1 Νοεμβρίου 2007

Το σύστημα νοσεί....εμείς όχι!!

Σουρεαλιστική .. πραγματικότητα!!
Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω το σημερινό πρωινό μου. Βρέθηκα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο. Απλά: χάος. Να τα ξανάλεμε? Αγένεια, αλαλούμ, κομφούζιο, -----..
Περίμενα περίπου 1,5 ώρα μέχρι να έρθει η σειρά στο ταμείο για να με καθοδηγήσουν στο αντίστοιχο γραφείο. Αφού λοιπόν έχασα σχεδόν δύο ώρες περιμένοντας, ανάμεσα σε νευρικούς και αλλόφρονες συμπολίτες .., ήρθε η θεϊκή στιγμή να πάω στην υπάλληλο… Ώρα 10 π.μ.
- «Καλημέρα σας! Για μια αιμοληψία»
- «Ελάτε αύριο. Σήμερα τελειώσαμε..»
- «Παρακαλώ
- «Φύγετε δεσποινίς μου! Ελάτε αύριο είπαμε. Δεν κάνουμε άλλες αιμοληψίες σήμερα
- «Μα περίμενα τόση ώρα! Έχω πάρει 2 νούμερα προτεραιότητας
- «Ε, τι μου το λέτε? Συζήτηση θα πιάσουμε τώρα? Ελάτε έχουμε και άλλες δουλειές, μας καθυστερείτε

Εκείνη τη στιγμή όταν κάθε νωχελική που έτυχε να γίνει δημόσιος υπάλληλος και να νιώθει ότι έχει ….. γίνει ....ο πάπας ο ίδιος – πραγματικά τι κάνεις? Την καταγγέλλεις? Την βρίζεις?

Προσωπικά κράτησα τη ψυχραιμία μου.. μία γιατρός από άλλο τμήμα βλέποντας με μου είπε: «Δεσποινίς, όλες αυτές στο συγκεκριμένο τμήμα είναι ιδιότροπες, έτσι λειτουργούν.. μέχρι τις 10.. Απλά την επόμενη φορά πήγαινε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, εδώ μέσα είμαστε μπάχαλο..»

Αυτό που με τρομάζει στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα είναι ότι χάνεται η ανθρωπιά, η χαρά του να εξυπηρετείς και να είσαι ευγενής. Με τρομάζει η αγένεια! Ας είναι, αύριο το πρωί και πάλι εκεί θα είμαι.. Θα αντισταθώ, μπορεί και να της χαμογελάσω! Δεν πρόκειται να κάνω τη χάρη σε κανένα να με 'ρίξει', δεν πρόκειται να δώσω αξία σε κανένα ουρλιάζοντας.. Θα αντισταθώ μέχρι να κάνω τη δουλειά μου και εννοείται με το τρόπο μου θα προσέχω για να έχω!...

43 σχόλια:

Μετεωρίτης είπε...

καλησπέρα ξανά!
Κάποτε ξεχύλιζα από ευγένεια και υπομονή, ΟΧΙ ΠΙΑ!!

Όσο κι φαίνεται απίστευτο για όσους με ξέρουν, ναι, αν χρειαστεί γίνομαι ΣΚΛΗΡΗ και γιατί όχι, αγενής;
(φυσικά μετά με τρώνε οι τύψεις, αλλά αντέχω.)
Κάποιοι άνθρωποι δεν "σπάνε" δυστυχώς ούτε με ευγένεια. Αν βράζεις μέσα σου, καλό είναι να μιλήσεις!! Βρες έτοιμες ατάκες και σέρβιρέ τες στη δύσκολη στιγμή!!

Αυτά περί επιπέδου και τα λοιπά, τα έχω πια γραμμένα. Δεν είναι ότι πέφτω στο επίπεδό τους (θα προτιμούσα να μην το δω έτσι!), είναι όμως ότι όχι ρε γαμώτο, δεν θα λέει ο καθένας ό,τι θέλει και μάλιστα με άσχημο τρόπο!

Σόρι, τα παίρνω πάρα πολύ άσχημα με αυτό το θέμα.
Για να σε δω αύριο!!
Θα πιάσει τόπο το χαμόγελό σου ή όχι;

Λοιπόν, μία είναι η σούπερ ατάκα και θα στην πω.
ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ τον αγενή και του λες ήρεμα:
ξέρεις τι θα σου κάνω;!
Θα σε... καταραστώ!!!!

Do believe me, θα χεστεί από το φόβο του ο υπαλληλάκος!
Δεν θα του έχει συμβεί ποτέ να του πουν κάτι τέτοιο και θα τρομάξει!
Ας τρομάξει!

Ανώνυμος είπε...

Σε θαυμάζω πραγματικά αυτά που κατέγραψες ειδικά σήμερα στο blog σου με εκφράζουν..!
Το δημόσιο σύστημα ειναι απελπιστικό!

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
Ποιός μπορεί να κάνει κάτι..ο λαός?Οι πολιτικοί? Είμαι απελπισμένη και εγώ!

Θέλω να σου εκφράσω την αμέρηστη συμπάθεια και συμπόνοια μου!!
Μάγια

Roadartist είπε...

@ Μετεωρίτη: Τι να σου πω. Σήμερα νιώθω πολύ πτώμα και ο λόγος είναι αυτή η υπάλληλος. Έχασα το πρωινό μου και θα χρειαστεί κ το αυριανό δυστυχώς. Δεν έχω όμως διάθεση να της την πω πραγματικά. Φαντάζομαι οτι καθημερινώς τσακώνεται με το κοσμάκη..που πλέον έχει εθιστεί! Δεν θα της κάνω τη χάρη. Δυστυχώς ομως .. τελικά είναι να μην πέσεις ποτέ στην ανάγκη τους!

@ Μάγια: Όντως το δημόσιο σύστημα είναι ακριβώς έτσι όπως το έγραψες "απελπιστικό". Δεν υπάρχει κάποιος προιστάμενος, κάποιος υπουργός? Κάποιος να βάλει μια τάξη σε αυτό το χάος?..

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα απο την ηλιολουστη σημερα πρωτευουσα της αργεντινης...ωραιο το αρθρο αλλα και η σελιδα σου...εχεις δικιο για το συστημα αλλα και εδω που ειμαι τωρα ειναι πολυ χειροτερα μετα την οικονομικη κριση που ειχαν...εαν δεν εχεις ιδιωτικη ασφαλιση την εκανες..το δημοσιο νοσοκομειο εδω ειναι θανατος....φυσικα πρεπει να αλλαξουμε πολλα στην ελλαδα αλλα χλωμο το κοβω...τα λεμε..besitos..

Ανώνυμος είπε...

Σκούπισα τα πόδια μου στην εξώπορτα :P
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το καραβάκι :)

Όσο για τα μουλάρια τι να πει κανείς πια... :(


Υ.Γ.: Σου χρωστώ κάτι, sorry, για την καθυστέρηση, αυτές τις ημέρες είναι εντελώς-τελείως χάλια και δεν πρόλαβα. Μέχρι το Σάββατο θα σου απαντήσω.
Sorry ξανά.

Roadartist είπε...

@ argentina:_hellas: Ευτυχώς και εμείς στην Αθήνα ηλιόλουστη μέρα είχαμε..Αυτός ο ήλιος μας σώζει!! Δηλαδή αν δεν έχεις χρήματα τι κάνεις? Πεθαίνεις? Το κράτος δεν πρέπει να μεριμνεί? Γιατί πληρώνουμε φόρους? Γιατί μας κρατάνε λεφτά για ασφάλιση? Αν είναι να τα δίνουμε σε ιδιωτικές ασφάλειες, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

@confused: Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν κρατώ μούτρα σε φίλες! :)))) Να σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

για να μεριμνησει το κρατος πρεπει να σπασεις το καθεστος που υπαρχει και η ατιμωρησια σε ολους τους τομεις...αναγκαστηκα ολοι στο τελος θα κανουμε ιδιωτικη ασφαλιση...κοιτα τα ταμεια που σιγα σιγα συγχωνευονται αφου πλεον δεν εχουν λεφτα για να πληρωσουν τους ασφαλισμενους...αστα να απανε χαος...πρεπει να φτασουμε στα επιπεδα της αργεντινης για να μαθουμε απο τα λαθη μας..

Roadartist είπε...

@ argentina:_hellas Επειδή έχουμε ανάξιους να μας κυβερνούν. H Ελλάδα θα μπορούσε να είναι αρκετά ψηλά. Υπάρχουν δυνατότητες. Αλλά αντίθετα πάμε ολοταχώς προς τα πίσω. Αρχίσανε πάλι οι καταλήψεις στα σχολεία. Αν δεν υπάρχει 'παιδεία' τι περιμένεις?

perssefoni είπε...

καλώς σε βρίσκω και σου εύχομαι καλό ξεκίνημα στο βλογ σου!
εμένα στην ιστορία που διηγήθηκες αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι η παραδοχή της κυρίας που σου είπε :"εδώ είμαστε μπάχαλο".
αυτό νομίζω είναι το χειρότερο απο όλα(και επικίνδυνο),ότι ξέρουμε και τελικά αποδεχόμαστε οτι ειμαστε μπάχαλο..θα σου πρότεινα και γω την επόμενη φορά να ζητήσεις το δίκιο σου!
:) καλή αρχή κ πάλι!

Roadartist είπε...

@ Perssefoni: Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Εμένα να δεις πόσο με εξόργισε το όλο σκηνικό! Και όσο σκέφτομαι οτι πρέπει να ξαναπάω αύριο πρωί! Τις εξετάσεις τις είχα πληρώσει κιόλας! ΆΣΕ!! Τώρα με την παραδοχή της άλλης κοπέλας, δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο και αυτή ειναι χαρούμενη με το μπάχαλο που αντικρίζει καθημερινά. Το να το έχεις όμως συνειδητοποίησει και να το συνεχίζεις είναι πραγματικά άγριο και τρομακτικό. Μου έκανε έντυπωση οτι με παρότρυνε να μην ξαναπάω σε αυτό το νοσοκομείο.... Τι να πεις.. (εντομεταξύ μιλάω για κεντρικότατο)..

Σοφία είπε...

Άσχετα με όλα τα άλλα, η αγένεια είναι πολύ άσχημο πράγμα. Αυτή η τάση να μην νοιάζεσαι για τον άλλο, κι ας είναι η δουλειά σου να τον εξυπηρετήσεις, με εκνευρίζει πάρα μα πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι φταίει γι' αυτό. Είναι το βόλεμα, ότι γενικώς δεν έχουμε τρόπους, ότι γουστάρουμε την εξουσία, ή είναι λίγο απ' όλα;

Roadartist είπε...

Σοφία είναι προφανώς οτι "βολεύονται, ότι γενικώς δεν έχουμε τρόπους, ότι γουστάρουν την εξουσία" .. Βαθιά έλλειψη παιδείας.

Μετεωρίτης είπε...

ελπιζω αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα...!

καλά κάνεις και μένεις αμετακίνητη!
είναι αυτό που είπες: ουέ κι αλίμονο αν βρεθείς στην ανάγκη τους.
Εκεί ποντάρουν, αυτό με εξοργίζει.

Roadartist είπε...

Mετεωρίτη στην Ελλάδα πρέπει να έχεις λεφτά για να μην τους χρειαστείς ποτέ σου! Αύριο θα πρέπει να είμαι εκεί στις 8 παρά το αργότερο! ΠΡΩΤΗ θα μπω μέσα!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι μονο η παιδεια αλλα και το συστημα που τροφοδοτει τετοιες καταστασεις...κοιτα την κοινωνια μας που ειναι και που ηταν παλια...πλεον χαθηκε ο σεβασμος που ειχαν οι γεροι μας...δεν κοιταω μονο τα σχολεια αλλα και ολο το κοινωνικο πλαισιο...εμεις ομως το χτιζουμε αρα εμεις πρεπει να το φτιαξουμε....

Από Μηχανής Θεός είπε...

Δεν γνωριζω αν τετοιου ειδους συμπεριφορες ειναι καταλοιπα ραγιαδισμου. Αυτο που σιγουρα εμαθα τοσα χρονια ειναι οτι η καλοσυνη και η ευγενεια εκτιμαται μεν, αλλα εριθιζει την κουτοπονηρια και τον κομπλεξισμο. Ως αποτελεσμα ερχεται το ποδοπατημα. Αντιθετα η αυστηροτητα, η πιεση, η ενταση και η ειρωνια (δεν αναφερομαι σε μπινελικια και φωνες)φαινεται ως δια μαγειας να ειναι αποτελεσματικα αποδεκτη συμπεριφορα. Ειδικα στο δημοσιο και τις υπηρεσιες. Καπως ετσι μπορουν να σε υπολογισουν, περα απο το χρημα...

Καλο ξεκινημα λοιπον και καλο σου μηνα!

Λακων είπε...

Ούτε ευγένεια και το χειρότερο ούτε φιλότιμο.
Απο τους συμμαθητές μου στο Λύκειο οι πλέον ανίκανοι διορίστηκαν στο Δημόσιο.
Απο τους συμφοιτητές μου οι πλέον κουτοπόνηροι,συμφεροντολόγοι,κόλακες των καθηγητών και ρουφιάνοι πολιτεύονται.Είχαν ξεκινήσει ήδη από τις φοιτητικές παρατάξεις..
Μερίδα των αξιόλογων παιδεύεται σήμερα στον ιδιωτικό τομέα(αν δεν είναι άνεργος)και κάποιοι άλλοι αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό.
Όταν λοιπόν αυτοί που σε υπηρετούν (πολιτικοί και υπάλληλοι) είναι οι πλέον ανάξιοι μην περιμένετε τίποτα περισσότερο...
Δυστυχώς δεν θα γίνουμε ποτέ Έλληνες...

Roadartist είπε...

argentina:_hellas όταν αναφέρομαι στην "παιδεία" δεν εννοώ φυσικά μόνο το σχολείο, αλλά την ευρύτερη έννοια της κουλτούρας. ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα μαζί σου! Μια παρόμοια συζήτηση είχα χτες. Εχει χαθεί η ζεστασιά, το πρωινό καλημέρισμα με έναν άγνωστο! Αυτό εξακολουθεί να υπάρχει σε κάποια χωριά της Ελλάδας. Στην Αθήνα πλέον αν χαιρετήσεις κάποιον άγνωστο θα σε περάσει για τρελό!

Roadartist είπε...

@ Απο μηχανής θεος: Σε ευχαριστώ! Συμφωνώ!

@ Λάκων: Ταυτίζομαι απίστευτα με όσα έγραψες τόσο για τους δημόσιους υπάλληλους, οσο και για τους πολιτικούς. Ομως αυτή η φράση σου με ΕΚΦΡΑΖΕΙ περισσότερο : "Δυστυχώς δεν θα γίνουμε ποτέ Έλληνες..."

etalon είπε...

Δεν αργησα ε?
Βλέπω εχετε ξεκινήσει τις συστάσεις.
Οκ
ειναι ακομη νωρις αλλα απο οσα διαβασα, διακρίνω μια φιλη.
Γιατι ο... θυμος σου εχει να κανει με την ευγενεια που διεκδικεις, αφου την περιέχεις και το χιουμορ ειναι ενα καλο όπλο, οπως και το πείσμα.
Τελος η αγαπη για την θάλασσα ειναι ενα σημαντικο στοιχειο για να μη σταματω να σε παρακολουθω. Καλως σε βρηκα...

ellinida είπε...

Ελληνική πραγματικότητα. Συνέχεια του προηγούμενου ποστ σου. Δεν ελπίζουμε σε τίποτα πιά. Τουλάχιστον να μην είναι τόσο αγενείς. Την σιχαίνομαι την αγένεια, με κάνει έξω φρενών.
Καλωσόρισες!

Παπαρούνα είπε...

"σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ"

σιδεροκέφαλη!

Fatale είπε...

καλημέρα και από μένα!!!

είναι η εξουσία της καρέκλας που τους κάνει έτσι άκαμπτους και αγενείς... δυστυχώς. Αν δεν υπήρχε η μονιμότητα στο Δημόσιο ίσως να λειτουργούσαν αλλιώς...

καλή συνέχεια !!

Roadartist είπε...

@etalon: Xαίρομαι πολύ που ήρθες στη παρέα μας! Άλλωστε το blog γιαυτό το έφτιαξα, για ανταλλαγή απόψεων και ενδιαφερόντων! Thanks!

@ellinida: Epitelous ta leme kai mou grafeis k esu! Se diabazw kairo twra.. :)

@paparouna: Eyxaristw!! Na mas xanartheis!

@fatale: kalimera sou! Auto me tin arsi tis monimotitas isws na einai k mia lusi. To exw skeftei k egw. Otan kapoios xerei oti 'den ton kounaei' kanenas, se grafei dustuxws kanonikotata. Telika isws einai thema ithous ola sti zwi mas. Bebaia auto den didaskete pouthena se kamia sxoli.

Maria Mikro Analogo είπε...

Καλή δύναμη και υπομονή! Από τέτοιες στιχομυθίες, άλλο τίποτα δυστυχώς... Καλημέρες :-)

Roadartist είπε...

Καλημέρα Μαρία, θα υπάρξουν κ πιο αισιόδοξες στιχομυθίες, ελπίζω!

Equilibrium είπε...

Αχ ένας καλλιτέχνης του δρόμου κάθεται και συνδιαλέγεται με αγενεις δημοσιουπαλληλισκους, και δυστυχως νομιζω οτι αυτοι ειναι η πλειοψηφια κι οχι η μειοψηφια!!!

Roadartist είπε...

@ Equilibrium: Καλως όρισες! :)

kelly alamanou είπε...

..Tην επόμενη φορά πηγαίνετε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο..
Σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο,σε ένα ιδιωτικό...τι άλλο άραγε;
καλώς ώρισες στη μπλογκόσφαιρα!
Εδώ είμαστε πιό καλά αλήθεια σου λέω!

Roadartist είπε...

@ rodoula-kelly :)) Σε ευχαριστώ, ήδη έχω αρχίσει και το αισθάνομαι αυτό που λες!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς σε βρίσκω και εγώ!Τι να πει κανείς για αυτή την αιώνια δημοσιουπαλληλίστικη κατάσταση στα Νοσκομεία.... και αγένεια στο έπακρον!

Καλό βραδάκι!

υγ ομορφο και θαλασσινό το μλόγκ σου!

Roadartist είπε...

@ Thalassini: Ασε! Ευτυχώς βγήκε άκρη σήμερα.. Ομως δυστυχώς τα αποτελέσματα της μιας εξέτασης, θα βγούν μετά απο 2 μήνες (γιατί έχει χαλάσει ένα μηχάνημα). Τραγελαφικό έτσι? Το πήρα στο χαβαλέ, γιατί αλλιώς δεν παίζει! Θα χαρώ πολύ να τα λέμε!

Μετεωρίτης είπε...

Ελπίζω ολόψυχα τα αποτελέσματα να είναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Άμα σου δίνει κουράγιο, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως τα έχουμε περάσει "αυτά"...

Σε έβαλα στη λίστα του blog μου με τίτλο "διαβάζω με κλειστά μάτια" και θα... έχω τα μάτια μου ανοιχτά!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

the_sailor είπε...

Η πλάκα είναι πως σε περιπτώσεις όπως π.χ. ο στρατός - και εκεί δημόσιο είναι και μάλιστα μία από τις χειρότερες εκφάνσεις του -, πολλοί είναι αυτοί που προσέχουν τη συμπεριφορά τους, γιατί η εξέλιξή τους εξαρτάται άμεσα από κρίσεις ανωτέρων. Όχι πως είναι λύση κάτι τέτοιο. Είναι το άλλο άκρο, και αν εφαρμοζόταν σε άλλους τομείς του δημοσίου, πολλοί θα ήσαν αυτοί που θα έκαναν χρήση της εξουσίας τους στην επαγγελματική εξέλιξη των υφισταμένων τους με λάθος τρόπο. Όμως με τέτοιες συμπεριφορές σαν αυτήν που περιγράφεις, έρχεσαι και λες πως αξίζει να υπάρχει μία κάποια αξιολόγηση, με ό,τι αρνητικό μπορεί αυτό να συνεπάγεται...

Axis Mundi είπε...

Τι να πώ.. υπομονή υπομόνη μέχρι.. μεχρι τι; μέχρι που θα έρθει η μέρα και θα αγανακτήσουμε όλοι ομαδικά και θα βγούμε στους δρόμους.. δεν βλέπω δυστυχώς άλλη λύση.. γιατί αν περιμένουμε να αλλάξει το όλο σύστημα απο μόνο του, η απο αυτούς που το δοιηκούν.. είναι πλέον ιστορικά αποδεδειγμένο πώς δεν πρόκειτε να συμβεί ποτέ.. αυτό μαζί με τόσα άλλα που είναι λάθος σ'αυτή τη χώρα.. όσο κι αν την αγαπώ, άλλο τόσο με πληγώνει.

Roadartist είπε...

@The sailor: Στα πάντα πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση, μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι.

@s: Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει διέξοδος ή λύση. Όσο μεμψίμοιρο κ αν ακούγεται αυτό. Το καράβι χρόνια τώρα μπάζει νερά..

Axis Mundi είπε...

όσο σκληρό κι αν ακουστεί μήπως να το βουλιάξουμε και να πάμε με σχεδία;
έχεις δίκιο πάντως..

Roadartist είπε...

@ S: Τι να σου πω..Το μόνο σίγουρο είναι οτι ακόμα και αν μας τυραννάει, το συντηρούμε κανονικότατα. Φταίμε κ εμείς που δεν ξεσηκωνόμαστε "όλοι ομαδικά" όπως έγραψες.. Μήπως παραείμαστε ανεκτικοί ώς λαός? Μήπως δηλαδή τα θέλουμε κ τα παθαίνουμε? ...

Univers είπε...

Έπεσες θύμα της μονιμότητας των ΔΥ...

Πράγματι υπάρχουν υπάλληλοι σε νοσοκομεία που είναι αγενέστατοι ακόμη και προς υπαλλήλους του χώρου τους, ακόμη και όταν άλλοι υπάλληλοι του νοσοκομείου τούς ζητούν να φέρουν σε πέρας ένα έργο που είναι μέσα στις υποχρεώσεις και αρμοδιότητές τους.

Univers είπε...

Υπάρχει βέβαια και το μόνιμο πρόβλημα ότι τα νοσοκομεία - που κανονικά είναι κέντρα δευτετοβάθμιας και τριτοβάθμιας ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας - συμφορούνται από περιστατικά που θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σε κέντρα υγείας αστικού τύπου. Το νοσοκομείο υποχρεούται από το να κάνει μια απλή γενική αίματος μέχρι να λύσει ένα δύσκολο διαγνωστικό ή θεραπευτικό πρόβλημα.

Η αγένεια, βέβαια, είναι αγένεια...

Roadartist είπε...

Universe καλημέρα! Σίγουρα δεν εργάζονται κάτω απο τις καλύτερες συνθήκες.. anyway, το θέμα είναι η αγένεια. Το να πάρεις λίγο αίμα ειναι υπόθεση 1-3 λεπτών. Το να είσαι ευγενικός κ πρόθυμος στο να εξυπηρετείς, δεν διδάσκεται μάλλον πουθενά! Είναι θέμα ήθους.. και μάλλον αγωγής απο το'σπίτι'..

Regina είπε...

Τι να λέμε τώρα για το αίσχος...

Ωραίο μπλογκ :)

roadartist είπε...

@Regina : με τιμάει που αφιερώνεις χρόνο για να διαβάζεις και τα προηγούμενα posts. Σε ευχαριστώ.

Related Posts with Thumbnails