS είπε...

το Α θα το έβαζα κι εγώ Α στα δικά μου (αλλά πρέπει να το έχεις καταλάβει ήδη αυτό)

roadartist είπε...

@ ocean....: Καλησπέρα ocean οντως και εμενα μου ασκει μια φοβερή έλξη η θάλασσα!! Δεν την έβαλα άδικα στο Νο1.. υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που με 'τρελαίνουν' αλλά μια βόλτα, ενα ταξίδι κοντά της είναι η καλύτερη χαλάρωση. Πραγματικά "μάγισσα" :)))
Καλό σου σκ!! :)

Roadartist είπε...

@ Βιργινία: Ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου, καλό σκ..!!

@ Vassia: Καλησπέρα Βάσσια, πολύ χαίρομαι που ταυτίζεσαι! Με τις φωτογραφίες έχω πραγματικά κόλλημα σε κάθε βόλτα μου έχω την τάση να παρατηρώ γύρω και να σκέφτομαι "να μια καλή φωτογραφία", "να'χα μαζί μου τώρα τη μηχανή".. Δεν υπάρχει απολαυστικότερο απο το να ταξιδεύω σε κάποιο καινούργιο τόπο και να βγάζω συνέχεια φωτογραφίες..... τα πάντα γύρω!!

Roadartist είπε...

@ MAD: Kαλησπέρα Θεσσαλονικιώτη!.. Να με πεις.. :)))Όντως τα ταξίδια ειναι το κάτι .. άλλο, το έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες να γνωρίζεις καινούργιους ΚΟΣΜΟΥΣ..Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να φεύγουμε συνέχεια..
Εννοείται έρχομαι να δω την συνέντευξη του Μιχάλη Οικονόμου :) Καλό σκ και σε σένα!!

@ BLUEPRINTS: Μπλουπριντς.. βέβαια εχω καταλάβει το κόλλημα σου με τη θάλασσα και χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ για αυτό!!.. Καλή ξεκούραση, nice weekend!! :)

ολα θα πανε καλα... είπε...

Ωραία όλα αυτά.Αλλά εμένα με μαγεύουν και τα αδιάβαστα βιβλία στις προθήκες των βιβλιοπωλείων:ποτέ δε μου φτάνουν τα χρήματα για να τα αγοράσω όσα θέλω.

maya είπε...

copy/paste ό,τι είπες για την θάλασσα! όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί. όλα. συναισθήματα, ομορφιά, ζωή. όλα.

φιλιά πολλά
χχχχχχχχ

Roadartist είπε...

@ όλα θα πάνε καλά..: Ασε!! Αυτή η αίσθηση να θες να τα πάρεις ΌΛΑ ξέρω............ΑΥΤΟ το ένιωσα σήμερα το μεσημεράκι....

Roadartist είπε...

@ maya: ΧΑΙΡΟΜΑΙ να σαι καλά :)) Φιλούνια!

5 pink flowers είπε...

bahr η θαλασσα ετσι λεγεται στα αραβικα και η θαλασσα παντου σε ολες τις χωρες μαγικη ειναι και εδω ακομη περιστοιχισμενη απο κτιρια παλι θαλασσα ειναι και μαγιακ ειναι τα νερα της..και μετα η ποιηση.........οι λεξειςτης και ο ηλιος ..και ο οριζοντας που οπως λεει ο αγαπημενος μου γιωργος http://georgegiannopoulos.blogspot.com/ στην επικεφαλιδα του μπλογκ του Στη θαλασσα αγαπω τον οριζοντα Ισως επειδη ο οριζοντας στη θαλασσα ειναι μια γραμμη αναμεσα σε αυτην και τον ουρανο η οποια δεν ειναι προσδιορισμενη γεωγραφικα και αρα δινει περιθωριο στην ελπιδα..αυτα η συμβολη μου στην ερευνα,,,

5 pink flowers είπε...

α ναι και τα αδιαβαστα βιβλια μεγαλο θεμα αυτα και οι προθηκες και να θες να τα παρεις ολα οπως λεει ολα θα πανε καλα ψηφιζω με δυο χερια και τα αδιαβαστα βιβλια και τα διαβασμενα που ξαναδιαβζεις γεματα σημειωσεις και ιχνη απο τα μερη που τα κουβαλουσες μαζυ σου

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Εαν βάζαμε ..και ένα καλό βιβλίο, τα πουλιά...στην ακρογιαλιά;

Roadartist είπε...

@ 5 pink flowers: Η θάλασσα έχει κατά ένα περίεργο τρόπο σημαδέψει τη ζωή μου. Δεν υπάρχει εξήγηση. Απλά μια μεγάλη λατρεία για αυτην. Καταλαβαίνω τι εννοείς, εκεί η θάλασσα - αν και δεν θα συγκρίνετε με της Ελλάδας :)) - θα λειτουργεί απόλυτα σαν μια ΑΝΑΣΑ στο όλο τοπίο!..
Θα το δω το blog..thanks..
Ωραία η θεωρία για τον ορίζοντα :)
Οσον αφορά τα βιβλία το παθαίνω συχνά αυτό. Και σήμερα βρέθηκα ξανά σε μεγάλο δίλημμα. Τι να πρωτοπάρω??! Και για ακόμα μια φορά ένιωσα οτι δεν εχω διαβάσει τίποτα ακόμη στη ζωή μου! Υπάρχουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα βιβλία, μακάρι να είχα τα χρήματα και το χρόνο να προλάβω να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ :)

Roadartist είπε...

@ Σπίθας: Καλησπέρα σπίθα.. Οκ το συμπληρώνουμε και ολοκληρώνεται σχεδόν..το παζλ! Λέω σχεδόν γιατί πάντα κάτι θα μας λείπει.. ή θα το έχουμε ξεχάσει :)

adaeus είπε...

Ωραία, συμφωνώ σε όλα. Να προσθέσω και το φιλί σ'αυτά. Και βρήκα που θα κάνω λινκ σε όσους με προσκάλεσαν σ'αυτό το παιχνίδι :)

Roadartist είπε...

@ adaeus: Ax..το φιλί!! Σίγουρα! Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που μπορούν να σε πλανέψουν και να σε σύρουν στο χορό τους..που ίσως το ερωτικό το θεώρησα ως το πλέον 'αυτονόητο' συναίσθημα που μεθεί...Εξυπακούεται.. ευχαριστώ καλό βράδυ :)

Alexis B είπε...

Καλημέρα και από εμένα.
Να ταξιδεύω με τίς νότες, να πέρνω την φωτογραφική μου μηχανή και να φεύγω.
Να ακούω τίς ομορφιές της φύσης και τών ανθρώπων να μέ καλούν,να τίς πάρω μαζί μου.
Να διαβάζω και να γνωρίζω μέρη μακρινα από ένα βιβλίο.
Να νιώθω.
Και τελευταία να γράφω, στόν χώρο μου, και να δέχομαι τους επισκέπτες μου εκει.
Καλή Κυριακή

Skouliki είπε...

μπουυυυυυυυυυυυυυυυ ....ηρθα

Roadartist είπε...

@Alexis B: Πολύ όμορφα ολα αυτά Αλέξη, καλό βράδυ..

@σκουλίκι: hi!!!...καλώς τη!!

doctor είπε...

Η μουσική είναι πάνω απ'όλα...

doctor

island είπε...

Ώρες ώρες με γεμίζει η θάλασσα,άλλες η θλίψη μου άλλες να γράφω,άλλες να διαβάζω ποστάκια σαν και το δικό σου.με γεμίζουν πολλά διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές στιγμές.Την καλησπέρα μου

Suspect είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KCyQMURDTI8

giant13 είπε...

Καλημέρα,

Με καλύπτουν απόλυτα τα ίδια με αυτά που γράφεις γιά την θάλασσα την φωτογραφία και την μουσική.

Θα προσθέσω απλά την οδήγηση.
Οχι την μεταφορά από σημείο σε σημείο, αλλά την πραγματική οδήγηση.

m00nchild είπε...

Όμορφες επιλογές...αλλά το σημαντικό για όλους μας είναι ότι τουλάχιστον υπάρχουν ακόμη πράγματα ικανά να μας μαγεύουν!
Καλό βράδυ :)

H.Constantinos είπε...

Απόλυτη σύμπτωση...

Μαρια είπε...

Ωραίο θέμα...
προσωπικά μεγεύομαι όταν τα δίδημα ανηψάκια μου 3,5 ετών μου λένε σ΄αγαπώ!!! λιώνω ...

tuco είπε...

Μουσική, μουσική και πάλι μουσική. Με έσωσε όταν δεν είχα από που αλλού να κρατηθώ. Έλπίζω να μην την προδώσω ποτέ...
Α, και βόλτες στα βουνά...να αγκαλιάζω τα δένδρα..

περίεργο. Τα posts σου με γεμίζουν αναμνήσεις από εποχές που δεν έχω ζήσει(??????). Για συνέχισε...

KitsosMitsos είπε...

Αυτά τα βρίσκουμε μέσα μας οι περισσότεροι. Ευχαριστούμε που τα ανασύρεις ώστε να τα συνειδητοποιήσουμε και οι ίδιοι!

Natassa είπε...

νομίζω ότι καλύτερη μουσική επιλογή για τις απαντήσεις στο παιχνίδι, το οποίο παρεπιπτόντως κινεί ή μάλλον ανακινεί διαφορα συναισθήματα δεν θα μπορούσε να γίνει. Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

roadartist είπε...

@ doctor: Καλημέρα doctor..Η μουσική είναι ... πηγής ζωής!

@ island: καλημέρα σου!!..όμορφο να βρίσκεις πολλά στοιχεία που να σε παρακινηνούν να 'αισθανθείς'..:)

@ Suspect: Υπέροχο σ'ευχαριστώ πολύ! Με ένα κλιπάκι τα είπες όλα!

roadartist είπε...

@ giant13: Καλημέρα γίγαντα! Η οδήγηση ε...? Όμορφο και αυτό!! Εύχομαι να πας σύντομα μια όμορφη βολτα με το αυτοκίνητο σου στη θάλασσα...ακούγοντας όμορφη μουσική και τραβώντας φωτογραφίες τις οποίες θα μας αναρτήσεις το blog σου :)

roadartist είπε...

@ m00nchild: Συμφωνώ απόλυτα moonchild. Ευτυχώς !!!

@ H.Constantinos: Χαίρομαι πολύ γι'αυτό :))

Natalia είπε...

φαίνεσαι πολύ ευαίσθητη roadartist

ωραίες επιλογές!
και υπέροχος ο Χατζιδάκις
καλημέρα

Roadartist είπε...

@ Μαρια : Μπορώ να καταλάβω γιατί λιώνεις Μαρία. Τα παιδιά εχουνε τις πιο αθώες ψυχούλες! Καλή Κυριακή!!

tuco: Αλήθεια? Πολύ μου άρεσε αυτό, αν το ένιωσες. Μείνε στη παρέα και θα βρούμε κ άλλες στιγμές τέτοιες να ανασύρουμε :)

Roadartist είπε...

@ KitsosMitsos: Οντως αν "δούμε" με τα μάτια της ψυχής, θα βρούμε πάρα πολλά πράγματα που μπορούν να μας μαγέψουν, να μας μεθύσουν με συναισθήματα.. Το μόνο που χρειάζεται ειναι να μένουμε αληθινοί και ανοικτοί στα ερεθίσματα. Καλή σου μέρα!

@ Natassa: Καλημέρα Νατάσσα! Ευχαριστώ, λατρεύω αυτό το κομμάτι! Πραγματικά ο Μάνος υπήρξε μοναδικός!! Δεν θα σβήσει ποτέ η μουσική και η παρουσία του, θα υπάρχει ΠΑΝΤΑ. Μπορεί και μπαίνει στις καρδιές κατευθείαν. Εμένα τουλάχιστον με 'αγγίζει' απόλυτα. Καλή σου εβδομάδα!

@ Natalia: Να είσαι καλά Ναταλία. Ευχαριστώ για το πέρασμα. Όντως υπέροχος ο Χατζιδάκης!!.. Καλή εβδομάδα!

Μετεωρίτης είπε...

Τα είπες όλα!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ανέφερες όλα όσα φέρνουν πιο κοντά το σώμα και την ψυχή!
Εγώ πάντως θα ανέβαζα και το "να ονειρεύομαι"!

cinderella είπε...

Kαλημέρες!!
Υπέροχο το κείμενο σου!
Μπορώ να πω οτι κι εγώ ακριβώς με τα ίδια μαγεύομαι!
Ειδικά η θάλασσα, μεγάλη μάγισσα- πλανεύτρα!
Καλή Κυριακή κουκλίτσα!

CsLaKoNaS είπε...

Προσυπογράφω και στα τέσσερα! Κυρίως γιατί όλα αυτά τα πράγματα σε προτρέπουν να ονειρεύεσαι...

Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ Μετεωρίτης: Καλησπέρα Μετεωρίτη! Μέσα στη λίστα και αυτό λοιπόν!! Καλό απόγευμα Κυριακής και καλή σου εβδομάδα!

Roadartist είπε...

@ cinderella: Καλώς τη! Χαίρομαι που ξεχωρίζεις κ εσύ τη θάλασσα. Που κάτι σε κεντρίζει σε αυτήν! Ειναι όντως πλανεύτρα!..Καλό σου απόγευμα :))

Roadartist είπε...

@ CsLaKoNaS: Ωραία! Καλό απόγευμα κυριακής και καλή εβδομάδα!

Ατθάνα είπε...

εμένα, ρομαντική ψυχή μου :), θα σου πω σε σχόλιο τι με μαγεύει!

1. Η φιλοσοφία. Σημαντικά τεράστιο κομμάτι της ζωής μου!
2. Η ζωγραφική. Χροονια τώρα! έχω να παινεύομαι ότι έχω κάνει και μια έκθεση και έχω διακοσμήσει/ζωγραφήσει 2 μαγαζιά!
3. ένα καλό βιβλίο από το οποίο θα μάθεις και μερικά πράγματα.
4. Φυσικά μουσική!!

και επίσης σημαντικότατο...με μαγεύουν ΤΡΕΛΑ οι φίλοι μου! :)))))))))

φιλούνια κυριακάτικα που δεν θέλουν να γίνουν δευτεριάτικα!! :)))))

george είπε...

τα βιβλια ναι τα βιβλια παντου το αλλο μας σπιτι..

Love and Poison είπε...

1. Ο Morrissey και οι Suede...
2. Ο Oscar Wilde...
3. Η κόκκινη Murphy's/McFarland...
4. Βόλτα με το αμάξι σε μέρη που δεν ξέρω... Αλλά να έχω και μια συνοδηγό δίπλα μου...

roadartist είπε...

@ karyatida: Καλησπέρα Καρυάτιδα! Ενα :) για αρχή..και έπειτα..να σου πω οτι είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα και τα 4 στοιχεία που σε μεθούν!! Τι να πω..βιβλία? ζωγραφική? μουσική? Η έλξη προς τη φιλοσοφία πάντως φαίνεται και απο τη φράση στο blog σου "δεν υπαρχουν συνηθισμένες στιγμές", ναι εχεις δικιο και συμφωνώ! Χρειάζεται η φιλοσοφία, εχεις δικιο. Οσο για το οτι σε μεθούν οι φίλοι σου, εισαι τυχερή και κοίτα να μη τους χάσεις! Και εμένα! :)

Επίσης μου κάνει εντύπωση που όλοι σας είπατε πάνω απο ένα πράγμα! Χαίρομαι πολύ για αυτό!!!!! :))

roadartist είπε...

@ καρυάτιδα:
α) Αααααα, αν ποτέ χρειαστώ δηλαδή διακοσμήτρια σε κάτι να σε έχω στα υπόψη μου?
β) περιμένω να ποστάρεις το τελευταίο σου πίνακα!!!! Είμαι πολύ περίεργη να τον δω :))

roadartist είπε...

@ george: Γιώργο καλώς όρισες και σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Τα βιβλία είναι ένας όμορφος καινούργιος κόσμος, που σου ανοίγεται σε κάθε ξεφύλλισμα. Και πόσο απλό ειναι τελικά να "μπεις" σε αυτό το άλλο σπίτι που λες. Και εγώ λατρεύω τα βιβλία, τις βιβλιοθήκες (αγαπημένο σημείο του δωματίου μου) και τα ..βιβλιοπωλεία, καλό απόγευμα!

βασίλης είπε...

Θάλασσα και γραφή κι εγω αυτά θα έλεγα. Να είσαι καλά..

roadartist είπε...

@ Love and Poison: πανέμορφες και οι δικές σου επιλογές!! Συμφωνούμε σε όλα, εκτός απο την κόκκινη Murphy's/McFarland, την οποία φαντάζομαι μου την προτείνεις ανεπιφύλακτα! :) Οκ, θα δοκιμαστεί σύντομα.. :)

roadartist είπε...

@ βασίλης: Βασίλη μου καλησπέρα, απο ότι κατάλαβα όμως, νομίζω οτι σε μεθάει και η Γαλλία το ίδιο.. :)) Να σαι καλά, να ταξιδεύεις κοντά σε θάλασσες με όμορφες μουσικές! Καλό σου βράδυ!

Βιργινία είπε...

Καλησπέρες

Roadartist είπε...

@ Βιργινία: :)) να σαι καλά καλησπερα :)

Σπύρος είπε...

Τρελή μέθη αγαπητή ROAD ARTIST :).. μέσθυσα και εγω παρέα σου :) Να είσαι σίγουρο...με τέτοια μέθυ ας ειμαι μια ζωή ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ .! Καλο βράδυ:)

Βιργινία είπε...

Οτι είναι μεθύσι η παρέα της είναι γνωστόοοοοοοοοοο :-)

Roadartist είπε...

@ LOCKHEART: Kαλώς τον, ευχαριστώ σπύρο μου, να εχεις ενα όμορφο βράδυ και μια πολύ πιο όμορφη εβδομάδα..Και τα δικά σου ήταν υπέροχα! :)

Roadartist είπε...

@ Βιργινία: αααα...με κάνατε και κατακοκκίνησα..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παιδιά είστε τέλειοι και οι 2 σας! :))

Ra Ma είπε...

road,πολύ ωραία, υπάρχει σύμπνοια με τις επιλογές μου σε μεγάλο ποσοστό!
Μην αγχώνεσαι όσα βιβλία και να διαβάσεις πάντα θα είναι λίγα...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με LOCKHEART και Βιργινία, περί μέθης....

Ψηφίζω Murphy’s ανεπιφύλακτα...

Καλό βράδυ!!!

5 pink flowers είπε...

the sea is the sea indeed if only you could hear it now ...outside my window the ocean loud and clear the waves dancing along to their own melody the weather is goung to change tommorrow they say and the sea is becoming wild to welcome this change...

Dr_MAD είπε...

Μη μου θυμώσεις :-P
Αλλαξα μόλις το φόντο με τις γάτες στα αρχαία που μου είχες στείλει και τοποθέτησα αυτό:

http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=2068847095&size=l

είναι τραβηγμένη από το φίλο
σοκολάτα πορτοκάλι
γιατί λίγο νάζι είναι απαραίτητο

Καλή μας εβδομάδα ;-)

tzonakos είπε...

roadartist δεν θυμάμαι να χουμε ξαναμιλήσει αν και εχουμε κάπως διασταυρωθεί σε σχόλια σε άλλα μπλόγκς.
Χαίρομαι που βλέπω εδω και δυο δικές μου μεγάλες αγάπες, την θάλασσα και την φωτογραφία.
Η θάλασσα με ηρεμεί και οι εικόνες με ταξιδεύουν.

Roadartist είπε...

@ Radio: Σ'ευχαριστώ!!! Η Murphy’s στην επόμενη έξοδο θα τιμηθεί ιδιαίτερα!..Καλό βράδυ και σε σένα!

Roadartist είπε...

@ 5 pink flowers: Καλό βράδυ σε σένα και στη θάλασσα του Ντουμπαι.. :)) Να σαι καλά. Η θάλασσα ειναι πανέμορφη παντού..Και ο ήχος της η ομορφότερη μελωδία..

Roadartist είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Roadartist είπε...

@MAD: Δεν υπάρχει περίπτωση να σου θυμώσω! Τόσο πολύ άντεξες με το ίδιο φόντο??? :) Το είχα αλλάξει κ εγώ..είχα μια φωτο με θάλασσα, αλλά τώρα έχω αυτή τη φωτο που πόσταρες με τη ναζιάρικη γατούλα, τι φατσόνι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καλό βράδυ!

Roadartist είπε...

@ tzonakos: Καλώς όρισες στη παρέα και σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Δεν θυμάμαι και εγώ να έχουμε "ξαναμιλήσει", είσαι ευσπρόσδεκτος να μας έρχεσαι! Καλό βράδυ!

red rose είπε...

Καλημέρα ευαίσθητη και ρομαντική ψυχούλα! Αυτό που μου 'ρχεται στο μυαλό διαβάζοντας το post είναι να βρίσκομαι σε μια ερημική παραλία και όλες οι αισθήσεις να θέλουν να κρατήσουν ζωντανή για πάντα την εικόνα που είναι μπροστά μου.. Να τραβάω ατελείωτες φωτογραφίες θάλασσες και ηλιοβασιλέματα κάθε λεπτό που το τοπίο αλλάζει.. Η μουσικούλα δίπλα να με συνεπαίρνει.. Να γράφω όλα εκείνα που μονάχα τώρα μπορώ να βγάλω απ τη ψυχή μου και να αποτυπώσω στο χαρτί.. και οι ώρες να περνάνε λές κι είναι λεπτά..

Μ έφτιαξες πάλι βρε συ:)))
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!

Adonios GK είπε...

Έχεις βρει να σε "μεθούν" όμορφα πράγματα!
Μου άρεσε πολύ η στιγμή της γραφής...
Είναι όντως μαγική!

Καλή σου μέρα Artist, σε ευχαριστώ που δέχτηκες την πρόσκληση.
Καλή εβδομάδα :)

roadartist είπε...

@ red rose:Καλημέρα red rose! Χαίρομαι που σε έφτιαξα, να προσπαθείς να έχεις τέτοια διάθεση πάντα και να ζεις όσο πιο όμορφα μπορείς καθημερινά! Να κάνεις πράξη όλα οσα ανέφερες παραπάνω και στη κάθε σου μέρα! Αλλωστε τέτοιες στιγμές στο νησί σου πρέπει να σου προσφέρονται απλόχερα.. ΦΙΛΙΑ!

roadartist είπε...

@ Adonios: Καλημέρα Αντώνιε, εγώ σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου! Καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια στη μέρα σου :))

Related Posts with Thumbnails