29 Νοεμβρίου 2007

Ήρωες – "Μικρό Παλλάς"


Σήμερα θα σας προτείνω μια έξοδο....
Ο λόγος?
Είναι ωραίο να αφήσουμε όλοι λίγο το τηλεκοντρόλ .. και να πηγαίνουμε θέατρο!!..

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, παρακολούθησα στο θέατρο 'Μικρό Παλλάς' τη παράσταση «Ήρωες».
Η αλήθεια είναι πως έφτασα στο θέατρο χωρίς να έχω την καλύτερη διάθεση.
Παρόλα αυτά το κέφι και το ταλέντο των παιδιών με έκανε να παρασυρθώ γρήγορα και να τους ακολουθήσω!....
Με κέρδισαν οι εξαιρετικές φωνές , το έξυπνο σενάριο, η φρεσκάδα, η ωραία σάτιρα..
Πραγματικά σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Είναι παράσταση ψυχοθεραπευτική, σε πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα, θα νιώσετε αμέσως άνετα και θα γελάσετε με τη ψυχή σας!! (εγγυημένο..)

Αν έχετε διάθεση να πάτε θέατρο για να περάσετε ωραία και να φύγετε με ένα μεγάλο χαμόγελο :))) …….. τότε μη τη χάσετε!

Οι "ήρωες" είναι: Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Βίκυ Καρατζόγλου, Χριστίνα Μητροπούλου, Ζωή Ξανθοπούλου.
Σκηνοθεσία, χορογραφίες, κείμενα: Ελένη Γκασούκα.
Σκηνική επιμέλεια: Σπύρος ΚωτσόπουλοςΕνορχήστρωση, μουσική επιμέλεια: Απόστολος Καλτσάς
Παίζουν οι μουσικοί: Απόστολος Καλτσάς (μπάσο-ακορντεόν), Σάκης Βαργεμτζίδης (πιάνο-πλήκτρα), Σωτήρης Καστανής (κιθάρα-μπουζούκι), Τάσος Πέππας (τύμπανα), Μάριος Βαληνάκης (πνευστά-κρουστά).
Αν θέλετε να πάρετε μια ‘ιδέα’ της παράστασης:

52 σχόλια:

taxitzou είπε...

πραγματικά εξαιρετική παράσταση...

τελικά είναι τόσο εύκολο να πας στο θέατρο, όσο εύκολο είναι να πατήσεις το κουμπάκι και να κλείσεις την τηλεόραση, ν' ανοίξεις την πόρτα και να βγεις...

γειά σου roadartist και σου εύχομαι και με νόμπελ (αναφέρομαι σε προηγούμενη ανάρτηση)...

Alexis B είπε...

Τό θέατρο έναι τό κάτι άλλο. μου αρέσει πολύ.
Θά ακολουθίσω την συμβουλή σου.
Σέ εμένα έχει μαθήματα μαγειρικής, σε περιμένω

roadartist είπε...

@ taxitzou: Καλή σου μέρα! Και καλώς όρισες! Την έχεις δει και σου άρεσε, χαίρομαι! Όντως το να πας στο θέατρο τελικά είναι τόσο απλό, αλλά το παραμελούμε. Και πάντα κερδίζεις σίγουρα πιο πολλά απο το να δεις τηλεόραση. Αν το σκεφτείς η Νο1 φετινή σε ακροαματικότητα εκπομπή είναι του Λαζόπουλου, η οποία έχει στοιχεία θεατρικής παράστασης.
ΝΟΜΠΕΛ?? Ωραία ιδέα .. πως μου ξέφυγε?? Πλάκα κάνω! Να σαι καλά!

roadartist είπε...

@ Alexis B: Αλέξη καλημέρα! Συμφωνώ, μια καλή θεατρική παράσταση μπορεί να σε αλλάξει ως άνθρωπο..Να πας να τη δεις, αξίζει, θα γελάσεις με τη ψυχή σου!! Θα περάσω να δω τα τεστ ... χε χε .. μαγειρικής σου!

Σπύρος είπε...

Να είσαι καλά ROAD :)... δίνεις επιλογές εξόδου :) καλημέρα :)

roadartist είπε...

@ LOCKHEART: Καλημέρα Σπυράκο μου! Τι κάνεις??.. Πήγα σε αυτή τη παράσταση και μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ! Σκέφτηκα να τη προτείνω..όποιος έχει κέφι να πάει να τη δεί, και όποιος δεν έχει....να ξαναπάει για να του φτιάξει το κέφι!!χε χε :))

gerasimos είπε...

Ναι στο θέατρο όχι στον καραγκιοζ-μπερντέ της τηλεόρασης. Βέβαια αν ζει κανείς στη Θεσσαλονίκη δεν είναι και τόσο εύκολο όσο είπε προηγουμένως η ταξιτζού. Παρ' όλα αυτά εγώ προσπαθώ μια-δυο έστω παραστάσεις να βλέπω κάθε χειμώνα.

roadartist είπε...

@ gerasimos: Καλημέρα Γεράσιμε, σίγουρα έχεις δίκιο. Το θέατρο είναι πιο εύκολο για όσους μένουν Αθήνα. Αν έμενα αλλού ένα απο τα πρώτα πράγματα που θα μου έλειπε θα ήταν αυτό!.. Στην συμπρωτεύουσα έχει 'ανέβει' εφέτος η "Κατσαρίδα" να μια επιλογή.. :)

ZouZouna είπε...

Την καλημέρα μου, εγώ πάλι έχω κάτι διαφορετικά. Καλοδεχούμενη.... φιλιά

Roadartist είπε...

@ Αγριο ΚερασοΖouzouna: Kαλημέρα, πέρασα απο το blog σου, πολύ όμορφη πρόταση.. Να σαι καλά :)

taxitzou είπε...

πραγματικά αν δεν μένεις στην Αθήνα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα, αλλά από μια άλλη άποψη πιο εύκολα. Για παράδειγμα, εγώ μετακόμισα πριν από πέντε μήνες περίπου στο νησί (Σπέτσες). Στην Αθήνα το αμελούσα. Έλεγα ολοένα, εντάξει μωρέ, δεν μπορώ τώρα θα πάω την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα κ.ο.κ. Ενώ τώρα, το κανονίζω εκ των προτέρων και ξέρω ότι θ'ανέβω την τάδε του μηνός για να πάω στο θέατρο. Τώρα που μετακόμισα έχω πάει περισσότερες φορές, απ' ότι όταν έμενα μόνιμα στην Αθήνα. Γι' αυτό λέω ότι είναι - ίσως - τώρα πιο εύκολο.

καλημέρες σε όλο τον κόσμο
(δεν ξέρω για αλλού, πάντως εδώ έχει στ' αλήθεια πολύ κρύο...)

Roadartist είπε...

@ taxitzou: Καλημέρα ξανά!! Μόνιμα στις Σπέτσες??? Τι όμορφα!! Τρελαίνομαι......θα μου πεις λεπτομέρειες? Δηλαδή..Ήταν εύκολο να φύγεις? Πως και το αποφάσισες? Ζούσες όλη τη ζωή σου στην Αθήνα? Επαγγελματικά?
Έχεις απόλυτο δίκιο οτι μπορεί να μένεις δίπλα σε ένα θέατρο και να μη πας στην παρασταση παρόλο που έχεις ακούσει οτι ειναι καλη κλπ. Κακά τα ψέματα ελάχιστοι πάνε θέατρο. Γενικότερα σε πολιστικά δρώμενα, λίγοι τα παρακολοθούν! Και ειναι ΚΡΙΜΑ πραγματικά. Εγώ προσπαθώ να τα κυνηγάω .. με διασκεδάζουν, με πηγαίνουν ένα βήμα πιο κάτω..Όντως όλα τελικά ειναι θέμα οργάνωσης και θέλησης! Π.χ. ο gerasimos έγραψε οτι οποτε κατεβαίνει αθήνα παει σε 2 παραστάσεις..αμφιβάλλω αν σε 2 παραστάσεις πάνε πολλοί απο τους Αθηναίους!

gerasimos είπε...

Aν δε σου λείψει κάτι και το 'χεις μεσ' στα πόδια σου δύσκολα το εκτιμάς... όπως ακριβώς και η ταξιτζού (χαίρομαι αν έδωσα αφορμή για τόσο ωραία διευκρίνηση), έτσι κι εγώ με τη θεατρόφιλη σύζυγο ερχόμαστε στην Αθήνα και λέμε ε, αφού κατεβήκαμε να πάμε και στο θέατρο που δεν το 'χουμε εύκολο στη Θεσσαλονίκη. Περιττό να πω ότι όσο ζούσα στην Αθήνα (Αθηναίος κι εγώ) πολύ πιο δύσκολα αποφάσιζα να πάω θέατρο.

Roadartist είπε...

@ gerasimos: Είδες?? .. Όντως έδωσες αφορμή για πολύ ωραία συζήτηση!

Ατθάνα είπε...

καλημέρες κι απο δω! :)
ότι καλλιτεχνικό δρώμενο, είναι καλοδεχούμενο! και δη όταν το προτείνεις εσύ!
στα υπόψιν λοιπόν!
φιλάκια :)))

red rose είπε...

Είδες τυχερούλα? Πας και θέατρο όποτε θέλεις και βλέπεις και εξαιρετικές παραστάσεις!
Καλά να περνας!
Φιλιά:))

γιάννης φιλιππίδης είπε...

κοίτα πώς μερικά πράγματα λειτουργούν αθροιστικά θετικά… χτες άκουσα ρεπορτάζ και σποτ, την άλλη παράσταση του Θ. Αθερίδη την είδα και πέρασα άψογα, σήμερα διαβάζω γνώμη που εμπιστεύομαι,

θα πάω

και θα ξαναπεράσω να σου γράψω, μόλις τα καταφέρω

γλυκιά καλημέρα μας…

roadartist είπε...

@ karyatida: Φιλενάδα καλημέρα! Στο προτείνω να πας, θα γελάσεις με τη ψυχή σου! Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και το γέλιο βγαίνει αβίαστα!! Παίζεται Δευτέρα+Τρίτη! Αν το δεις..μην ξεχάσεις να περάσεις να μου πεις..με τη μεγάλο ΧΑΜΟΓΕΛΟ βγήκες απο την αίθουσα!!

roadartist είπε...

@ red rose: Καλή σου μέρα γλυκιά μου!! Έχεις δίκιο μωρέ σε αυτό. Το ξέρω αν ζούσα σε ενα τοπο σαν το δικό σου..θα προσπαθούσα να αντισταθμίσω την έλλειψη των πολιτισμικών με τη χαρά και τη μοναδικότητα της χαράς στη Φύση. Κανόνισε ένα ταξιδάκι στην Αθήνα! Ίσως στις γιορτές των Χριστουγέννων, θα ανανεωθείς, θα δεις κάποια καλή παράσταση και θα γυρίσεις στο νησί...Νομίζω οτι το ιδανικότερο αυτό :)

roadartist είπε...

@ Γιάννης Φιλιππίδης: Γιάννη μου καλημέρα! Ωραία η παράσταση του Αθερίδη?..Σε ποιο blog διάβασες τη σχετική πρόταση?.. Μάλιστα..στα υπ'όψιν λοιπόν κ για μένα αυτή!..
Κοίτα στους "Ήρωες" θα γελάσεις πραγματικά με τη ψυχή σου, τα παιδιά έχουνε ταλέντο, ειναι ακομπλεξάριστα..Θα δεις..θα ξεχαστείς και θα το χαρείς..Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου ΦΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

εχω να παω θεατρο εδω και πολυ καιρο και φυσικα το εχω αναγκη γιατι γελας και λιγο και περνας ομορφα εαν εχει καλη παρεα...θα την εχω στο νου μου την παρασταση οταν ερθω ελλαδα να παω...besitos..

roadartist είπε...

@ argentina:_hellas: Danian αν έχεις ανάγκη να περάσεις πραγματικά όμορφα, να 'γελάσεις' τότε ΜΗΝ την χάσεις! Να πας και να περάσεις μετά απο εδώ..να μου πεις πως πέρασες! Μπεσίτος.. :))))

αντωνης είπε...

δηλωνω οτι δεν εχω καμια ιδεα απο θεατρο, απλα ειπα να καλησπερισω την καλλιτεχνιδα :)))

roadartist είπε...

@ a.g: Ευχαριστώ για τον 'χαρακτηρισμό' θα τον δεκτώ γιατί μου αρέσει :))))) Πάντως αν δεις τη παράσταση, θα δεις θα το χαρείς! Πάντως όλοι καλοδεχούμενοι, ειδικά με τόσο όμορφες καλημέρες! Καλή μέρα κ σε σένα!!

αντωνης είπε...

"οτι διαβαζω μολογαω" :)))

Dr_MAD είπε...

Ναι Ναι Ναι!
Η Κατσαρίδα ΦΥΣΑΕΙ και έχει σπάσει ταμεία στη Σαλλλονίκη. Δυστυχώς εμείς εδώ πάνω δεν έχουμε πολλές επιλογές. Ισως και η "Κωμωδία" στη Μονή Λαζαριστών που παραείναι χλιαρή όμως.

PS: Sorry roadartist που το comment μου είναι άσχετο, απλά για να διαφωτίσω τους δικούς μας ;-)

virginia Diakaki είπε...

poli kali parastasi. oson afora to sxolio soy, poly logiko to vrisko thanks anyway gia tin episkepsi

red rose είπε...

Καλά θα είναι.. πάντα ένα ταξίδι σε ανανεώνει. Κι όταν έχεις και καλή παρέα είναι τέλεια. Πάντως όποτε κι αν έρθω θα το μάθεις από πριν. Φιλιά:)))

Roadartist είπε...

@ MAD: Οχι καλά κάνεις και το διευκρινίζεις, γιατί ειναι κρίμα να χάσουν αυτή τη παράσταση όσοι είναι στη Θεσσαλονίκη! Και εδώ γινότανε ο ίδιος χαμός..δεν έβρισκες εύκολα εισητήρια! Καλό απόγευμα!!

@ x: Καλώς όρισες!! Χαίρομαι που σου άρεσε η παράσταση..Όσο για την απάντηση σου στο comment μου... Ίσως μελλοντικά αν σε παρακολουθήσω περισσότερο να βγάλω μια άκρη :)) Πλάκα κάνω, καλό σου βράδυ!

Roadartist είπε...

@ red rose: Θα περάσεις τέλεια όποτε και αν έρθεις!! Ξέρεις.. βόλτες στη Πλάκα, Δ. Αρεοπαγίτου, 2 τουλάχιστον καλές παραστάσεις.. βόλτες και ότι άλλο αρέσει σε εσένα βέβαια! Μέχρι να πεις...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ??ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΡΕΛΟΑΘΗΝΑΙΟΙ!!! Φιλιά τριανταφυλλάκι!!

spy είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ..
ΑΛΛΑ ΑΜΟΡΓΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!!
ΦΙΛΙΑ

zero είπε...

Αα καταπληκτικο.
Κριμα που αυτη την εποχη δεν ειμαι στην Αθηνα για να παω.

Βάσσια είπε...

road, παρά τις προσπάθειές μου να αγαπήσω πολύ το θέατρο, για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω, δεν το προτιμώ.
Κάτι δεν μου "πάει".
Ενώ μιούζικαλ - όπως το phantom.. ή west side... ή περεμφερή τα βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση.
(είπα τον πόνο μου)
:-)

Roadartist είπε...

@ spy: Πόσο μακρυά?.. Περίεργη είμαι ε? Δεν πειράζει spy να σαι καλά και θα βρεις εκεί φαντάζομαι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να δεις, καλό σου βράδυ!

@ zero: Καλώς όρισες στη παρέα!! Όποτε βρίσκεις χρόνο να μας έρχεσαι :)

Roadartist είπε...

@ Vassia: Βάσσια μου ίσως έχεις παρακολουθήσει λάθος παραστάσεις. Ξέρεις είναι σημαντικό κ αυτό. Για να αγαπήσεις το θέατρο .. ίσως παίζει ρόλο και το τι έχεις δει. Προσωπικά το λατρεύω, αν μπορούσα θα έβλεπα πολλές παραστάσεις.. Αλλά πάντα τις επιλέγω! Πάντως πραγματικά είμαι περίεργη..νομίζω οτι θα σου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη, αξίζει σου λέω, θα γελάσεις πολύ! Φιλάκια !!

DarkChild είπε...

cinema just rulesssssssssss!!!!

roadartist είπε...

@ DarkChild: Καλώς τον! Καλός είναι ο κινηματογράφος εννοείται, αλλά και το θέατρο έχει τη δική του μαγεία! Συνέχισε εσύ τη προσπάθεια με το cinema σε παρακολουθώ! Καλό σου βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

συνειδητοποιω πως ζω διπλα σε εκατονταδες θεατρα, εκθεσεις, μουσικα σχηματα και η βασικη μου ψυχαγωγια ειναι tv, dvd και internet!
χαλι...κατι πρεπει να κανω γι αυτο...

καλο βραδυ : )))

roadartist είπε...

@ una mama και οχι μονο: Καλησπέρα σου! Η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βασικό βήμα! Σκέψου πόσοι πολλοί θέλουν να τα χαρούν αλλά δεν μπορούν..και εμείς τα έχουμε δίπλα μας..και τα αγνοούμε! Κρίμα είναι .. ΦΙΛΙΑ.

Παράξενος Ελκυστής είπε...

Αχ, Αθήνα, Βερολίνο Λονδίνο! έχουμε τα περισσότερα θέατρα σε όλη την Ευρώπη! Αξίζει να τα τιμάμε που και που! Μπράβο roadartist για το θέμα σου.

roadartist είπε...

@ Παράξενος Ελκυστής: Καλησπέρα σου Παράξενε Ελκυστή!..Όντως έχουμε τα περισσότερα θέατρα στην Ευρώπη..και μερικές απο τις πιο εξαιρετικές παραστάσεις! Ειδικά εφέτος θα είναι πολλές οι καλές! Κρίμα ειναι να μη τις παρακολουθούμε, να 'σαι καλά!

vasikos metoxos είπε...

Noted!!!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Αθερίδη, σχεδίαζα για το Σ-Κ, τώρα με βάζεις σε δίλλημα..αλλά θα το λύσω.
Δεν τόχω να πάω και στα δύο .
Κάνω κάτι τέτοια και με το σινέ.
Είναι ωραίο....από τη μια παράσταση στην άλλη...
Συμβαίνει όταν θέλω να "φύγω" και αλλάζω, έτσι "κόσμο"

Roadartist είπε...

@ vasikos metoxos: Θα περιμένω εντυπώσεις!! :)

@ Σπίθας: ...Δεν ξέρω..Σκέψου το καλά.. :)) Κοίτα δεν έχω δει τον Αθερίδη, έχω ακούσει καλά λόγια όμως. Πάντως τι να σου πω, μου άρεσαν πολύ τα παιδιά. Ήταν σκετσάκια, με χιούμορ + τραγούδι!

kat. είπε...

πρέπει να το δω, ε;
οκ..

θα το δω και θα σου πω!

Roadartist είπε...

@ kat: Nομίζω οτι θα σου αρέσει πάρα πολύ, θα γελάσεις με τη καρδιά σου...και φεύγοντας..θα με θυμηθείς :))

ξανθίππη είπε...

Γεια σου κι από εδώ, roadartist...
Πήγα πέρισυ στην παράσταση κατά τύχη και πρέπει κι εγώ να πω πως ήταν πολύ καλή!Γέλσα πολύ, έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι εκεί πάνω και χάρηκα για το έξυπνο χιούμορ των παιδιών. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

roadartist είπε...

@ Ξανθίππη: Καλώς όρισες στην παρέα μας .. Εύχομαι πάντα να έχεις το ίδιο μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σου, όπως όταν έφυγες απο τη παράσταση. Θα χαρώ πολύ να ξαναπεράσεις! Καλό βράδυ! :)

Axis Mundi είπε...

zileeeevw, se shmeio na anipomonw na epistrepsw gia na paw!!! (ok isws ypervalw ligo). Pantws exeis apolyto dikio me to theatro. Den sygkrinetai me thn thleorash. Kalhmera

roadartist είπε...

@S: Καλημέρα κοσμικέ αξονούλι! Ζηλεύεις για το θέατρο??Εμείς τι πρέπει να πούμε δηλαδή για εσένα? Όντως υπερβάλλεις!!...Καλές βόλτες εκεί! :)

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA
PRAGMATIKA YPEROXH PARASTASH THN EIDA PROXTES KAI ONTOS EFYGA ME TIS KALYTERES ENTIPOSEIS GIAYTO KAI ANEVASA ENA APO TA SKETSAKIA STO YOUTUBE OSTE NA 8YMI8OUNE OSOI THN EXOUNE DEI ALLA KAI NA PAROUNE MIA GEYSH OSOI DEN THN EXOUN DEI
SAS DINW KAI TO SXETIKO LINK
http://www.youtube.com/watch?v=iNr82ZP9Nz4

Roadartist είπε...

:) ανώνυμε είχε όντως πολύ γέλιο!

Related Posts with Thumbnails