11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΤ στον Αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου Κερατέας!!!!


Είναι μερικοί τόποι που "μιλάνε" ξεχωριστά μέσα σου..
Έχουμε αναφερθεί ξανά στο blog για τον Αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου Κερατέας..

Όλοι οι κάτοικοι των Αθηνών όταν θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τον πανικό αυτής της πόλης, ψάχνουν εναγωνίως τις εναπομείναντες οάσεις πρασίνου της Αττικής..

Ένας τέτοιος τόπος γεμάτος με πράσινο και αρχαιολογικά ευρήματα, δίπλα στην Αθήνα και στον εθνικό δρυμό του Σουνίου, είναι ο τόπος του Οβριοκάστρου Κερατέας.

Είναι το λιγότερο εξοργιστικό, αντί το κράτος να τον προστατεύσει, να τον αναδείξει, να τον εκμεταλλευτεί προς όφελος των πολιτών και της υγείας μας, να έχει πρόθεση να το θάψει κάτω από τόνους σκουπιδιών..

Σήμερα το πρωί τα ΜΑΤ έφτασαν στην Κερατέα!
ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!  Ο εισαγγελέας αναγνώρισε το δίκιο των κατοίκων για την παραβίαση των ιδιοκτησιών τους και πρότεινε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και των μηχανημάτων απο το χώρο! 

Σταδιακά ξεκίνησε η αποχώρηση των ΜΑΤ, γιατί ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κατάληψη του χώρου, αλλά η αστυνομία με άνωθεν εντολές, όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά αύξησε τη δύναμή της. Παράλληλα, έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων σε συνδυασμό με ξυλοδαρμούς παιδιών, γυναικών αλλα και ηλικιωμένων ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί για να υπερασπιστούν τη γη τους. Επτά τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός..

Η χωροθέτηση ΧΥΤΑ στην συγκεκριμένη περιοχή της Κερατέας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα επιστημονικά τεκμηριωμένα (νομικά, τεχνικά και οικονομικά) επιχειρήματα!!

Έχει γίνει αναλυτική αναφορά στο blog (την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ) για αυτό το τεράστιο περιβαλλοντικό ΕΓΚΛΗΜΑ που σχεδιάζουν, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα κριτήρια που έχουνε «θαφτεί»..

Σύμφωνα με τα κριτήρια αποκλεισμού μιας περιοχής επιλεγμένης για κατασκευή ΧΥΤΑ, η περιοχή του Οβριοκάστρου θα έπρεπε να είχε αποκλειστεί ΚΑΙ εξ αιτίας του υδατορεύματος. Οι μελετητές αγνόησαν την ύπαρξη του (όπως βέβαια αγνοήθηκαν & άλλοι νόμοι του κράτους που προστατεύουν την περιοχή!!!)..

Το παρακάτω βιντεάκι τραβήχτηκε στο Οβριόκαστρο.. Πρόκειται για το υδατόρευμα Μουζάκι, που διασχίζει κατά μήκος τον Αρχαιολογικό Χώρο του Οβριοκάστρου, όπου έχει επιλεγεί ως χώρος κατασκευής της χωματερής.

Ένα μικρό δείγμα της φυσικής ομορφιάς της περιοχής...


Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται εικόνες από σημαντικά ευρήματα του Αρχαιολογικού Χώρου  Οβριοκάστρου..


Σε αυτή την περιοχή, όπου η πολιτεία έστειλε σήμερα ΜΑΤ, νέοι καλλιτέχνες έχουν σταθεί στον αγώνα των κατοίκων.. Τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, φίλοι μαζευόμασταν τα βράδια σε αυτό το βουνό.. Παιδιά, νέοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας, σε συναυλίες μόνο με κιθάρες.. αγκαλιασμένοι, πάνω στο βουνό..

Έκτοτε, καθιερώθηκε και το αρκετά πετυχημένο Φεστιβάλ Οβριοκάστρου, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο..
Όταν το κράτος θέλει να θάψει παράνομα την φυσική ομορφιά, οι κάτοικοι της περιοχής δημιουργούνε πολιτισμό!!

Απογοήτευση.. Τι πρέπει να κάνουμε για να υπερασπιστούμε την πολύπαθη αττική γη; Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να διαφυλάξουμε τις παιδικές μας αναμνήσεις;

Ποτέ και σε τίποτα δε θα υπάρχει σχεδιασμός σε αυτό το κράτος;
Δε θα γίνουμε συνένοχοι σε αυτό το απεχθές έγκλημα, του οποίου τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για όλη την Αττική!

Σήμερα έγιναν τα παρακάτω..



Συνεχή ενημέρωση ανεβαίνει στο blog του Οβριόκαστρου Κερατέας των κατοίκων της περιοχής.  Αναφέρουν σχετικά: "Αυτός δεν είναι μόνο ένας αγώνας για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του περιβάλλοντος. Είναι πάνω απ'όλα ένας αγώνας για την αξιοπρέπειά μας".

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως αυτά γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες..

29 σχόλια:

Roadartist είπε...

Αυτή είναι μια ΕΚΤΑΚΤΗ ανάρτηση, δεν είχα σκοπό να ανεβάσω φυσικά σήμερα κάτι τέτοιο, μα όταν συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα, σε ένα τόπο όπου έχεις ζήσει κάποιες όμορφες στιγμές, γνωρίζεις από έγκυρες πηγές και ανθρώπους το τι ακριβώς συμβαίνει, έχεις ζήσει κάποιες όμορφες προσωπικές στιγμές, δε μπορείς να μη πάρεις θέση... Δε μπορείς να μείνεις αδιάφορος..

Γιατί πάνω από όλα προέχει η υγεία, ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην πολιτιστική μας κληρονομιά....

kariatida62 είπε...

Ρε Αρτιστάκι, θα το πιστέψεις με πήραν τηλέφωνο φίλοι να μου το πουν να πάμε...εγώ σήμερα έτυχε νάμαι λίγο αρρωστούλα και δεν τους ακολούθησα.
Οι φίλοι έφτασαν μέχρι το Μαρκόπουλο, δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν!
----
Δεν αντέχονται λέμε! Δεν αντέχονται!

treno fantasma είπε...

Μολις ειδα το βιντεο που ανεβασες μερους της φυσικης ομορφιας αυτου του τοπου, εννοω το Ρυακι..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ..

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ;;;

Γιατι για να μη γελιομαστε για χωματερη προκειται...

eleni είπε...

Τα είδα στις ειδήσεις,στα φερέφωνά τους.
Νομίζω πώς σε λίγο θα "αρχίσουν τα όργανα",όπως λέμε εμείς-αυτή η εβδομάδα προβλέπεται θερμή,μακάρι κάτι να γίνει.
Σε φιλώ για τις ευαισθησίες σου!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΣΕ Η ΨΥΧΗ.ΡΕ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ,ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΕΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΔΙΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!

eutixis είπε...

ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ;

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ;

ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΗΛΙΚΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥ..

ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ..

ROAD..ΑΣ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ..

αθεόφοβος είπε...

Πλην του αιτήματος του να μην γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ οι κάτοικοι προτείνουν κάποια άλλη περιοχή εκεί κοντά για να γίνει ή λένε μακρυά από μας και όπου θέλει ας γίνει;

Hfaistiwnas είπε...

Ναι το θυμάμαι που το ξαναείπαμε..
είναι απίστευτο το πόσο αναίσθητοι μπορεί να είναι ..

Βάσσια είπε...

Διαβάζω στον Αντιχύτα τις εξελίξεις και δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασε η κατάσταση εκεί- με ΜΑΤ...

Δν γνωρίζω και τις εναλλακτικές, δηλαδή είναι ή εκεί στο Οβριόκαστρο ή πουθενά αλλού;

Δεν έχω πάει ακόμη στο χώρο, αλλά είναι στο πρόγραμμα.

Καλημέρα Road

demetrat είπε...

τι στο διάλο ρε γαμώτη μου, προίκα της μάννας τους είναι και τα τα μαγαρίζουνε έτσι; αει στο διάολο μ αυτά τα άχρηστα νούμερα πιά, που μας κυβερνάνε..
δ

MYSTELIOS είπε...

Καλημέρα Roadartist !!!
Eίναι πραγματικά ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ !!!

Roadartist είπε...

@ αθεόφοβος : Καταρχήν δεν είναι "δουλειά" των κατοίκων να υποδείξουν το που πρέπει να πάνε τα σκουπίδια. Υπάρχουν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μελετητές, που είναι η δουλειά τους να υποδείξουν τον σωστό χώρο για να γίνει η δουλειά. Χώρο που να μην καταπατούνται όροι..

ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ, εδώ και χρόνια αυτό κάνουν ακριβώς! Με επιστολές σε εφημερίδες, στον πρωθυπουργό, σε όσους είναι υπεύθυνοι. Δεν εισακούγονται από κανένα..
Αν μπεις στο blog των κατοίκων, εκεί θα βρεις όλες τις κινήσεις τους, όλες τις "προτάσεις" τους, και όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις, μα ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ (κατά την δική μου άποψη), θα βρεις όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι εδώ πρόκειται για τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ, και έναν τόπο που δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων ο κατάλληλος..

Και επίσης.. αντιλέγω σκεπτόμενη, για ποιο λόγο να δεκτούν οι κάτοικοι μιας περιοχής των προαστίων, τα σκουπίδια της ΑΘΗΝΑΣ; Για ποιο λόγο να υποβαθμίσουν αυτοί τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους, λόγω ανικανότητας τόσων ετών των υπευθύνων που ούτε καν ανακύκλωση δεν μπορούν να οργανώσουν..
Τα σκουπίδια της Αθήνας, σε προάστιο της Αττικής με πράσινο; Δεν είναι αυτό άδικο;
Με λίγα λόγια, δεν έχει καμία λογική επεξήγηση, εκτός από το ότι κάποιοι θέλουν να πετάξουν μακρυά όσο γίνεται από τα όρια της "πρωτεύουσας", ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ σπουπίδια..

Σε επόμενο σχόλιο θα αναφερθούν (το έχω κάνει ξανά, μα θα τα ξαναγράψω για τους κακοθελητές και για να υπάρχουν εδώ) ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΧΥΤΑ, ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ..

Roadartist είπε...

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
(ΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ)

Για την χωροθέτηση Χυτα, έχω θεσπιστεί 24 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ,

ΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΑ

Στο Οβριόκαστρο υπάρχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ, τα παρακάτω:

1) Έχει χαρακτηριστεί ως "Αρχαιολογικός Χώρος, Ιστορικός Τόπος και Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους" (ΦΕΚ 852/Β/3-9-80)

2) Ο Αρχαιολογικός χώρος του Οβριοκάστρου κηρύχθηκε ως Α'ΖΩΝΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΔΟΜΗΤΗ (ΦΕΚ 1070/Β/29-12-1995)

3) Στον χώρο υπάρχει ΠΗΓΗ και ΤΟ ΥΔΡΟΡΕΥΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙ (σχετικό βίντεο στην ανάρτηση), καταλήγει στον κολπο του Θορικού.. διαπερνά όλο το χώρο που σχεδιάζουν να γίνει ο χυτα

4) Η περιοχή είναι πλούσια σε ΟΡΥΚΤΑ

5) Είναι γεμάτη αρχαίες ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ... (υποχρέωση χωροθέτησης εκτός μεταλλοφόρων εκτάσεων)

6) Ο χώρος είναι κηρυγμένος αναδασωτέος από το 1980!
(υποχρέωση χωροθέτησης εκτός αναδασωτέων εκτάσεων!)

7) Το σεισμικό ρήγμα της περιοχής τέμνει κάθετα τον προτεινόμενο χώρο (ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ χωροθέτησης : μη ύπαρξη Γεωλογικού Ρήγματος)

8) Στον προτεινόμενο χώρο υπάρχει νόμιμη κατοικία και ο οικισμός Πλάκα βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 1500μ!!

Από ποιους αγνοήθηκαν αυτά τα κριτήρια..;;;
Από τους Μελετητές, από τους Πολιτικούς, από τους Δικαστές;;

Τραγικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

Roadartist είπε...

Επιπλέον και ΠΟΛΥ σημαντικό:..


Υπάρχει ΠΡΟΤΑΣΗ από το 1997 του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής (ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΑΓ. ΚΩΝΣΑΤΝΤΊΝΟΣ) να διαχειριστούνε τα απορρίμματα τους μόνοι τους.
Κι ενώ είχαν συμφωνήσει αρχικά, μετά το απέρριψαν.
Αυτή τη στιγμή η Κερατέα πραγματοποιεί 6 προγράμματα ανακύκλωσης, έχει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και βιολογικό καθαρισμό.
Δε ζητάνε οι κάτοικοι να τα πάνε αλλού, αλλά με σύγχρονη μέθοδο και με άλλη χωροθέτηση να διαχειριστούμε τα απορρίμματα που παράγουνε στη Λαυρεωτική μόνοι τους, σε περιοχή εντός της Λαυρεωτικής, όχι αλλού..

Είναι συγκεκριμένες προτάσεις που έχουνε κατατεθεί από το 1997!!

BLUEPRINTS είπε...

το τριτοκοσμικό δεν περιγράφει το έγκλημα που προσπαθούν να κάνουν στη συγκεκριμένη περιοχή και με αυτό τον τρόπο, δυστυχώς δεν είναι η μόνη περίπτωση Πανελλαδικά (κάτι αντίστοιχο πάει να γίνει και στη Βεργίνα όπως πληροφορήθηκα πριν 2 χρόνια που είχα πάει)και δυστυχώς αυτοί που παίρνουν αποφάσεις όχι μόνο δεν βλέπουν τις αντικειμενικές αστοχίες που υπάρχουν αλλά προσπαθούν να μας ξεκάνουν με κάθε τρόπο και να μας αφαιρέσουν τα λίγα που μας απέμειναν: την πολιτιστική και φυσική μας ιστορία και το δικαίωμα να νιώθουμε μέρος του περιβάλλοντος. Αν τελικά θέλουν να μας αναγκάσουν να μεταναστεύσουμε ομαδικά ας το πουν πιο ξεκάθαρα

Ανώνυμος είπε...

Distixws den exoume kratos.
Gia auto kai den pisteuw se tipota...den akoune kanenan..

Euxomai na min exoume thimata stin keratea.. Kai egw agapw poli auto to topo. Ta stoixeia gia aporriphi, den ta gnwriza, twra pou ta diabasa, to topio moiazei pio "tholo" ws pros tin kivernisi.. kai auti kai tin proigoumeni..

Fobamai pws den exoume pleon dimokratia. Distixws eftwxeusame
koinwnika
politismika
istorika
oikonomika

makari oi katoikoi na perisosoun ton topo tous.. XARH tha kanoun se olous tous athinaious....

Makari alla einai duskolo

giati einai anelgitoi kai stelnoun astinomia na xtipa polites aoplous opws epi xountas.. Makari na min yparxoun thimata.... makari..

Diabasa pws extes ypirxan 7 traumaties.. enas ek twn opoiwn poli sobara..

Ti allo na poume? Prepei na eimaste dipla....

Afroditi Dionysopoulou είπε...

Καλά κάνεις και δεν μενεις αδιάφορη ...

σαφώς και πάνω απο όλα η υγεία , και σίγουρα η πολιτιστική κληρονιά αλλά για κάποιους όλα αυτά είναι παντελώς αδιάφορα ... την δουλειά τους να κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΠΑΤΡΗΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ..
ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!

Ελένη Μπέη είπε...

Δυστυχώς πολύ λίγο το έχω παρακολουθήσει το θέμα αυτό.

Θεωρώ όμως πως είναι άδικο έναν τέτοιο τόπο αντί να τον αναδείξουν και να τον εκμεταλλευτούν τουριστικά (και δεν εννοώ να στήσουν τραπεζοκαθίσματα ταβερνών και καφετεριών -υπάρχουν και άλλοι τρόποι αξιοποίησης που είναι και φιλικοί προς το φυσικό περιβάλλον) να τον καταδικάζουν σε μαρασμό.

Δεν προφταίνω τώρα να δω τους συνδέσμους σου, Αρτιστάκι, αλλά θα το κάνω οπωσδήποτε.

Όσο για την συμπεριφορά της αστυνομίας και των ΜΑΤ... ανεκδιήγητη όπως πάντα και θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου.

Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ για τον σύνδεσμο που έβαλες. Δεν θα είχα δει έγκαιρα την ανάρτησή σου διαφορετικά.
Καλό βράδυ!

Πορτιάτης είπε...

Μαίρη μου, η έγκυρη και ενημερωτική σου ανάρτηση (και τα κατατοπιστικά σου σχόλια) μ'έκανε να καταλάβω γιατί έβλεπα να πέφτει ξύλο στην Κερατέα...

ΑΙΣΧΟΣ !
Χωματερή την κάναν τη ζωή μας...
Κι εξασφαλίζουν πλήρη ασυδοσία στα ΜΜΕ τους και στα όργανα της "τάξης" τους. Για να προστατεύουν τα άνομα συμφέροντά τους...

Να αντισταθούμε! Για την αξιοπρέπειά μας, για το αύριο της ζωής μας!

tomac είπε...

Καλημερα ροντακι
Θελω να βρισω...
δεν θα βρισω...
Ενα σου λεω και κρατα το
Την Τεταρτη η σπιθα μπορει να γινει φλογα...
Εχουμε υποχρεωση την Τεταρτη να ειμαστε στον δρομο...

Η αλληλεγγυη το οπλο των λαων...
ντριν ντριν
φιλι ζεστο

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι δεν σέβονται τίποτα.
Δύναμη, κουράγιο και ενότητα.

ELvA είπε...

Δεν το ηξερα, θυμωσα αλλη μια φορα και θα ηθελα να ημουν εκει για να φωναξω κι εγω μαζι με τους αλλους κατοικους και διαδηλωτες,
'ΝΤΡΟΠΗ' και γι αυτο το περιβαλλοντικό εγκλημα!
Καλα, αυτο το χωρο βρηκαν οι αθεοφοβοι να κανουν...χωματερη και μαλιστα παρα τις τοσες διαμαρτυριες;
Δεν καταλαβαινω τιποτα. Τοσο πολυ πια, ξεφυγαν;

Roadartist είπε...

Φίλοι μου..

απλά η απάντηση στις απορίες σας..

είναι μια..

"Μίζες",

"Χρήματα εργολάβων"

"τεράστια συμφέροντα"...

Δε πρέπει να περάσει....

Καλή Δύναμη στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα που κάνουν!!

ξι είπε...

ξεφτιλικια, τι να πεις :(

ξ.

Roadartist είπε...

@ ξι : Πολύ μεγάλη ξεφτίλα!

Unknown είπε...

Όλα τα νερά της Αττικής στην αρχαία Ελλάδα αφιερώθηκαν στον θεό Ποσειδώνα. Εξακολουθούν να είναι δικά του ακόμα και στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Είναι δυνατόν να θέλουν να βιάσουν την ομορφιά του τόπου του και να μην ξεσηκωθεί; Μας στέλνει το μύνημα του: ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!! Χαιρετώ σας Έλληνες. Περήφανη Ελληνίς

Related Posts with Thumbnails