30 Οκτωβρίου 2012

5 χρόνια Roadartist... in athens ;)


Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια δημιουργήθηκε το blog. Όταν το ξεκίνησα, σκεφτόμουν πως θα το είχα για λίγες εβδομάδες, τελικά έκανα λάθος, καθώς έκλεισε 5 χρόνια ζωής.


Με αφορμή αυτή την «επέτειο» χάζεψα λίγο αναρτήσεις προηγούμενων ετών.  Θυμήθηκα θεατρικές παραστάσεις που είχα παρακολουθήσει, εκδρομές που είχα πάει με φίλους, προσωπικές μου στιγμές στην πόλη μου, ματιές μου, σκέψεις μου, διάβασα και βίωσα ξανά σκηνικά της ζωής μου που ίσως αν δεν τα είχα καταγράψει να είχανε ξεχαστεί στον καταιγισμό της καθημερινότητας. Είναι αλήθεια πως ξαναδιάβασα παρουσιάσεις εκθέσεων (με εντυπώσεις, αλλά και φωτογραφίες μου), θεατρικές παραστάσεις, προτάσεις βιβλίων και μου άρεσε που τις είχα ανεβάσει σε αυτό το ηλεκτρονικό ημερολόγιο.  Ακόμη και απλές φωτογραφίες, μου θύμισαν ποδηλατάδες, βόλτες στο δρόμο, μου έφεραν στο μυαλό τις αντίστοιχες χρονικές περιόδους της ζωής μου και συνειδητοποιώ πως παρ' όλες τις δυσκολίες, είχανε και μοναδική ομορφιά. Χαίρομαι που μπόρεσα να την εντοπίσω, να σας τη μεταφέρω και να τη μοιραστώ μαζί σας. Ότι και αν έρθει, θα παραμείνουν να ταξιδεύουν ατέρμονα στο απέραντο κόσμο του διαδικτύου.


Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας, ακόμη και όταν απουσιάζω. Κάθε ανάρτηση θα ήταν διαφορετική δίχως το σχολιασμό, τον προβληματισμό, τις απόψεις και τα συναισθήματα σας - από αυτή την αλληλεπίδραση, σίγουρα κερδίζεις. 

Το όμορφο είναι ότι με κάποιους γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, ήπιαμε καφέ, βολτάραμε στην πόλη, προσπαθώντας να ανιχνεύσουμε τη ζωή και να ανταλλάξουμε απόψεις.  Όντας διστακτική στις πολλές, ανούσιες συναναστροφές, ακριβώς αυτό το μοτίβο κράτησα εξαρχής και εδώ.  Όσους από εσάς γνώρισα από κοντά, σήμαινε πως για κάποιο λόγο κάτι περισσότερο «είπατε» μέσα μου, μιλήσατε με τον τρόπο σας στην καρδιά μου.  Έτσι κάποιοι γίνατε «φίλοι», η αγάπη που με γεμίσατε μου επιτρέπει να το γράφω.  Από εδώ λοιπόν γνώρισα ανθρώπους που με αγκάλιασαν και αυτό είναι σπουδαίο.  Μα ακόμη και με όσους δεν υπήρξε χημεία - δεν γίνεται να ταιριάξεις με όλους - ήταν μια ακόμη εμπειρία για τον ανθρώπινο χαρακτήρα. 

Όποια κ αν θα είναι η συνέχεια του blog, το μόνο σίγουρο είναι πως βγήκα κερδισμένη.  Έδωσα και μοιράστηκα πολλά, πήρα περισσότερα. Έμαθα πράγματα, διαμόρφωσα απόψεις, έδωσα κάτι - είναι καλό να δίνεις - γνώρισα κάποιους σπάνιους ανθρώπους.  Ανεκτίμητο στην εποχή μας.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και στη φετινή ανάρτηση, σας έχω  δωράκι.
To Soundtrack Volume 5, με τραγούδια που ακούστηκαν σε αναρτήσεις το προηγούμενο χρόνο, είτε αγαπημένα μου κομμάτια και αναμνήσεις μέσω αυτού. 


Μπορείτε να κατεβάσετε, το Roadartist’ s Soundtrack Volume 5 (free download), πατώντας εδώ.  

Τα τραγούδια του φετινού Soundtrack είναι τα παρακάτω :

Roadartist’ s Soundtrack Volume 5

1. Μάνος Χατζιδάκις Πρόλογος (Όνειρο Παιδιών της Γειτονιάς - Οδός Ονείρων - Νυχτερινός χορός) 2. Beck True Love Will Find You In The End 3. Bella Ciao (Original) 4. Bon Iver - Skinny Love 5. Charles Aznavour - La Boheme 6. Eddie Vedder - Society - (Soundtrack Into the wind)  7. Francoise Hardy - Le Temps De L'amour 8. Once soundtrack - Falling Slowly  9. Yael Naim - New Soul 10. Αλκίνοος Ιωαννίδης, Encardia Κalinifta 11. Shigeru Umebayashi - Yumeji's theme (In the mood for Love) 12. Aaron - U-Turn (Lili) 13. Vanessa Mae - Storm 14.  Escape - Philip Glass 15. Θ.Ανεστόπουλος - Ξανάρθαν τα σύννεφα - 16. Aaron - U-Turn (Lili) 17. Nat Cole King - Smile 


Μπορείτε να δείτε τα κομμάτια και να κατεβάσετε τα cds των τεσσάρων προηγούμενων ετών, καθώς τα links τους είναι ενεργά.  

Εδώ μπορείτε να δείτε τα κομμάτια και να κατεβάσετε το Soundtrack Vol. 4 :



και τα Soundtracks Vol. 3, Vol. 2 και Vol.1  πατώντας τον σύνδεσμο : 



Ζούμε σε δύσκολη εποχή... Κατεβάστε, ακούστε τη μουσική και ταξιδέψτε για λίγο σε πιο μαγικούς κόσμους. Καλή ακρόαση :)

122 σχόλια:

kostas είπε...

Τέλεια ιδέα, από τις καλύτερες στην blogογειτονιά αυτή! Soundtrack των αναρτήσεων, σαν τις ταινίες! Τι μουσική "έντυσε" τις αναρτήσεις της...
:)))))))
Εννοείται θα το κατεβάσω πάραυτα, έχω ανάγκη όσο τίποτα άλλο τώρα 'ταξίδι'.

treno fantasma είπε...

Na 'sai kala, mesa stin apisteyti paranoia, yparxei akomi edw ena fws.

Polla xronia kai kala sto blog soy na gemizei kosmo, dimiourgia kai se sena oti kalutero, na apoktiseis sti zwi sou ola osa sou axizoun kopelia.
Na se xairontai oi agapimenoi sou.
Katebazw to Vol. 5 xe xe ;p

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!! Σε ένα μήνα κλείνω και εγώ τα 6 χρόνια.. πως περνούν τα άτιμα! χαχαχα!
Κατεβάζω το αρχείο! Εύχομαι και άλλα χρόνια με την ίδια ευχαρίστηση! :)

kovo voltes... είπε...

Να αντέχεις μικρή μου. Να αντέχουμε. Να μοιραζόμαστε. Ειδικά στις μέρες μας είναι φάρμακο το "μαζί", με τον όποιο τρόπο γίνεται.
Να φροντίζεις τον μέσα σου κόσμο θα σου ξαναπώ. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε γνώρισα εδώ.
*ελπίζω να βολτάρουμε κάποια στιγμή απο κοντά...;)

VAD είπε...

Μου απόμειναν λίγοι απ'αυτους που συναντησα μεσα στα μπλόγκια,όταν πρωτοξεκινησα ,πριν τέσσερα και κάτι χρόνια,ευτυχώς εσύ δε χάθηκες,ομορφαινεις πάντα την μπλογκόσφαιρα,μακράν το πρωτο μπλογκ τεχνης και με διαφορά...
Αντε,πάμε για τα επόμενα πέντε:))

Μηθυμναίος είπε...

Καλή μου φίλη, εύχομαι κι άλλα πολλά χρόνια δημιουργίας και μοιράσματος των ωραίων (αναμφισβήτητα) μέσα από τούτο εδώ το μέσο.

Παρότι, προσωπικά δε γνωριζόμαστε, αλλά έχουμε ανταλλάξει τόσα... που είναι σα να σε γνωρίζω.

Πιστεύω να βρίσκομαι κάπου ανάμεσα στους φίλους σου.

Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μας έδωσες.

teleytaios είπε...

Μαίρη, το ιστολόγιό σου είναι ξεχωριστό, ένας φάρος καλαισθησίας, ευγένειας και ποιότητας, το οποίο ξεχωρίζει στο διαδικτυακό κόσμο. Η ειλικρινής ευχή μου είναι να συνεχίσεις να μας δίνεις την ψυχή σου μέσα από τις αναρτήσεις σου για πολλά χρόνια ακόμα.

Την καλημέρα μου και να είσαι πάντα καλά.

Eva Psarrou είπε...

Γλυκειά μου αρτίστα, σ' ευχαριστούμε από καρδιάς γι' αυτά τα υπέροχα πέντε χρόνια που μας έχεις χαρίσει μέσα από τις σταθερά προσεγμένες και αξιόλογες αναρτήσεις σου. Χάρη σε σένα μάθαμε λίγη τέχνη παραπάνω και είδαμε την πόλη μας με άλλα μάτια.
Σου εύχομαι να διατηρείς πάντα αυτό το ευαίσθητο, λεπτεπίλεπτο και δυναμικό σινάμα φίτρο που κάνει τη ματιά σου μοναδική.
Να' σαι πάντα καλά!!

Sue G. είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλογκ με αναρτήσεις ακόμη περισσότερες και πιο πλούσιες σε εικόνες, λέξεις, εντυπώσεις...

Καλή συνέχεια! :-)

Dee Dee είπε...

Αρτιστακι μου σου ευχομαι πολυχρονο το μπλογκ σου. Ειμαι φαν σου πολλα χρονια πλεον κι εχω ολες τις συλλογες. Προχθες ακουγα παλι το dedication και σκεφτομουν ποτε θα μας βαλεις τη φετινη συλλογη :) Χαιρομαι που το εκανες.

Σου ευχομαι τα καλυτερα. Μονο κερδισμενοι μπορουμε να ειμαστε εδω μεσα, μη μας αφησεις ποτε :):)

Πολλα φιλακιααα!!!

Margo είπε...

Κοντά κοντά είμαστε παρά ένα χρόνο:-)

Ετούτο το blog είναι συνώνυμο με την θετικότητα, την δημιουργία, τον πολιτισμό, την ανθρωπιά! Να σαι καλά Ροντάκι μου και να συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια!

Για μένα είσαι ένας από τους λόγους που είμαι ακόμη εδώ;-)

υ.γ. το vol.5 δεν θέλει να κατέβει. Έχει μπλοκάρει νομίζω. Κοίταξέ το μήπως έχω εγώ κάποιο πρόβλημα με το pc μου.

Φιλάκια πολλά πολλά!

BLUEPRINTS είπε...

να είσαι πολλά πολλά χρόνια μαζί μας, είσαι πραγματικά μια όαση σε όλα τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, κράτα ψηλά την σημαία του πολιτισμού και της ποιότητας που έχεις όλα αυτά τα χρόνια
υ.γ.: θα σου στείλω e-mail με κάτι που έχω κατά νου... να είσαι καλά

ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ είπε...

NA ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ... ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.

ΑΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Υ.Γ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ...
ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΙΛΗ ROADARTIST EINAI H ΑΓΝΟΙΑ! ΣΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...


Καλημερα.

Δεν εχω δικο μου μπλογκ, περνω ομως απο εδω καθε πρωι, τα τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον για να σε διαβασω.

Λαμβανοντας υποψη μου ποσο πολυ δυσκολη ειναι αυτη η εποχη, θελω και εγω να σε ευχαριστησω κυριως για την αυθεντικοτητα και την ειλικρινια σου, θυμαμαι απο την εποχη του Δεκεμβρη του 2008 τις αναφορες σου στην Αστυνομικη Βια, εως και σημερα, τη φωνη σου ΚΑΤΑ στην Αδικια και υπερ των πιο αδυναμων, μπραβο σου!

Κρατα δυνατα για τις μερες που ερχονται,
μην αλλαξεις ποτε.

Αφησω ευχες για χρονια πολλα και καλα στο ιστολογιο σου.

αντάρτισσα είπε...

Πέντε χρόνια δεν είναι και λίγα. Έχεις ένα πολύ ωραίο blog, roadartist. Χαίρομαι όταν βλέπω αναρτήσεις σου, είναι πάντα προσεγμένες και προτείνουν από κάτι διαφορετικό. Αν και δεν προλαβαίνω να αφήνω κανένα σχόλιο πια, πάντα σε διαβάζω. Εύχομαι η ζωή σου να είναι πάντα γεμάτη, για να μοιράζεσαι στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

city addict είπε...

Που ειναι ολοι εκεινοι οι παλιοι bloggers; Απλα τους κέρδισε το Facebook και τα like του!!!
Μπραβο για την πολυ καλη δουλεια!

theatre είπε...

An i poreia autis tis xwras itan diaforetiki, to blog sou tha itan prwto,
pragmatika to pisteuw auto,
o "politismos", ola osa deixneis kai osa thetika moirazesai, pane se deuteri moira otan auti ti stigmi katastrefetai oli i xwra, kai xepoulietai i dimosia perousia.

Se mia epoxi pou oi anthrwpoi odigountai sto na min exoun kamia axia, esy sinexizeis edw na empneeis kai auto einai para poli simantiko.

Ektos apo endeixi xaraktira,
deixnei kai alithini agapi.

Kali sinexeia!

koulpa είπε...

να τα εκατοστήσει roadartistaki μου το αγαπημένο μπλογκακι σου.. να το χαιρόμαστε και να το χαίρεσαι.. να μας δινει χαρά κι ελπίδα.. όσο ζωρίζουν τα πράγματα.. τόσο πιό αναγκαίο μας είναι.. :) :)
καλησπερούδιααα :) :)

KitsosMitsos είπε...

Να τα εκατοστήσεις φίλτατη Roadartist. Να είμαστε εδώ να αλληλοδιαβαζόμαστε.
Ευχαριστούμε για τις βόλτες που μας έχεις κάνει αυτά τα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορω να κατεβασω τη μουσικη :(

Roadartist είπε...

Σας ευχαριστώ όλους όσους αφήσατε εδώ δυο λόγια...

Υπάρχει ένα πρόβλημα με το link για το σιντί του 5ου χρόνου :)))

Προσπαθώ να το διορθώσω και ανεβάζω άμεσα ένα ενεργό link.

Dee Dee είπε...

Εγω την κατεβασα πριν πολυ ωρα χωρις κανενα προβλημα

treno fantasma είπε...

Kai egw tin katebasa extes to brady dixws dixws kanena problima. Yperoxa tragoudia, thanks.

αθεόφοβος είπε...

Έχοντας 6 1/2 χρόνια στην μπλογκόσφαιρα, είδα πολλούς καλούς μπλογκερς να ξεκινούν με ενθουσιασμό και να μας δίνουν μοναδικά κείμενα, μόνο που σύντομα κουράζονται και σταματούν να γράφουν.
Χαίρομαι λοιπόν όταν διαπιστώνω πως αξιόλογα μπλογκ σαν το δικό σου, καταφέρνουν να παραμένουν ενδιαφέροντα και με την ίδια όρεξη που ξεκίνησαν παρά τα χρόνια που πέρασαν.
Συνέχισε λοιπόν με την ίδια διάμεση να μας δίνεις τα τόσο σημαντικά και περιεκτικά ποστ σου.

eleni είπε...

Χρόνια πολλά,μικρή μου Road!
Πάντα να είναι το σπιτάκι σου μια όαση ιδεών,πολιτισμού!
Φιλιά!

sofia είπε...

Εύχομαι, καλή μου, πολλές ακόμα δημιουργικές αναρτήσεις

Να'σαι καλά

Την αγάπη μου

Ανώνυμος είπε...

Exeis poli dinami mesa sou, mi ti xaseis.
Se filw me poli
poli agapi
Arco. ;)

Thalassenia είπε...

Αγαπημένη πολλών....όλων...
Να είσαι γεμάτη συναίσθημα και να το μεταδίδεις όπως μέχρι τώρα.

Ξεχωρίζεις κορίτσι μου!!!
Φιλιά θαλασσένια.

thinks είπε...

Αγαπητή μου Roadartist κάθε μέρα που ανατέλλει ο ήλιος, λέει κάτι για μας, ιδίως όταν βλέπουμε παραδείγματα γύρω μας θετικότητας και προσωπικής συμβολής σαν την δική σου. Να χιλιάσουν οι αναρτήσεις σου, και μετά να συνεχίσουν :-)

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Χρόνια πολλά, φίλη!
Καλή δύναμη. Με μια ευχή:
Να ζεις, ν'αγαπάς και να μαθαίνεις :)

Καλό απόγευμα!!

lena_zip είπε...

Άνοιξα φακέλους με φωτογραφίες, θυμήθηκα, αναπόλησα. Εκθέσεις, βιβλία, συναυλίες, μουσικές σκηνές, θεατρικές παραστάσεις, παζάρια βιβλίων, συζητήσεις και σιωπές, "λίγο" αλκοόλ. Χρόνια πολλά στο blog σου. Το χαίρομαι που τόσος κόσμος σε διαβάζει και σε ξεχωρίζει!
Πολλά φιλιά, με την αγάπη μου.

ασωτος γιος είπε...

ευχομαι πολλα χρονια , ευχομαι πολλες ωραιες φωτογραφιες κ ευχομαι ωραια τραγουδια,, δε προλαβα να τ κατεβασω το βολ.5
κριμα

nikiplos είπε...

ευχαριστούμε για πολλά...
και για αυτά, και για άλλα ακόμη...
που μας δίνεις ελπίδα...
που φέγγεις στο διαδίκτυο σαν φάρος...

το λίνκι δεν δουλεύει σήμερα...
αυτά παθαίνεις όταν αργείς ;)

Maria B. είπε...

Χρονια πολλά στο μπλοκακι σου και πάντα να είμαστε καλά και να μπλοκοσουρτουκεύουμε στις γειτονιές μας !!!!

φιλια πολλά, καλό απόγευμα

Stranger είπε...

Εύχομαι τα χρόνια που γράφεις να τα 100στήσεις!!

Σε διαβάζω σχεδόν από την αρχή αυτής της όμορφης διαδρομής και αυτή η διαδικτυακή γωνιά είναι από τα "καταφύγια" μου στον αχανή χώρο του ίντερνετ.

Μ' αρέσει ο τρόπος σκέψης σου και η προσέγγισή σου.

Είναι παράξενο, αλλά νιώθω σαν να σε ξέρω, ενώ δεν έχουμε συνατηθεί ποτέ.

Εύχομαι δύναμη και να συνεχίσεις με μεράκι. Ειδικά σ' αυτή την εποχή, ακόμη και τα μικρά πρέπει να τα κρατήσουμε ζωντανά.

claire είπε...

Η αισιοδοξία και η λαμπερή ματιά σου με συντροφεύουν και μου κλείνουν το μάτι! Πόσο χαίρομαι που θα πορευτούμε αντάμα κ τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια!

Roadartist είπε...

Με παίδεψε αρκετά το mediafire και τελικά όντως υπήρξε πρόβλημα στο φετινό Soundtrack του blog (ενώ αντίθετα τα 4 προηγούμενα υπάρχουν ακόμη στο mediafire και μπορείτε να τα κατεβάσετε κανονικά, καθώς εδώ και 5 χρόνια τα έχουν ενεργά... Τι να πει κανείς).

Σε κάθε περίπτωση φίλοι μου, ανέβασα το cd σε άλλο site, όπου είναι και μικρότερο (αφαίρεσα κάποια κομμάτια - δεν πειράζει ας είμαστε καλά και θα πάρετε τα υπόλοιπα σε άλλη ανάρτηση, ή αν είμαστε εδώ ακόμη ένα χρόνο τότε σίγουρα του χρόνου τέτοια μέρα ;))

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το ενεργό νέο link στην ανάρτηση ή πατώντας εδώ:

https://www.box.com/s/szju8o15f7b9w55s5sfu


Πρέπει να βγω εκτός, άμεσα θα απαντήσω στα σχόλια σας!

b|a|s|n\i/a είπε...

σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά πάρα πολύ για όλα. και για τους καφέδες. και τις βόλτες. και τις συζητήσεις. και τις σιωπές. και το "λίγο" αλκοόλ. :)
μα κυρίως γιατί είσαι εδώ. γιατί είσαι εσύ.
στα πολλά χρόνια ακόμα. στα ακόμα καλύτερα.
να είσαι πάντα καλά να μας ταξιδεύεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
φιλιά πολλά πολλά!

Άστρια είπε...

:)Roadartist ......in athens...!!!

Είναι κάποιες μέρες που το σκεφτόμουνα: στις 30 Οκτωβρίου είναι τα γενέθλια του blog σου:)

Xαίρομαι σήμερα που βρήκα αυτή την ανάρτηση με τα λόγια της καρδιάς σου ... και με το αναμενόμενο cd (όλα τα έχω κρατήσει:)
Χαίρομαι, γιατί αποδεικνύει ότι η ποιότητα και η ανθρωπιά έχουν αντοχή και διάρκεια, ότι τόσα στοιχεία πολιτισμού είναι τόσο κοντά, και ευκολοπλησίαστα μας περιμένουν, γιατί το φως και η αγάπη για το γύρω και για το μέσα ξέρουν και βρίσκουν τον δρόμο τους... Όμως κυρίως χαίρομαι γιατί είσαι εδώ!
Όπως όταν σε βρήκα πριν αρχίσω ακόμα στο blogging, και ήσουν ώθηση για ν' αρχίσω:)

Σου εύχομαι να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο να μας μεταφέρεις τις ομορφιές αυτές, που αναφέρεις και στην ανάρτησή σου, και όπως εσύ ξεχωριστά ξέρεις!

Σου αφήνω ένα τεράαααστιο ευχαριστώ για όλα και ένα μικρό φιλάκι για σένα:)

ξωτικό είπε...

Αρτιστούλι μου έχω πάρει τόσα απ'αυτό το μπλόγκ ,αυτά που υποθέτεις ή φαντάζεσαι και άλλα τόσα που δεν φαντάζεσαι που η ευχή να συνεχίσεις να μοιράζεσαι μαζί μας τις αλήθειες σου μάλλον....ιδιοτελής μου φαίνεται :))))
Εύχομαι λοιπόν εσύ να ΖΕΙΣ με πάθος και ουσία και να είσαι σίγουρη πως όλη η αγάπη και η εκτίμηση που έχεις εμπνεύσει θα σε ακολουθεί πάντα (θές δεν θές ;-) σαν ζεστή αγκαλιά.

(Και.....άντε σε συγχωρώ που έχεις ανεβάσει τον πήχυ του μπλόγκινκ τόοοοσο ψηλά :)))

mixedgoods είπε...

Ο τοπος εχει διαλυθει και σε λιγο ερχεται το οριστικο του τελος.

Και εσυ συνεχιζεις - σιγουρα επηρεασμενη απο την εποχη - μα ομως συνεχιζεις με το ιδιο παθος και την ιδια αγαπη για την "πολη σου" ;) και την τεχνη, για οσα εξ'αρχης εδω μοιραζοσουν.

Αν οι συγκυριες ηταν διαφορετικες θα εκανες περισσοτερα. Γαμωτο τσαντιζομαι μη μας τα παρουν ομως ολα.
Αυτο λεει πολλα.

Ange Alexiou είπε...

Εύχομαι Roadartist, να έχεις τον ίδιο ενθουσιασμό και για άλλα τόσα, και να μας γεμίσεις πολλές-πολλές ακόμη όμορφες αναρτήσεις!
(μετά θα ανανεώσουμε την ευχή)
:))

ΤΑΣΟΣ είπε...

ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Τ.

ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ 'ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ' ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΕΙΑ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΡΟΛΑ!
ΕΜΨΥΧΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ.

BUTTERFLY είπε...

Υπεροχο το δωρο σου καθε χρονο!!! Οπως υπεροχο δωρο ειναι και το ιδιο το ιστολογιο με τις υπεροχεα αναρτησεις, το μοιρασμα ψυχης! Σε φιλω πολυ πολυ!

Νάσια είπε...

Μια ευχή κι από μένα: Να συνεχίσει αυτός ο δικός σου δικός μας χώρος να σκορπίζει χρώματα στις μέρες και - κυρίως - στις νύχτες μας.

Είσαι πραγματικά ξεχωριστή. Καλή συνέχεια, καλό δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Ρουμπάκης Γιάννης είπε...

Ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σου.Καλή συνέχεια για άλλα 500 χρόνια.

karagiozaki είπε...

χρόνια πολλά κορίτσι! να συνεχίσεις έτσι όμορφα ;)

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Περνάνε τα χρόνια και αφήνουν πίσω τους ότι εμείς επιλέξαμε να μείνουν.
Η δική σου επιλογή Μαίρη μου ήταν ένα όμορφο δώρο για όλους μας.
Διαχρονικό.
Συχνά ανατρέχω στις παλιές σου αναρτήσεις, όπως και κάποιων άλλων φίλων της μπλοκογειτονειάς μας,και μου προσφέρουν πολλά περισσότερα από την πρώτη επίκαιρη ανάγνωση.
Ένας λόγος που εκτιμώ ακόμη περισσότερο την παρουσία σου εδώ, είναι ότι δεν αφέθηκες στις σειρήνες του facbook και συνέχισες τον όμορφο, δημιουργικό δρόμο που πολλοί αγαπήσαμε, μα λίγοι συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί του.
Είμαι ανάμεσα σε αυτούς που είχα την χαρά να σε γνωρίσω από κοντά, και κουβαλώ αυτή την ανάμνηση σαν δώρο ζωής.
Σου εύχομαι καλή δύναμη και αγάπη σε ότι κάνεις στην ζωή σου.

navarino-s είπε...

Mε 5 χρόνια στο ...blogging είσαι ήδη ...παλιοσειρά και εμείς οι ...νεώτεροι σου ευχόμαστε να τα εκατοστήσεις πάντα με αυτή την εκπληκτική και πανέμορφη δουλειά σου!

Roadartist είπε...

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα λόγια που μου αφήσατε, με συγχωρείτε για την αργοπορημένη απάντηση, τώρα θα απαντήσω με λίγα λόγια σε όλους.

Κατεβάστε το soundtrack, ελπίζω να σας αρέσει και να χαρείτε την ακρόαση του.
Να είμαστε καλά, να έχουμε δύναμη, να τα λέμε.

Roadartist είπε...

@ Kostas : τώρα που σας απαντώ ακούω και εγώ τη μουσική από το φετινό Soundtrack στιγμών, χαίρομαι, ελπίζω να το χαρείτε!

Roadartist είπε...

@ treno fantasma : Απίστευτη παράνοια και βρωμιά... Να το κατεβάσεις εννοείται!

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas : 6 χρόνια είσαι παλιότερος δηλαδή :) Να είμαστε καλά Ηφαιστίωνα μου να ανταλλάξουμε απόψεις και με νηφαλιότητα όσο μπορούμε να συνεχίζουμε, σε ευχαριστώ, καλή ακρόαση!!

Roadartist είπε...

@ kovo voltes... : έχεις δίκιο είναι φάρμακο το "μαζί" και αντί να το επιδιώκουμε, το φοβόμαστε ακόμη και αυτό πλέον στις μέρες μας. Μα τι ανόητοι. Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Ναι το "μέσα", τίποτα πιο πολύτιμο. Και σε σένα εύχομαι το ίδιο. Κατέβασες τη μουσική; Κάντο να ταξιδέψει η ψυχή ;)

* Να βολτάρουμε βεβαίως κάποια στιγμή και από κοντά, με χαρά! :)

Roadartist είπε...

@ VAD : Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη για τα λόγια σου, ναι οι περισσότεροι χάθηκαν, θυμάμαι αρκετούς και μου λείπει η ματιά, σκεπτική κάποιων. Τα επόμενα 5 ακούγονται ως απειλητικά με όλα όσα βιώνουμε :)
Πως να είναι άραγε η Ελλάδα σε 5 χρόνια; Πόσοι Έλληνες θα έχουνε απομείνει με δύναμη και λογική τότε, για να έχει απομείνει και blog - ελεύθερο (!!) να γράφει και να μοιράζεται...
Σε ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Μηθυμναίος : Σε ευχαριστώ πολύ Μηθυμναίε τόσο για τα λόγια σου, όσο και για τα κοινά μας μοιράσματα. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, εγώ σε ευχαριστώ πολύ.

Roadartist είπε...

@ teleytaios : Ευχαριστώ πολύ Κώστα, εύχομαι καλή δύναμη σε σένα και στην οικογένεια σου, σε όλα όσα καταπιάνεσαι. Να είμαστε καλά να μπορούμε να τα λέμε. :)

Roadartist είπε...

@ Eva Psarrou : Σε ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία για τα λόγια σου, είναι σημαντικά γιατί αισθάνομαι πως είναι αληθινά. "Χάρη σε σένα μάθαμε λίγη τέχνη παραπάνω και είδαμε την πόλη μας με άλλα μάτια. Σου εύχομαι να διατηρείς πάντα αυτό το ευαίσθητο, λεπτεπίλεπτο και δυναμικό σινάμα φίτρο που κάνει τη ματιά σου μοναδική. " Τέτοια λόγια με κάνουν να κοκκινίζω και μάλιστα από σένα. Ότι ομορφότερο με τέτοιους συνοδοιπόρους, να είσαι καλά!

Roadartist είπε...

@ Sue : Σε ευχαριστώ από την καρδιά μου, όσο θα είμαστε όλοι μας εδώ ενωμένοι και έτοιμοι να ανταλλάξουμε απόψεις, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, τότε θα έχει νόημα. Καλή δύναμη κ να είσαι καλά!

Roadartist είπε...

@ Dee Dee : Μερικούς ανθρώπους δεν τους έχω γνωρίσει από κοντά και όμως νιώθω σαν να τους ξέρω χρόνια. Εσύ είσαι ένας
αυτούς. Χαίρομαι που συναντηθήκαμε σε αυτούς τους διαδικτυακούς δρόμους, να είσαι δυνατή, ευχαριστώ για τα λόγια σου. Ελπίζω να σου άρεσε το φετινό soundtrack , φιλιά :)







@ Margo : "Ετούτο το blog είναι συνώνυμο με την θετικότητα, την δημιουργία, τον πολιτισμό, την ανθρωπιά!" Ξέρεις πόσο πιο δύσκολο γίνεται όλο αυτό με όλα όσα γίνονται. Σίγουρα λόγω εσάς είμαι ακόμη εδώ.

Σε ευχαριστώ πολύ margo, προσπάθησε να κατεβάσεις τη μουσική ξανά - υπήρξε ένα πρόβλημα που τώρα διορθώθηκε.
Καλή ακρόαση!

Roadartist είπε...

@ BLUEPRINTS : Αγαπητέ σε ευχαριστώ. Χάρηκα και με το Email σου, μπορείς να κάνεις ότι θες τώρα ή και μελλοντικά, θα χαρώ να σε ακούσω. Μακάρι να έχουμε δύναμη να συνεχίζουμε, καθώς έχουν δυσκολέψει όλα. Σε ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ : Σε ευχαριστώ πολύ. Πολύ σωστό : "Η μεγαλύτερη φτώχεια είναι η άγνοια".



Ανώνυμε 12:01 μ.μ. : ευχαριστώ.




Roadartist είπε...

@ αντάρτισσα : Μόνο λίγα δε τα λες, και τελικά χαζεύοντας τις αναρτήσεις βλέπεις στιγμές της ζωής σου. Πόσο όμορφο. Ίσως διαφορετικά να τις είχα διαγράψει... ή να πίστευα κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ για τα λόγια σου.

Δεν πειράζει που δεν σχολιάζεις πλέον, ευχαριστώ για την ανάγνωση και το σχόλιο σε αυτό το επετειακό post.
Και εγώ το κάνω αυτό πλέον. Αντεύχομαι επίσης!



@ city addict : Το facebook, όντως είναι πιο 'εύκολα' όλα εκεί, μα χάνεσαι στο πλήθος. Ενώ κάθε blog έχει ακόμη την αύρα του συγγραφέα του.

Roadartist είπε...

@ theatre : Φοβάμαι πως έχεις δίκιο. Φαίνεται και κοιτώντας παλιότερα ποστ. Ευχαριστώ πολύ.




@ koulpa : Ευχαριστώ koulpaki μου! Ελπίζω να σου αρέσει η μουσική, σαν ένα μικρό δώρο για όσα έχουμε μοιραστεί.
Καλή δύναμη!




@ Kitsos Mitsos : Σε ευχαριστώ αγαπητέ, δύναμη να έχουμε να μη χάσουμε την ομορφιά που ακόμη πεισματικά υπάρχει τριγύρω μας. Κατέβασε τη μουσική, να ταξιδέψει η ψυχή, καλή μας συνέχεια!

Roadartist είπε...

@ Ανώνυμος : διορθώθηκε το πρόβλημα!



@ Dee Dee


@ trenofantasma: ελπίζω να σας άρεσε ;)

Roadartist είπε...

@ αθεόφοβος : 6 1/2 χρόνια είναι πολλά... να δούμε πόσο ακόμη θα αντέξουμε! Ασφαλώς επηρεαζόμαστε με όλα όσα συμβαίνουν στις δικές μας ζωές και των αγαπημένων μας. Να είμαστε δυνατοί, για να μην αφεθούμε, ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση και την εκτίμηση.




@ eleni : Αυτό το "μικρή μου Road", λες να γεράσω και να είμαι ακόμη εδώ;; Πλάκα κάνω :) Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου :)

Roadartist είπε...

@ sofia : Ευχαριστώ πολύ Σοφία για τα λόγια σου. Να είσαι πάντα καλά!


@ arcobaleno : πολύ αγάπη ΧΧΧ :)




@ Thalassenia : σε μια τέτοια εποχή τέτοιας απανθρωπιάς και αναδυόμενης κακίας, πως να μην εκτιμήσεις αυτή την αγάπη και την παρέα που έχει δημιουργηθεί εδώ; Εσείς ξεχωρίζετε, σας ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ thinks : Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη μου, η θετικότητα είναι πάρα πολύ σημαντική στην εποχή μας, όσο και δύσκολη όμως. Να είμαστε όλοι μας καλά, να μπορούμε να ανταλλάσσουμε σκέψεις και συναισθήματα. Ευχαριστώ.




@ Σεβάχ ο Θαλασσινός : Όμορφη ευχή, ευχαριστώ πολύ Θαλασσινέ :)




@ Lena : Μου άρεσε το "λίγο" αλκοόλ!! :) Κοιτάζοντας και εγώ με αφορμή αυτό το ποστ έτσι λίγο παλιότερες αναρτήσεις είδα και κάποιες κοινές μας στιγμές και αναπόλησα. Όπως στο Σταυρό του Νότου σε συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου που είχαμε πάει μαζί. Όμορφο να βλέπεις και τα καλά, μας χρειάζεται σε αυτές τις μέρες που όλα τόσο αλλάζουν. Έχεις και τη δική μου αγάπη, να προσέχεις, σε ευχαριστώ για όλα.

Roadartist είπε...

@ ασωτος γιος : Ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να κατεβάσεις τώρα το Soundtrack, το ανέβασα ξανά με λιγότερα κομμάτια για να κατεβαίνει και πιο γρήγορα. Τώρα δε θα έχεις πρόβλημα! ;)



@ nikiplos : "φέγγεις στο διαδίκτυο σαν φάρος..." Τι ευγενικοί που είστε, σε ευχαριστώ πολύ nikiple, και εσύ είσαι ένας από τους ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει προσωπικά μα νιώθω σαν να σε ξέρω. Μπορείς να κατεβάσεις τη μουσική, διόρθωσα το πρόβλημα :)

Roadartist είπε...

@ Maria B. : ευχαριστώ πάρα πολύ :) Επίσης φιλιά, καλό απόγευμα.




@ Stranger : Σε ευχαριστώ, αλήθεια με τιμούν τα λόγια σου. Είσαι από τους bloggers που πάντα πρόσεχα τη γραφή του, και όντως επικοινωνούμε τόσα πολλά χρόνια που σίγουρα ο ένας για τον άλλο γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Μακάρι να αντέξουμε. Καλή συνέχεια και σε σένα!

Roadartist είπε...

@ claire : Πολύ μου αρέσει η αισιοδοξία σου, πιστεύεις πως θα συνεχιστεί αλώβητη όλη αυτή η επικοινωνία; Κρατώ τη θετικότητα σου, σε ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι και να γίνει, έχουμε βγει κερδισμένοι από εδώ, και ειλικρινά δεν πρόκειται να ξεχάσω τους καφέδες και το "λίγο" (ναι εδώ βήχουμε - γκουχ γκουχ) αλκοόλ. Άντε να ξαναρχίσουμε, γιατί διαφορετικά δεν τραβάει νομίζω :) Μόνο με τις συζητήσεις, μόνο με το "μαζί".
Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου, μου έλειψαν και τα σχόλια σου.

Roadartist είπε...

@ Άστρια : είσαι απίστευτη που το θυμώσουν!! Όπως πέρσι που το είχα ξεχάσει εγώ (και ανέβασα ανάρτηση μια μέρα μετά...) και εσύ το θυμώσουν όμως. Μα πόσο σε ευχαριστώ. Για όλα.
Μακάρι όταν θα φύγει όλο αυτό που ζούμε (...) να είμαστε καλά και σε θέση να συνεχιστεί αυτό που γεννήθηκε εδώ.
Να είσαι δυνατή, καλά και πάντα χαμογελαστή, καλή σου ακρόαση. Εγώ ευχαριστώ για όσα μοιραζόμαστε, φιλιά.




@ ξωτικό : ...και εγώ έχω πάρει τόσα και από την παρουσία σου στη ζωή μου. :) Σε ευχαριστώ. Πες μου πότε θα αδειάσει επιτέλους (!!) το σπίτι σου να έρθω για καφέ και επίσκεψη στο υπόγειο και στη βιβλιοθήκηηηηηηη :)
Όσο για τον ...πήχη, τι λες τώρα βρε; Διαγωνισμό κάνουμε εδώ, σιγά.
Απλά μοιραζόμαστε. Σε ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ mixedgoods : Μακάρι να ήταν όλα διαφορετικά, μα δεν... Σ' ευχαριστώ!




@ misoagnosti : όσο αντέξουμε, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου misoagnosti :)




@ ΤΑΣΟΣ : δυστυχώς έτσι πάνε τα πράγματα.

Roadartist είπε...

@ BUTTERFLY : Σε χιλιοευχαριστώ! Καλή ακρόαση στο φετινό Soundtrack! Να προσέχεις!





@ Νάσια : ευχαριστώ και σένα Νάσια για τα λόγια και την εκτίμηση. Ας είμαστε καλά, να μπορούμε να συνεχίζουμε.




@ Ανώνυμος : ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ Ρουμπάκης Γιάννης : 500;;;; Με έκανες και γέλασα. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη. ;)




@ karagiozaki : να είμαστε καλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι. Ευχαριστώ karagiozaki ;)

Roadartist είπε...

@ epikuros : Πολύ όμορφα λόγια Βαγγέλη, χάρηκα τόσο που σε άκουσα σήμερα το πρωί. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Χρειάζεται δύναμη και "επένδυση" στο "μαζί", μόνο αυτό θα μας σώσει και θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε.

Σοφή κουβέντα : "Περνάνε τα χρόνια και αφήνουν πίσω τους ότι εμείς επιλέξαμε να μείνουν."


"Ένας λόγος που εκτιμώ ακόμη περισσότερο την παρουσία σου εδώ, είναι ότι δεν αφέθηκες στις σειρήνες του facebook και συνέχισες τον όμορφο, δημιουργικό δρόμο που πολλοί αγαπήσαμε, μα λίγοι συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί του."

Κρατήθηκα όντως μακρυά από το facebook γιατί το βρήκα κάπως ψεύτικο και ψυχρό. Οι περισσότεροι bloggers έκλεισαν ή υπολειτουργούν τις προσωπικές τους σελίδες και μεταφέρθηκαν σε αυτό, είναι κρίμα. Μου ζητάνε διάφοροι να ανοίξω μια σελίδα στο facebook για το blog γιατί με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουν επαφή με τα ιστολόγια. Το αφήνω τόσα χρόνια, ίσως να ανοίξω απλά για να μεταφέρω και εκεί τις αναρτήσεις για όσους πλέον χρησιμοποιούν μόνο-κυρίως αυτό... Θα δούμε.


"Είμαι ανάμεσα σε αυτούς που είχα την χαρά να σε γνωρίσω από κοντά, και κουβαλώ αυτή την ανάμνηση σαν δώρο ζωής."

Και εγώ το ίδιο. Όποτε κατέβεις Αθήνα να συναντηθούμε, να είσαι καλά!
Σε ευχαριστώ για όλα!



@ navarino-s : Ευχαριστώ πολύ navarine, πάντα ευαίσθητος και δημιουργικός! :)

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Δεν μπορώ να μη θυμηθώ την ευχάριστη έκπληξή μου που μου είχε προκαλέσει η πρώτη συνάντησή μας. Μια χαρά και μια έκπληξη που επιβεβαιώνονται πέντε χρόνια τώρα,από ανάρτηση σε ανάρτηση.

Ούτε να πρωτοτυπήσω μπορώ στο σχολιασμό μου: το δικό μου πακετάκι για τη γιορτή σου είναι φτιαγμένο από τα ίδια υλικά: εκτίμηση,χαρά, αίσθηση γαλήνης ξέροντας ότι υπάρχει αυτό που υπάρχει, ζεστασιά και αγάπη, τελικά - γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;

Πολλά φιλιά. Να σε χαιρόμαστε. Ως Μαίρη και ως roadartist,roadartistάκι, καλλιτεχνάκι, δρομοκαλλιτέχνιδα, Ροδούλα κλπκλπ :-)

saltapidas είπε...

εύχομαι να συνεχίσεις ακάθεκτη λοιπόν, να μοιράζεσαι, να κερδίζουμε, να αλληλεπιδρούμε :)

Κ.π. είπε...

Dont stop!
Και του χρονου να το 'γιορτασουμε' εδω.

Αν σταματησεις και εσυ, θα ερημωσουμε στην μπλογκογειτονια, σιγουρα!

Unknown είπε...

Καλησπέρα

Να είσαι καλά και πάντα κοντά μας
Σ αγαπάμε....
Εγώ έχω συμπληρώσει 8 χρόνια εδώ χωρίς
διακοπή.
Σε ευχαριστώ για τη φιλία σου τη μοναδική !!!!!!!

pAnOs είπε...

...αγαπητη r/a ...ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...δεν σου κρυβω οτι οταν ανοιγω υπολογιστη παντα εισαι ενα απο τα πρωτα μου κλικ...θελω να κανω ενα μικρο δωρο για τα γενελθια του μπλογκ σου ....το παρακατω ποιημα του Καβαφη ...ισως λιγο ασχετο αλλα πολυ καταπραυντικο πιστευω για τις ψυχες μας ...

Σπίτι με Kήπον

Ήθελα να ’χω ένα σπίτι εξοχικό
μ’ έναν πολύ μεγάλο κήπο— όχι τόσο
για τα λουλούδια, για τα δένδρα, και τες πρασινάδες
(βέβαια να βρίσκονται κι αυτά· είν’ ευμορφότατα)
αλλά για να ’χω ζώα. A να ’χω ζώα!
Τουλάχιστον επτά γάτες— οι δυο κατάμαυρες,
και δυο σαν χιόνι κάτασπρες, για την αντίθεσι.
Έναν σπουδαίο παπαγάλο, να τον αγρικώ
να λέγει πράγματα μ’ έμφασι και πεποίθησιν.
Aπό σκυλιά, πιστεύω τρία θα μ’ έφθαναν.
Θα ’θελα και δυο άλογα (καλά είναι τ’ αλογάκια).
Κι εξ άπαντος τρία, τέσσαρα απ’ τ’ αξιόλογα,
τα συμπαθητικά εκείνα ζώα, τα γαϊδούρια,
να κάθονται οκνά, να χαίροντ’ οι κεφάλες των.


Makis Del είπε...

Καλησπέρα Road...Σου εύχομαι να έχεις το blog και να εκφράζεσαι μέσα από αυτό για όσο διάστημα θελεις...Ειναι πραγματικά ένα διαφορετικό ιστολόγιο με ταξίδια, αρώματα, καταγραφές της καηημερινότητας μας με ένα τρόπο μοναδικο. Φιλια!

Ioannis Avgeris είπε...

Είμαστε πολύ λίγοι για να σε "χάσουμε". Συνέχισε. Όταν η ώρα περάσει και η κούραση της μέρας μας νικάει, περνάμε μια βόλτα απ τη αυλίτσα σου για ένα καφέ.

Roadartist είπε...

@ Διονύσης Μάνεσης : Διονύση μου δε θα ξεχάσω εκείνη την εκδήλωση του σχολείου σας στο Μουσείο Μπενάκη, τη συγκίνηση με τη χαρά των μαθητών σου και πως αντέδρασαν όλοι μαζί μόλις ακούστηκε το όνομα του φιλόλογου τους. :) Ούτε και τον καφέ που ήπιαμε, ούτε και τις τόσες συζητήσεις που μου έχουν λείψει. Γέλασα με το τέλος του σχολίου :)) Σε ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ Νέστορας : Αλληλεπίδραση ακριβώς αυτό, αν είσαι καλά Νέστορα, σε ευχαριστώ!



@ Κ.π. : να είσαι καλά.

Roadartist είπε...

@ Sailor : Τι να πω καπετάνιε μου, πραγματικά με τιμούν τα λόγια σου, να είσαι πάντα δυνατός, κατέβασε τα τραγούδια, ένα πολύ μικρό δωράκι από μένα.
Σε ευχαριστώ!




@ pAnOs : Δεν το θυμόμουν το συγκεκριμένο ποίημα του Καβάφη. Όμορφο, και όντως με γλυκάνε, σε ευχαριστώ πολύ Πάνο, χαίρομαι που περνάς, να κατεβάσεις τις μουσικές να τις ακούς :)

Roadartist είπε...

@ Makis Del : Σε ευχαριστώ. Αν δεν υπήρχε αυτή η αλληλεπίδραση, δε ξέρω αν θα ήμουν ακόμη εδώ ανάμεσα σας, η δική σας παρουσία δίνει και τη διάθεση για συνέχεια. Στο "μαζί" ας σταθούμε, ακόμη και αυτό εδώ. Καλό βράδυ :)

Roadartist είπε...

@ Ioannis Avgeris : Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Όσο η εποχή σκληραίνει τόσο πρέπει να επιμένουμε, όσο αντέχει ο καθένας μας, να ξέρεις πως διαβάζω τις αναρτήσεις σου και ας μη σχολιάζω, πάντα είστε εδώ ευπρόσδεκτοι για καφέ :)

Natalia είπε...

πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια?

συνέχισε για τα επόμενα πέντε...

πάντα με τέτοια ταξίδια που γεμίζουν την ψυχή...

ευχαριστούμε για τα δωράκια

φιλιά

Hfaistiwnas είπε...

:)

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Να δηλώσω τη χαρά μου για την "παρηγορητική" πολλές φορές παρουσία ετούτου του (e-)τόπου νομίζω είναι περιττό...

Να' σαι καλά να μας θυμίζεις ότι στους δρόμους ζει η μαυρίλα αλλά και το χρώμα που λάμπει. Η απελπισία αλλά και το ζευγαράκι που φιλιέται στην επόμενη γωνία.... Και να μας θυμίζεις επίσης πως το σημαντικότερο όλων είναι το να τους περπατάς

leondokardos είπε...

Αρτιστάκι μου,νάσαι πάντα καλά, γεμάτη υγεία και δύναμη. Να μπορείς να δίνεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφεις, πάντοτε ενήμερη σ΄αυτό που αρμόζει στο όνομά του. Αρτιστάκι for ever.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Να ευχηθώ όχι 5 αλλά 105 χρόνια να μας κρατάς συντροφιά!!!!

V. είπε...

Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Side21 είπε...

Μόλις έκλεισα κι εγώ τα 5 !!!
Το θυμάμαι πως γιορτάζουμε μαζί ...
Να τα κατοστήσουμε λοιπόν με υγεία
καλή διάθεση κι Αγρύπνεια ...
στις δύσκολες μέρες για όλους !!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Έγινες, δηλαδή,κανονικό νήπιο!Νομίζω πως ως νηπιαγωγός πρέπει να σε αναλάβω!!!
Χρόνια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά,.Ευχαριστώ για τις όμορφες αναρτήσεις,για τις ευχάριστες προτάσεις,για τους ουσιαστικούς προβληματισμούς.Καλή δημιουργική συνέχεια.Ευαγγελία.

Μαίρη (Ginger) είπε...

Oσο ηλικιώνεται το μπλογκ σου αγαπητή Ροαντάρτιστ τόσο να μεγαλώνει η δημιουργικότητά σου. Ενα απ 'τα πιό αξιοπρεπή blogs στην blogosfaira. Να εισαι πάντα καλά και δυνατή.

Tradescadia είπε...

Αγαπημένη Roadartist, εύχομαι πάντα το λιμάνι σου να είναι γεμάτο χρώματα, φως, καινούριες ιδέες και όμορφους ανθρώπους! Μεγάλη μπλογκοαγκαλιά!

travellerlina είπε...

Χρόνια πολλά και καθυστερημένα! να είσαι πάντα καλά, να εμπνέεσαι και να δίνεις και να παίρνεις και να ζεις και να ομορφαίνεις, εσύ και το μπλογκ σου!

agrampelli είπε...

Να είσαι εδώ και να αντέχεις!
;)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αργησα λιγακι αλλα ηρθα με τις καλυτετρες ευχες.Να τα εκατοστησει το μπλοκοσπιτο σου και να ειναι γεματο φως-χαρα-υγεια και καλους φιλους.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Σου εχω στειλει αιτηση φιλιας στο fαcebook jk koutbest αν θελεις με δεχεσαι.

iLiAs είπε...

να 'σαι παντα καλα..να γράφεις!! :)
καλο μηνα Αρτιστα!! :)

Flora είπε...

Το ξέρω ότι εδώ μέσα στο διαδίκτυο
τα λόγια χάνουν τη βαρύτητά τους
παντού βλέπεις γραμμένο "είσαι θεά" κλπ...
...αλλά πίστεψέ με για μένα ΕΙΣΑΙ ένα εκπληκτικό, αστραφτερό πλάσμα και κάθε φορά που μπαίνω στο φωτεινό blogάκι σου ... θέλω να σε φιλήσω!

Αυτό θα κάνω και τώρα, που γιορτάζεις φυσικά!
Σου σκάω εφτά φιλιά:
στα χέρια και στα μάγουλα,
στο μέτωπο, τη μύτη, τα μαλλιά...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΥΜΠΝΕΥΣΤΙΚΑ!

Ιωάννα Λουλάκη είπε...

'Όποια κ αν θα είναι η συνέχεια του blog, το μόνο σίγουρο είναι πως βγήκα κερδισμένη. Έδωσα και μοιράστηκα πολλά, πήρα περισσότερα. Έμαθα πράγματα, διαμόρφωσα απόψεις, έδωσα κάτι - είναι καλό να δίνεις - γνώρισα κάποιους σπάνιους ανθρώπους. Ανεκτίμητο στην εποχή μας."

Γι΄αυτό αξίζει αυτή η επικοινωνία μας...
Είσαι από τους πρώτους "φίλους", ίσως και η πρώτη, που απέκτησα όταν πριν τέσσερα χρόνια ξεκίνησα τη "φιλαναγνωσία" μου... Και από σένα βρήκα πολύτιμους-αξιόλογους "φίλους"... σ΄ευχαριστώ! Καλή συνέχεια! (Θα ακούσω και τις μουσικές σου!)

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα και να τα εκατοστήσεις
Φιλάκια ...

Anastasia's dolls είπε...

Καλη συνεχεια καλη μου !
Παντα διαβαζω τις αναρτησεις σου και ας μην αφηνω ποτε σχολιο ♥♥♥

Mariela είπε...

Σου εύχομαι να τα κάνεις 100!!
Θεωρώ τον εαυτό μου "τυχερό" που σε γνώρισα έστω και μέσα από μια οθόνη υπολογιστή....
Να είσαι πάντα καλά!!

Leviathan είπε...

Χρόνια πολλά στο υπέροχο blog σου και σε σένα φυσικά!! :) Ευχαριστούμε για τις υπέροχες συλλογές! πολλά φιλιά!!

eApenanti είπε...

βγαίνοντας από τη φυλακή μας γινόμαστε πλουσιότεροι.

Σε εικόνες και στην ψυχή.
Ευχαριστώ που μας τις χαρίζεις μα πιο πολύ που μας θυμίζεις "όλα είναι στο δρόμο, εκεί έξω", Μαζί με τους άλλους.

Νάσαι πάντα καλά
κι' οι δρόμοι σου πάντα γεμάτοι.

katabran είπε...

παρακολούθησα την εκπομπή του Bleuprints για σένα!
με γεια και χαρά σου!

artion είπε...

Xronia polla gemata moirasmata!

Roadartist είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα όμορφα λόγια σας.
Δεν πρόλαβα να απαντήσω στα σχόλια όλων σας τις προηγούμενες μέρες, θα απαντήσω αύριο το πρωί.
Καλό ξημέρωμα!

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Δέξου καθυστερημένα τις ευχές μου για πολλές ακόμη αναρτήσεις, όσες επιθυμεί να ακουμπά στα μάτια μας η ψυχή σου!

Roadartist είπε...

@ Natalia : άσε ήμουν "νια" και γέρασα χαχαχαα :) Σε ευχαριστώ!




@ μιά φορά κι ἕναν τρελλό... : σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Η τρέλα μόνο ίσως να μας σώσει...



@ leondokardos : ευχαριστώ πολύ lionheart... ;)



@ ΠΑΥΛΟΣ : Eυχαριστωωωωωωω :)




@ V. : να είσαι καλά φίλη μου :)





@ Side21 : μαζί είμαστε... ας είμαστε καλά, ευχαριστώ και αντεύχομαι...



@ ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ :χαχαχααχ ευχαριστώ :)




@ Ανώνυμος : εγώ ευχαριστώ για τα λόγια σου, ας είμαστε καλά να μοιραζόμαστε :)


@ Ѧαяʏ-Ǥιиɢɛя© : με τιμούν τα λόγια σου, σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου.



@ Tradescadia : Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά και εσείς για να τα λέμε, όλοι ας παλέψουμε κόντρα σε όσα μας πολεμάνε. Ευχαριστώ για τα λόγια σου.




@ travellerlina : Καλώς την!! Καθόλου καθυστερημένα, χάρηκα με το σχόλιο σου, σε ευχαριστώ!!




10:47 π.μ.
@ agrampelli : Ευχαριστώ... ειδικά για το δεύτερο θέλει αγώνα :)




@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS : σε ευχαριστώ Σκρουτζάκο :)





@ iLiAs : σε ευχαριστώ Ηλία. :)



@ Flora : "πίστεψέ με για μένα ΕΙΣΑΙ ένα εκπληκτικό, αστραφτερό πλάσμα και κάθε φορά που μπαίνω στο φωτεινό blogάκι σου ... θέλω να σε φιλήσω!"

Τι είσαι εσύ μωρε; :) Σε χιλιοευχαριστώ. Απλά αυτό. Δε ξέρω αν τα αξίζω όλα αυτά, μα με συγκίνησες :)



@ Ιωάννα Λουλάκη : ευχαριστώ Ιωάννα!



@ Μαρία Έλενα : ευχαριστώ, επίσης!



@ Anastasia's dolls : Τι έκπληξη :) Σε ευχαριστώ τόσο πολύ. :)



@ Mariela : Σε ευχαριστώ Μαριέλα. :)



@ Leviathan : εγώ σε ευχαριστώ :) !




@ e-Apenanti : υπέροχες σκέψεις, σε ευχαριστώ από καρδιάς, μακάρι να έχουμε τη δύναμη να είμαστε αληθινά παρόντες.



@ katabran : έλειψα στο ταξίδι στην Αρκαδία (που ανέβασα σήμερα ποστ) και έχασα την εκπομπή, θα την ακούσω όμως μέσα στην μέρα από το αρχείο του, ευχαριστώ!


@ artion : ευχαριστώ.




@ η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα : ευχαριστώ καλή μου φίλη, καλημέρα φιλιά :)

Κατερίνα Τοράκη είπε...

Πολύ ωραία ιδέα και πολύ όμορφα τα κομμάτια. Τα απόλαυσα όλα. Μάλιστα, με αφορμή τη δική σου ανάρτηση, ανέβασα μία δική μου για το τραγούδι Bella Ciao: http://katerinatoraki.blogspot.gr/2012/11/bella-ciao.html. Καλή συνέχεια.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλως σε βρήκα .. μεσα απο το μπλοκ του BLUEPRINTS ...δέξου και τις δικές μου ευχές για περοσσότερες ομορφες σκεψεις..και μοίρασμα οπως εσύ το θελεις...θα ακουω αυριο....

Roadartist είπε...

@ Κατερίνα Τοράκη : υπέροχη ανάρτηση, σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα.

Roadartist είπε...

@ Ρούλα - Σμαραγδένια : Πολύ χαίρομαι, καλώς όρισες στο blog. Να κατεβάσεις τα τραγούδια και να τα χαρείς. Και εγώ θα την ακούσω αύριο, ήταν εξαιρετικός ο blueprints... Τον ευχαριστώ πολύ και από εδώ!

Related Posts with Thumbnails