29 Δεκεμβρίου 2007

Και του χρόνου.. :)

Οι τελευταίες ημέρες κάθε έτους μοιάζουν σαν να περνούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς…
Τέτοιες ημέρες υπάρχει μια τάση απολογισμού του έτους που φεύγει..
Προσωπικά έχω μια συνήθεια να «κρατάω» στο μυαλό μου κυρίως τα θετικά κάθε έτους. Για όλα τα υπόλοιπα, σαν να έχει ο εγκέφαλος δημιουργήσει ένα «σύστημα» εκμηδένισης τους. Μένει κυρίως μόνο η γεύση. Οι κακές στιγμές, οι απογοητεύσεις, οι αποτυχίες που φυσικά υπήρξαν, με τον καιρό σαν να χάνονται και να απομένει μονάχα η αίσθηση τους..
Το πιο δυσάρεστο γεγονός του έτους που σε λίγες ώρες θα αποτελεί παρελθόν… σίγουρα οι πυρκαγιές του καλοκαιριού. Κάθε δέντρο καμένο και μια ουλή, μια χαρακιά, μια ανεξίτηλη κραυγή μέσα μου… Ας ελπίσουμε να μη ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Από την άλλη, κρατώ κυρίως τις ευχάριστες στιγμές..
Κάποιες όμορφες συναυλίες, βραδιές σε μουσικές σκηνές της πόλης μου που τελικά την αγαπώ με ένα ανεξήγητο τρόπο.. ξεχωριστές στιγμές στη θάλασσα, γλυκείες καλοκαιρινές βραδιές να χαζεύουμε με καλή παρέα τ’ αστέρια και να «συναγωνιζόμαστε» ποιος είδε τα πιο πολλά να πέφτουν… βουτιές στο γαλάζιο, αγγίγματα, καρδιές που νιώθουν, αγαπημένες μορφές ανθρώπων… επισκέψεις σε μουσεία (τα οποία πάντα επιδρούν απίστευτα ευεργετικά πάνω μου), αμέτρητες βόλτες σε βιβλιοπωλεία, προσμονή για φωτεινές ανατολές, ξέγνοιαστες βόλτες στη πόλη, το χάζεμα των άλλων ανθρώπων, Κυριακές σε κάποιο κεντρικό καφέ, το πρωινό διάβασμα μιας εφημερίδας…

Τελικά, λίγο πριν το τέλος και αυτού του έτους, συνειδητοποιώ ότι τα πιο όμορφα συναισθήματα της χρονιάς ήταν τα προσιτά και απλά..

Έχουνε μείνει αρκετά ανεκπλήρωτα όνειρα, ταξίδια που περιμένουν να τα ζήσω.. και που ακόμη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκαν..
Στόχοι άπιαστοι, επιθυμίες και πόθοι που περιμένουνε την ανάσα μου…
Είναι όμως και αυτό τόσο όμορφο..
Αν το καλοσκεφτείς είναι τόσο ωραίο να μην είσαι κορεσμένος!
Τελικά είναι καλό να έχεις να περιμένεις πράγματα, να διψάς για καταστάσεις, να έχεις ακόμη τη φλόγα της προσμονής.
Μου αρέσει που υπάρχουν πράγματα που ανυπομονώ για να τα ζήσω το νέο έτος!!

Η δημιουργία αυτού του blog πριν δυο μήνες… στάθηκε η αφορμή για την αρχή μιας όμορφης επικοινωνίας με κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους.
Σας ευχαριστώ όλους για την αποδοχή και την αγάπη σας..
Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα υπάρχει αυτό το ιστολόγιο, μάλλον θα διαρκέσει όσο δίνει ευχαρίστηση.. και υπάρχει η ανάγκη για αυτού του είδους την επικοινωνία.

Αφιερώνω σε όλους σας το παρακάτω αγαπημένο τραγούδι, με την ευχή να ακολουθήσει ο καθένας μας τις συμβουλές του, να ακολουθεί ό,τι θέλει η καρδιά του.
Μόνο με κριτήριο τα γούστα και την αγάπη.
Τα φιλιά μου.



Αφιερωμένο και το παρακάτω τραγουδάκι του Δεληβοριά απλά:

Γιατί ο χρόνος δεν υπάρχει
Γιατί ο χρόνος είσαι εσύ και οι άλλοι
Και κανείς δε γνωρίζει η ζωή που θα βγάλει
Κι όλο αυτό είναι μια μεγάλη γιορτή..




Ευχές για ένα νέο έτος με υγεία, δημιουργία, αγάπη.. Το 2008 ας είναι ένα έτος όπου κάποια από τα όνειρα μας θα γίνουνε πράξη :)

146 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο..η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στα μικρά,τα απλά και τα καθημερινά.
Νά'ναι γεμάτη η χρονιά που έρχεται από όμορφες στιγμές.
Τα φιλιά μου :))

ερμία είπε...

"τελικά" είσαι πλάσμα-ήλιος
πολλές ζεστές ευχές και απο μένα roadartist!
(και όνειρα-πιό πολλά-για όλους μας)

Μαρια είπε...

Καλημέρα ...μακάρι και σ΄εσένα να φέρει ο νέος χρόνος ότι επιθυμεί καρδιά σου...

Dr_MAD είπε...

Ναι όντως. Ενα από τα πιο αισιόδοξα γεγονότα αυτής της χρονιάς ήταν το Blog σου! Είναι αδικία όμως πάντα τα στραβά να επισκιάζουν τα καλά. Προτείνω να καταργήσουμε τις κακές αναμνήσεις και να αφιερωθούμε σε όμορφες εικόνες. Όπως τα λες αρτίστα μου

PS: Το πιο απίστευτο γεγονός το είδα με το γυρισμό μου χτες στην TV. Κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας μεγιστάνας γέμισε με τεχνητό χιόνι, στόλισε και γέμισε με δώρα μια τεράστια περιοχή και τη χάρισε σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όσο υπάρχουν άνθρωποι... ;-)

BLUEPRINTS είπε...

έχω σαν ευχή το: "τα καλύτερα έρχονται", ούτως ή άλλως ότι ζούμε και βιώνουμε, καλό ή κακό συμβαίνει για κάποιο λόγο, να'σαι καλά, να ζεις την κάθε στιγμή όπως της πρέπει και να προσπαθείς να βλέπεις την αισιόδοξη νότα ακόμη και στο πιο καταθλιπτικό μπλουζ που ακούς... αν το συνδυάσεις με θάλασσα θα σου φτιάξει το κέφι, ξέρεις εσύ...

Μαριλένα είπε...

Ζούμε μέσα σ' ένα όνειρο που τρίζει
σαν το ξύλινο ποδάρι της γιαγιάς μας
μα ο χρόνος ο αληθινός
σαν μικρό παιδί είναι εξόριστος
μα ο χρόνος ο αληθινός
είναι ο γιος μας ο μεγάλος κι ο μικρός
..

Βάσσια είπε...

Road :-)
Καταρχήν κι εγώ (και άλλοι ίσως) σε ευχαριστούμε για το όμορφο blog και για τα θέματα σου.
Η συντροφιά των bloggers , που και για μένα είναι μόνο 3 μηνών, αποδείχτηκε, ευχάριστη, ανθρώπινη και διδακτική.
Εγώ προτίμησα τα δυσάρεστα στον απολογισμό.
Σου εύχομαι, από καρδιάς- υγεία και αγάπη.
Καλή Χρονιά, και να κρατήσει πολύ η παρουσία σου εδώ.
Φιλιά.
:-)

Love and Poison είπε...

Καλό είναι να μη ξεχνάμε τα άσχημα, μήπως και διορθωθούμε...

Φιλιά
χχ

gerasimos είπε...

Αν μη τι άλλο το μπλογκ σου νομίζω ήταν από τα πολύ ευχάριστα που επεφύλασσε η χρονιά που φεύγει στο διαδίκτυο. Εύχομαι ν' αργήσεις να το βαρεθείς! (το μπλόγκινγκ ντε ;-)

Καλή χρονιά!

Tradescadia είπε...

Μου έφτιαξες τρελή διάθεση με το τραγούδι του Δεληβοριά! Είναι από τα αγαπημένα μου! Να έχεις μια πολύ καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα!

roadartist είπε...

@ niobh: Και εγώ αυτό πιστεύω Νιόβη, η πραγματική ομορφιά της ζωής και η ευτυχία βρίσκεται σε αυτά ακριβώς. Να είσαι καλά. Οτι επιθυμείς η νέα χρονιά να σου το φέρει και τα δικά μου φιλιά :)

kalynama είπε...

Καλή Χρονιά να έχεις roadartist μου....

Η ευχή που σου δίνω είναι σε κάθε απολογισμό σου να υπάρχουν όνειρα απραγματοποίητα...ποτέ μη σταματήσεις να βάζεις στόχους...να κάνεις σχέδια...

Φιλιά πολλά!
Να είσαι καλά... :-))

roadartist είπε...

@ ερμία: Πολύ όμορφο το σχόλιο σου Ερμία, σε ευχαριστώ πολύ. Τις καλύτερες ευχές μου .. τις πιο "φωτεινές" :)))

roadartist είπε...

@ Μαρια: Σε ευχαριστώ πολύ πολύ :)

roadartist είπε...

@ MAD: Θεότρελε γιατρέ μου σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου και για τη παρέα σου αυτο το καιρό! Τέτοιες ειδήσεις να μου τις λες..αξίζουν σίγουρα post, τι λες?? Πολύ όμορφο, υπάρχουν σίγουρα και τέτοιοι άνθρωποι, μακάρι να αρχίσουν να αναδεικνύονται οι πράξεις τους για να παραδειγματίζονται και να λειτουργούν ως πρότυπα.. Δυστυχώς mad μας πλασάρουν ακριβώς τα αντίθετα πάντα! Τα φιλιά μου και τις καλύτερες ευχές μου, οτι σου στέρησε το 2007 να το ζήσεις στο δίσεκτο 2008! Γίνεται!! :)

roadartist είπε...

@ BLUEPRINTS: Γλυκιέ μου blueprints " ότι ζούμε και βιώνουμε, καλό ή κακό συμβαίνει για κάποιο λόγο" συμφωνώ απόλυτα! Να περάσεις όμορφα, να γεμίσεις τις μπαταρίες..και να ζήσεις όλα όσα σου έλειψαν..σύντομα! Πάντα γεμάτος υγεία, χαρά και αγάπη. Τα φιλιά μου!!

roadartist είπε...

@ Μαριλενα: Πολύ όμορφοι στίχοι Μαριλένα, ευχαριστώ που τους παρέθεσες. Τίποτα δεν μας ανήκει σε αυτό το κόσμο, είμαστε περαστικοί και ο χρόνος όπως λέει ο Δεληβοριάς ουσιαστικά "δεν υπάρχει", "Ζούμε μέσα σ' ένα όνειρο που τρίζει" όπως λες κ εσυ. Καλά να περνάς τη κάθε στιγμή :)

roadartist είπε...

@ Vassia: Εγώ σε ευχαριστώ Βάσσια για τη παρέα, τα όμορφα posts σου, τη συμμετοχή. Και εμένα ως τώρα έχει αποδεικτεί ανθρώπινη και διδακτική. Δε θέλω να σκέφτομαι τα αρνητικά. Προτιμώ να κρατώ τις θετικές στιγμές του προηγούμενου έτους. Οι κακές όπως έγραψα με το καιρό (όσο γίνεται αυτό) ξεχνιούνται. Και επιζητούμε τα θετικά και πάλι :) Τις καλύτερες ευχές μου Βάσσια σε σένα και στην οικογένεια σου. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φιλιά.

roadartist είπε...

@ Love and Poison: Καλησπέρα, πες το 'αυτοάμυνα'. Τα λάθη δεν ξεχνιούνται, η αίσθηση της συνέπειας τους έχει μείνει και έχει αφήσει το δίδαγμα της. Λάθη έκανα πολλά, το οποιο όμως θεωρώ θετικό. Πιστεύω οτι λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί. Οπότε και απο αυτό, το θετικό σημείο το κρατάω.. ως 'επιμόρφωση' όπως λες και εσύ για μελλοντικά. Αν όμως το σκεφτώ καλά..η αλήθεια είναι οτι τα πιο δυσάρεστα πράγματα του έτους έχουνε ήδη σχεδόν ξεχαστεί. Αυτά που άξιζαν και μου έδωσαν ευτυχία και ουσία, έχουνε μείνει. :) Να είσαι καλά, φιλιά.

roadartist είπε...

@ Γεράσιμος Χαριτόπουλος: Να είσαι καλά Γεράσιμε, και το δικό σου μου αρέσει πραγματικά. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου, ότι επιθυμείς μέσα απο τη καρδιά μου για το νέο έτος.. :) Καλή χρόνιά!!

roadartist είπε...

@ Tradescadia: Χαίρομαι!! Και εμένα ο Δεληβοριάς μου αρέσει πολύ! Και νομίζω οτι το συγκεκριμένο κομμάτι ταιριάζει μια χαρά στη περίοδο :) Να είσαι καλά, ευχαριστώ, να έχεις και εσύ μια πολύ καλή χρονιά με φωτεινά χαμόγελα, βόλτες και αγάπη :))

roadartist είπε...

@ kalynama: Πολύ όμορφη ευχή kalynama, κάθε χρόνο να ζούμε και απο κάτι! Ποτέ μη πάψουμε να επιθυμούμε, ποτέ μη κορεστούμε, πάντα να επιζητάμε και να νοσταλγούμε ταξίδια και φυγές! Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά και σε σένα, φιλιά! :))

nyctolouloudo είπε...

πολλά φιλιά και από εμένα και μία πολύ καλύτερη χρονιά!!!

να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ότι επιθυμεί.

koulpa είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά:):)

Yiota είπε...

μαρέσει όταν οι άνθρωποι βλέπουν την ευτυχία στα απλά πράγματα. ναι, όλοι μας διψάμε για κάτι παραπάνω όπως το τζοκερ ας πούμε :) , αλλά όταν υπάρχει αγάπη γύρω σου, νιώθεις ευτυχισμένος άνθρωπος. Καλή χρονιά!

rain είπε...

Καλη χρονιά κι απο μένα. Να κυνηγήσεις και να απαιτήσεις από τη χρονιά που έρχεται να σου πραγματοποιήσει τα σχέδιά σου και τα όνειρά σου κι άσε και κάτι για του χρόνου να προσδοκάς! Φιλιά

ξανθίππη είπε...

γειά σου, αρτιστάκι...
Σου εύχομαι κι εγώ να το νέο έτος να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες και τα όνειρά σου και να σου χαρίσει ατέλειωτες ευτυχισμένες στιγμές.
Τα τραγούδια είναι υπέροχα. Σ' ευχαριστούμε...
Φιλιά...

Good As You είπε...

kαι του χρόνου!!!

fpboy είπε...

Επιτέλους μια θετική σκέψη !!!
Είμαι ώρες σήμερα στα βλογ μετα άπο μια βδομάδα απουσίας και έχει πέσει πολύ μαυρίλα ρε αδερφέ μου !!!
Πάντα καλά , Χρόνια πολλά και ότι ποθείς !!!!

Aggelos Spyrou είπε...

Να κρατήσεις το blog όσο θα σου δίνει ευχαρίστηση, διέξοδο στη σκέψη σου, επικοινωνία αξιόλογη, βήμα λυτρωτικό. Εύχομαι στη νέα χρονιά να βρεις ότι επιθυμείς! :)

giant13 είπε...

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

Ευχές, ώστε ο νέος χρόνος να εκπληρώσει όσα δεν μπόρεσε αυτός που φεύγει.
Με υγεία και πάλι να βαδίζεις στους δρόμους που αγαπάς, να ζείς τα δειλινά των σκέψεων και αναπολήσεων, να ταξιδέψεις σε μέρη που επιθυμείς να βρεθείς,,, να, να...,πολλά "να".
Τέλος να συνεχίσεις να γράφεις ωραία κείμενα και σχόλια στην μπλογκόσφαιρα.

roadartist είπε...

@ nyctolouloudo: σε ευχαριστώ πολύ :)

@ koulpa: και σε σένα τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος :)

roadartist είπε...

@ Yiota: καλησπέρα yiota, η ευτυχία βρίσκεται πάντα εκεί που δεν την αναζητάμε τελικά..στα πιο αυτονόητα πράγματα, στις πιο γλυκιές λησμονισμένες αξίες.. Καλή είναι και η οικονομική ευμάρεια, αλλά απο μόνη της δεν φέρνει σίγουρα την ευτυχία :) Σε ευχαριστώ για τις ευχές.. Φιλιά :)

roadartist είπε...

@ rain: Σε ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω :)) και ελπίζω να μπορέσω να καταφέρω ακριβώς οτι ευχήθηκες. Να είσαι καλά, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

roadartist είπε...

@ ξανθίππη: Εγώ σε ευχαριστώ για τις τέλειες ευχές και για τη παρέα να είσαι καλά και εσύ, ότι επιθυμείς να το κατακτήσεις..και να συνεχίσεις μετά να θες όμορφα πράγματα :) Τα φιλιά μου!!

roadartist είπε...

@ Good As You: χα! σε ευχαριστώ πολύ!! Είχε νόημα ο τίτλος :))

roadartist είπε...

@ fpboy: Και εσύ να είσαι πάντα καλά φίλε blogger φωτογράφε!! Πάντα εμπνεύσεις και ότι άλλο επιθυμείς! Αν βλέπουμε γύρω μας τη ζωή μας με θετικότητα, μπορεί και να τα άλλαξουμε όλα! Φιλιά :)

roadartist είπε...

@ Aggelos Spyrou: Καλησπέρα, θα το κρατήσω όσο μου δίνει ακριβώς όσα ανέφερες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, στις ανταποδίδω, να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες, οτι επιθυμείς!

roadartist είπε...

@ giant13: Γίγαντα σε ευχαριστώ απο καρδιάς. Τα "να" είναι όντως πολλά, αλλά είπαμε..αυτό ειναι αν μη τι άλλο καλό!! Καλή χρονιά και σε σένα και χαρούμενη πρωτοχρονιά!

Agobooks είπε...

Χαίρομαι που σε ανακάλυψα…
Σου εύχομαι χρόνια πολλά και ακόμα καλύτερα!
Να έχεις υγεία εσύ και αυτοί που αγαπάς.

Feidias είπε...

Ωραίο είναι που παραμένουμε απλοί,να γυρνάμε πίσω και να χαιρόμαστε τη στιγμή,είναι πολύ πλούσιος κάνείς να αισθάνεται έτσι.Βασικά νομίζω οτι και την ανάσα μας μόνο να κάτσουμε ν ακούσουμε προσεκτικά,πάλι ένα θαύμα θα ζήσουμε,αφού υπάρχουμε κι έχουμε υγεία να κυνηγήσουμε κι άλλα όνειρα, κι εύχομαι να τα ζήσεις με το καινούριο χρόνο,και να έχεις υγεία και ψυχή να τα κυνηγάς πάντα!
Καλή χρονιά και καλή μπλοκοζωή για όσο σ ευχαριστεί!

Ανώνυμος είπε...

κοριτσάκι μου,χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία χαρά και ευτυχία :)

purple είπε...

σου ευχομαι αυτη να ειναι η χρονια σου!!!

Αλητισσα είπε...

Νομίζω τα είπες όλα στη φράση"είναι όμορφο να μην είσαι κορεσμένος"..κι όπως λεεί και το τραγούδι "τα καλυτερα θα 'ρθουν.."
Σου εύχομαι γλυκιές στιγμές το 2008 και υγεια και ζωντάνια για σενα και τους αγαπημενους σου για να τις απολαμβανετε παρέα..

Unknown είπε...

Καλημέρα

Τα πολύ απλά και τα προσιτά
καθημερινά είναι όλη η ομορφιά
της ζωής που περνά παρέα με
την χρονιά που φεύγει και που
έρχεται.....

Ευχές για μια χρονιά απλή
και καθημερινή χωρίς τερτίπια
και μέικ-απ

Καλό πρωινό
φιλιά θαλασσινά
χειμωνιάτικα και εορταστικά

ΩΣΗΕ είπε...

Καλή μου, καλημέρα. Εύχομαι να βρίσκω κι εγώ δύναμη για θετικούς απολογισμούς. Ξέρεις, από κάποια φάση της ζωής και μετά, το ''ποτέ δεν είναι αργά'' γίνεται χάρτινος πύργος...

Παρόλ' αυτά...

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

roadartist είπε...

@ N.Ago: Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, τιμή μου! Όποτε έχεις διάθεση να περνάς..Ανταποδίδω τις ευχές, υγεία, αγάπη και ευτυχία! Και καλύτερες μέρες για τα παιδιά όλο του κόσμου! Καλή χρονιά!

roadartist είπε...

@Feidias: καλημέρα φειδία, συμφωνώ οτι έχει αξία ακόμα και το να ακους την ανάσα σου!! Πολύ σημαντικό, σε ευχαριστώ πολυ γις τις ευχές σου! Να είσαι και εσύ καλά μαζί με όσους αγαπάς!

roadartist είπε...

@ diianeira: Καλημέρα μικρή μου, ότι επιθυμείς και εσύ :)

@ purple: Ευχαριστώ!! Και σε σενα!

roadartist είπε...

@ Αλητισσα: Σε ευχαριστώ αλήτισσα αυτό να έχουμε στο μυαλό και στη καρδιά μας οτι "τα καλυτερα θα 'ρθουν..", γιατί πολύ απλά δεν γίνεται και αλλιώς!! Τις καλύτερες ευχες μου, να είσαι πάντα καλά!

roadartist είπε...

@ Sailor: Καλημέρα καπετάνιε μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις ευχές σου, πάντα πολύτιμες! Η απλότητα είναι η μεγαλύτερη αρχοντιά! Τις καλύτερες ευχές μου!

roadartist είπε...

@ ΩΣΗΕ: Ωσηέ μου εσύ ο ίδιος στο blog σου έχεις επιλέξει ως φράση το "και ο χρόνος δεν υπάρχει".. :) Αυτό ακριβώς πιστεύω οτι ισχύει. Η κάθε στιγμή ειναι μοναδική και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Αρκεί να το πιστέψεις. Εφόσον έχεις την υγεία σου και δίπλα σου τους ανθρώπους που αγαπάς, τότε όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν! :)) Τις καλύτερες ευχές μου για όλα όσα σου έλειψαν αυτό το χρόνο..να σου δωθούν απλόχερα στο νέο! ΦΙΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οι γλυκειές καλοκαιρινές βραδιές με τα άστρα να πέφτουν.. είναι μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις και για μένα.

Τι άλλο να σου ευχηθώ λοιπόν?
2008 άστρα για το 2008! Και όλες οι βραδυές να είναι γλυκειές σαν καλοκαιρινές:)

roadartist είπε...

@ Citronella: καλησπέρα, αυτή είναι η καλύτερη ευχή!! Πραγματικά απο τις ομορφότερες στιγμές της χρονιάς που φεύγει, είναι οι βραδιές στη θάλασσα, να χαζεύουμε τα αστέρια! Αν το σκεφτείς..ίσως και να εμπεριέχουν όλο το νόημα της ευτυχίας κάτι τέτοιες βραδιές. Ευχαριστώ, ελπίζω να τις επαναλάβω με την ίδια ομορφιά και "του χρόνου" :)) Να είσαι καλά :)

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Καλή πρωτοχρονιά και νάσαι καλά !
(τελικά ..τα κατάφερα..τα τραγουδάκια που ήθελες..το 1ο, δε είναι συλλεκτικό και σπάνιο..)
Και του ..χρόνου, ακόμη καλύτερα
-)

πνευμα είπε...

Η ομορφιά της ζωής κρύβεται σε όσα ζήσαμε τα χρόνια που πέρασαν (όμορφα ή άσχημα) αλλά και σε όσα θα ακολουθήσουν στα χρόνια που έπονται.Τα όμορφα γιατί μας γέμισαν χαμόγελα και ελπίδα, τα άσχημα γιατί μας πείσμωσαν και γέννησαν τον ήρωα μέσα μας.


χρόνια πολλά και ότι ποθείς στο διάβα σου να βρεις.

Ένα πνεύμα

roadartist είπε...

@ Σπίθας: καλησπερα σπιθα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, και εσύ ότι επιθυμείς για τον εαυτό σου και τους δίπλα σου!! Καλή πρωτοχρονιά! :)

roadartist είπε...

@ πνευμα: καλησπέρα, χρόνια πολλά. Συμφωνώ. Σκέψου, χρειάζεται εμπειρία και τριβή για να μπορείς να 'κρατάς' τις καλές αναμνήσεις.. και να μη αφήνεις τις κακές να επισκιάζουν τη θετικότητα σου. Πίστεψε με απο πείσμα έχω...γεμίσει! :) Οι δυσκολίες αρκετές αλλά η φλόγα αντί να σβήνει..μάλλον δυναμώνει μέσα μου. Σε ευχαριστώ, καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά να έχεις! :)

artist είπε...

Όντως η ζωή είναι γλυκόπικρη! Σου εύχομαι πάντα η γλυκιά πλευρά να υπερκαλύπτει την πικρή!
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια!

tzonakos είπε...

"...τα πιο όμορφα συναισθήματα της χρονιάς ήταν τα προσιτά και απλά"
Πολύ σωστά.
Σε αυτο το συμπέρασμα έφτασα κι εγω.
Οσο κι αν μας πλήγωσαν πολυ άλλα.
Σου εύχομαι μια Καλή Χρονιά :)

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι πολλές όμορφες ημέρες και ... συνταρακτικές νύχτες.

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρες

roadartist είπε...

@ artist: καλως όρισες και σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς, καλή πρωτοχρονιά :)

roadartist είπε...

@ tzonakos: Σίγουρα υπήρξαν και κάποια που μας πλήγωσαν, στο χέρι μας είναι την επόμενη φορά να μη τα αφήσουμε όμως :) Ευχαριστώ για τις ευχές, ανταποδίδω..Οτι επιθυμείς υγεία, αγάπη, δημιουργία Καλή χρονιά!

roadartist είπε...

@ padrazo: Καλώς όρισες και σε ευχαριστώ πολύ :) Καλή χρονιά!!

roadartist είπε...

@ diianeira: Καλησπέρα και σε σένα diianeira :)

moukelis είπε...

Αν πιστεύεις από τώρα ότι το 2008 θα είναι μια χρονιά στην οποία πολλά από τα όνειρά μας θα πραγματοποιηθούν,έχεις κανει ήδη μια εξαιρετική αρχή!Ελπίζω να συνεχίσεις με την ιδια ζωντάνια και ποιότητα επικοινωνίας.Πολλές ευχές!

Σπύρος είπε...

Kαλησπέρα ROAD ARTIST :) :) !....

Ποστάκι στιγμών 2007 :) . . .

Πράγματι το χειρότερο ήταν οι πυργκαγιές αυτό το χρόνο που μας μάυρισαν τις ψυχές ..

Όσο για το bloggaki σου ειναι εκπληκτικό και εύχομαι να μην έχει τέλος :)...!

Ευχομαι ότι καλύτερο για το 2008 με υγεια και αγαπη :)

Πολλά φιλια :)

anamella είπε...

Αγάπη μου είσαι πολύ νέα ακόμα !!!
Σου εύχομαι να ζήσεις πολλές καλοκαιρινές βραδιές με το πέπλο τ΄ουρανού γεμάτο αστέρια, την γαλάζια πλανεύτρα θάλασσα,
ανατολές με κόκκινες αχτίνες,σούρουπα με λιλά αποχρώσεις
ουράνια τόξα πολύχρωμα, και οτιάλλο ποθεί η καρδούλα σου!!!
Κυρίως ΑΓΑΠΗ !!!!!!
Ένα χέρι ζεστό να σε κρατάει ζωντανή !!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γλυκιά μου !!!!!
καλό σου βράδυ

δεσποιναριον είπε...

Αχ καταλαβα, αποψε κρεπαλη και υπνος το πρωι !! Τοσα χρονια επρεπε να το ειχα μαθει.. Τελειωσες τη χρονια στον μπλογκοκοσμο πολυ ομορφα κι ευχομαι και του χρονου να λαμπεις κοριτσακι! Καλη χρονια!

Utopia είπε...

Καλή Χρονιά κι απ΄του χρόνου καλύτεροι!:-)))

If...ιγένεια είπε...

Καλή χρονιά να έχουμε!

genna είπε...

kalh xronia roadartist
ugeia kai agaph sou euxomai...:)

Meropi είπε...

Μικρούλα μου Roadartist,
σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι ακόμα πιο δημιουργική από τη φετινή. Και να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουν ανεκπλήρωτα όνειρα και σχέδια. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να εκπληρώσουμε όλα τα όνειρα μας. Ζήσε την κάθε απλή στιγμή, γιατί αυτή είναι η ζωή, πολλές απλές στιγμές....

Niemandsrose είπε...

Σου αφιερώνω το "Πότε θα φτάσουμε" εδώ των Βελιώτη Αγγελάκα για το 2008!

Και υγεία! :)

Να τα περάσεις αξέχαστα!!

afrodiet είπε...

Κράτα τα μέσα σου τα όμορφα!
Μ' αυτά θα φτιάξεις όνειρα.
Κι αν δε γίνουν όλα αληθινά, τουλάχιστον θα έχεις ονειρευτεί!

Καλή χρονιά!

roadartist είπε...

@ moukelis: Ευχαριστώ πολύ για τη θετικότητα και τις ευχές σου. Να είσαι καλά, κ εσύ ό,τι επιθυμείς!!

roadartist είπε...

@ LOCKHEARΤ: Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου και τη διαδικτυακή παρέα αυτούς τους μήνες lockheart. Να είσαι και εσύ καλά, καλή χρονιά και καλή πρωτοχρονιά :))

roadartist είπε...

@ anamella: Αnamella μετά απο ένα τέτοιο σχόλιο, με τέτοιες τέλειες ευχές πως μπορώ να μη νιώθω χαρούμενη??? Σε υπερευχαριστώ για όλα τα λόγια σου, πραγματικά. Τα έγραψες απο τη καρδιά σου και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Σε ευχαριστώ να είσαι καλά, οτι επιθυμείς και εσύ. Όλα αυτά που περιγράφεις..είναι τα 1α που αναζητώ.. :)) Τα φιλιά μου, καλή χρονιά :)

roadartist είπε...

@ δεσποιναριον: Να είσαι καλά δεσποιναριον, σε ευχαριστώ! Και σε σένα τις καλύτερες ευχές, ότι επιθυμείς να το ζήσεις στο χρόνο που μας έρχεται. Αγάπη, υγεία και πολλά εκπληρωμένα όνειρα! Καλή χρονιά!!

roadartist είπε...

@ Utopia: Καλή χρονιά ουτοπία, και απο του χρόνου (δηλαδή απο αύριο..) γεμάτη αισιοδοξία για πολύ καλύτερες ημέρες :) Ευχαριστώ καλή χρονιά!!

roadartist είπε...

@ if.. ιγένεια: Ευχαριστώ, καλή χρονιά σε όλους!

@ genna: Se ευχαριστώ απο καρδιάς και σε σένα, καλή χρονιά!

roadartist είπε...

@ Meropi: Μερόπη μου σίγουρα θα υπάρχουν θα υπάρχουν ανεκπλήρωτα όνειρα και σχέδια, και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό .. :) Ας εκπληρωθούν κάποιοι τουλαχιστον απο τους πόθους μας..και θα είμαστε ευτυχισμένοι.. και με αυτούς..Δεν ζητάμε υπερβολικά πράγματα :))) Υγεία, αγάπη και δημιουργία σε σένα και στην οικογένεια σου! Καλή χρονιά!

roadartist είπε...

@ NIEMANDSROSE: Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ καλή χρονιά με αγάπη, υγεία και τρέλα!!

roadartist είπε...

@ afrodiet: Σε ευχαριστώ. Το να έχεις όνειρα και πράγματα να περιμένεις είναι πάντα όμορφο. Καλό να εκπληρώνονται και κάποια απο αυτά..Ίσως μπορούμε να τα ζήσουμε, κάποια απο αυτά :) Αρκεί να το θελήσουμε! Καλή χρονιά! Φιλιά

νατασσΆκι είπε...

Τις καλύτερες ευχές μου για την καινούρια χρονιά
να είσαι καλά, γερή, δυνατή και χαρούμενη
κι ο καινούριος χρόνος να σου φέρει ότι καλό δεν σου έφερε ο προηγούμενος - κι ακόμα περισσότερα!

Καλή Πρωτοχρονιά :)))

Equilibrium είπε...

Όσο μπλογκάρεις το 08 θα'ναι τόσο γλυκό όσο και οι δύο τελευταιοι μήνες του 07. Με υγεία κι έμπνευση το νέο έτος καλλιτέχνιδά μου!

Alexis B είπε...

Σε καλημερίζω και σου λέω
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ
ευτυχισμένο του 2008
Να είναι ο καλήτερος χρόνος απ' όλους τους προηγούμενους, γεμάτος χαρές.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά roadartist!

Dr_MAD είπε...

Σου αφιέρωσα το τελευαταίο post της χρονιάς μόνο και μόνο για την ιδέα με την είδηση με το τεχνητό χιόνι. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία κούκλα ;-)

roadartist είπε...

@ νατασσάκι: Και τις δικές μου ευχές Νατασσάκι! Ευχαριστώ πολύ, όλος ο κόσμος να ειναι καλά και όλα τα άλλα θα έρθουν!! :) Τις καλύτερες ευχές μου καλή πρωτοχρονιά!!

roadartist είπε...

@ Equilibrium: Όσο μου αφήνουν τέτοια σχόλια, άνθρωποι τόσο γλυκοί όσο εσύ eguilibrium, τότε σίγουρα θα είναι γλυκός ο χρόνος που έρχεται όπως και τώρα.. Ευχαριστώ πολύ απο τη καρδιά μου, καλή συνέχεια και σε σένα. Υγεία και αγάπη. Τις καλύτερες ευχές μου καλά να περάσεις σήμερα! Καλή χρονιά!!

roadartist είπε...

@ Alexis B: Καλημέρα Αλέξη, και τις δικές μου καλύτερες ευχές για το νέο έτος! Οτι επιθυμείς, περισσότερη αγάπη και πάντα με υγεία! ΦΙΛΙΑ!

roadartist είπε...

@ Ηλιογράφος: Χρόνια πολλά Ηλιογράφε μου και καλη χρονιά με πολλά ταξίδια σε τόπους γεμάτους φως και ήλιο! Οτι επιθυμείς!

roadartist είπε...

@ MAD: Τρελέ γιατρέ μου σε ευχαριστώ πολύ! Είναι πραγματικά τιμή μου...Να είσαι καλά και πάντα να μας μεταφέρεις τόσο όμορφα αισιόδοξες ειδήσεις. Αυτή η είδηση αξίζει να μεταδοθεί πιστεύω σε όσους περισσότερους γίνεται! Καλά να περάσεις απόψε και όλο το χρόνο! Σε ευχαριστώ ξανά, καλή σου χρονιά!!

taxitzou είπε...

σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ + πολλά πολλά ταξίδια

Agobooks είπε...

Θα περνάω συχνά!...
:)
Καλή Χρονιά!!!

Blue είπε...

Καλη χρονιά roadartist... Εύχομαι το 2008 να σου φέρει ότι επιθυμείς περισσότερο ... :)

doctor είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

doctor

doctor είπε...

Να κάνω και το εκατοστό σχόλιο ε;

Ανώνυμος είπε...

Kαλή χρονιά road artist! Πολύ όμορφο το πόστ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΑΓΑΠΗ, ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΥΓΕΙΑ! :)

boutsoukas είπε...

Εκατοστή πρώτη και καταϊδρωμένη σχολιάστρια!!!
Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ και αγάπη και ό,τι άλλο επιθυμείς!!!
Στο blog μου σου έχω ένα μελωδικό μικρό δωράκι για το καλό του νέου χρόνου!
Να περάσεις πολύ, πολύ όμορφα απόψε αλλά και όλες τις υπόλοιπες μέρες του 2008!!!

done for είπε...

Εύχομαι το 2008 "να είναι μια μεγάλη γιορτή." :-)

Άκης είπε...

Χρόνια πολλά.Ευτυχισμένο το νέο έτος,με υγεία καί ευτυχία.Όλες οι προσδοκίες σου για το 2008,ευχές μου.

roadartist είπε...

@ taxitzou: Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ :)))

@ N.Ago: Σε ευχαριστώ, επίσης!

roadartist είπε...

@ Lady Blue: Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά δημιουργική, με υγεία και αγάπη!! Καλή χρονιά!!

roadartist είπε...

@ doctor: Ευχαριστώ πολύ doc, με το καλό και η υποδοχή του νέου μέλους στην οικογένεια! Οτι επιθυμείς, καλή χρονιά!!

roadartist είπε...

@ doremi: Καλά να περάσεις doremi τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος!! Καλή χρονιά!! :)

roadartist είπε...

@ boutsoukas: Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για το όμορφο μελωδικό δωράκι σου!! Φιλιά, καλή χρονιά σε σενα και όσους αγαπάς!

roadartist είπε...

@ done for: Ας ειναι, μακάρι! Το ίδιο εύχομαι σε όλους! Μια μεγάλη γιορτή με αγάπη και τρέλα!
Καλή χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

εύχομαι καλή χρονιά ,με υγεία χαρά και ευτυχία για εσένα και την οικογένεια σου :)

roadartist είπε...

@ Άκης: Ευχαριστώ για τις ευχές, στις ανταποδίδω απο τη καρδιά μου, οτι επιθυμείς και εσύ! Καλή χρονιά σε όλους!

roadartist είπε...

@ diianeira: Σε ευχαριστώ μικρή μου γιατρίνα! Και εσύ το ίδιο. Ασε πίσω ότι σε πόνεσε και προχώρα μαζί με εκείνους που αγαπάς! Τα καλύτερα έρχονται!! :))

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα με χαρα υγεια κ ευτυχια!! οτι επιθυμεις να στο φερει η νεα χρονια παρεα με ομορφες μελωδιες!!

BUTTERFLY είπε...

Μονο στιγμες ειναι η ζωη μας! Εκει βρισκεται η αληθινη ευτυχια, στα απλα στα καθημερινα. Σε μια βολτα για παγωτο μ'ενα φιλο, στον ερωτα μεχρι τα ξημερωματα, στα μεθυσια τις Πεμπτες που μετα πας κομματια στη δουλεια, στο τραγουδι εκεινο που σου φερνει δακρυα στα ματια...σε ολα οσα ποτε δεν ξεχνας, γιατι αγγιζουν την ψυχη σου!
Καλα κανεις και κρατας τα θετικα, ομως εγω αποφασισα να θυμαμαι και ολα μα ολα τα αρνητικα για να μαθαινω απο αυτα και να βρισκω τη δυναμη να παλευω για κατι καλυτερο! Και να μην ξεχναω οτι παντα καπου υπαρχουν πολυ πολυ χειροτερα προβληματα απο τα δικα μου!
Σου ευχομαι να γεμισεις με ονειρα και το 2008!

roadartist είπε...

@ ocean....: Ευχαριστώ!! Να είσαι καλά κ εσύ! Καλή χρονιά οτι επιθυμείς!! :)

roadartist είπε...

@ BUTTERFLY: Χρονια σου πολλά και καλά, συμφωνώ σε όσα έγραψες. Μόνο αυτές οι στιγμές αξίζουν αληθινά! Σίγουρα υπάρχουν πάντα χειρότερα απο τα δικά μας, οπότε ας είμαστε ευγνώμονες .. για το καθετί! Καλή χρονιά να έχεις!

η ψυχη μου το ξερει είπε...

roadartist, εύχομαι ο Νέος Χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμεί η καρδούλα σου κι ό,τι φαντάζεται το μυαλό σου!Με υγεία,αγάπη και χαμόγελο :)
Να'σαι καλά και να περνάς καλύτερα..

Poet1 είπε...

Χρονια πολλα και καλη χρονια ευχομαι roadartist και οτι επιθυμεις ο νεος χρονος να στο φερει !

Roadartist είπε...

@ Donald: Σε ευχαριστώ απο καρδιάς Donald, να είσαι κ εσύ καλά! Καλή χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

Ευχές για ένα χαρούμενο 2008.

roadartist είπε...

@ Akon: ευχαριστώ πολύ! Επίσης!

Feidias είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΟ ΠΑΘΟΣ!

nyctolouloudo είπε...

καλή χρονιά ευτυχισμένη χρονιά!

γιάννης φιλιππίδης είπε...

@ αρτιστάκι μου,

χρόνια πολλά, καλή μας χρονιά, κι ας μας φέρει ο νέος χρόνος κάποιες από τις ευχές μας, ζωντανές στα μάτια μας, ευχές γεμάτες μουσικές, ευχές γεμάτες αισθήματα…

φιλι φιλι

Roadartist είπε...

@ Feidias: "ήρεμο" πάθος! Μου άρεσε αυτό! Σε ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά και σε σένα! :)

Roadartist είπε...

@ nyctolouloudo: Nυχτολούλουδο καλή χρονιά και σε σένα :))

Roadartist είπε...

@ Γιάννης Φιλιππίδης: Καλησπέρα Γιάννη μου, σε ευχαριστώ για τις ευχές, να είσαι πάντα καλά, να μας κρατάς όμορφη παρέα! Τις καλύτερες ευχές μου για μια όμορφη χρονιά, γεμάτη αγάπη, υγεία και δημιουργία! Καλή πρωτοχρονιά! :)

tuco είπε...

επιτέλους, έμαθα ποιος παίζει αυτή την κομματάρα...Luhrmann...φοβερός...ευχαριστώ για την πληροφορία

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ROADARTIST!!!!!!!!!

Roadartist είπε...

@ tuco: Χαίρομαι που σου άρεσε!! Καλή χρονιά tuco!!! Οτι επιθυμείς!

ΩΣΗΕ είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

(οσο για το όνομα του μπλογκ μου θα σου εξηγήσω άλλη φορά)

roadartist είπε...

@ ωσηε: Με το καλό να μπει ο καινούργιος χρόνος, καλή χρονιά! Θα περιμένω οκ. Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά!
όμορφη και χαρούμενη!
:))

Aντώνης είπε...

Την πιό όμορφη χρονιά σου να έχεις!

Roadartist είπε...

@ αστερΆκης: Σε ευχαριστώ πολύ! Το σχόλιο σου ήταν το πρώτο του 2008 :)) Θα το σπάσουμε το ρόδι εννοείται! Χιλια κομμάτια θα γίνει!! Ολοι να είμαστε καλά, τις ευχές μου!

Roadartist είπε...

@ Aντώνης: Καλή χρονιά σε όλους, να είσαι καλά!

purple είπε...

καλη χρονια!!!!

island είπε...

Χρόνια πολλά.Ευτυχισμένος ο καινούριος
Πάσχας αγαπητή.Να είσαι καλά και να γράφεις πάντα τέτοια κείμενα.Να σκέφτεσαι και αν το κάνεις αυτό θα εκπληρώσεις τις πιο κρυφές σου επιθυμίες αλλά θα σου γεννηθούν άλλες τόσες.Μην κωλώνεις...συνέχισε να γράφεις αγαπητή...φιλί

(προσφέρω ζεστό κρασί και μία ιστορία.Πέρνα όταν έχεις χρόνο)

Roadartist είπε...

@ island: Καλησπέρα island σε ευχαριστώ για τα εμψυχωτικά λόγια :) να είσαι καλά, καλή χρονιά! Και εσύ οτι επιθυμίες έχεις να τις εκπληρώνεις και πάντα να σου δημιουργούνται μετά νέες που να σε μεθούν!! Θα περάσω.. :))

Λωτοφάγος είπε...

Χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, με ωραίες φωτογραφίες και αισιόδοξα κείμενα όπως μέχρι τώρα, μικρή μου roadartist. Όλα τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα.

roadartist είπε...

@ Λωτοφάγος: Σε ευχαριστώ πολύ λωτοφάγε! Και εσύ ότι επιθυμείς, υγεία και αγάπη για εσένα και όλους όσους αγαπάς! Καλή χρονιά!

seizeTHEsky είπε...

Πολύ ωραίο το κείμενο σου!
Σου εύχομαι ότι καλύτερο γι' αυτή τη νέα χρονιά!
:)))

seizeTHEsky είπε...

Πολύ ωραίο το κείμενο σου!
Σου εύχομαι ότι καλύτερο γι' αυτή τη νέα χρονιά!
:)))

Roadartist είπε...

@ seizeTHEday: Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά :) Καλή χρονιά και να ζήσεις ότι επιθυμείς μέσα στο 2008 :))

Axis Mundi είπε...

Τα απλά είναι πάντα αυτά που μένουν και τα απλά μας χαρίζουν αυτό το χαμόγελο που έχουμε όταν σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα.
Τα αρνητικά και τα δύσκολα ας τα θυμόμαστε για να εκτιμούμε περισσότερο τα θετικά.
Η ευχή μου: να συνεχίσεις να μας ταξιδεύεις και το 2008 όπως μόνο εσύ ξέρεις :)

roadartist είπε...

@ S : "κάλλιο αργά παρά ποτέ" :)) Να είσαι καλά κοσμικέ άξονα, με όμορφα ταξίδια! Σε ευχαριστώ!

Related Posts with Thumbnails