18 Νοεμβρίου 2007

Επιλογές απο ταξιδια στην μπλογκόσφαιρα!..


Μετά από πρόσκληση του Αντώνιου και του Lockheart, ήρθε η σειρά μου να σας γράψω ποια blogs, μου αρέσει να διαβάζω!
Καταρχήν, να ξέρετε ότι δεν είναι εύκολη η θέση μου….. καθώς μόλις ένας μήνας blogging, σίγουρα δεν είναι ο ενδεικτικότερος χρόνος για να μπορώ να έχω τη καλύτερη εικόνα. Πολλά blogs σίγουρα δεν τα έχω εντοπίσει ακόμα και σίγουρα σε όλα δεν έχω μπορέσει να διαβάσω παλιότερα post σας!
Όπως και να έχει όμως, ήδη ακόμα και σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα, έχω ξεχωρίσει αρκετά! Σε σημείο η επιλογή να είναι ήδη αρκετά δύσκολη!!
Επειδή πολλοί έχουν ξεχωριστή θέση για εμένα, θα διαλέξω (με μεγάλη δυσκολία) από τρεις, μόνο και μόνο για να μην αρχίσω να σας λέω αναλύω και να ξημερωθούμε!
Λοιπόν μου αρέσει πολύ να διαβάζω τους εξής :
Από άντρες:
Lockheart: ένα blog από έναν αρκετά 'φιλοσοφημένο' συνομήλικο μου, που πάντα βρίσκει κάποιο ερώτημα, κάποια ιστορία να παρακινήσει την σκέψη σου... Ξεχωρίζει για τα ηθικά διδάγματα, τις μουσικές επιλογές και τις ψυχικές ανατάσεις του! Σπάνιο για την εποχή μας..

Adonios: ένα blog όπου σε κάθε επίσκεψη ξέρω πια ότι όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχει αναρτήσει .. ίσως με θέμα τεχνολογικό, ίσως συναισθηματικό, ίσως χιουμοριστικό.. μέσα σε όλα, πάντα με τις ιδιαίτερες μουσικές του προτιμήσεις..

Ammos sta malia mou: με ενδιαφέροντα posts, με αρκετά ευαίσθητες προσωπικές εξομολογήσεις.. (ιδιαίτερα ένα πρόσφατο post με συγκίνησε πραγματικά), με ωραίες κινηματογραφικές και μουσικές προτάσεις!...

Από Γυναίκες:

Fatale: Κείμενα γεμάτα συναίσθημα, κοντά στα δικά μου μουσικά γούστα, μα κυρίως επειδή όπως γράφει αγαπάει «την αλήθεια, τους ντόμπρους ανθρώπους αυτούς που έχουν ακόμα ΄μπέσα΄και φιλότιμο...»… fatale και εγώ!..

Μαρία-μικρό ανάλογο: ένα blog με πολύ ενδιαφέροντα posts που αν το ψάξεις ανακαλύπτεις μικρά διαμαντάκια..

Θαλασσομπερδεμένη: κατά καιρούς διάβαζα το blog της.. για την εξαιρετική γραφή της και κύριως την μεγάλη της αγάπη για το θαλασσινό στοιχείο.. πρόσφατα έχει διακόψει – ελπίζω προσωρινά – τις δημοσιεύσεις της.. ελπίζω όμως σύντομα να αρχίσει και πάλι το blogging!

Επίσης, πέρα από τα blogs σε μορφή κειμένων και σκέψεων, μου κεντρίζουν την προσοχή και κάποια πιο εξειδικευμένα blogs που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με κριτικές βιβλίων, κινηματογράφου, θεάτρου! Αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο δεξί μέρος της σελίδας μου, στην κατηγορία Specialised Blogs! Επίσης λατρεύω να χαζεύω φωτογραφικά blogs! Τα πιο ζηλευτά είναι αυτά που έχω δίπλα αλλά σύντομα κάτι μου λέει ότι θα προστεθούν ακόμα περισσότερα!
Να είστε όλοι καλά, για να κάνουμε παρεούλα!
Όποιος επιθυμεί, τον προσκαλώ να γράψει κ αυτός τα δικά του!...

37 σχόλια:

Αλεξάνδρα είπε...

Είναι όμορφα τα ταξίδια στην μπλογκόσφαιρα!

Και όταν γεννούν φιλίες ομορφότερα!

Καλή Κυριακή να έχουμε!

Ανώνυμος είπε...

Σαν την μπλογκόσφαιρα δεν έχει, νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος στο πως σκέφτεσαι.

Καλή μας σαπίλα σήμερα!

Roadartist είπε...

@ αλεξάνδρα: Γειά σου ευχαριστώ που πέρασες!! Να μας ξανάρθεις.. Όμορφα είναι τα ταξίδια αυτά όντως.. και να ξέρεις οτι η παρέα θέλει να γίνει μεγαλύτερη.. :))

@domino: όντως αυτό ειναι το καλύτερο domino, νιώθεις οτι βρίσκεις άτομα που σκέφτονται όπως εσύ!! Καλώς όρισες! Καλή ξεκούραση στην Κυριακή σου!

αντωνης είπε...

καλησπερα road
Να σου πω την αληθεια δεν πολυκαταλαβαινω το νοημα του θεματος.

συμφωνω με την αλεξανδρα στο "Και όταν γεννούν φιλίες ομορφότερα!"

@domino
"νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος στο πως σκέφτεσαι".
το θεμα ειναι να υπαρχουν και στην ζωη μας τετοιοι ανθρωποι, οχι μονο στην εικονικη πραγματικοτητα.

Roadartist είπε...

@ a.g: καλημέρα Αντώνη! Είναι ένα παιχνιδάκι που κυκλοφορεί στα blogs και με προσκάλεσαν κ εμένα να συμμετάσχω. Άργησα λίγο γιατί τα blogs ειναι παρα πολλά, εγώ καινούργια, οι ιδεές του καθένα ξεχωριστές..και άντε να βρεις ποιο σου κερδίζει τη προσοχή καθημερινά με τις δημοσιεύσεις του. Σε παραπέμπω στα αντίστοιχα posts των lockheart και adoniou για να καταλάβεις περι τίνος πρόκειται!
Προκαταβολικά ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ απο όσους ξέχασα, που ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχω ξεχάσει, αλλά είστε πολλοί παιδιά και ... εδώ πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι! :)

αντωνης είπε...

γεια σου road, δεν εχω μπει στα αλλα blogs που αναφερεις. Αν ειναι απλα ενα παιχνιδακι, το καταλαβαινω :)))
Απλα αδυνατω να απαντησω γιατι μου ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισω καποια . Σημερα παντως εχουν μια σχετικη συναφεια τα θεματα μας (δεν ειχα μπει εδω πριν γραψω χαχαχα)

Και δεν δεχομαι καμια συγνωμη που με ξεχασες (προφανως κανω πλακιτσα)
:)))

Roadartist είπε...

a.g είναι πολύ δύσκολο όντως. Δεν σε αναγκάζει κανείς να το κάνεις, δεν είναι εξάλλου εύκολο :)) Είσαι στην διπλανή λίστα όμως και αυτό δεν αλλάζει. Ναι είχαμε κοινά θέματα αυτό το είδα κ εγώ!! Καλή και ξεκούραστη Κυριακή! .. :)

αντωνης είπε...

ευχαριστω που ειμαι στη λιστα, και που ερχεσαι και απο κει
;)

Ανώνυμος είπε...

Σωστό ag, απλά εδώ πέρα μαζευόμαστε πιο εύκολα!

Alexis B είπε...

Καλησπέρα, καλό υπολοιπο Κυριακής και καλή εβδομάδα.

Roadartist είπε...

Επίσης Αλέξη, ευχαριστώ για το πέρασμα.. καλή εβδομάδα .. θα ειναι χειμερινό το σκηνικό :)

Zorba the Greek είπε...

Ένας μήνας blogging μόνο, αλλά έχω την αίσθηση πως τα πας υπέροχα. Πολύ καλύτερα από πολλούς παλαιότερους. Εύχομαι να'χεις πάντα όρεξη και έμπνευση, όπως τώρα, να συνεχίσεις.

Roadartist είπε...

Zorba the Greek σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! ΑΝ και ως άνθρωπος δυστυχώς βαριέμαι εύκολα, αλλά ελπίζω να είστε εδώ εσείς να με ταρακουνάτε και να επανέρχομαι! Να έχεις μια υπέροχη Κυριακή κ μια καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

κι εμενα μου αρεσουν τα specialised οπως τα αναφερεις και τα φωτογραφικα blogs...

εχω μεινει γενικα αφωνη με την πληροφορηση μεσω των καθημερινων post και την ανταλλαγη γνωσεων!

Roadartist είπε...

@ una mama και οχι μονο: καλώς όρισες! .. ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Αυτό ειναι το πιο συναρπαστικό, η ανταλλαγή γνώσεων, μπαίνεις σε ένα blog τυχαία και μπορείς να διαβάσεις κάτι που απο μόνη σου δεν θα το έψαχνες, σου ανοίγει τους ορίζοντες, ανταλλάσεις απόψεις, παρακινείσαι για να το ψάξεις κ εσύ!.. Καλό απόγευμα να έχεις! Και καλό υπόλοιπο Κυριακής :)

Ανώνυμος είπε...

Μέσα απο τα μπλόγκ βλέπεις και απόεις οι οποίες είναι διαφορετικές απο τις δικές σου,συζητάς,και είναι καλό αυτό..η διαφωνία η μητέρα της μάθησης ;-)

Roadartist είπε...

Σωστά βιργινία! Άλλωστε μόνο τότε υπάρχει ουσιαστικός διάλογος!.. Όταν διαφωνείς, αλλά να είναι και οι δύο πλευρές ανοικτές στο να ακούσουν την άποψη του άλλου. Με ανοικτές προδιαθέσεις δηλαδή! Προστέθηκες στα favorites blogs..xe xe.. :))

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Eξαιρετικές οι επιλογές σου.
Και οι 6 τους είναι υπέροχοι!

Καλά σου ταξίδια...είναι πανέμορφος τούτος ο χώρος και καθημερινά σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Unknown είπε...

Καλησπέρα

Είναι λιγάκι δύσκολο, μπορώ να πω,
σε τόσο λίγο χρόνο να γράψεις για
τα ταξίδια σου στην μπλογκόσφαιρα
και την απεραντοσύνη της.
Είναι σχεδόν ακατόρθωτο

Εγώ έχω σχεδόν δυο χρόνια που ταξιδεύω ασταμάτητα και δεν μπόρεσα
να επισκεφτώ πολλές ιστοσελίδες
ακόμη, είναι πολύ όμορφο αυτό το ταξίδι αλλά και δύσκολο, γοητευτικό
και κουραστικό, χρειάζεται κουράγιο
αγάπη για αυτό που κάνεις
γούστο και μεράκι
Εδώ θα είμαστε να τα γράφουμε
και να τα λέμε

Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη
στο φωτογραφικό μου μπλογκ

Καλό σου βράδι

Roadartist είπε...

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ: καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και τις γλάρινες αγκαλιές! Όντως οι εκπλήξεις εδώ είναι συνεχείς, όλο και κάτι νέο ανακαλύπτεις που κερδίζει την προσοχή σου! Καλό βράδυ να έχεις!

@ Sailor: Όντως sailor είναι πολύ δύσκολο, γι'αυτό το λόγο καθυστέρησα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνιου. Με μεγάλη προσοχή επέλεξα κάποια blogs, όμως όπως έγραψα, υπάρχουν αρκετά ακόμη υπέροχα! Πίσω απο τα blogs υπάρχουν ψυχές, πραγματικά αξιοσέβαστες προσωπικότητες! Σίγουρα χρειάζεται μεράκι. Σε ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα σου, όποτε θες ξαναπέρνα! Να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα! :)

moukelis είπε...

Καλησπέρα!Όντως πολύ καλές επιλογές.Και συμφωνώ ότι σημασία έχουν περισσότερο οι άνθρωποι,από ότι οι "διαδυκτυακοί" τους ευατοί.Παρόλα αυτά,είναι πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζεις αυτό το κομμάτι τους και να κάνεις παρέα έστω κι έτσι,αφού δεν έχεις την ευκαιρία να τους γνωρίσεις από κοντά.
Καλή εβδομάδα!

Roadartist είπε...

Καλησπέρα moukelis! Mε το να επικοινωνείς μέσω των blogs δεν νομίζω οτι ζημειώνεσαι, αντιθέτως! Καλή εβδομάδα και σε ευχαριστώ για το πέρασμα!!

piece de resistance είπε...

god only knows why sometimes i make you cry..but do you feel alive without me........Damien asks in the rain..

gerasimos είπε...

Εύχομαι καλοτάξιδο το blog σου στις λεωφόρους αλλά και τα στενοσόκακα του διαδυκτίου. Συμφωνώ με προλαλήσαντες ότι αν και τόσο φρέσκο το blog σου φαίνεται και αξιόλογο και έχει ενδιαφέροντα πράγματα να κομίσει. Nulla dies sine linea εύχομαι λοιπόν! (Να μην περνά μέρα χωρίς να γράψεις μια γραμμή, χωρίς κάτι να κάνεις :-)

ΥΓ: Και μια περί ταξιδιών το σχόλιο, ελπίζω να σου αρέσει το τελευταίο μου ποστ.;-)

Roadartist είπε...

@ piece de resistance: ταξιδιάρικο το σχόλιο σου..σε ευχαριστώ :)

@ geramisos: εισαι πολύ γλυκός, σε ευχαριστώ πολυ για τα λόγια σου, θα έρχομαι κ εγώ στα μέρη σου κ θα σε παρακολουθώ! Η ευχή σου ήταν πραγματικά οτι καλύτερο! Να μη περνά μια μέρα χωρίς κάτι να κάνεις.. Όμορφο, να 'σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Το υποσχέθηκα και το κάνω πράξη έστω και λίγο καθυστερημένα. Δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα αλλά μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και θα σε επισκέπτομαι συχνά πυκνά. Χαιρετώ γενικότερα όλο αυτό το κίνημα των bloggers που τολμά να εκτίθεται, διότι εκτός blogo-πραγματικότητας, αυτό που κάνουμε είναι να αποφεύγουμε την έκθεση καθ΄οιονδήποτε τρόπο μη και χαλάσουμε την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άλλοι για μας. Η εικόνα του εαυτού μας όμως, όσα στολίδια κι αν της βάλουμε, είναι μία, εντελώς δική μας και θα πρέπει να σταματήσουμε να την φοβόμαστε.
έφη γαλώνη

Roadartist είπε...

Έφη..τιμή μου! :) καλώς όρισες στη παρέα..σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες, το εκτιμώ! Ελπίζω να μείνεις με το καιρό. Βρες χρόνο να διαβάσεις κάποια, όταν θα έχεις διάθεση! Να είσαι καλά και να έχεις μια πολύ ωραία εβδομάδα! Θα σε ακούω και θα ξέρω πως τα πας! :)

Adonios GK είπε...

Σε ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης.
Ξέρω πόσο δύσκολο θα ήταν για σένα να αξιολογήσεις διάφορα blogs σε τόσο λίγο χρόνο.
Αλλά νόμιζα ότι 6 ώρες θα σου φτάνουν! :)

Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα Road Artist!

Roadartist είπε...

@ Adonios: ...εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση! .. :)) Ούτε 16 ώρες δεν φτάνουνε..αλλά εντάξει νομίζω οτι έκανα καλή επιλογή!!

Maria Mikro Analogo είπε...

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! :-) Στο μπλογκ μου βάζω πράγματα που μου αρέσουν και χαίρομαι πολύ όταν αρέσουν και σ' εσάς! Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :-) Φιλιά και καλημέρες!

Roadartist είπε...

Καλημέρα Μαρία, μα αυτό μου άρεσει στα blgos να διαβάζω για πράγματα που αρέσουν στους δημιουργούς τους..και πόσο μάλλον αν αυτά συμπίπτουν με τα δικά μου!

Σπύρος είπε...

Καλημέρα...(πάντα ερευνώ όλη την σελίδα σου πως δεν είδα το ποστ αυτό)χμ...με απορόφησε πάντως πολύ το θέμα σου με την ζωή και τα απρόβλεπτα.

Αρχικά να σε ευχαριστήσω πολύ για τα καλά σου λόγια και την πρωτίμηση στο Blog και κατ'επέκταση σε εμένα και τα γραφόμενα μου. Μετράει περισσότερο όταν σε προτιμά προσωπικότητα που ειναι κοντά και ερευνά θέματα για τέχνη την ιστορία και την αναζήτηση .

Χαίρομαι που γνωρίσα και το δικο blog που κάθε ποστ παρατηρώ ότι έχει βάθος και ειναι αρκετά εύστοχο στο νοημα του κειμένου και της σκέψης που πρεσβεύει. Να είσαι καλά :)
Καλημέρα και καλή βδομάδα :) Να είμαστε πάντα καλά να μοιραζόμαστε σκέψεις και ιδεές.. Φιλιά γλυκές Καλημέρες :)

Roadartist είπε...

LOCKHEART όσο έγραψα ισχύουν! Σε ευχαριστώ και εγώ για τα καλά σου λόγια, θα τα λέμε συχνά και θα ανταλλάσουμε ιδέες κ σκέψεις! Καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Η εικονίτσα σου είναι τρέλα!!! Καλησπέρααααα

Roadartist είπε...

Καλησπέρα και σε σένα laxanaki! Καλώς όρισες!!

Μαρια είπε...

Γειά κι απο μένα σ΄ευχαριστώ που πέρασες ... και γώ καινούργια είμαι ...

roadartist είπε...

Μαράκι καλησπέρα, καλώς όρισες! Να μαζευτούμε οι καινούργιοι να κάνουμε παρέα :) Καλό σου βράδυ!

Related Posts with Thumbnails