30 Οκτωβρίου 2010

3 χρόνια μαζί!..


3 χρόνια κλείνει το blog. Είναι περίεργο το πως δημιουργήθηκε, είναι ακόμη πιο περίεργο το πως εξελίχθηκε (ή ίσως για κάποιον που με ξέρει καλά να μην είναι).. Σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή, από τις πρώτες λέξεις που γράφτηκαν, μέχρι και αυτές εδώ, που αυτή τη στιγμή μοιράζομαι μαζί σας, πάντα ήμουν ο εαυτός μου, πάντα γεμάτη αγάπη για όλα όσα ήθελα να μοιραστώ.

Εξ' αρχής ήθελα το blog να είναι ένα κατά βάση προσωπικό ιστολόγιο, στο οποίο όμως να υπήρχαν αναφορές για την πόλη στην οποία ζω, κάποια από τα πράγματα που πίστευα πως αξίζει να "ακουστούν", κάποιες από τις μεγάλες αγάπες μου (όπως η λογοτεχνία, το θέατρο, μουσική, κ.α.), και φυσικά συναισθήματα, είτε αυτά εκφράζονταν με εικόνες, είτε με λέξεις..

Τελικά, η αλήθεια είναι πως από εδώ αποκόμισα περισσότερα πράγματα από όσα θα περίμενα ή φανταζόμουν. Το blog στάθηκε αφορμή να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους, να ανταλλάξω απόψεις για θέματα που με ενδιέφεραν.., να μάθω πολλά από όλους εσάς, να διευρυνθούν οι γνώσεις και να γίνει η καθημερινότητα λίγο πιο όμορφη. Σε αντίθεση με όσους στέκονται αρνητικά απέναντι στο διαδίκτυο και στο blogging, εγώ είμαι υπέρ, γιατί είδα ακριβώς τα όσα μου πρόσφερε. Πιστεύω πως όποιος απέχει από αυτό στην σημερινή εποχή, χάνει ένα σημαντικό εργαλείο και μέσο επικοινωνίας.

..Το μεγαλύτερο κέρδος μου είναι ότι υπήρξαν άνθρωποι που αισθάνθηκαν, που μπόρεσαν να καταλάβουν και να έρθουν πιο κοντά μου. Φυσικά δεν γίνεται να ταιριάξεις και να έχεις κοινά με όλους, αυτό είναι αδύνατο. Ποτέ δεν θέλησα την 'εύκολη' πλειοψηφία, δεν είμαι γενικώς άνθρωπος της 'οχλαγωγίας', των εντυπώσεων.. Άλλωστε νομίζω πως αυτά που κατά κύριο λόγο μοιράζομαι μαζί σας, λογικά δεν ταιριάζουν σε πλειοψηφίες. Μα αυτό ποτέ δεν με ενδιέφερε.

Πάντα με κάποιους έρχεσαι πιο κοντά, με κάποιους απομακρύνεσαι, με άλλους δεν ταιριάζεις καθόλου, απογοητεύεσαι ή τους απογοητεύεις..
Κοιτώντας παλιές αναρτήσεις, έρχονται ξανά στο μυαλό άτομα που υπήρχαν ανάμεσα μας, μα πλέον διέγραψαν το blog τους, είτε αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν, άτομα που μου έδωσαν πράγματα - μάλλον ούτε το κατάλαβαν - στιγμές του προηγούμενου διαστήματος με αρκετές δυσκολίες, αγωνίες, εμπόδια.., και ας μη μοιράστηκα κάποια πράγματα εδώ..

Καθώς κανείς δε ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, δεν γνωρίζω ειλικρινά ποια θα είναι η συνέχεια και εδώ. Δε σας κρύβω πως υπήρξαν αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες που σκέφτηκα να κλείσω το blog, κάποιοι από εσάς, κάτι γινόταν και με κρατούσε ανάμεσα σας.

Όποτε αισθανθώ πως πλέον δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω, στιγμιαία θα το σταματήσω. Θα είμαι εδώ, μόνο όσο θα έχω τη δύναμη να μοιράζομαι τα όνειρα μου, το πάθος, την αλήθεια, την αγάπη, τη θετικότητα, τα πράγματα που ακόμη με κρατάνε.. Όλα όσα πιστεύω - με τη δική μου αντίληψη, αξίες, βιώματα, τρόπο σκέψης - ότι αξίζουν σε αυτή τη ζωή.

..Στις προηγούμενες δυο επετείους του blog, είχα χαρίσει δυο soundtracks, όπου είχα συγκεντρώσει κάποια από τα τραγούδια που ακούστηκαν εδώ εκείνους τους αντίστοιχους χρόνους.. Κάθε ένα τραγούδι από αυτές τις "συλλογές" αντιστοιχεί σε σκέψεις, σε αναμνήσεις, σίγουρα σε κάποιες αναρτήσεις, ενώ συνοδεύονται & από μια φωτογραφία.

Στo φετινό Roadartist's Soundtrack Vol.3, η φωτογραφία είναι ένα γκράφιτι από το Γκάζι. Το ποια είναι ακριβώς τα τραγούδια, αναφέρεται μετά από το παρακάτω βίντεο.. Μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ! 

Ένα μεγάλο, αληθινό ευχαριστώ σε όλους για τα "μοιράσματα", για τα περάσματα, για την επικοινωνία (τα σχόλια μας κάτι ..λένε). 

*..κοίτα να δεις...σύμπτωση! Σήμερα 30 Οκτώβρη, που το "roadartist in ...athens" κλείνει 3 χρόνια ζωής, τυχαίνει να είναι η "παγκόσμια μέρα τεχνών του δρόμου"... Απίστευτο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο.. :)))

Επέλεξα το παρακάτω βίντεο για τη σημερινή μέρα..
Μερικοί αυθεντικοί road artists, όμορφες σκέψεις.. υπόκρουση tiersen.. 
Πολλά χαμόγελα σε σας!! Να είστε όλοι καλά!!


*Για κατέβασμα, κλικ στους τίτλους τους!!*
1. Louis Armstrong - Mack the Knife, 2Παύλος Παυλίδης - Αντικαταπληκτικά, 3. Natalie Merchant - Which Side Are You On, 4. Yann Tiersen - Sur Le Fil, 5. Luis Bacalov – Bicycle, 6. Dmitri Shostakovich - Waltz 2, 7. Zaz - Je Veux, 8. Yann Tiersen – Monochrome, 9. Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat, 10. Moondog – Paris, 11. Evenings – Babe, 12. Δημήτρης Καρράς - Μια μέρα δροσερή, 13. Radiohead - Street Spirit (Fade Out), 14. Keep Shelly In Athens - Fokionos Negri Street, 15. Reader's wives - Ηave you seen the moon tonight?, 16. Θάνος Μικρούτσικος & Υπόγεια Ρεύματα – Τους έχω βαρεθεί, 17. John Lennon - Working Class Hero, 18. Washed Out - Feel It All Around, 19. Wim Mertens - Struggle For Pleasure, 20. Queen - Bicycle Race

Ενεργά τα links και των δύο προηγούμενων ετών:
Free download
Roadartist's Soundtrack Vol.1:
1. Cinema Paradiso-Morricone, 2. Koop Island Blues, 3. La Valse d'Amélie-Y.Tiersen, 4. Babe-Monika, 5. Postcards from Italy-Beirut, 6. Η αγάπη ίσως ξέρει-Φατμε, 7. Κεμαλ-Χατζιδάκις, 8. Dedication-Χατζιδάκις, 9. Έλα σε μένα-Χατζιδάκις, 10. The Concerto-Χατζιδάκις, 11. Over the hill-Monika, 12. Το Βαλς του Γάμου-Καραίνδρου, 13. Avatar-Monika, 14. Funky Beep-K.Βήτα, 15. Noble Dame-Χατζιδάκις, 16. Konserto - Thema Alexandrou-Καραίνδρου, 17. The Richest Man in Babylon-Thievery Corporation, 18. The Martlets tale, Pornografia-Χατζιδάκις, 19. Νοσταλγικό σε 5-8, Καραίνδρου, 20. Caetano Veloso - Burn it blue, Frida Soundtrack..

Roadartist's Soundtrack Vol.2:
1. Elephant Gun-Beirut, 2. Με τσιγάρα βαριά-Ν.Μποφίλιου, 3. Belong-Washed out, 4. Walkabout-Atlas Sound, 5. La Veillée-Yann Tiersen, 6. The Rip-Portishead, 7. BAILA CAPORAL-Apurimac, 8. Vincent Starry Starry Night-J.Iglesias, 9. Sand-Lolek, 10. Osa Perasan - Instrumental, 11. Rosetta Stone-Yosebu, 12. ΤΟ ΝΗΠΕΝΘΕΣ (ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ)-Α.Κωνσταντόπουλος, 13. Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων-Μάνος Χατζιδάκις, 14. So Much Trouble in the World-Bod Marley, 15. Mad World-Gary Jules, 16. Have you seen the moon tonight-Reader's Wives, 17. Rapunzel-Novak

192 σχόλια:

H.Constantinos είπε...

Οτι είναι ένα από τα καλύτερα μπλογκ, οπωσδήποτε το ξέρεις...
Γι'αυτό και πρέπει να μείνει on air.

Χρόνια πολλά!!

treno fantasma είπε...

Πάντα δημιουργική και χαρούμενη!!
Μα και για τις δυσκολίες όλοι εδώ είμαστε.. Μη το ξεχνάς.. είμαστε φιλαράκια πλέον..
Ευχαριστούμε πολύ για όλα..

πάω να κατεβάσω το όμορφο cd

Χρόνια πολλά!!!!

nikiplos είπε...

Εμείς σε ευχαριστούμε καλλιτέχνιδα για την παρουσία σου στο διαδίκτυο...

Προσωπικά με γεμίζει αισιοδοξία, αποτελεί λιμάνι και μέρος πραγματικής ηρεμίας για μένα το να βρίσκομαι "στο σπίτι" σου. Σαν να είμαι σε οικείο μέρος κάτι...

Σε φιλώ.

claire είπε...

Keep να χαίρεσαι , να γυρνάς ,να παρατηρείς, να καταγράφεις,να ονειρεύεσαι, να ελπίζεις, να βλέπεις τα όμορφα...και ό,τι άλλο αγαπάς με πάθος και αλήθεια!

eutixis είπε...

Kai emena me gemizei xara pou briskesai edw.. Oxi mono sindiazeis poiothta kai dimofilia, alla to kuriotero exeis kai ena xamilwn tonwn profil, pou spanizei. Kali sinexeia sto blgos soy!!!!

Τσαλαπετεινός είπε...

Τρία χρόνια καλή αφορμή για ειλικρινή και εκ βαθέων απολογισμό.
Σου εύχομαι καλή δύναμη για τη μεγάλη συνέχεια που έχεις μπροστά σου και πάω για το κέρασμα...

Τσαλαπετεινός είπε...

Κι αφού άφησα πιο πάνω τις ευχές επισήμως ξαναμπαίνω να αφήσω και δυο φιλιά.

(Εποψ ο Αττικός)

Ανώνυμος είπε...

Kalimera Road,
to oti eisai alithini nomizw pws exei paixei to simantikotero rolo stin epikoinwnia pou yparxei edw.
O kosmos exei enstikto kai katalabainei meta apo toso kairo ton allo..
Oi othones kai ta kalwdia exafanizontai.. :):)

Katebazw to cd kai egw, tha to akouw parallila me tis toses douleies pou me perimenoun apo aurio.. se eyxaristw poly
gia ola
Filia
ARco!!!!

Ευρύνοος είπε...

Χρόνια πολλά στο ιστολόγιο σου Roadartist :)

κι εμείς μοιραζόμαστε Ιδέες, Σκέψεις και Τέχνες..

καλό βράδυ και ευχαριστούμε για όλα :)

lena_zip είπε...

Όλοι μας είμαστε μια καρδιά κι ένα μυαλό.
Κι όταν αυτά έστω και για μια στιγμή ακουμπάνε με κάποιου άλλου την καρδιά και το μυαλό τότε δημιουργείται μια στιγμή.
Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές.
Και πιστεύω ότι η θεματολογία του blog σου έχει να σου δώσει άπειρες αναρτήσεις.
Φιλιά πολλά.

Κλειώ είπε...

Έχω μάθει πολλά από εσένα. Πάντα περιμένω την επόμενη ανάρτηση, ξέρω πως κάτι καλό θα δω. Ευχαριστώ πολύ.
Χρόνια καλά, μακάρι να είναι πολλά!!

eleni είπε...

Roadartist,χρόνια πολλά!
Εύχομαι να μείνει ανοιχτό,γιατί τόσα πολλά για τέχνες,μουσική,λογοτεχνία μοιράστηκες μαζί μας.Από μένα,που σε ξέρω τόσο λίγο,ευχαριστώ για όσα μου έμαθες!
Φιλιά!

Βαρθακούρης είπε...

13ο σχόλιο και τυχερό!!
Όταν όλοι θα αποχωρούν εσύ εδώ να μένεις.. εντάξει;;

Αυτό έλειπε κάτι τόσο καλό, να σταματήσει να μας τροφοδοτεί. Ειδικότερα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν έχουμε ανάγκη από φωνές σαν τη δική σου.. Πολλά Χρόνια Ακόμη!

jf είπε...

Είμαστε πολλοί -φίλοι & περαστικοί- που μπαινοβγαίνουμ' εδώ μέσα. Τυχαίο? δεν νομίζω...!
Νάσαι πάντα καλά, να δίνεις & να παίρνεις...
Σε γλυκοφιλώ

Ηλέκτρα Βαλάση είπε...

Χρόνια Πολλά στο ιστολόγιό σου Roadartist!! :-)

I wish you all the best!

Ianos είπε...

Χρονιααααααα πολλαααα...
Να συνεχίσεις έτσι γεμάτη έμπνευση...
Ξερεις οτι εισαι ενα απο τα καλυτερα και φυσικα ενα απο τα αγαπημενα μου...Και παλι χρονια πολλα!!! :)))

Πορτιάτης είπε...

Καλημέρα φίλη μου, καλημέρα και στην τέταρτη χρονιά σου στους ιντερνετικούς βρόγχους!

Το blog σου είναι λαμπερό και αισιόδοξο και σαν το ουράνιο τόξο στον βροχερό ορίζοντα αντανακλά το δημιουργό του φως!

Συνέχισε την καλή σου προσπάθεια, την έχουμε ανάγκη!

Ευχαριστούμε και για τα τραγούδια που μας κερνάς! :))

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

χρόνια πολλά!!
Ενα blog καλαίσθητο με ποιότητα..ευαισθησία..σκέψεις..όμορφεςμουσικές..τέχνη και λογοτεχνία!!
Καλή συνέχεια!!!

υ.γ.προσπαθώ να βρω άκρη πως να γίνω αναγνώστης σου με link και δεν ξέρω.απαίδευτη ούσα στην ταχνολογία..βοηθησέ με σ'αυτό :)

Kαλό βράδυ!!!

rose είπε...

καλη συνέχεια
:-)

VAD είπε...

Με...κίνδυνο να το θεωρήσεις ως κομπλομέντο και να...καβαλήσεις το καλάμι(δεν το πιστεύω!:)),έχεις δημιουργήσει το καλύτερο μπλογκ Τέχνης και Λόγου,κι ένα απ'τα καλύτερα μπλογκ γενικώς,
συνέχισε,σ'ακολουθούμε ...

P. Kapodistrias είπε...

Συγχαρητήρια από καρδιάς! Να είσαι πάντα τόσο δημιουργική και παραγωγική! Να γιορτάσουμε και σε διψήφιο αριθμό!

Καλή δύναμη!

astronaftis είπε...

συγχαρητήρια! είναι ένα από τα καλύτερα blog που διαβάζω :)

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα θυμάμαι μια αφιέρωση που είχες κάνει στο Thalassokrator και φυσικά είναι καρφιτσωμένη φάτσα καρτα στο πειρατικό.
Απ΄οτι βλέπω ιδιαίτερα αξιόλογα μπλόκ αναφέρθηκαν ηδη σε σένα με τα καλύτερα λόγια.
Ναί είσαι με διαφορά το καλύτερο μπλόκ
Σ΄ευχαριστώ που είσαι εδώ και να συνεχίσεις να είσαι.

b|a|s|n\i/a είπε...

να είσαι (πάντα) εδώ. με τον χρόνο σου. τον τρόπο σου. την αλήθεια σου. και σε ευχαριστούμε ολόψυχα για όλα όσα έχεις μοιραστεί. για όλες τις καινούργιες πληροφορίες που έχεις μοιράσει.
και προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις στιγμές. τις εύκολες. τις δύσκολες. τις αληθινές. που περισσότερο εύκολες γινόντουσαν. και γίνονται.
χρόνια πολλά καλά χαμογελαστά αληθινά ευτυχισμένα. φιλιά πολλά πολλά!

lourdi lourdaki είπε...

Roadartist..Καλως σε βρηκα!!!και θελω να εισαι εδω για να ερχομαι στο σπιτι σου...αν με θες...
Καλημερα.

MYSTELIOS είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο υπέροχο σου μπλογκ !!!
Οι πάντα ενδιαφέρουσες αναρτήσεις με τις όμορφες φωτογραφίες και τα επίκαιρα κείμενα σου με έχουν κάνει μόνιμο θαμώνα . Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια !!!

ερμία είπε...

ευχές πολλές σε ότι δημιουργικό κάνεις
:-)

Hfaistiwnas είπε...

Και ήθελα να είμαι πρώτος γμτ!!!! χαχαχαχαχα!
Είσαι γλυκύτατη! Ευχαριστούμε πολύ καταρχήν για την συλλογή!
Δεύτερον, τα λόγια σου για τα μπλόγκ, είναι απίστευτα σωστά! Συμφωνώ απόλυτα!
Και επίσης να πω, ότι περιμένω γνωριμία ;)

Sue G. είπε...

Χρόνια Καλά, δημιουργικά κι εμπνευσμένα! Ελπίζω να είναι και πολλά και το ίδιο γεμάτα από εικόνες, στίχους, μουσική, καλή διάθεση και καλύτερες προτάσεις.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσα να λείψω!
Road την αγάπη μου και δίχως να περνώ συχνά από εδώ το ξέρεις πως την έχεις.
Άλλωστε τις πιο όμορφες στιγμές του bloging τις χρωστώ στην γνωριμία μας.
Τις πιο δύσκολες στιγμές τις στήριξα και με τα τραγούδια που επέλεξες.
Τα πιο όμορφα ταξίδια τα έκανα μέσα από την δική σου ματιά.
Για όλα αυτά και άλλα τόσα, πολλές επετείους προσμένω και πολλά περισσότερα τραγούδια να ακούσω.
Σε φιλώ
Και, ώ!!! ναί!!! τίποτε δεν είναι τυχαίο.

Astrofegia είπε...

Χρόνια πολλά Αρτιστάκι! Το ιστολόγιό σου είναι ένα από τα καλύτερα που γνωρίζω και ελπίζω να συνεχίσεις για πολύ καιρό ακόμα με [πολύ κέφι και την ίδια δημιουργικότητα να μας παρουσιάζεις τα θέματά σου...που συν τις άλλοις έχουν και ενημερωτικό χαρακτήρα!
Πολλά φιλιά με αστερόσκονη! ;)

demetrat είπε...

και αν σκεφτείς πως τις περισσότερες φορές, κάθομαι και χαζεύω πράμματα που δε θα δω.. ίσως.. να ..μήπως;
λέμε τώρα.
φιλιά πολλά.

karkinos7 είπε...

''Όποτε αισθανθώ πως πλέον δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω, στιγμιαία θα το σταματήσω. Θα είμαι εδώ, μόνο όσο θα έχω τη δύναμη να μοιράζομαι τα όνειρα μου, το πάθος, την αλήθεια, την αγάπη, τη θετικότητα, τα πράγματα που ακόμη με κρατάνε.. Όλα όσα πιστεύω - με τη δική μου αντίληψη, αξίες, βιώματα, τρόπο σκέψης - ότι αξίζουν σε αυτή τη ζωή.''

Στιγμιαία το στάματησα, η απάντηση μου!!!

Στα περίπου δύο χρόνια που σε διβάσω, πήρα πολλά, έμαθα πεισσότερα, άνοιξε ένα μέρος του πνευματικού μου ορίζοντα.Στο έγραψα και σε προηγούμενο σχόλιο, εύχομαι να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι σαν και εσένα και να προσφέρουν απλόχερα ότι εσύ μας έχεις προσφέρει.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος σε έχει γνωρίσει απο κοντά, είναι τυχέρος για όλα και όσα με μια κουβέντα και με μια κίνηση σου μπορείς να προσφέρεις!!!

Την Αγάπη μου!!!
Τα Φιλιά μου!!!
Την Καλημέρα μου!!!
Πολλά και Περισσότερα Χρόνια Ζωής!!!

KitsosMitsos είπε...

Τόσα χρόνια ομορφιές, ταξίδια του μυαλού και της τέχνης!
Να τα εκατοστήσεις να σου ευχηθώ :-)
Πολλά φιλιά!

Ρουμπάκης Γιάννης είπε...

Να είσαι καλά να μας μοιράζεις απλόχερα τον πλούτο της ψυχής σου.

kovo voltes... είπε...

Στιγμές ταξιδιάρικες στους δρόμους της τέχνης και της ψυχής σου εύχομαι...Να τα μοιράζεσαι οσο θελήσει η καρδιά σου. Αξίζει αυτή η μοιρασιά όμως. Δίνεις πολλά. ;)

αντάρτισσα είπε...

Να είσαι καλά και να μας χαρίζεις αυτές τις πραγματικά όμορφες εγγραφές που μας βοηθούν να αγαπήσουμε την πόλη μας. Η διαδικτυακή επικοινωνία έχει πολλά θετικά και πάνω από όλα είναι ανταλλαγή απόψεων και αλληλεπίδραση. Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι όσα δίνεις, από το χρόνο, τη γνώση, τη καρδιά σου, να σου επιστραφούν στο πολλαπλάσιο. Το αξίζεις. Πάντα εδώ θα βρω όσα αλλού ή θα υπάρχουν αργότερα, ή ποτέ. Και οι αναφορές πάντα με σεβασμό. Με ότι και αν εσύ καταπιάνεσαι.
Να μη σταματήσεις, θα είναι κρίμα.
Σε ευχαριστούμε. Τα τραγούδια ένα και ένα :) Ευχές εορταστικές!!
Μαριλένα

ELvA είπε...

Xρονια πολλα στο blog και ελπιζω να πιασει η ευχη και να σ εχουμε μαζι μας για πολυυυ καιρο ακομα! :)
Εισαι μια ανασα αισιοδοξιας, καλη μας Road, για oσους απο εμας ανησυχουμε για τα τεκταινομενα!

Πολλα φιλια και καλη συνεχεια ευχομαι! ;)

Amélie Melon είπε...

Χρόνια πολλά Roadάκι μου! Το ξέρεις οτι είσαι μία απο τους καλύτερους μπλογκερ!! Φιλιά!!

koulpa είπε...

roadartistaki μου εύχομαι να έχεις πάντα την όρεξη και την ενεργητικότητα να ασχολήσαι με το μπλογκακι σου.. οι αφορμές δε θα λείπουν όσο η ζωή συνεχίζεται.. :):)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ :):)
να το χάιρεσαι και να το χαιρόμαστε :):)

city addict είπε...

Αν χάσεις και εσύ το πάθος για τα όνειρα μου, την αλήθεια, την αγάπη, τη θετικότητα, τότε χαθήκαμε.. θα νεκρώσει το μπλογκοχωριό μας :
Ευχή.. να επιστρέψουν όσοι μπλόγκερς φύγανε.. και να ενωθούμε περισσότερο όλοι.. Είναι κρίμα ένα τέτοιο μέσο όπως το διαδίκτυο και το Blogging να μη το γνωριζουν κάποιοι, ή να το περιφρονούν.. Τα ίδια πιστεύω..

aeriko είπε...

Να εχεις την ορεξη να ποσταρεις για καιρο!
Χρειαζεται μια διαφορετικη ματια σαν την δικια σου!
Οι μουσικουλες σου ειναι ενα εξτρα δωρακι! Ευχαριστω! :-)

Ανώνυμος είπε...

Thank you! Perfect songs..!

tomac είπε...

Τυχαιο?? δε νομιζω...
Τρελος τρελα τρελαθηκε τρελη τρελα τρελαμενοι...
Αν το βρεις σε παραδεχομαι...
(οχι πως τωρα δεν σε παραδεχομαι αλλα λεμε...)
Ολα τα καλα του κοσμου να συναντιουνται και να πεφτουν πανω σου ρε συ...
Να δινεις παντα στον κοσμο την αληθεια κι ας ποναει να δινεις στον κοσμο την χαρα γιατι του λεπει και να δινεις στον κοσμο ευαισθησια γιατι το εχει αναγκη...
Δεν υπαρχει μερα που να μην σε διαβασω και σ'ευχαριστω πολυ γιαυτο...
Παω εξω να σε βρω
Θα κανω βολτες και θα'χω να ματια μου και τα αυτια μου ανοιχτα...
Αντε καλημερες
Σε φιλω
ντριν ντριν!!!

marilise είπε...

νάσαι πάντα καλά , να σε απολαμβάνουμε για πολλά πολλά χρόνια !!!!!

Margo είπε...

Καθόλου τυχαίο Road, το blog σου είναι η τέχνη του δρόμου και όχι μόνο.. είναι τέχνη, ποιότητα, ευαισθησία, δημιουργία και σίγουρα έχει μέλλον!
Κατεβάζω και το δωράκι σου για να ακούω και να θυμάμαι το καλλιτεχνάκι της γειτονιάς μας:)
Χρόνια πολλά!!!

υ.γ. Είναι αλήθεια ότι είναι στιγμές που κρατάει ο ένας τον άλλον εδώ! Συμβαίνει σε όλους νομίζω.. σε φιλώ!

jokar είπε...

Ίσως από τα λίγα "ενεργά" και καθρεπτίζοντα ψυχής blogs σήμερα.
Να είσαι καλά, πάντα να μας ταξιδεύεις, πάντα να μας συγκινείς, πάντα να μας δίνεις τροφή για σκέψη, πάντα να πρωτοστατείς, πάντα να είσαι η μικρή Μαιρούλα!!!

(ευχαριστούμε για τα soundtracks!)

Unknown είπε...

Καλημέρα

Καλή συνέχεια !!!!!!!!!!!

Πάντα με αγάπη για δημιουργία
με κέφι και μεράκι

Καλό σου απόγευμα
Φιλιά θαλασσινά
Εδώ στις επάλξεις της καθημερινότητας

Η ζωή είναι ένα ταξίδι σύντομο
μοναδικό και συναρπαστικό....

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάζω τη θεματολογία σου και αναρωτιέμαι .. τόσοι 'πνευματικοί', τόσοι σκεπτόμενοι άνθρωποι, τόσοι καλλιτέχνες, γιατί δεν ανοίγουν ένα blog να διαθέσουν στο κοινό ελεύθερα γραπτά, σκέψεις, να ενημερώνουν για πράγματα που γίνονται, με τρόπο πιο προσιτό σε όλους ανεξαιρέτως επιπέδου.. Ψευτο κουλτουριάρηδες!!! Παντού είναι το ΧΡΗΜΑ, τζάμπα;; Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν!!

Ο κόσμος σε αγκαλιάζει, γιατί αυτό που έχεις εδώ σπανίζει!

Να μη το σταματήσεις!! Εμείς σε ακολουθούμε..

Ενας μη blogger μα σταθερός αναγνώστης..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!

ΑΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ!!

ezak είπε...

...από το soundtrack vol.3 "κλέβω" το φωκίωνος νέγρη, η παλιά αγαπημένη μου γειτονιά, εκεί μοιράστηκα πολλά αλλά και ονειρεύτηκα άλλα τόσα...με πήγες 15 χρόνια πίσω...να ΄σαι καλά και να γυρνάς πάντα στους όμορφους δρόμους αυτής της απίθανης πόλης...

Thalassenia είπε...

Τέτοια ποιότητα ψυχής και πνεύματος είμαι σίγουρη ότι την ακολουθούν πολλοί, όπως και εγώ από τις πρώτες μέρες στο blogging.
Σ΄ευχαριστώ για όσα αφήνεις εδώ.
Συναισθήματα, σκέψεις, ματιές...

Φιλιά θαλασσένια.

theatreworld είπε...

Roadartist κάποιοι σε αποκαλούσαν Roadartistόραμα! :) Εμένα μου αρέσουν τα αφιερώματα, και ο τρόπος γραφής και σκέψης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Ευχαριστώ που διατηρείς αυτό το Blog, να μη το αφήσεις, έχουμε τόσα πολλά ακόμη να μοιραστούμε, χρειαζόμαστε ανθρώπους με τη δική σου κρίση, ποιότητα! Όντως το internet ανοίγει απίστευτους δρόμους, η δική σου λεωφόρος είναι από τις πιο όμορφες! Χρόνια πολλά πολλά!

nefeli είπε...

Πολλες ευχές!
Ειθε να συνεχίσεις να καλλιτεχνείς στην μπλοκοσφαιρα για πολλα χρόνια ακόμα, να εφραίνεις και εμας:)

Roadartist είπε...

Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλους και ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ! Αν μη τι άλλο είναι πανέμορφο να ανοίγεις το pc και να διαβάζεις τόσα όμορφα μηνύματα από εσάς!
Να είστε όλοι καλά!!

Υ.Γ. Ξεκινώ να απαντώ σε όλους, ενώ ακούω τα τραγούδια του roadartist's soundtrack VOL3!! :) Κατεβάστε το.. Ελπίζω να σας αρέσουν, κάποια να τα ξεχωρίσετε, να τα ακούτε!

Καλό σαββατόβραδο!

Roadartist είπε...

@ H.Constantinos : Να είσαι καλά Κωνσταντίνε μου, σε ευχαριστώ. Ευχαριστώ για τις ταξιδιάρικες στιγμές :) Το Headlight γιατί έχει κλειστά τα σχόλια; Ωραία η Λίμνη Πλαστήρα.. Έχω καιρό να πάω..

Roadartist είπε...

@ treno fantasma : Είναι δύσκολο να μη μεταφέρεις στο blog σου, και κάποιες αρνητικές σκέψεις.. Και το έχω κάνει, πως να μην.. όταν ακολουθεί η σκέψη σου; Μου αρέσει να μοιράζομαι μόνο θετικά με τους άλλους, αλλά .. μερικές φορές δε γίνεται αλλιώς. Αυτές τις φορές είναι αδύνατο αυτά ..να μην ανέβουν.. Τόσο πολύ ανάγκη υπάρχει, να μοιραστούν.. (σε καταμπέρδεψα όπως τα έγραψα..) Ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ nikiplos : Ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου πει κάποιος... το ότι νιώθει έτσι όταν μπαίνει εδώ.. Μου αρέσει αυτή η αύρα να σας 'κυκλώνει' και να σας αγκαλιάζει.. Εγώ σε ευχαριστώ.. φιλιά..

Roadartist είπε...

@ claire : Και εσύ! Σε ευχαριστώ πολύ! Καλά να είμαστε και να υπάρχουν αφορμές και διάθεση να τα λέμε!!

Roadartist είπε...

@ art : Μια συνέχεια της εκτός ζωής μας είναι και τα blogs μας.. είναι όμορφο να μοιράζεσαι.. για όσο μπορείς.. Ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Έποψ : Βρήκε λίγο μεγάλος αυτός ο απολογισμός ε;;; Τρία χρόνια είναι αυτά!! :) Πάντα εκ βαθέων.. ευχαριστώ πολύ για όλα Εποψ :)

@ Τσαλαπετεινός : μα κυρίως για τα δυο φιλιά!!! (Αν και τρία θα έπρεπε όσα και χρόνια) :)))

(αλλάζεις 'πρόσωπα' σαν τον Πεσσόα;; Ενδιαφέρον) :)

Roadartist είπε...

@ arcobaleno : Τι να σου απαντήσω τώρα;;;; Άντε να τελειώσουν λίγο οι δουλειές, μήπως και ηρεμήσουμε λίγο όλοι :))) Φιλιά!!!!

Roadartist είπε...

@ Ευρύνοος : Σε ευχαριστώ Ευρύνοε...
Χαρά να μοιραζόμαστε πράγματα που κοινά τα αγαπάμε.. Καλό βράδυ, καλά να είμαστε για να μπορούμε να τα λέμε :) , φιλιά!

Roadartist είπε...

@ lena_zip : Πολύ σωστή η σκέψη σου. Μακάρι όλοι έτσι να σκέφτονται, όλοι είμαστε "μια καρδιά κι ένα μυαλό". Οι στιγμές αυτές που περιγράφεις είναι πολύ σημαντικές και ειδικά για την εποχή που ζούμε.. πολύτιμες..
Η θεματολογία του blog όντως δίνει αφορμές για πολλές ακόμη αναρτήσεις, οι ιδέες δεν τελειώνουν, η διάθεση είναι το θέμα να εξακολουθεί να συμβαδίζει. Ευχαριστώ πολύ. Φιλιά πολλά.

Roadartist είπε...

@ Κλειώ : Πολύ σε ευχαριστώ! Εύχομαι λοιπόν για όσο θα υπάρχει, το ίδιο να λαμβάνεις :) Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Roadartist είπε...

@ eleni : ...αγάπες μοιράζομαι.. και αυτές όσον αφορά τις τέχνες, λογοτεχνία, αντί να τελειώνουν, όλο και προστίθενται καινούργιες..και σκέφτομαι κρίμα είναι να μη τις μοιράζεσαι.. Είναι ομορφότερα έτσι.. για όσους κάτι έτσι κερδίσουν. Έχω ζήσει το πως είναι να ψάχνεις..(και εξακολουθώ να ψάχνω..) και ξέρω πως είναι η χαρά του όταν τελικά βρίσκεις.. Σε ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Βαρθακούρης : Ευχαριστώ. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα σίγουρα έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο, μακάρι να υπάρχει και η αντίστοιχη διάθεση.

Roadartist είπε...

@ JamanFou : Είμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε 1013!!! :) Καλή μου jamanfou όμορφα τα περάσματα σας και πολύ χαίρομαι που κάποιοι είστε φίλοι.. Ευχαριστώ.. και εγώ σε γλυκοφιλώ, μουτς!!!

Roadartist είπε...

@ Ηλέκτρα : Γεια σου Ηλέκτρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.. και για τις σκέψεις.. Καλή συνέχεια και σε σένα, να μας περιγράφεις τις τόσο όμορφες στιγμές στο νησί..

Roadartist είπε...

@ Iανος : Είναι τιμητικό να μου το λέει αυτό το "πιο ρομαντικό blog" θυμάσαι έτσι σου είχα γράψει στην δική σου αντίστοιχη επέτειο. Πολύ σε ευχαριστώ! :)

Roadartist είπε...

@ Πορτιατης : Κάθε φορά που έφτανε αυτή η ημερομηνία, αναρωτιόμουν αν θα υπάρχει και επόμενη χρονιά εδώ. Και όπως και σήμερα, δεν ήξερα να απαντήσω. Βλέπουμε φίλε μου Πορτιάτη, μακάρι να είμαστε στη ζωή όπως περιγράφεις.. Θα προσπαθώ.. βλέπουμε.. σε ευχαριστώ πολύ!
ΥΓ ..τώρα ακούω τα τραγουδάκια, συγκεκριμένα το αγαπημένο Mack the Knife από τον Louis Armstrong.. ήταν η μουσική υπόκρουση στο post για τον Μπρέχτ.. :)

Roadartist είπε...

@ ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ : Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, θα χαρώ να τα λέμε! Έχω βγάλει την μπάρα (πάνω) στο blog και ίσως για αυτό να μπερδεύτηκες.. Προσπάθησε να με προσθέσεις από το λογαριασμό σου στο blogger, από την λίστα αναγνωστών και το κουμπί προσθήκη. Ότι πρόβλημα θα έχεις πες.. Καλό βράδυ!

Roadartist είπε...

@ rose : Ευχαριστώ πολύ!! Καληνύχτα :)




@ VAD: χααχα :)) πίστεψε με από τέτοια, δεν κινδυνεύω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είναι τιμή η εκτίμηση,..όπως και η ανάγνωση, μακάρι να εξακολουθήσουμε να τα λέμε.. :)

Roadartist είπε...

@ Π.Κ. Διψήφιο;;; Δηλαδή τι;;; 10+; Ποπο.. το φαντάζεσαι;; Δηλαδή "Ημουν νιά και γέρασα";;.. Δε μπορώ ούτε να το φανταστώ.. :) Σε ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Νυχτερινός Ποδηλάτης : να είσαι πάντα καλά. Ευχαριστώ. Να κατεβάσεις κ τα τραγουδάκια.. Κάποια είναι ιδανικά για ποδηλασία.. :) (αγαπημένα ειδικά για αυτό: Luis Bacalov - Bicycle, Yann Tiersen - Monochrome κλπ) :)

Roadartist είπε...

@ Τhalassokrator : Και εγώ την θυμάμαι. Στο Blog σου δε μπορώ να μπω.. γιατί το έκλεισες.. Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου και για την ανάγνωση.. :) Να είσαι καλά, καλό σου βράδυ.. :)

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : Να είσαι και εσύ (πάντα) εδώ και (πάντα) καλά. Εγώ σας ευχαριστώ όλους πολύ, και για όλα. Και εσένα για κάποιες στιγμές ιδιαίτερα. Εύχομαι να είσαι καλά, και σύντομα να σε δούμε (..) από κοντά.. Να γίνουν ακόμα πιο εύκολες θέλουμε.. δηλαδή τι θέλουμε το απαιτούμε :) για όλους μας.. Φιλιά πολλά και αληθινά και περισσότερα.

Roadartist είπε...

@ lourdi : Καλώς ήρθες όμορφη φατσούλα!!! :Ρ Με πολύ χαρά ΝΑΙ, εννοείται πολύ θα ήθελα να τα λέμε.. :)

Roadartist είπε...

@ ART-TRAVELLER : ταξιδευτή της τέχνης, πολύ σε ευχαριστώ.. και εγώ έχω πολλά πάρει από όλους.. Μακάρι να έχουμε τη διάθεση πάντα να είμαστε όλοι εδώ.. :)

Roadartist είπε...

@ ερμία : Σε ευχαριστώ πολύ. Να ξέρεις σε διαβάζω φανατικά.. και θα ήθελα πολύ να μπορούσα να σε σχολιάσω.. (έστω κ αν άφηνα 'κουλά' σχόλια..θα πείραζε;;) καλό βράδυ! :)

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas : Είναι σαν να ήσουν εσύ ο πρώτος!!!! :))) Να είσαι καλά Ηφαιστίωνα μου, ευχαριστώ.. Αυτό αισθάνομαι και αυτό έχω λάβει από το blogging.. Ε ναι, που θα πάει θα συναντηθούμε :) Φιλια!!

Roadartist είπε...

@ Sue : Μακάρι.. όπως έγραψα δεν γνωρίζω πως.. θα πορευτώ.. είναι όλη αυτή η γενικότερη κατάσταση που με βάζει σε σκέψεις.. Θα δούμε! Ευχαριστώ πολύ :)

Roadartist είπε...

@ epikuros : Επίκουρε χαίρομαι που σε βλέπω και σίγουρα ειδικά εσύ δε θα μπορούσες να έλειπες :) Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου έχεις δώσει, ευχαριστώ και ανταποδίδω τα όμορφα λόγια σου.. Η γνωριμία με σένα, ήταν από τις πιο όμορφες και πιο 'καθάριες'.. Να μην αλλάξεις και να μη χαθούμε ποτέ εύχομαι.. Καλό βράδυ..

Roadartist είπε...

@ Astrofegia : Ευχαριστώ από την καρδιά μου Αστροφεγκιά.. Είναι όμορφο να λαμβάνεις τέτοια μηνύματα από φίλους. Αληθινά ευχαριστώ για την ανάγνωση..Χαίρομαι που κάτι εδώ σου αρέσει.. Καλό βράδυ!

Roadartist είπε...

@ demetrat : Δεν κατάλαβα.. Τι εννοείς..;;; Πραγματικά δεν κατάλαβα... :) Όπως και αν έχει, εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ "να μην.." ΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ "να...ΝΑ!!" :) (πες μου τώρα πως εσύ με κατάλαβες!!!!)

Roadartist είπε...

@ karkinos7: Μας την έκανες αγαπητέ Τάσο!! :) Μα το καταλαβαίνω απόλυτα.. Εύχομαι όμως να ξανανοίξεις το blog σου, όταν θα αισθανθείς και πάλι την ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση σεβαστή η απόφαση σου.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τα λόγια και την εκτίμηση, που πιστεύω πως είναι αληθινά κ αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Να μη χαθείς.. έτσι;;;;
Να κανονίσουμε και για το Μικρούτσικο.. Φιλιά :)

ξωτικό είπε...

Ξέρεις τα καλά ξωτικά φτάνουν πάντα στο τέλος για να ευχηθούν πρώτα ,να πιάσουν όλες οι προηγούμενες ευχές !!!!!
Κορίτσι υπέροχο, χρόνια πολλά στο κέφι και την αστείρευτα καλή σου ενέργεια, στην όρεξή σου για προσφορά και μάθηση, στην αγάπη σου για τις τέχνες και την Ζωή !!!
Κι ένα τεράααααστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!
κι ένα ακόμα πιο τεράααααααστιο φιλί ζαχαρωτό !!!!

Roadartist είπε...

@ KitsosMitsos : Πολλά ευχαριστώ κιτσομητσο μου :))) Μόνο καλά εύχομαι και για σένα.. :))




@ Ρουμπάκης : Ευχαριστώ πάρα πολύ.. για τα λόγια και για την ανάγνωση.. να είμαστε καλά να τα λέμε...




@ kovo voltes... : Αξίζει.. όσο καιρό ήμουν εδώ.. μόνο καλά πήρα. (υπήρχαν και τα αρνητικά μα αυτά τα προσπερνάμε..) Ευχαριστώ πολύ..




ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ PC.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.. :)

Roadartist είπε...

@ ξωτικό : φοβερό ξωτικό, σου αφήνω τώρα.. ότι σχολιάσαμε ίδια ώρα και ενώ έλεγα πως τώρα "κλείνω το pc" .. Χααχαχα μα είδες συντονισμό;
Θα σου απαντήσω όμως καλύτερα, μόλις το ξανανοίξω..

Καλό βράδυ σε όλους καλά φιλαράκια μου, φιλιά!!!!!!

Velvet είπε...

Ευχομαι να μην κουραστεις ποτε
Και παντα ναμαστε μαζι
Χρονια πολλα Ρουντυ

Το δικο μου ευχαριστω
για την Roadartist in athens
το παρακατω τραγουδακι

La Valse d'Amelie

...

Ανώνυμος είπε...

Να τα χιλιάσεις και πάντα να βρίσκεις νόημα να συνεχίζεις!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Ξέρεις ότι μου αρέσει πολύ το ιστολόγιό σου, αν και χάνομαι για μεγάλο διάστημα...Χαίρομαι που έχεις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις,γεμάτες με πολιτισμό και συνέχισε να μας προσφέρεις πολλά από τη δική σου αρτιστική ματιά!!!:)))

Πολλά φιλιά************


*Τα τραγούδια σου όλα υπέροχα!!!

mahler76 είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλόγκ σου κούκλα. επίσης, κανόνισε κάποια στιγμή με τον κρυφό γατόφιλο να τα πούμε για καφέ.

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Χρόνια πολλά σε εκείνο (το μπλογκ) κα σε σένα. Εύχομαι να συνεχίσεις να παίρνεις από την κοινότητα των μπλόγκερς για να συνεχίσεις να δίνεις και εσύ με τη σειρά σου...

fish eye είπε...

αληθεια πιστευω πως εχεις πολλα πραγματα ακομη να δωσεις..

να νιωθεις παντα καλα κοριτσι.. και να κανεις αυτο που σε ικανοποιει..

kostaslogh είπε...

επιτέλους φλυαρείς!!!
πάρε δυό φιλιά να συνέλθεις κοριτσάκι!!!
όσο πάει!!

latecomer είπε...

Χρόνια πολλά, να το χαίρεσαι το πνευματικό παιδί :)

Μικρές ανάσες είπε...

Αχχχχχ, σκέφτομαι πολλά που θα ήθελα να σου πω, αλλά νιώθω πως τα καταλαβαίνεις και τα διαβάζεις στα post μου και τα e-mail που ανταλάσουμε... είμαι σίγουρη πως θα είσαι ακόμα πολύ πολύ πολύ καιρό στην blogόσφαιρα να μας μαθαίνεις και να μας προτείνεις!

Ειδικά τώρα που σε γνώρισα προσωπικά και είδα στο βλέμμα σου αυτή τη φλόγα που σπάνια συναντάω σε ανθρώπους.

Περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία την επόμενη συνάντησή μας, διαδικτυακή ή πραγματική.

Τις καλύτερες ευχές μου για τα επόμενα Χ χρόνια που εσύ νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι εδώ!!!!!!

seaconfused είπε...

Κοριτσάκι μου και 3 και 13 να σε έχουμε κοντά μας. Πάντα να έχεις το κέφι και τη διάθεση να ανεβάζεις όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που μοιράζεσαι μαζί μας.
Φιλώ σε :))

Saq είπε...

Για να πω την αλήθεια πολλά συναισθήματα τα έχω νοιώσει ακριβώς ίδια και πολλές από τις σκέψεις που αποτύπωσες σε αυτήν την ανάρτηση τις έχω κάνει και εγώ. Όπως και να έχει το μπλόγκινκ μας έχει δώσει πολλά θετικά αντίθετα με άλλους τρόπους επικοινωνίας (όπως το facebook) που δεν έχουν να προσφέρουν σχεδόν τίποτα.

Καλή συνέχεια αγαπητή μου!

ανέμη είπε...

Αρτιστάκι χρόνια πολλά!
Σ'ευχαριστούμε για ό,τι μοιραζόμαστε, καλή συνέχεια με την ποιότητα που σε διακρίνει!

Γ.Π. είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Το ιστολόγιό σου είναι ένα κόσμημα για τον ιστοχώρο. Και πρότυπο για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το "άθλημα" και τιμή για εμάς που είμαστε φίλοι σου!

Να είσαι πάντα καλά, δημιουργική και γεμάτη όρεξη και υπομονή!

Σε φιλώ γλυκά (Καημός)

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και συγγραφικά καλή μου Roadrtist.
Χρόνια πολλά στα ψαξίματά σου και στις λύσεις που τους δίνεις.
Χρόνια πολλά, επίσης, στις γύρες· στους "δρόμους", που σε τροφοδοτούν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα "κατεβάσματα", τα οποία ξεκίνησα ήδη.
Μικρό δωράκι για τα γενέθλια του blog, στις αυριανές "Αναζητήσεις"
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και συγγραφικά καλή μου Roadrtist.
Χρόνια πολλά στα ψαξίματά σου και στις λύσεις που τους δίνεις.
Χρόνια πολλά, επίσης, στις γύρες· στους "δρόμους", που σε τροφοδοτούν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα "κατεβάσματα", τα οποία ξεκίνησα ήδη.
Μικρό δωράκι για τα γενέθλια του blog, στις αυριανές "Αναζητήσεις"
Φιλιά.

Pan είπε...

Καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, κεράστηκα!

Να τα χιλιάσεις, αυτό δεν λένε;!;!

Βάσσια είπε...

Φίλη μου γνωρίζεις πόσο σε εκτιμώ!

Φωτίζεις το χώρο, για πολλούς λόγους.

Εδώ πάντα :-)
Καλή Κυριακή

Άστρια είπε...

Roadartist μας, αγαπημένη,

Θα το ξαναπώ, κι ας ακούγεται ως επανάληψη βαρετό, ότι είσαι μία από τις κύριες αιτίες που βρέθηκα στο blogging, (και να που ακούω πάλι άπό την Amelie:)) αλλά και μία από τις κύριες αιτίες που παραμένω..

Σταθερή αξία το blog σου και η δουλειά που κάνεις εξαιρετική, με ποιοτικά πάντα θέματα, αλλά και ευαίσθητη, ανθρώπινη προσέγγιση …
Χαρίζοντάς μας τόσα... χαρίζοντας μαζί ατόφια κομματάκια και από τον εαυτό σου…

Με συγκίνησες για όσα γράφεις για το blogging, για την επικοινωνία, με τόσους ενδιαφέροντες ανθρώπους, για τις χαρές και τις λύπες που προσφέρει, σαν να διάβαζες τη σκέψη μου:)

Να σ’ ευχαριστήσω ακόμα από καρδιάς για την παρουσία σου πάντα δίπλα…
να σ’ ευχαριστήσω όμως πολύ ιδιαίτερα που μπορώ να σε λέω φίλη αλλά και κυρίως γιατί αυτό το νοιώθω!

Σε φιλώ πολύ πολύ, καλή συνέχεια !
και : )) : )) : ))

Άστρια είπε...

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ, θα πάρω μαζί το αναμνηστικό δώρο του 3ου cd (έχω και ακούω τα δύο προηγούμενα:)

leondokardos είπε...

Αρτιστάκι, νάσαι πάντα καλά και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις.....
Οι αναρτήσεις σου ειναι πάντα καλοδεχούμενες, με θέματα που ενδιαφερουν και ενημερώνουν.
Ξέρεις οτι σε εκτιμώ και σου εύχομαι πραγματικά χρόνια πολλά στο blog σου.

demetrat είπε...

δίκιο έχεις, μ έπιασε το αφαιρετικό μου και βγήκε αλλού νταλλού.

έλεγα λοιπόν,
μηπως αν σκεφτεις πως ακόμα κιαν ξέρω πως εδω θα διαβασω για πράμματα που μάλλον δεν θα δω ,
ίσως...(ποτέ στη ζωή μου )..να (επιμείνω ).... μήπως (και αυτό θα σ' έκανε να συνεχίσεις να μας πηγαίνεις όμορφες βόλτες ) ;
μάλλον τάκανα ρόϊδο ε;
μου θύμισα τους ινδιάνους στο λούκυ λουκ .
Αγκ...που θα πει.
χλωμό πρόσωπο κατακτητή της ομορφης πατριδας μου ,με τα ψηλά πράσινα δέντρα μια μερα θα σου παρω το σκαλπ.

τώρα τι να μου είπες και συ ένας θεός ξέρει.



@ demetrat : Δεν κατάλαβα.. Τι εννοείς..;;; Πραγματικά δεν κατάλαβα... :) Όπως και αν έχει, εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ "να μην.." ΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ "να...ΝΑ!!" :) (πες μου τώρα πως εσύ με κατάλαβες!!!!)

εύχεσαι πάντα όχι ποτέ να μην το βάζουμε κάτω, , παρά πάντα να να να ρε παλιομπαγάσα χρόνε και καιρέ που θα με πεις εσύ τι θα κάνω και πως θα πορευτώ.
:)
δ

nick είπε...

Μου δίνει χαρά να βλέπω στο reader νέο σου post. Έχεις μακράν το καλύτερο blog και είσαι μακράν η πιο συμπαθητική blogger, και αυτό είναι γεγονός.. και όχι καθόλου τυχαίο!!!!
Χρόνια ΠΟΛΛΑ, ανάλογης συνέχειας! :)

Ερατώ είπε...

Να τα εκατοστήσει το πανέμορφο μπλογκ σου!
Ευχαριστούμε για τα τραγούδια!
Φιλιά πολλά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

TΡIA XΡONIA MAZI MAΣ λοιπόν, που εύχομαι να είναι πολλά πολλά ακόμη.

Ευχαριστούμε που είσαι εδώ και εμπλουτίζεις το χώρο με σοβαρότητα, συνέπεια, ευγένεια και υπευθυνότητα πέρα από τα πολλά και ενδιαφέροντα που μοιράζεσαι μαζί μας.

Σε ευχαριστώ που με την παρουσία σου τίμησες το e-σπιτικό μου

KAΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Roadartist είπε...

@ αντάρτισσα : "πάνω από όλα είναι ανταλλαγή απόψεων και αλληλεπίδραση." Ακριβώς! Ευχαριστώ αντάρτισσα, καλή εβδομάδα!



@ Μαριλένα: να είσαι καλά!



@ Elva : Να είσαι πάντα καλά Elva! Ανάσα αισιοδοξίας ε, τι να πω, για να το λέτε, κάτι ξέρετε. Καλό βράδυ, και εγώ ανησυχώ για τα τεκταινόμενα, νομίζω έχει φανεί. Φιλιά.


@ Amélie Μelon : να είσαι καλά amelie melon :) σε ευχαριστώ πολύ, καλό βραδάκι!



@ koulpa : Φίλε μου koulpaki ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να είμαι και να είστε καλά, να τα λέμε. Την καληνύχτα μου, τα τραγουδάκια να ακούσεις :)

Roadartist είπε...

@ city addict : Ας κάνει ο καθένας ότι επιθυμεί! Αυτό είναι το σωστότερο! Σε ευχαριστώ. Καλό βράδυ, καλή εβδομάδα!





@ aeriko : Καλή ακρόαση για τις μουσικές, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, καληνύχτα!



@ Ανώνυμος : you are welcome!




@ tomac : ...το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το "Βρήκε ο Βλάχος την γενιά του και αγάλιασε η καρδιά του!" σωστό; τι κερδίζω;; :) Μάλλον παντελώς άσχετο, αλλά αφού έχω την εκτίμηση σου έτσι.. όλα καλά :)
Πήγες βόλτα με το ποδήλατο;; Που; Ήταν καλά; Καλή εβδομάδα, πολλά πολλά ευχαριστώ! Ντριν ντριν :)

Roadartist είπε...

@ marilise : σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα καλά, καλό βράδυ :),



@ Margo : Σε ευχαριστώ margo. Είναι χαρά όλα αυτά που αναφέρεις, αν κάποιος από εσάς τα αισθάνεται περνώντας από εδώ, και με το να αγαπά όσα γράφω. Είναι μια σίγουρα αίσθηση ότι κάπως αξίζει.. σε ευχαριστώ για όλα. Να πάρεις φυσικά το δωράκι όλοι να το πάρετε.
Ναι σε όλους συμβαίνει.. λογικά αυτό.. Καλό βράδυ!




@ jokar : Πως γίνεται για πάντα να είμαι "η μικρή Μαιρούλα";;; Χαχαχα καλά λύθηκα στα γέλια με αυτό!! Jokarrrrrr ευχαριστώ πολύ για την θετικότητα, για την εκτίμηση και την αγάπη σας.. τελικά μερικές φορές αυτά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.. Τα δίνεις και έρχονται ξανά πίσω .. κάπως έτσι.. Φιλί! (Να ακούσεις τα τραγουδάκια..) :)

Roadartist είπε...

@ Sailor : καπετάνιε μου ευχαριστώ!!!! Πάντα έτσι θετικός να είσαι, ειδικά όταν οι καταστάσεις δυσκολεύουν. Μακάρι να μη χαθεί το μεράκι και το κέφι μας.. Φιλιά θαλασσινά :)
ΥΓ σίγουρα σύντομο το ταξίδι της ζωής...




@ Ανώνυμος : ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση..


@ mixedgoods : πολύχρωμος και εσύ και με προσοχή, ευχαριστώ! :)

Roadartist είπε...

@ ezak : Να το κλέψεις εννοείται, όπως και τα υπόλοιπα.. Είναι υπέροχο μια γειτονιά να σου ξυπνά αναμνήσεις, αυτό θέλω να βιώνω και εγώ από το 'σπίτι' και την συνοικία μου..αυτό προσπαθώ να τη ζω, να τη περπατώ, να την αγαπάω..
Είναι χαρά να τριγυρνάς στους δρόμους αυτής της πόλης, κυρίως βράδυ.. Ευχαριστώ πολύ!




@ Thalassenia : Θαλασσινή σε ευχαριστώ για τα λόγια εκτίμησης, να είσαι καλά, χαρά να τα λέμε και αν κάτι εδώ σας αγγίζει. Έχεις τα φιλιά μου!




@ theatreworld : να είστε πάντα καλά, ευχαριστώ, καλό βράδυ.

Roadartist είπε...

@ nefeli : Είθε να είμαστε όλοι καλά, ψυχικά, πνευματικά και σωματικά, να μπορούμε να επικοινωνούμε, να ευφραινόμαστε και να δημιουργούμε. Ευχαριστώ!



@ ξωτικό : Ξωτικούλι σου απαντώ τώρα υπό πιο νορμάλ καταστάσεις :) και χωρίς τη πίεση του χρόνου.
Χαίρομαι ειλικρινά που έχεις εκλάβει αυτά τα μηνύματα για μένα. Ευχαριστώ πολύ, μακάρι λοιπόν να πιάσουν οι ευχές, και μακάρι να είμαστε καλά. :) Όλα τα ευχαριστώ δικά μου, μα κυρίως για όσες στιγμές ήσουν εκεί, για όλη την επικοινωνία μας.. Και εσύ να είσαι καλά, καλό σου βράδυ!
Το ζαχαρωτό φιλί εκτιμάται δεόντως χο :) φιλάκια επίσηςςςςςςς :)



@ Velvet2 : Ευχαριστώ πολύ velvet. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι από τα πιο αγαπημένα μου όπως θα έχεις καταλάβει.. Να είσαι καλά :) Καλή εβδομάδα, καλό βράδυ!

Roadartist είπε...

@ ηλιογράφος : Μακάρι βρε ήλιε.. ας είμαστε εδώ μόνο όσο ο καθένας από εμάς βρίσκει νόημα και αφορμές για να ποστάρει.. Διαφορετικά ας τελειώσει νωρίτερα! Βλέπουμε, φιλί!



@ Miou-Popofotitsa: να είσαι πάντα καλά, ευχαριστώ πολύ για όλα, καλό βράδυ, μικρή μας!!




@ mahler76 : Ευχαριστώ πολύ mahler, να κανονίσουμε το καφέ, και να έχουμε μαζί μας μερικά από τα γατάκια που είχες ποστάρει για τον πασίγνωστο γατόφιλο τον Τάσο χαχααχ -τι ένα μόνο;;;- φιλάκια πολλά :)

Side21 είπε...

Να τα κατοστήσουμε !!!
Βλέπεις γιορτάζουμε μαζί ...
Αααα ... και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Roadartist είπε...

@ Γιώργος Κατσαμάκης : Μόνο με αυτή την αλληλεπίδραση που αναφέρεις, έχει αξία η συνέχεια.. για όλους μας.. Σε ευχαριστώ!




@ ❤ : Σε ευχαριστώ πολύ.. χαίρομαι που σε βλέπω και κρατώ την συμβουλή σου.. θα την ακολουθώ όσο γίνεται κ μπορώ.. καληνύχτα..




@ kostaslogh : το "επιτέλους φλυαρείς!!!" ήταν διαπίστωση ή ειρωνία;;; Είπα μια φορά και εγώ να αρχίσω να μιλάω.. και δεν σταμάτησα! :))) Σε ευχαριστώ για τα φιλιά, μόλις συνήλθα :)) Επίσης!!



@ latecomer : "πνευματικό παιδί' ε; Υπό μια έννοια.. ευχαριστώ :))

quartier libre είπε...

@
ναι, καρδούλα μου,
3 χρόνια μαζί :)
όσο πίσω πηγαίνω, ανακαλύπτω διαλόγους παλιούς, χρόνια πίσω...

πολύ σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου
που είσαι εδώ,
φιλομαθής, ενημερωμένη,
με διάθεση προσφοράς - να μεταδίδεις ό, τι καλό ξέρεις
σε όλους μας
γενναιόδωρα !

είναι σπουδαίο, νέοι άνθρωποι να λειτουργούν όπως εσύ.
είναι αυτό μιά ελπίδα,
για τον κόσμο.


σε ευχαριστώ
ΓΙΑ ΟΛΑ

φίλη Α.

Roadartist είπε...

@ Μικρές ανάσες : Ποτέ μην είσαι σίγουρη για τίποτα! Για τις αφορμές δεν υπάρχει περίπτωση, πάντα τα πάντα μπορούν να γίνουν αφορμή, άλλα με προβληματίζουν.. να είμαστε καλά..
Σε ευχαριστώ πολύ μικρή μου ανάσα, χάρηκα πολύ και εγώ για τη γνωριμία μας..
Αυτή τη φλόγα και εγώ ανησυχώ μήπως σβήσει.. (μην ανησυχείς, με πιάνει.. θα προσπαθήσω σίγουρα όσο μπορώ να μην σβήσει..) Καλό βράδυ!




@ confused : Να είμαστε όλοι καλά confused για να είμαι και εγώ. Το δικό σου blog ήταν από τα πρώτα που διάβαζα πριν ανοίξω εγώ το δικό μου.. εξαιτίας της κοινής αγάπης για τη θάλασσα. Ευχαριστώ για όλα!



@ Saq : Όσο απίστευτο και αν ακουστεί σε κάποιους, δεν έχω ανοίξει λογαριασμό στο facebook. Και μάλιστα κάποιοι απορούν και οι περισσότεροι δεν το πιστεύουν όταν τους απαντώ σε 'προσκλήσεις' πως έχω επιλέξει να απέχω από αυτή την 'επικοινωνιακή δικτύωση'.. Ως προς το facebook, δε βρίσκω πως έχει να μου προσφέρει τίποτα.. πέρα από χάσιμο χρόνου χωρίς κάτι παραπάνω.. τουλάχιστον αυτό βλέπω.. και καταλαβαίνω..



@ ανέμη : Να είσαι πάντα καλά, ευχαριστώ για την εκτίμηση και την ανάγνωση!

quartier libre είπε...

@
ξέρεις,
ας τα κρατήσουμε, λέω, όσο μπορούμε ετούτα τα μπλοκάκια με τις σημειώσεις μας.

πολιτιστικά, ειδικά, επαγγελματικά, καλλιτεχνικά, επιστημονικά, ενημερωτικά ή απλά σημειωματάρια σκέψης
ή απλά τευτέρια ψυχής,
άλλοτε χαρούμενα κι άλλοτε θλιμμένα,
ό, τι θέλει ο καθένας μας,
είναι όλο ετούτο το σύστημα
μιά μικρή όαση !

α, ναι, το πιστεύω...
μιά μικρή όαση συντροφικότητας και κοινωνικότητας είναι...

πάλι εγώ :)

Roadartist είπε...

@ Εργοδέκτης : Η τιμή είναι δική μου, ευχαριστώ πολύ "επαναστάτη της κάθε μέρας" (Προτιμώ το πρώτο nickname με το οποίο και σε γνώρισα, από το τωρινό σου-μου το επιτρέπεις έτσι;) :)
Σε φιλώ και εγώ πολύ γλυκά,
Καλό βράδυ!



@ vromikesskepsis : Θα περιμένω εννοείται με ανυπομονησία το δώρο σου τότε, από αύριο ή όποτε το κέφι να το φτιάξεις! :) Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, για την ανάγνωση, για όλα, καλό βράδυ.


@ Pan : γιατί ξέρω εγώ; Pan ευχαριστώ και εγώ για το Email σου, το αρχείο όμως που έστειλες δεν ανοίγει, διόρθωσε το γιατί θέλω να τα ακούσωωωωω :)

Roadartist είπε...

@ Βάσσια : Αμοιβαία τα αισθήματα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με καθένα από εμάς, υπάρχει μια μικρή ιστορία στο τι μας ενώνει. Ευχαριστώ πολύ Βάσσια μου, φιλάκια!



@ Άστρια : Δεν ακούγεται καθόλου βαρετό, σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι αν στάθηκα αφορμή να ξεκινήσεις το blogging (για όλους κάτι υπάρχει ως αφορμή), χαίρομαι που μέσω των blοgs μας, ήρθαμε κοντά.. με μερικούς τόσο ενδιαφέροντες ανθρώπους.. σπάνιο σήμερα να έχεις κοινά και να μπορείς να επικοινωνείς για τέτοια θέματα, έχει πλέον δημιουργηθεί ένας "κύκλος" ανθρώπων με αγάπη για κοινά θέματα..που αυτό αν το σκεφτείς έχει όντως ουσία κ αξία.
Όντως ότι παρουσιάζεται εδώ, είμαι εγώ, και αν αυτό το αισθανόσαστε είναι διπλά όμορφο. "Ατόφια κομματάκια" από μέσα, για όποιον τα αισθανθεί.. Και εγώ μένω εδώ όμως εξαιτίας σε σένα και σε όλους τους άλλους καλούς φίλους!

ΥΓ Ναι να το ακούσεις το cd και να το χαρείς.. εύχομαι να σου αρέσει, για αυτό το έφτιαξα :)




@ leondokardos : Lionheart και την δική μου εκτίμηση, να είμαστε καλά να τα λέμε στις δύσκολες μέρες αυτές για όλους.. Φιλιά!

kiki είπε...

Χρόνια πολλάαααααααααα!

Roadartist είπε...

@ demetrat : χαχαχαχααχχααχαχαχα βρε μου αρέσουν τρελά τα αφαιρετικά, και καθόλου ρόιδο δεν τα έκανες, μα ευτυχώς που τα εξήγησες, γιατί κατάλαβα εντελώς, μα εντελώς όμως άλλα!! :)
Χαρά να μοιράζομαι, χαρά αν και εσείς βρίσκετε εδώ πράγματα να σας γεμίζουν την ψυχή.. και εγώ αρκετά από αυτά που αναρτώ - π.χ. έργα διάσημων ζωγράφων..ίσως ποτέ να μη τα δω από κοντά.. - μα για σκέψου πόσοι από όλους όσους τα βλέπουν από κοντά στα διάσημα μουσεία τους, τα προσεγγίζουν κιόλας; Πόσοι από όσους π.χ. επισκέπτονται το Λούβρο, μπορούμε να πούμε πως όντως νιώθουν το μεγαλείο των όσων βλέπουν, ότι έχουνε ιδέα του τι βλέπουν; Δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει καμία ιδέα.. απλά πάει για να το πει, το πιο χειρότερο για να το "παίξει" πολυμαθής και κουλτουριάρης .. ή απλά γιατί τον ..πήγε το ταξιδιωτικό γραφείο!
Οπότε ίσως και στην τελική αξία να έχει το πως προσεγγίζεις ένα θέμα, το πως το ψάχνεις και το ερευνείς και ίσως ακόμη και αν δεν δεις κάτι από κοντά, να μην έχει καμία σημασία, αν θα το αισθανθείς με τα μάτια της ψυχής σου και αν θα το μάθεις, διαβάσεις, αγαπήσεις..

Πόσα πολλά σου έγραψα!!
Είδες πόσο με "ιντρίκαρε" το αφαιρετικό σου;;
Φιλιά!!

Roadartist είπε...

@ demetrat : έγραψες "εύχεσαι πάντα όχι ποτέ να μην το βάζουμε κάτω, , παρά πάντα να να να ρε παλιομπαγάσα χρόνε και καιρέ που θα με πεις εσύ τι θα κάνω και πως θα πορευτώ
:)"

Να αυτά με κρατάνε ΕΔΩ, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! :)




@ Ερατώ : Ευχαριστώ πολύ φίλη μου Ερατώ.. Να είμαστε όλοι μας καλά και ενωμένοι για να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε κοινές αγάπες και ανησυχίες..

Roadartist είπε...

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ : Γλαρένια μου χαίρομαι που σε βλέπω.. Εγώ σε ευχαριστώ για την φιλία και για την αποδοχή σου.. και για τα όμορφα links.. Την καληνύχτα μου, να είσαι καλά εσύ κ ο γλάρος σου!


@ Side21 : Σωστά! Κάθε χρόνο το γιορτάζουμε μαζί! Ίδια ημερομηνία σωστά Σιδερή; Ε, καλά κάνω που λέω "τίποτα δεν είναι τυχαίο"! Να είσαι πάντα καλά και πάντα δυνατός.. Καλό μήνα!

Roadartist είπε...

@ quartier libre : Τρία χρόνια σκέψεων, και μέσα από αυτές τις αναρτήσεις κρύβονται από πίσω τους τόσα πολλά.. Που τώρα όταν τα ξανακοιτάω μου έρχονται στο μυαλό και καταστάσεις του τότε.. Και εγώ το κάνω αυτό που λες συχνά.. Και πάντα κάτι με κάνει να χαμογελώ με τις συζητήσεις, αναλύσεις, σκέψεις..(για τα emails δε θα μιλήσω..) :) :)
Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, σε ευχαριστώ πολύ όμως κυρίως για τη φιλία σου. Να είσαι πάντα καλά και πάντα δυνατή, και εγώ είμαι πάντα εδώ για σένα. Το ξέρεις.
Χαμόγελα πολλά σου στέλνω,
μια μεγάλη-μεγάλη αγκαλιά,
και την αγάπη μου.

Υ.Γ. απάντηση στο δεύτερο σχόλιο:
Να τα κρατήσουμε "όσο μπορούμε" και εγώ αυτό λέω, και αυτό θέλω, και αυτό θα προσπαθώ, γιατί το πιστεύω πως έχει αξία.
Ουσιώδης ειδικά αυτού του είδους η επικοινωνία στη σημερινή εποχή.
Δε θα το παρατήσω, δίχως λόγο. Αν θα γίνει, θα υπάρξει λόγος.
Σε φιλώ.

Roadartist είπε...

@ quartier libre : Επίσης, το cd το κατέβασες;;;; Να το κατεβάσεις, για να ακούς τα τραγουδάκια.. για εσάς το έφτιαξα.. :)


@ kiki: σε ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος Χατζηαποστόλου είπε...

Τρία χρόνια παρουσίας για ένα τέτοιο ιστολόγιο όπως το δικό σου είναι λίγα.
Συμφωνώ μαζί σου να τερματίσεις τη λειτουργία του ιστολογίου μόνο και μόνο γιατί σέβομαι την απόφασή σου -για κανένα άλλο λόγο.
Αν, πάλι, αυτή η δήλωση είναι μόνο μια σφυγμομέτρηση της αντίδρασης των επισκεπτών μπροστά στην απόφαση και επομένως αναστρέψιμη, πολύ θα χαρώ που παραπλανήθηκα!
Τη δυνατότητα να αναρτάς θέματα σε αραιότερα χρονικά διαστήματα και να μην παρακολουθείς την επικαιρότητα τόσο τακτικά όσο σήμερα, δηλαδή 1 θέμα/εμδομάδα ή 3/μήνα,την έχεις αποκλείσει;
Ότι κι αν σκέφτεσαι καλή συνέχεια!
Αν ο στόχος της δημιουργίας του ιστολογίου δεν ήταν η ενημέρωση και η ψυχαγωγία η δική σου και των επισκεπτών αλλά κάποιος άλλος, τότε, όλα όσα ανέφερα προηγουμένως δεν έχουν κανένα νόημα.
Χάρηκα για τη γνωριμία.

Σοφία είπε...

Τα blogs μας είναι σχεδόν συνομήλικα! Έτσι κι εγώ, αλλιώς το είχα στο μυαλό μου κι αλλιώς εξελίχθηκε... Πολλές φορές (ειδικά τελευταία!) έχω σκεφτεί να το κλείσω, αλλά πάντα μένω και γράφω όποτε το νιώθω...
Όπως και να 'χει φιλενάδα μοιραστήκαμε πολλά εδώ μέσα αυτά τα χρόνια! Σου εύχομαι να γράφει για πολλά-πολλά χρόνια και να μας ταξιδεύεις σε μέρη, τέχνες, μουσικές!!! Πολλά φιλιά!

Unknown είπε...

Thanks a lot for the Florence links on my blog! So funny because I've noticed a lot of the same things when I was there fx. the donkey graffity ;O) Have a great week!!

zoyzoy είπε...

Αδιαμφισβήτητα στό χώρος σου παντρεύεται η τέχνη η μουσική η ιστορία με τις καλύτερες εικόνες και ήχους.
Σου εύχομαι να'χεις την διάθεση και το κέφι να το κρατάς για πολλά πολλά χρόνια όμορφο και δημιουργικό όπως ξέρεις.

Καλή συνέχεια με φιλιά θαλασσινά!

Μηθυμναίος είπε...

Νιώθω πως εμείς θα πρέπει να σου χρωστάμε το μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ για τις υπέροχες (Roadartist in athens)περιπλανήσεις σου, τις ξεναγήσεις και τα «μοιράσματα»

Ευχές για Χρόνια Πολλά, πολλές ακόμη παρουσιάσεις, υποδείξεις, μουσικές και Soundtrack!

QwfwqN είπε...

Η πολυφωνία κάνει την όμορφη τη μελωδία
κι οι διαφορετικές οι σκάλες στη ζωή μας,
σ' αυτούς τους ουρανούς, κάνουν την αρμονία.

Δάντης, "Θεία Κωμωδία, Παράδεισος, Άσμα VI"

Χρόνια καλά και πάντα με προσφορά!

energy είπε...

"να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος".. λέει ένας αγαπημένος μας ποιητής.. Εύχομαι να είναι μακρύς ο δρόμος του roadartist..in athens :)
Έχει πολλά ακόμη να δώσει και εμείς περιμένουμε ήδη το επόμενο post :) Φιλιά κορίτσι!

BUTTERFLY είπε...

Εισαι υπεροχη πραγματικα! Το ιστολογιο σου αντανακλα μια ποιοτητα που απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι στο χαρακτηρα σου! Καθε σου αναρτηση ειναι κι ενα ταξιδι, οποτε εγω ευχαριστω για το μοιρασμα! Και για τα τραγουδια που καθε χρονο τα κατεβαζω και τα περναω σε σιντι!
Καλημερα και καλο μηνα!

tomac είπε...

Καλημερα και καλο μηνα...
μεσα επεσες με την παροιμια που μου ειπες αν και δεν μου το εχουν ερμηνευσει ετσι ποτε... Ειναι σωστο ομως ρε συ...

Εκανα συμπαρασταση σε ενα φιλο που ετρεξε μαραθωνιο...
Συγκηνιθηκα...
Αληθεια...

2500 χρονια μαραθωνιος μαζεψε πληροφοριες και κανε μια αναρτηση πιστευω πως αξιζει τον κοπο...
Σε φιλω...

Afroditi Dionysopoulou είπε...

Σίγουρα πρόκειτε για ένα απο τα πιο όμορφα κ ευρήχωρα μπλογκ , είμαι σίγουρη πως έχεις καταφέρει να "μαζέψεις" στην παρέα σου , όλους τους τύπους των ανθρώπων!
Έγω να σου ευχηθώ να είσαι πάντα γερή & ευτυχισμένη , όσο για το "Roadartist ... in athens" είμαι σίγουρη πως θα υπάρχει για πολλά πολλα χρόνια ακόμα , οπως είπες , όλο αυτό τον καιρό γράφεις μέσα απο την καρδιά σου κ βγαίνει στην επιφάνεια ο αληθινός χαρακτήρας σου ... και αν έτσι εχεις μάθει να λειτoυργείς με τους ανθρώπους αυτό δεν θα αλλάξει ποτε! :) :) :) 3 χαμόγελα κ άλλα 3 φιλιά απο εμένα!

.liketobite είπε...

Συνεχίστε ακάθεκτη, σαν να ξεκινάτε τώρα! Γιατί κάπως έτσι είναι το blog σας, δροσερό και φρέσκο.

Roadartist είπε...

@ Γιώργος Χ : Γιώργο είναι όμορφο να λες πως είναι λίγα, και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κορεστεί/κουραστεί από θεματολογία, ούτε από πράγματα που θέλω να τα ποστάρω.

Ότι έγραψα είναι αληθινές σκέψεις, συναισθήματα των τελευταίων μηνών (φίλοι bloggers που επικοινωνούμε ξέρουν αυτό ότι αληθεύει), σε καμία περίπτωση δεν θα έγραφα κάτι για να "σφιγμομετρήσω" αντιδράσεις, δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο, μα και δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Μα φαίνεται αυτό από emails και από διάφορα που συμβαίνουν. Επίσης, εννοείται για να αφιερώνω χρόνο εδώ, όπως ακριβώς έγραψα στο post, είναι επειδή "κερδίζω" πράγματα, κυρίως επικοινωνία με ενδιαφέροντες ανθρώπους, διαβάζω σκέψεις, συναισθήματα όμορφα από εσάς, όπως επίσης όλο αυτό το διάστημα έχω κερδίσει πράγματα σε επίπεδο γνώσεων από τα blogs σας, και από το εδώ σχολιασμό των διάφορων αναρτήσεων, που με ενθουσιάζουν.
Η αλληλεπίδραση αυτή είναι σημαντική, μου δίνει εφόδια, που ίσως εσείς να μην τα καταλαβαίνετε όπως τα εκλαμβάνω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι. Ως προς την συχνότητα των αναρτήσεων, ήδη "βαδίζω" αργά για τα δεδομένα μου, όσο κάπως κ αν θα ακουστεί, προσπαθώ να βάζω ένα όριο στον εαυτό μου, διαφορετικά θα αναρτούσα κάθε μέρα, δηλαδή αντίθετα πράγματα απορρίπτονται, για να κρατιέται σε μένα κυρίως ένα όριο. :)
Ο λόγος που το σκέφτηκα είναι προβλήματα της εκτός του blog ζωής, που αν μη τι άλλο, φυσικό είναι να επηρεάζουν την ψυχολογία και να αποκτούν.. μια προέκταση.

Φυσικά και ο στόχος της δημιουργίας του Blog, ήταν η ψυχαγωγία, και η ενημέρωση, το μοίρασμα, -αυτά που ανέφερα στο post για τα τρία έτη- ποιος άλλος δηλαδή πιστεύεις θα μπορούσε να είναι; Αν βλέπεις εσύ κάτι άλλο, καλό είναι να το πεις..
Ευχαριστώ για τις ευχές..




@ Σοφια : Είναι η περίοδος που μας έχει κάνει να αισθανόμαστε κάπως, και όσα επηρεάζουν άμεσα τις ζωές μας.. Νομίζω πως σε αυτό μπορείς να με καταλάβεις. Η προσωπική ζωή, με τα όποια προβλήματα της, μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά τις προεκτάσεις όλης της ζωής σου, μία από αυτές είναι και το blogging, όσο μας δίνει χαρά και νόημα θα είμαστε εδώ! Ευχαριστώ φιλενάδα!

Roadartist είπε...

@ Aputsiaq : Thanks for the visit! I adore Florence..I am very happy that you liked it!! Have a great week too!! Kisses!!


@ zoyzoy : Όλα όσα αγαπώ.. χαρά να τα μοιραζόμαστε, όμορφο που μπορείτε να αισθανθείτε όσα σας ποστάρω. Σε ευχαριστώ πολύ, φιλάκια :)

Roadartist είπε...

@ Μηθυμναίος : Ευχαριστώ πολύ Μηθυμναίε μου για τα λόγια και την εκτίμηση. Μακάρι να έχουμε την διάθεση να είμαστε εδώ για πολύ ακόμα.. να μοιραζόμαστε κοινές αγάπες.. Χαίρομαι πολύ που συναντηθήκαμε διαδικτυακά! :)



@ QwfwqN : Υπέροχο απόσπασμα.. Μέσα από την διαφορετικότητα, πλησιάζεις την αρμονία.. Για αυτό να είμαστε ανοικτοί προς αυτή.. κάτι θα πάρουμε.. Ευχαριστώ για τις ευχές!

Roadartist είπε...

@ energy : Να είσαι καλά, ευχαριστώ πολύ..



@ BUTTERFLY : Χριστινάκι μου, ευχαριστώ από την καρδιά μου. Νομίζω πως τα blogs είναι σίγουρα όλων μας, μια μεριά του εαυτού μας, και κάπως μας αντανακλούν.. Στα καλά και στα άσχημα.. όλα μέσα μας είναι.. Σαν ταξίδι να το βλέπουμε, να πάρεις τα τραγουδάκια σου, ελπίζω να σου αρέσουν, χίλια ευχαριστώ :)

Roadartist είπε...

@ tomac : Καλησπέρα, καλό μήνα.. Μέσα έπεσα, χαααχχαχα χααχ :))) Χαίρομαι γιατί δεν είναι άσχημο, αν το σκεφτείς.. Βρήκε ο τρελός την τρέλα του.. Το ξέρεις πως στους αρχαίους πολιτισμούς, ο "τρελός του χωριού" ήταν μια σεβάσμια προσωπικότητα, γιατί διέφερε από τους υπόλοιπους.. Οπότε έλεγαν πως ίσως κάτι παραπάνω να ήξερε..

Δεν παρακολούθησα τον μαραθώνιο καθόλου, είχα εχτές όλη μέρα δουλειά, βοηθώντας μια φίλη μου. Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα..

ΑΝ ήταν, θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη αφιέρωμα, ή να το είχα παρακολουθήσει και εγώ, για να αισθανθεί όπως εσύ.. Τώρα βρε δε μου μεταδίδει κάποια ιδιαίτερη (δυστυχώς....) συγκίνηση, ίσως επειδή μετά από όλα όσα ζήσαμε με ολυμπιάδες κλπ, κάπως απαξιώθηκαν μέσα μου οι αθλητικοί διαγωνισμοί, τέλοσπαντων ίσως (το πιο πιθανό) να είμαι λάθος..

Roadartist είπε...

@ Afroditi : Αυτό με ιντρικάρει! Ότι εδώ έχουνε μαζευτεί πολλοί διαφορετικοί τύποι ανθρώπων! Μου αρέσει πολύ αυτό.. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να μοιραζόμαστε απόψεις για θέματα τέχνης, διαφορετικών ειδών άνθρωποι, βαριέμαι οικτρά κάποιες φορές το αντίθετο!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, η αυθεντικότητα είναι από τα πιο σημαντικά νομίζω πράγματα, χαίρομαι που το αισθάνεστε!



@ .liketobite : Σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που 'συναντηθήκαμε' θα σας παρακολουθώ! Καλό απόγευμα!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

alex είπε...

Teleia tragoudia!!
Ta Working Class Hero,
Mack the Knife,
Which Side Are You On,
Aytoys tous exw barethei..
H politiki mesa apo tous stixous..
se euxaristw!
Wraia i idea na dineis soundtrack :)

van black είπε...

Einai axiosimeioto auto pou exis petixh sto blog. Dixws kamia "proothisi", oyte kan logariasmo facebook gia to blog sou, me themata oxi gia eurutero koino, exeis tosi anagnosimotita.

Safestata apo pisw apo auto to blog, yparxei enas anthrwpos me ena poli kalo epipedo gnwsewn, kai poiothta opws auti pou exei petixei sto istologio tou.
Euxaristw pou eisai edw. Sinexise etsi kai sigoura mono kala tha dineis - tha perneis. :) Bravo.

Unknown είπε...

Ξέρεις σκέφτομαι πως ακόμα κι αν κάποιος blogger δεν έχει να "δώσει" κάτι ακόμα, είναι άδικο να κλείσει το blog του με όσα έχει δώσει.
Άλλωστε ποιός λέει πως μόνο όσο "δίνεις" πρέπει να υπάρχεις;
Μπορεί και μόνο να είσαι "εδώ".

Χρόνια πολλά στο roadartist in athens.
Την καληνύχτα μου

Roadartist είπε...

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS : Να είσαι καλά σκρουτζάκο, εγώ σε ευχαριστώ, επίσης καλό βράδυ να έχεις, ευχαριστώ για τις ευχές. Επίσης καλό μήνα!!


@ alex : χαίρομαι που σου άρεσε, να είσαι καλά, καλό βράδυ, καλή ακρόαση.



@ van black : να είσαι πάντα καλά, σε ευχαριστώ.



@ meggie : ..δεν έχει να "δώσει" κάτι ακόμα, εννοώντας να μοιραστεί κάτι, ότι μπορεί να είναι αυτό.. :) Να είμαστε καλά, να έχουμε την διάθεση για να επικοινωνούμε, όχι μόνο εγώ, μα όλοι μας, αυτό ξέρεις δεν είναι πάντα εύκολο, μακάρι να γίνεται, γιατί σαφέστατα είναι καλό - θετικό. Και σίγουρα μόνο έτσι ίσως κάτι να αλλάξει. Σε ευχαριστώ.

Coco είπε...

parabeeeeens, χρόνια πολλά! πολύ χαίρομαι που ξαναμπαίνω μετά από τόσο καιρό χωρίς σύνδεση! (γιεεεεεε....!)

kariatida62 είπε...

Νάσαι καλά γερή δυνατή και πολυγραφότατη να μας κρατάς συντροφιά και να μας ενημερώνεις για τα πολιτιστικά της Αθήνας μας!
Φιλιά πολλά

navarino-s είπε...

Μετά από τόσο πολλά και άκρως επαινετικά σχόλια τι να προσθέσω εγώ εκτός από το ότι ένιωσα σε κάποια στιγμή σαν να περιγρέφεις και τα δικά μου αισθήματα και τις εμπειρίες από τούτο εδώ το τόσο περίεργο και γοητευτικό πραγματάκι και εκτός από τις θερμότερες μου ευχές για παραμονή σου στο ...μετερίζι και για μακροημέρευση με υγεία και αγάπη από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι...live!

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα!!

επί λέξει είπε...

Μεγάλες οι αλήθειες σου και αληθινά τα αισθήματά σου.
Να είσαι καλά, να δημιουργείς, να ονειρεύεσαι... όπως το κάνεις άλλωστε!

Μου έχεις ανοίξει "roads" χωρίς να το ξέρεις...

Φιλιά πολλά!

panagiota είπε...

Κι εγω μια ευχή θα αφήσω πολύ σιγανα.Να είσαι πάντα επί των επαλξεων και να είναι ανεξάντλητο το ελευθερο δημιουργικό πνεύμα σου.
Μια καλησπέρα γεμάτη με αγάπη θα σου στείλω από τα πάτρια εδάφη.
Δεν χάθηκα....
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω!

Penelope είπε...

Ευχαριστώ για την ύπαρξη του blog σου.. Με εμπνέει πολύ. Να μη σταματήσεις. Χρόνια του πολλά.

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Εεεεεεεεεε!!!
Τρία χρόνια;
Και πώς εξηγείται η τόση φρεσκάδα;

Όλες οι ευχές του κόσμου, αυτές που που αξίζουν. Δε σερφάρω μανιακά, ούτε καν επίμονα, στο διαδίκτυο, αλλά - κι αυτό πίστεψέ το - το ιστολόγιό σου ξεχωρίζει.

Χαίρομαι πολύ που υπάρχεις, που κρατάς με αμείωτη διάθεση το επίπεδο της θεματολογίας σου.

( Και, βέβαια, πολλά ποδηλατοτραγουδάκια βλέπω στο τελευταίο CD. 1,2, 3...πολλά ποδηλατάκια!)

museum είπε...

Αγαπητή roadartist. Να συνεχίζεις να γράφεις με το ίδιο πάθος και όρεξη για ωραία πράγματα και να μοιράζεσαι σκέψεις και συναισθήματα με το πλήθος των αναγνωστών σου. Θαυμάζω το πώς μπορείς και επικοινωνείς με τόσους αναγνώστες-σχολιαστές έναν ένα ξεχωριστά με τόση συνέπεια. Το μόνο που θα σου ευχηθώ είναι να έχεις υγεία να συνεχίζεις με αυτά που σου αρέσουν.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου ευχηθώ λοιπόν να μείνεις κι άλλο εδώ, όσο αυτό που κάνεις σου δίνει χαρά και σε γεμίζει.

Σ' ευχαριστώ κι εγώ που μας ενημερώνεις για ότι πιο σημαντικό στο χώρο της τέχνης και είμαι χαρούμενη που λέμε και μερικές κουβέντες πιο προσωπικές, επειδή είσαι ο άνθρωπος που είσαι. :)

Και στα όμορφα και στα δύσκολα δοκιμάζεται η σχέση μας με τους άλλους. Κι ελπίζω να ξέρεις πως και στις δύο περιπτώσεις, αν κάτι χρειαστεις, θα είμαι κοντά..

Τα φιλιά μου έχεις. Να 'σαι καλά! Σ' ευχαριστούμε!

librarian είπε...

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ιστολόγια με πληροφορίες που όλοι θέλουμε να μαθαίνουμε και δε βρίσκουμε πουθενά. Όπως σου έχω ξαναπεί κάνεις πολύ καλή δουλειά εδώ πέρα καλλιτέχνιδα και όπως βλέπω είναι πολλοιοιοιοιοί που το πιστεύουν αυτό.
Ελπίζω να μην το σταματήσεις!
Πολλά μπράβο!

Roadartist είπε...

@ Coco : Και εγώ πολύ χαίρομαι που σε βλέπω!! Ευχαριστωωωωωω :) Και βραζιλιάνικα αλιανάρικα γκράφιτι yessssssss ;)




@ kariatida62 : Κάρυ σε ευχαριστώ. Άντε να επιστρέφεις και εσύ σιγά, σιγά.. Πολύ το καθυστέρησες. Να είσαι καλά, φιλιά.




@ navarino-s : Το πιστεύω πως κάποιοι θα έχετε αισθανθεί παρόμοια.. Είναι ξεχωριστά αυτά τα μοιράσματα, και το blogging μπορεί να λειτουργήσει ξεχωριστά, να σου χαρίσει όμορφες, διαφορετικές, ανθρώπινες επαφές. Κατά κάποιο τρόπο εδώ, γνωρίζεις κ πρώτα το 'μέσα' του άλλου, με όσα συνεπάγεται, που αυτό έχει μια ξεχωριστή γοητεία. Η τελευταία ευχή σου για όσους συναναστρέφομαι live, φυσικά και η πιο σημαντική, ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ anisixos : ευχαριστώ!




@ επί λέξει : Είναι αληθινά. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, καλέ μου.. Η τελευταία φράση σου πολύ συγκινητική, ίσως από τα ομορφότερα πράγματα που θα μπορούσες να αφήσεις. Δε το ξέρω, αν ισχύει, η ψυχή μου γεμίζει με απίστευτα συναισθήματα. Δε μπορώ να στο εξηγήσω. Ευχαριστώ.




@ panagiota : Επέστρεψες.. Σε χιλιοευχαριστώ για τις ευχές Παναγιώτα. Και εγώ χαίρομαι πολύ που σε 'βλέπω' εδώ και πάλι!
Η ζωή μας φέρνει περίεργα μονοπάτια.. να είμαστε δυνατοί να συνεχίζουμε παρόλες τις δυσκολίες.. Σε ευχαριστώ πολύ για το πέρασμα, εύχομαι τώρα να τα λέμε.. Για ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι.

Roadartist είπε...

@ Penelope : να είσαι καλά!




@ Διονύσης Μάνεσης : Εεεεεεευυυυ - χαριστώ Διονύση!! :) Μας έλειψες, μα αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα.. Δε θέλω να πιέζεσαι, εύχομαι να είσαι καλά. Αν σου αρέσει κάτι εδώ, χαρά μας είναι να σε έχουμε στη παρέα μας :) το ξέρεις, φιλάκια πολλά.




@ museum : Αν χαθεί αυτό το πάθος φίλε μου museum θα σταματήσει να ανανεώνεται και το blog. Δε θα έχει για μένα νόημα. Ο καθένας από εσάς, έχει κάτι ξεχωριστό να μου δώσει, για αυτό και απαντώ, σε όλους ξεχωριστά, το αισθάνομαι αυτό που λέω.. :) Τα φιλιά μου, ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ aikaterinitempeli : Κατερίνα να είσαι καλά, μόνο όσο μου δίνει χαρά, και όσο θα έχω πάθος θα υπάρχει και εδώ συνέχεια.
Ευχαριστώ ιδίως για τα τελευταία λόγια σου, και μόνο που το έγραψες σε ευχαριστώ κ για τη σκέψη.




@ librarian : Σε ευχαριστώ πάρα πολύ librarian, μου δίνει πολύ χαρά που έχουμε συναντηθεί με τα blogs μας, άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα, με αγάπες, με πράγματα που δεν τα συναντάς και τόσο συχνά σήμερα. Και εγώ έχω πάρει εξίσου πολλά από όλους εσάς.

k.n. είπε...

Ti na poyme gia ena apo ta kalutera blogs ever? Apla to exeis. Kai gia auto tha einai xara mas na sinexiseis. Tosoi sto graphame, mi sterithoume kati toso kalo!

Seagull είπε...

Σ' αγαπάμε, καλλιτέχνιδα, όπως καταλαβαίνεις από τα σχόλια που προηγούνται του δικού μου. "Φωνή λαού", λοιπόν!... Και ολόθερμες ευχές κι από μένα, δεδομένου μάλιστα ότι συνυπάρχουμε ιστολογικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα...

Mariela είπε...

Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο και σίγουρα αυτό που μας δίνεις είναι απίστευτα μεγάλο...
για μένα τουλάχιστον, το πάθος σου βγαίνει σε κάθε ανάρτηση σε κάθε σου λέξη...
Χρόνια πολλά πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Eytyxws poy yparxei ayto to blog giati xreiazetai i skephi sou, exeis panta ousia! Oti kalutero!

Dee Dee είπε...

Φυσικα θα κατεβασω και την 3η συλλογη σου :)
Εχω ηδη τις προηγουμενες δυο κι εχω αγαπησει πολυ καποια κομματια... οπως το dedication που το ακουσα πρωτη φορα σε σενα κι εγινε απο τα αγαπημενα μου :)

Χρονια πολλα αρτιστακι μου.
Μου εισαι πολυ πολυ αγαπητη και θα ηθελα να εισαι πολλα χρονια εδω και να μας μαθαινεις την ομορφια που βλεπουν τα ματια σου :)

xxxxxxxx

Unknown είπε...

Σ' ευχαριστώ που είσαι εδώ...
:-)

Νηφάλια Μέθη είπε...

απιστευτο ποσο γρηγορα κυλαει ο καιρος...αυτο σκεφτομουν βλεποντας το "3 χρονια μαζι!.."

αφησες τα πρωτα σχολια στο λημερι μου 2 χρονια πισω και ετσι οπως κυλαει ο χρονος ανταλλαζουμε βολτες εντος :) και αλλαξαν αρκετα..!

και τελικα στα μπλοκς μπορει να μην εχουν ανταμωσει οι ανθρωποι στην καθημερινοτητα τους,αλλα σιγουρα κοιταζονται καταματα μεχρι τα καταβαθα...και ειναι σπανιο αυτο και πολυτιμο

τυλιγω την αγαπη στη φιλία για δωακι(και για τις 2) και ειμαι εδω οπως και οσο μου χαριζεται με χαμογελο

καλο ξημερωμα!

Roadartist είπε...

@ k.n. : Ευχαριστώ.



@ SeaGulL : Seagull η αγάπη είναι το πολυτιμότερο πράγμα. Με αγάπη και εγώ αναρτώ τα πάντα εδώ, ίσως και να αντανακλάτε, σε ευχαριστώ πολύ Στέφανε! Καλό ξημέρωμα!



@ Mariela : Είναι μεγάλη χαρά να έχεις τέτοια εικόνα εσύ Μαριέλα, ευχαριστώ αληθινά. Υπάρχει πάθος, γιατί όλα όσα ανεβαίνουν, είναι πράγματα που μου αρέσουν, όμορφο να υπάρχουν κ άλλοι που τα 'ασπάζονται' :) Καληνύχτα, φιλιά!

Roadartist είπε...

@ Ανώνυμος : να είστε καλά!




@ Dee Dee : να την κατεβάσεις, εύχομαι να σου αρέσουν και από αυτή τη συλλογή κάποια κομμάτια!! Χαίρομαι πολύ για την επικοινωνία μας deedee, κάθε μια ανθρώπινη επαφή, κάθε μια στιγμή, είναι πολύ σημαντική. Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν για τα "κλικ" δε ξέρω αν θυμάσαι.. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Πολλά φιλάκια!




@ ΑΕΡΙΚΟ : Εγώ σε ευχαριστώ πολύ Αερικό.. Αληθινά. Καληνύχτα!




@ Νηφάλια Μέθη : Όντως πολύ γρήγορα κυλάει ο χρόνος.. και πόσα πράγματα όμως αλλάζουν μέσα σε αυτόν.. Και κάποιες φορές που ίσως μοιάζουν στατικά, και όμως αλλάζουμε εμείς..
Εύχομαι προς το καλύτερο, τουλάχιστον εσωτερικά. Χαίρομαι που ακόμη επικοινωνούμε, και πλέον πιο 'κοντά', σου έχω γράψει πολλές φορές την εκτίμηση μου. Όντως άλλαξαν αρκετά, να είμαστε καλά, κ να γίνουν καλύτερα :))
Συμφωνώ ότι κάποιες φορές κάποιοι εδώ κοιταζόμαστε κατάματα, γιατί υπάρχει η εσωτερική ματιά που είναι η σημαντικότερη όλων. Κάποιοι ίσως το θεωρήσουν κάπως τραβηγμένο, μα κάποιες φορές εδώ έχει συμβεί, ενίοτε ισχύει. Ευχαριστώ πολύ για όλα! Καληνύχτα γλυκιά!

dimitris είπε...

Χρόνια πολλά και δημιουργικά. Οι επιλογές των θεμάτων και ο ιδιαίτερος τρόπος που τα παρουσιάζεις, μιλάνε για σένα και την προσωπικότητά σου. Να ξέρεις ότι επηρέαζεις πολύ περισσότερους απ`ότι νομίζεις~~~

Roadartist είπε...

@ dimitris : Ευχαριστώ πολύ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, που δεν το αντιλαμβάνομαι πλήρως, αλήθεια είναι μεγάλη χαρά. Είναι χαρά να επικοινωνούμε, όλοι έχουμε να πάρουμε κάτι ο ένας από τον άλλο.

Γιώργος Χατζηαποστόλου είπε...

Δεν ξέρω τι θα κάνεις - Θέλω να συνεχίσεις ' θέλω να ξέρω πως το ιστολόγιό σου ζει!
Αν σταματήσεις εντελώς, όποτε μπορώ θα μπαίνω και θα ξαναδιαβάζω τις παλιότερες αναρτήσεις σου.
Όσο για το κυνήγι της επικαιρότητας, ξέρεις βέβαια, πως "όλα έχουν ειπωθεί" ' σκοπός της ζωής μας φαίνεται πως είναι να πούμε με τον δικό μας τρόπο γνωστά -λίγο έως πολύ πράγματα- αφού είναι σχεδόν αδύνατο να παράγουμε είτε απόλυτα αντικειμενική γνώση είτε εντελώς πρωτότυπη τέχνη.

Roadartist είπε...

@ Γιώργος Χ : Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με τιμά να έχω τέτοιους αναγνώστες. Ευχές για μια καλή εβδομάδα, καλά να είμαστε και μακάρι να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας.. Φιλιά!

Katerina ante portas είπε...

Να τα χιλιάσετε!! Καλή συνέχεια, με υγεία, έμπνευση και φαντασία!!

kikop80 είπε...

Δεν πιστεύω πως θα μπορούσες να σταματήσεις ποτέ αυτό το μπλογκ!
Γιατί ποτέ δεν θα σταματήσεις να μαθαίνεις!
Και όσο μαθαίνεις θα μεγαλώνει η επιθυμία σου να μεταδώσεις τις γνώσεις σου και σε άλλους!
:-)))

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!
:-)

Roadartist είπε...

@ Katerina ante portas : Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Χαρά μου που σας 'βλέπω', σας ευχαριστώ πολύ!

Roadartist είπε...

@ kikop80 : Kikop σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν κάτι με κρατάει εδώ, είναι ακριβώς ότι καθημερινά διαισθάνομαι πολλά πράγματα που μου αρέσει να τα μοιράζομαι μαζί σας, το ότι μπορούμε και να συζητάμε για αυτά είναι ακόμη ομορφότερο. Δε θα σταματήσω σίγουρα ποτέ να μαθαίνω όσα με ενδιαφέρουν, δε ξέρω όμως για πόσο θα τα μεταφέρω εδώ :) εύχομαι για πολύ ακόμη, πολλά ειλικρινή κ φιλικά ευχαριστώ! :)

WCF είπε...

Χρόνια Πολλά για το ιστολόγιο Ρόουντ, και πάντα να είσαι στο 'δρόμο' της έκφρασης και της επικοινωνίας!!

Ανώνυμος είπε...

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά (έστω και καθυστερημένα) και να τα εκατοστήσεις!!!!
Πάντα γερή, με κέφι, διάθεση και γνώσεις, να συνεχίζεις .......
κι εμείς ν' ακολουθούμε, σε μια πορεία προς κάτι καλύτερο, θετικότερο, υψηλότερο !
Φιλιά πολλά
Ευγενία

roadartist είπε...

@ Ευγενία : Ευγενία σε ευχαριστώ. Μόνο που αυτή η ανάρτηση επετειακή για τα 3 χρόνια είναι περσινή. Η φετινή ήταν για 4 χρόνια.. πριν 2μήνες :) σ'ευχαριστώ πολύ :)

Related Posts with Thumbnails