10 Μαΐου 2015

Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά από 8 έως 20 Μαΐου


8 ΕΩΣ 20 ΜΑΙΟΥ 2015

Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά

Καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ


Σε μια εποχή που ακόμη και η αγορά ενός βιβλίου έχει γίνει δύσκολη για τους περισσότερους, αξίζει να μοιραζόμαστε τέτοιου είδους φεστιβάλ, παρά τις όποιες αδυναμίες τους. 

Τα 400.000 βιβλία που εκτίθενται στο παζάρι έχουν ημερομηνία έκδοσης τουλάχιστον 2 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ και γίνεται έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης που πρέπει να είναι τουλάχιστον το 30% της αρχικής λιανικής τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Έτσι οι ευκαιρίες για τους φίλους του βιβλίου είναι μεγάλες. Στο Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών, οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φθηνά, αλλά αξιόλογα, γνωστά αλλά και σπάνια βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 λεπτά!

Με ένα βιβλίο ονειρευόμαστε, ταξιδεύουμε, ενημερωνόμαστε, αποκτάμε κρίση...

Το Παζάρι Βιβλίου των Εκδοτών στην Πλατεία Κοτζιά, από 8 έως 20 Μαΐου, θα λειτουργεί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η κεντρική είσοδος είναι από την οδό Αθηνάς (μπροστά στο Δημαρχείο)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:  (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! ευτυχώς υπάρχουν προσφορές, εδώ που τα λέμε τα νέα βιβλία είναι λίγο τσιμπημένα, παλιά βρίσκεις και με τιμές κάτω των πέντε ευρώ στην πολιτεία.
Σου πρότεινω να αγοράσεις τον Ψυχοβγάλτη του Μπόρις Βιάν!
Ή τους "Μετανάστες" (θεατρικό) του Σλάβομιρ Μρόζεκ.

librarian είπε...

Γεια σου καλλιτέχνιδα από την όμορφη Καλαμάτα! Πες μου το παζάρι είχε διαφορετικά βιβλία από άλλες φορές;

Μαρία Έλενα είπε...

Θα το επισκεφτω
Φιλάκια ...

Roadartist είπε...

@ ηλιογράφος : Στην Πολιτεία υπάρχουν και τώρα αρκετά καλές προσφορές... Δυστυχώς σε αυτή την εποχή είναι δύσκολη ακόμη και η αγορά βιβλίων. Αυτά τα βιβλία μου τα προτείνεις να τα αγοράσω από την Πολιτεία ή τα έχεις πάρει από το συγκεκριμένο παζάρι; Πέρασα εχτές το απόγευμα από τη Κοτζιά και τσίμπησα δυο. :)

Roadartist είπε...

@ librarian : Δε σε προλαβαίνω!! Πως και πότε βρέθηκες εκεί;; :) :)
Λοιπόν όσον αφορά το παζάρι, πέρασα εχτές το απόγευμα. Αρκετά φτωχότερο σε σχέση με εκείνο του Φεβρουαρίου. Άξιζαν κυρίως (για μένα) οι εκδόσεις Ύψιλον (τα περισσότερα τους τα έχω πάρει από προηγούμενα παζάρια), τα αφιερώματα από την Οδός Πανός και οι εκδόσεις Χατζηνικολή. Είχε λιγότερα από άλλες φορές και όχι κάποια φοβερή ποικιλία. Πάντως αν έψαχνες θα έβρισκες, όπως πάντα, κάποιο καλό βιβλίο. Πήρα το αφιέρωμα στη Ζατέλλη από Ο.Πανός, πολύ καιρό το είχα σταμπάρει και το είχε μόλις 3,5ε. Και το "Όλες οι φωτιές η φωτιά" του Χ.Κουρτασαρ από εκ.Υψιλον, επίσης 3ε! Νομίζω πολύ καλές προσφορές.
Να περνάς όμορφα, φιλιά!

Roadartist είπε...

@ Μαρία Έλενα: Καλή βόλτα!

Ανώνυμος είπε...

Τα είχα αγοράσει από την Πολιτεία.

roadartist είπε...

@ ηλιογράφος : Ευχαριστώ!

Related Posts with Thumbnails