17 Νοεμβρίου 2009

..εξαιρέσεις..


Δυστυχώς τελικά, είχες δίκιο.. Ο ήχος το Σάββατο στο Fuzz ήταν χάλια!
Να πληρώνεις 35€, να έρχονται μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα, η συναυλία να είναι sold out, κόσμος μέχρι και λίγο πριν αρχίσει να ψάχνει εισιτήρια απ'έξω.., αν μη τι άλλο είναι ντροπή να ξενερώνεις από τον χάλια "ήχο" του μαγαζιού! Δεν νομίζω να έχω ακούσει χειρότερο ήχο σε συναυλιακό χώρο. Σίγουρα θα το σκεφτώ αρκετά να ξαναπάω στο Fuzz Club..

Από την άλλη, ο κόσμος!.. Μπίρι, μπίρι όλη την ώρα.. Τους Your Hand In Mine (-μπράβο παιδιά είστε καταπληκτικοί!!-) σχεδόν κανείς δεν τους άκουγε.. κυριαρχούσαν οι φωνές.. λες και δεν υπήρχαν άνθρωποι πάνω στη σκηνή.. (απλά δείτε το βίντεο.. )

Και ο Tiersen..., παίζοντας ελάχιστα κομμάτια από αυτά για τα οποία τον έχουμε αγαπήσει.. (ούτε ένα από amelie, λοιπά soundtracks).. με μια στροφή προς το electro-rock.. Γιατί βρε Yann???

Μια από τις λίγες καλές στιγμές ήταν αυτή.

Παρόλ'αυτά το εισιτήριο της συναυλίας θα κρατηθεί..
Αυτή η πρώτη σκαναρισμένη εικόνα οφείλεται στον b|a|s|n\i/a.
Σε Ευχαριστώ πολύ για το δώρο! Και εκτιμώ, το ξέρεις..
Ό
λα θα πάνε καλά..θέλουν δε θέλουν!! :)))


Αυτό το τραγούδι, όσο πάει μου αρέσει περισσότερο!

64 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

έλαμψε ο σαρωτής. και έτσι έπρεπε. και έτσι πρέπει. να λάμπει.
να δίνουμε αξία στην συνέχεια των συναισθημάτων. που δίνουν αξία στην ζωή. έστω και αν αυτή φεύγει.
φιλιά σου. καλό σου βράδυ!

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Αρτιστάκι καλώς σε βρίσκω!!Ήθελα με μια φίλη να πάμε αλλά τελικά αλλάξαμε σχέδια τελευταία στιγμή..:))Είδα και τις προηγούμενές σου αναρτήσεις!!Τι καλές οι εικόνες σου!!!:))καλό ξημέρωμα και επιτέλους μια χαρά το λαπτοπάκι μου και μπορώ άνετα να γράφω!!:)

Σε μια εβδομάδα θα πάω στη Μήλο σε μια φίλη μου δασκάλα εκεί και θα έρθω με εικόνες γεμάτες από θάλασσα!!!:))

Χεράκια αγκαλιές!!!

υγ..το πρωί έχουμε γιορτή για το πολυτεχνείο και ξενύχτησα διαβάζοντας!!:)...πως πέρασε η ώρα!!

aeriko είπε...

Ειναι αρκετα μεγαλο ξενερωμα...αν και μου αρεσαν τα τραγουδακια του.

αλλα ειναι ξ ε ν ε ρ ω μ α.

Δεν πηγα αυτη την φορα, αλλα ειχα γραψει για οταν τον ειχα δει τον Μαιο (http://24hourpeople.blogspot.com/2009/05/yann-tiersen-live.html)

Με βαζεις σε σκεψεις για Gogol Bordello στο Fuzz...

Την καλημερα μου!

καλημέρα είπε...

Χμ, είδα το ν.25 στο εισιτηριο, απο τους πρώτους-πρώτους, όχι ότι μου κάνει εντύπωση αφού ήξερα πόσο περίμενες αυτή τη συναυλία, κρίμα που ήταν έτσι.
Δεν έμαθα πώς ήταν εδώ, θα ρωτήσω και θα σου πω.
Πάντως, είναι απαραδεκτο να γίνονται συναυλίες σε ακαταλληλους χώρους. Δεν ξερω, οι καλλιτέχνες το συνειδητοποιούν παντα πόσο κακό τους κάνει, ώστε να το έχουν υπόψιν τους την επόμενη φορα; Να τι πρεπει να ρωτήσω σε κάποια επόμενη συνέντευξη.
Καλημέρα!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!
Σαρωτής; χε.. έχω να το ακούσω από τη σχολή αυτό! λολολ!
Δεν ήταν τόσο καλά ε; :)

Ωραίο κομμάτι!!!
Καλημέρα!

Giannis Kafatos είπε...

"όλα θα πάνε καλά ... θέλουν δε θέλουν" Καταπληκτικό! πολύ μ' αρεσει πρωινιάτικα!
(τη μπίχλα των ελληνικών λάιβ την ξέρω κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη - όπως κι αυτούς πάνε στο λάιβ με διάθεση ψυχαναλυτική και μας γ..μουν τ' αυτιά! Πάνε σ' ενα μπιστρό να τα πεις με τους κολλητους σου κι ασε εμας να απολαύσουμε τη συναυλία το κερατό μου!!!)
όλα θα πάνε καλά θέλουν δε θέλουν!!! Πολύ καλό! μου χρειαζόταν μια τέτοια ενεση αισιοδοξίας!!!
ευχαριστώ
καλημέρα

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : Εσύ έλαμψες Βασίλη! Η ζωή συνεχίζεται, οι άνθρωποι φεύγουν, τα υλικά μένουν πίσω.. Να μας θυμίζουν την δική μας προσωρινότητα και να μας υπενθυμίζουν το πόσο πιο ηπίων τόνων πρέπει να είμαστε, να έχουμε επίγνωση του "τώρα" που μόνο μας ανήκει..Να μένουμε σταθεροί στις αληθινές αξίες. Να ξέρεις ότι θα έχουν όλα αυτή την προσοχή που τους ταιριάζει. Και αυτό στο γράφω με κάθε συγκίνηση. Ειλικρινά ευχαριστώ :) καλημέρα!..

Roadartist είπε...

@ Miou-Popofotitsa : Καλώς ήρθες φίλη μου! Ευχαριστώ για τα λόγια σου, χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτο, πολύ περισσότερο χαίρομαι που έφτιαξες το πισι και θα είσαι πάλι κοντά μας :) Μμμ να σου πω, δεν ήταν όπως περίμενα.. οπότε ναι δεν έχασες και πολλά.. Να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ στην Μήλο!! Πόσο θα ήθελα να πάω σε ένα νησί! Μου βάζεις ιδέες τώρα :)

Roadartist είπε...

@ aeriko : Είχα ακούσει ότι δεν παίζει στα live κομμάτια από την Amelie..αλλά όσα αποσπάσματα είχα δει στο youtube, δεν είχανε καμία σχέση με τη συναυλία του Σαββάτου. Δυστυχώς..κάτι γενικότερα δεν πήγαινε καλά..

Ναι το fuzz στα μαύρα κατάστιχα. Στο mixtape διάβασα πρίν από λίγο μια φράση που τα λέει όλα, στην αντιγράφω:

"Fuzz, το οποίο μπορεί άνετα να μετονομαστεί σε Buzz, κατα τι πιο εύγλωττο και περιγραφικό όνομα, που απηχεί ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συναυλίας."
Προσωπικά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.
Δες για τη συναυλία και εκεί:
www.mixtape.gr

Roadartist είπε...

@ καλημέρα : Όντως! Αγοράσαμε εισιτήριο λίγες μέρες μετά αφού είχα ανεβάσει το post! Τι να πεις.. κρίμα! Ναι είναι μια καλή ερώτηση αυτή..Και θα ήταν ενδιαφέρον αν πάρεις κάποια στιγμή συνέντευξη από τους Your Hand in Mine, να τους ρωτούσες ευθέως για την Συναυλία στο fuzz και γενικώς για την εντύπωση που τους έδωσε ο Τiersen..Πάντως αυτά τα παιδιά έχουνε μελλον!

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas : Όχι δεν ήταν. :)
χαχααα πολύ σε πάω βρε Ηφαιστίωνα! Basnia μόλις στην είπε αν το κατάλαβες :) Φιλάκια! :)

Roadartist είπε...

@ Giannis Kafatos : Άστα φρίκη.. Είναι ένδειξη παιδείας και αυτό.. Πας να ακούσεις μουσική ή να την σπάσεις στον διπλανό σου? Στην τελική υποτίθεται ότι πήγανε να ακούσουν ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής.. Δε μπορείς να χαζομιλάς φωνακτά όταν ο άλλος παίζει μπροστά σου τέτοια μουσική, και να μην αφήνεις τον άλλο να ακούσει, είναι σπαστικό! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις..
Ναι "θέλουν δε θέλουν" ε μαααα!!!!

μυστικοπαθής ατζέντης είπε...

Χαίρομαι που κάνετε ωραίες βόλτες και διαλέγετε όμορφα τραγούδια, τα υπόλοιπα που αφορούν τους συναυλιακούς χώρους και τα προβλήματα που προκύπτουν εκεί, περισσότερο απο εσάς,εμείς του συγκεκριμένου κλάδου,θα πρέπει να κινητοποιηθούμε για την εξάλειψη τους.

Ανώνυμος είπε...

Bravo bre Basnia! :D
Edwses megali xara, kai auto sigoura einai polu simantiko!
Th kalhmera mou na eisai panta kala, kai opws leei kai i Road ola tha pane kala, theloun den theloun!

Filia polla
Arco

Juanita La Quejica είπε...

Αυτό με τον κόσμο να μιλά ασταμάτητα στην Ελλάδα, το αντιμετωπίζουμε νομίζω σε όλες τις συναυλίες και τις παραστάσεις, ανεξαρτήτως είδους.
Δεν ξέρω τί φταίει.
Και επιμένω ότι αυτήν την κατάσταση την συναντώ μόνο στην Ελλάδα, σε σχέση με τις υπόλοιπες πιο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.
Σε μια ραχούλα σε εξωτερικό χώρο δίπλα στις σπηλιές και σε γαϊδουράγκαθα βρέθηκα σε αρκετές εκδηλώσεις το καλοκαίρι στην Γρανάδα και παρότι ο χώρος σε προκαλούσε να μην είσαι "κόσμιος" και να μιλάς και να κάνεις φασαρία, παρόλα αυτά, όλοι -Ισπανοί και τουρίστες- παρακολουθούσαν τα θεάματα με προσήλωση, ακίνητοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που είχαν έρθει να δουν και να ακούσουν. Το άκρο αντίθετο από ό,τι συμβαίνει εδώ.

Ευρύνοος είπε...

Διαπίστωσα με λύπη, οτι αυτό που δέν πήγε καλά, ήταν ο κόσμος..
το "λάθος", είναι οτι οι συναυλίες γίνονται σε λάθος χώρους..
"τραπέζα (και όχι τραπέζια), μαχαιροπήρουνα και μπουκάλια"
έναντι "θέσης" συναυλιακού χώρου αντικαθιστούν την απόλαυση, σε καφενείο..

και όσοι ήθελαν να ακούσουν,στερήθηκαν αυτό για το οποίο πλήρωσαν..
κρίμα..

καλημέρα σας :)

Roadartist είπε...

@ μυστικοπαθής ατζέντης : χαχαχα έλα ντε που χάθηκες εσύ?? Κάτι πρέπει να κάνεις και άμεσα!
Είχα σκεφτεί κάτι άλλο να αναρτήσω τη σημερινή μέρα μυστικοπαθή ατζέντη μου, αλλά το άφησα γιατί δεν έχω πολύ διάθεση για γκρίνια. Ή μάλλον έχω αλλά δεν θέλω να με "ρίξω" άλλωστε το πως έχει η κατάσταση όλοι το ξέρουμε. Δε θα άλλαζε κάτι να το έγραφα εδώ. Έτσι λέμε! Φιλάκια πολλά!

Roadartist είπε...

@ arcobaleno : καλημέρες και φιλιά!

kariatida62 είπε...

Όντως μεγάλη οχλαγωγία επικρατούσε...λες και είχατε όλοι πάει για πικ-νικ.
Ενδιαφέρον το τραγουδάκι, πράγματι όσο τ'ακούς τόσο σ'αρέσει...
Εγώ αυτό το ΣαββατοκύριακοΔεύτερο την έκανα για Το Νησί....

Roadartist είπε...

@ Juanita La Quejica : Μεγάλη κατάντια. Είναι αυτό που τελικά βλέπεις να συμβαίνει σε κάθε προέκταση της κοινωνικής ζωής.. Στους δρόμους, στις δουλειές, γενικώς.. Μια μουρμούρα, και μια έλλειψη σεβασμού για τον διπλανό σου. Κρίμα αν μη τι άλλο. Όντως στο εξωτερικό αυτά δεν γίνονται..

Roadartist είπε...

@ Ευρύνοος : Το αστείο είναι πως δεν υπήρχαν τραπέζια, μαχαιροπήρουνα και μπουκάλια. Η μπύρα σε πλαστικό ποτήρι δινόταν. Ο ήχος στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει πρόβλημα. Και αυτό πρέπει να λέγεται, να λέμε και τα 'κακά' μήπως διορθωθούν. Γιατί υποτίθεται πως πρέπει να διορθωθεί με βάση τον αριθμό των εισιτηρίων και τη τιμή τους, αλλά τίποτα δεν γίνεται! Έπειτα έρχεται να προστεθεί και ο κόσμος.. Καλησπέρα!

Roadartist είπε...

@ kariatida62 : ακριβώς έτσι! Άστα! Για ποιο νησί?????? Να περνάς πάντα καλά τυχερή :) :)

Ektoras είπε...

Καλησπέρα Road μου, ήταν να πάω με την αδερφή μου, (η επιρροή από τα τραγούδια σου και η αγάπη της αδερφής μου επίσης για τον καλλιτέχνη)αλλά δε βρήκαμε εισιτήρια!

Από αυτά που μεταφέρεις όμως μάλλον δεν έχασα πολλά... ή έχασα :)

Την καλησπέρα μου

ανέμη είπε...

κι εμένα μ' αρέσει... το τραγούδι αυτό.. φιλάκια πολλά:):)

Βάσσια είπε...

Είναι απογοητευτικό το συναίσθημα...

Γιατί άραγε αυτή η μεταστροφή του μουσικά;

Τελικά η συναυλία του στον Λυκαβητό, θα είναι, εν συγκρίσει, η καλύτερη;

Καλησπέρα

kariatida62 είπε...

΄Οταν λέω ότι την έκανα εννοούσα οτι πήγα το Σ/Κ που μας πέρασε...αλλά απ'εδώ και πέρα πολλά Σ/Κα θα τραβάω για Σύρο!

quartier libre είπε...

@
mail

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Αντιφατικά πράματα, όταν σμίγει η καλλιτεχνική συγκίνηση με τους νόμους του θεάματος και της αγοράς. Πόσες φορές δεν ταπεινωθήκαμε από αισχρούς επιχειρηματίες, γαι να παρακολουθήσουμε καλλιτέχνες που αγαπάμε σε συνθήκες απαράδεκτες, που αν τις συναντούσαμε σε μια δημόσια υπηρεσία, π.χ, θα είχαμε επαναστατήσει..

Μετά αρχίζουν τα ηθικά διλήμματα - να πάω, να μην πάω ξανά σε κάτι τέτοιο κλπ.
Και είναι άδειασμα απαράδεκτο, βέβαια, τόσο συναίσθημα, τόση γοητεία που περιμένει να βρει την έκφρασή της, να πνίγεται για λόγους άσχετους μ' αυτή..
Τέλος πάντων...Μέρες καλύτερες θα'ρθούν, που λέει κι ο συνονόματος - και μακάρι μέχρι τόσο να είναι οι άσχημες μέρες μας..:-) Πολλά φιλιά.

k είπε...

κάτι μυρίστηκα για τα τραγούδια που θα έλεγε στο συγκεκριμένο χώρο και, καθότι είμαι amelένια μέχρι το κόκκαλο είπα να μην πάω! next time! μην τον κατηγοράς... :*

Thalassenia είπε...

Κρίμα που δεν απόλαυσες τον καλλιτέχνη που σου αρέσει.

Μετεωρίτης είπε...

Κρίμα ρε συ! Γιατί στον συγκεκριμένο χώρο πρόκειται να γίνουν πολλές μουσικές συναντήσεις, άμα είναι έτσι ο ήχος... Εντωμεταξύ, δεν λες εύκολα κακά λόγια, οπότε, μάλλον δεν άξιζε τον κόπο! Εγώ, άσχετο, πήγα στο Γκαγκάριν και είδαμε Μέρφι, τον τραγουδιστή των Μπάουχάουζ-ο ήχος μέτριος αλλά ο Μέρφι - θεός! Μισή ώρα τραβούσαμε με κάμερα αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ ποστ! Πρόβλημα ο ήχος στην Αθήνα. Εκτός κι αν είναι στάδιο ή το half note... δύσκολα έχεις καλό ήχο. Παρασκευή πάω πετ-σοπ!! Για να δούμε εκεί-που είναι και νέος χώρος! Σόρι αν έγραψα σεντόνι στο πρώτο πρόσωπο, αλλά ήθελα να σου πω κι εγώ τα μουσικά νέα μου, χι, χι! Πολλά φιλάκια! Τα λέμε και εύχομαι η επόμενή σου έξοδος να είναι καλύτερη!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα

Το χαζομίλημα δείχνει την ποιότητα
αυτών που πηγαίνουν για να μην
ακούσουν, είναι απλό
Απλά πηγαίνουν για να πουν ότι
πήγαν, υπάρχει και αυτή η κατηγορία των ανθρώπων

Πάντως καλό βράδυ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Κοριτσάρα μου!!! καλή σου ώρα.
Με αυτά και με αυτά το πήρα απόφαση να μή ξαναπατήσω το ποδάρι μου σε παρόμοια λαιφ.
Επιλέγω μικρές εκδηλώσεις βία - βία άτομα, όπου θές δεν θες θα βγάλεις τον σκασμό και θα ακούσεις.
Κάτι τέτοιο θα κάνω αύριο το βράδι στο θεατράκι της ΟΥΓΚΑ ΚΛΑΡΑ, όπου θα πάω να ακούσω τον Βαγγέλη Κοντόπουλο με Τα Μπάσα του να με μεταδίδει τις μουσικές του αγωνίες.
Προσγείωση στην αλήθεια.
Στα μικρά και ανθρώπινα.
Με πολύ αγάπη.
Ο φίλος σου Βαγγέλης που δεν σε ξεχνά και το ξέρεις και το αισθάνεσαι!

eirini είπε...

Ότι χειρότερο... να πας για να ακούσεις κάτι που θέλεις πολύ και να μην μπορείς να το χαρείς λόγω κακής ποιότητας ήχου!
Όσον αφορά αυτούς που βρίσκουν τότε την κατάλληλη ώρα να συζητήσουν όλα όσα θέλουν... δεν έχω λόγια! Συμβαίνει πάντα και παντού δυστυχώς!!!

Roadartist μου, σου στέλνω την καληνύχτα μου! Φιλιά πολλά πολλά!!!

logia είπε...

ευτυχώς τελικά η επιλογή μου ήταν σωστή...
εννοώ να μην πάω

περίμενα την κοσμοσυρροή...
σ' αυτήν την περίπτωση δεν βλέπεις, δεν ακούς και αν έχεις και την ατυχία του κακού ήχου, που το είπαν όοολοι τελικά, είσαι ο μεγάλος άτυχος...
γιαυτό επέλεξα να μην πάω...
το περίμενα...
και μετά την ήττα που είχα φάει στους Archive, είπα να μην το ξανακάνω..
και δυστυχώς δικαιώθηκα

Λέω λοιπόν από δω και στο εξής να παρακολουθώ το χειμώνα μικρά σχήματα και το καλοκαίρι τα μεγάλα, στα γήπεδα και τα ανοιχτά θέατρα...
καλό βράδυ

tovenito είπε...

δεν ξέρω, αλλά ο yann αρέσει σε όλο τον κόσμο και ενώ ψοφάω για βιολί τον βρίσκω λίγο βαρετό..δεν έχω αντέξει να ακούσω ποτέ ολόκληρο τραγούδι του!
ελπίζω να το ξεπεράσω!
καλό βράδυ!

Appelsinpigen είπε...

Κρίμα και για τα υπερβολικά χρήματα του εισητηριου, κρίμα κ για την ακουστικη.

Απ τη μια μερια, για το εισητηριο δε φταιει ο Τιρσεν, αλλα αυτοι οι αλητες οι διοργανωτες. Κατι τετοια μονο στην Ελλαδα συμβαινουν.
Εγω πχ ειμαι φοιτητρια και οσο κ αν μου αρεσει τα χρηματα αυτα δεν τα εδωσα (χτες ηταν στη Θεσσαλονικη) και δε θα τα εδινα. Προτιμώ κάτι τετοιες στιγμες την ασφαλεια ενος cd :P

Απ την αλλη το θεμα της ακουστικης με καιει γιατι ειναι αμεσα σχετικο με το θεμα της διπλωματικης μου. Στην Ελλάδα πολύ δύσκολο να βρεις χώρο να σε ικανοποιήσει, δεδομένου ότι κάθε χώρος που κατασκευάζεται για να φιλοξενει ορισμενες εκδηλωσεις προοριζεται γι α συγκεκριμενο ειδος εκδηλωσης.
Σε αλλο χωρο θα πρεπει να γινεται μια διαλεξη, σε αλλο μια ροκ συναυλια, σε αλλο να παρουσιαζεται μια οπερα κ.ο.κ.
Κάτι που μας οδηγει πάλι στο συμπερασμα οτι αυτο που ενδιαφερει ειναι το κερδος και τιποτε παραπανω.

Κριμα που τετοια ονοματα, "θαβονται" απο μια κακη αποδοση του χωρου.

Οσο για τη "στροφη" του Τίρσεν, όντως περίεργη... Κι εγω θ απογοητευομουν σε παρομοια περιπτωση αν δεν ακουγα κατι απ την Αμελι ή το Goodbye Lenin.
Αλλά και πάλι, ο καθε καλλιτεχνης καποια στιγμη κάνει μια τετοιου ειδους στροφη...
Απο κει κ περα ευχομαι να βρηκες ενδιαφερουσα τη συναυλια!!!

οσο για μενα?
θα αρκεστω προφανως στα cd ... :(

Ανώνυμος είπε...

O πολυδιαφημιζόμενος νέος χώρος του fuzz ώστε αποδείκτηκε μούφα ηχητικά.Δυστυχώς δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από την νοοτροπία της αρπαχτής...

Roadartist είπε...

@ Ektoras : Φύγαμε με περίεργα συναισθήματα, αλλά προσωπικά οκ δεν το μετάνιωσα που πήγα..ακόμη και έτσι... Σίγουρα παντως δεν χάσατε :) Φιλιά πολλά!

Roadartist είπε...

@ άγονη : Να είσαι καλά, καλημέρα σου!

Roadartist είπε...

@ Βάσσια : Προφανώς τον κούρασε? Θέλει να αλλάξει μουσικό στυλ? Στα live του αρέσει του ίδιου να παίζει τέτοια κομμάτια? Κάτι από όλα αυτά θα ισχύει. Δεν ήμουν στην συναυλία του Λυκαββητού αλλά από τα αποσπάσματα που είδα, φαίνεται πως ήταν διαφορετικά. Εκεί έπαιξε και ακορντεόν (προχτές το ξέχασε σπίτι :))

Roadartist είπε...

@ kariatida62 : Ωραία η Σύρος! Να πηγαίνεις, πολύ καλά θα κάνεις.



@ q l : Σε ευχαριστώ. Καλημέρα.



@ Διονύσης Μάνεσης : Αντιφατικά συναισθήματα ναι σίγουρα. Χρειάζεται να τα λέμε.. όχι μονάχα τα θετικά. Αυτή είναι και η ουσία που διαφοροποιεί το blogging - μπορείς να γράφεις την αλήθεια. Δεν έχεις κανένα να σου εγκρίνει το αν κάτι θα δυσαρεστήσει κάποιον. Για του χψ λόγους. Εδώ γράφουμε τις αλήθειες. Και ναι μαζί σου με την τελευταία φράση "μακάρι μέχρι τόσο να είναι οι άσχημες μέρες μας.." :) Ακριβώς! Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ kayadesigner : Δεν είναι αυτό. Γενικώς στα live του αποφεύγει να λέει κομμάτια από amelie. Ε, μα είναι τότε να μην διερωτηθώωωω "γιατί ρε yann??" :) Α, φιλενάδα και εγώ τον πάω, και τον ακούω χρόνια, και στο προφιλ τον έχω ως αγαπημένο, αλλά οι αλήθειες να λέγονται.. Τι να λέμε ψέματα; :) Καλημερούδια σου!

Artanis είπε...

Κρίμα που δεν πήγε η συναυλία όπως την ήθελες...
Καλημέρα από ΝΖ, φιλιά...

Roadartist είπε...

@ Thalassenia : Να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα στη ζωή βρε θαλασσινή μου :) Καλή σου μέρα φιλιά!




@ Μετεωρίτης : Ένας φίλος είχε πάει στο fuzz όταν είχε πρωτοανοίξει και μου είχε πει τα χειρότερα για τον ήχο του. Πίστευα πως μετά από τόσο καιρό θα έχει διορθωθεί η κατάσταση. Τελικά είχε δίκιο.
Και όντως δεν γράφω εύκολα αρνητικά. Απο επιλογή. Π.χ. πολλές θεατρικές παραστάσεις έχω δει εφέτος που δε μου άρεσαν, αλλά δε κάθησα να τις κριτικάρω, δεν βρίκα το λόγο. Απλά δεν άξιζαν να αναφερθούν..
Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρόκειται για αρπακτή..και φταίει κ η εταιρεία παραγωγής. Σε ευχαριστώ μετεωριτάκο μου, χαίρομαι που περάσατε καλά, πάντα τέτοια!
Και πετ-σοπ να περάσεις τέλεια εύχομαι! Να μας πεις φυσικά για τον νέο χώρο, είμαι περίεργη να μάθω πως θα είναι!!
Χαρά μου να αφήνεις σεντόνια σε 1ο ενικό!!!! Το ρωτάς??? Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ Sailor : Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες! Κρίμα γιατί χαλάνε τη βραδιά! Καλημέρα!



@ epikuros : Να περάσεις τέλεια σήμερα Βαγγέλη! Δεν είναι όλα τα μαγαζιά έτσι, αλλά όταν το συναντάς, και αισθάνεσαι την αρπακτή καλό είναι να το γράφεις. Σίγουρα ειδικά όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο επιλεκτικοί στα πάντα στη ζωή μας! Σε φιλώ και καλημέρα σου!

Roadartist είπε...

@ eirini : Δυστυχώς συμβαίνει αυτό με το κόσμο, και με εκνευρίζει πάρα πολύ. ΑΝ μη τι άλλο δεν σέβεσαι ούτε τον καλλιτέχνη, ούτε τον διπλανό σου, ε, ούτε και τον εαυτό σου. Ας καθόσουν σπίτι!! Σε φιλώ Ειρήνη μου!

Roadartist είπε...

@ logia : Καλημέρα! Δεν συμβαίνει μωρέ αυτό σε όλους τους κλειστούς χώρους.. Στο Ρόδον πόσες όμορφες συναυλίες είχαμε δει..
Για το fuzz club το είχα ξανακούσει, ότι έχει πρόβλημα ήχου, (μόλις είχε πρωτοανοίξει είχε ακουστεί) πίστευα πως θα το είχανε διορθώσει. Αλλά τελικά δεν.. Καλό να τα γράφουμε αυτά..

Η Νεφέλη πήγε τελικά; Γιατί μου έστειλε Sms το σαββάτο, λίγο πριν τη συναυλία, μετά δε μπόρεσα να τη δω. Της άφησα σχόλιο..
Τη καλημέρα μου, πολλά φιλιά!

Roadartist είπε...

@ tovene592 : Μα δε παίζει μόνο βιολί.. Έχει συνθέσει απίστευτα κομμάτια π.χ.πιάνο, και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν τα έπαιξε στο live.. Τέλοσπαντων! Καλημερούδια!

Roadartist είπε...

@ Appelsinpiken : Καλημέρα φίλη μου. Άλλαξες το nickname και τρόμαξα να σε αναγνωρίσω! Τα έχω όλα τα cds του, τις προηγούμενες φορές δεν τον είχα δει.. Εφέτος δεν ήθελα με τίποτα να το χάσω, τελικά δεν ήταν όπως περιμένα..για τους λόγους που ανέφερα..Και ένιωσα κάτι σαν υποχρέωση να το γράψω (αφού είχα παρακινήσει και με ποστ για τη συναυλία) Οκ συμβαίνουν αυτά..
Τώρα για τις αρπακτές ναι δυστυχώς είναι πολύ άσχημη η κατάσταση, τώρα να σκέφτηκα πως γράφουμε για το κόσμο ότι δε σεβάστηκε τους καλλιτέχνες, ΕΔΩ ΟΙ ίδιοι οι διοργανωτές δεν σεβάστηκαν κανένα (καλλιτέχνες και κόσμο) τι να περιμένεις μετά;
Δικαίωμα του να κάνει σίγουρα ότι στροφή θέλει :)))) αλλά οκ :)))
Φιλάκια πολλά, καλά να περνάς στην πόλη σου :))

Roadartist είπε...

@ ezakmyworld : Δυστυχώς έτσι είναι.. Έκανα ένα απλό search στο google και είδα πως δεν ήταν αυτό το πρώτο (φυσικά) περιστατικό..

Roadartist είπε...

@ Artanis : Δεν πειράζει artanis μου, ας ήταν αυτά τα μόνα προβλήματα στη ζωή. Φιλάκια πολλά επίσης :)

nikiplos είπε...

καλημέρα...

τα εισιτήρια, μου φαίνονται πανάκριβα... δλδ δεν έχει καμία σχέση η τιμή με αυτό που προσφέρεται, εννοείται αν απευθύνεται σε Έλληνες εργαζομένους που βγάζουν μετά βίας 1000€. (Κάποιοι μάλλον μας δουλεύουν χοντρά σε αυτή τη χώρα... )

παραβλέποντας το θέμα της τιμής, συμφωνώ και εμένα απο το βίντεο μου έκανε κακή εντύπωση... Ενδεχομένως το κοινό να ήθελε διάλειμα, αλλά αυτή η φασαρία για ένα τέτοιο είδος συναυλίας είναι απλά απαγοητευτική για το κοινό της Αθήνας που είναι απο τα καλύτερα... μάλλον είχαν πάει άσχετοι και κατόπιν διαφήμισης... το τίμημα της βιομηχανίας θεάματος... πρέπει με το ζόρυ να φέρεις το κοινό του Μαζωνάκη να ακούσει τον Tiersen.

Σε φιλώ καλλιτέχνιδα

kikop80 είπε...

Κρίμα που ο ήχος ήταν κακός, όπως και οι ακροατές!!!
Δυστυχώς και εγώ το ίδιο είχα πάθει (ευτυχώς μόνο από τους ακροατές-θεατές) στο παλιό Fuzz, όταν είδα τον Melingo.
Πολύ καλός καλλιτέχνης, ωραίος ήχος και καθαρός, λίγος κόσμος (δυστυχώς) που ήρθε για να τα πεί και όχι για να ακούσει!
Και στο Gazarte που τον είχα ξαναδεί, τα ίδια και χειρότερα!
Με τραπεζάκια (πιο in μπουζουκερί) να παραγγέλνουν σαμπάνιες και να ρωτάν έν υπάρχει χαβιάρι οι νεόπλουτοι κιτσαρίες (τελικά βολέυτηκαν με αραβική πίτα!! ΧΑΧΑΧΑ!!)
Κρίμα για όσους πραγματικά εκτιμούν τους καλλιτέχνες και έχουν όρεξη να τους ακούσουν και να τους δούν αλλά κρίμα και για τους ίδιος τους καλλιτέχνες!!

ΥΓ
Πολύ όμορφα και τα δύο κομμάτια (αν και στο πρώτο δύσκολα το 'φχαριστιόσουν από τις φωνές)!!!

Δεν πειράζει την επόμενη φορα θα είναι καλύτερα...

leondokardos είπε...

Χειρότερο πράγμα, μεγαλύτερη αγένεια απο αυτό που περιγράφεις δεν υπάρχει.Στο σινμεμά, σε μιά συναυλία, στο θέατρο, να βρίσκουμε εκείνη τη στιγμη για να πούμε τα δικά μας δίπλα μας.
Προφανώς όσοι το κάνουν, δε πάνε απο ενδιαφέρον αλλά απλά να πούν στους άλλους οτι ... ήταν εκεί!!

Roadartist είπε...

@ nikiplos : Και λίγα λες, φυσικά και είναι πανάκριβα.
Εξοργιστικά ακριβά για αυτό που προσφέρουν!
Δεν τίθεται αυτό που λες για ανάγκη διαλείμματος, το απόσπασμα στο Video είναι από την αρχή της βραδιάς..
Οι Yhim ήταν support στον Tiersen. Τέλοσπαντων, φιλάκια πολλά nikiple μου, εσύ εκεί στο Παρίσι εύχομαι ολόψυχα να περνάς όπως ακριβώς σου αξίζει!

Roadartist είπε...

@ kikop80 : ναι το πρώτο είναι υπέροχο! Το έχω βάλει και αρκετές φορές ως υπόκρουση στο blog. Δε πειράζει κικοπ, συμβαίνουν οπωσδήποτε αυτά. Απλά η αισχροκέρδια είναι που με εκνευρίζει! Φιλάκια!

Roadartist είπε...

@ leondokardos : Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Σπάνια βρίσκεται γενικώς η ποιότητα σήμερα. Σε λίγα πράγματα και σε λίγους ανθρώπους. Φιλιά.

KitsosMitsos είπε...

Τουλάχιστον πήγες ;-)

kostaslogh είπε...

κρίμα
και για όσους θέλουν να ακούσουν αλλά κυρίως για τους καλλιτέχνες,απαξίωση ότι πιό προσβλητικό για έναν καλλιτέχνη!
Μην το βάζεις κάτω όμως!
Πρόσφατα είδα δύο συναυλίες σε όχι και τόσο κατάλληλο για συναυλίες χώρο ,σε αίθουσα θεάτρου ,η μία με τον "Θεσσαλονικιό"Chico Freeman και μία καταπληκτική μπάντα και η άλλη με τους club des belugas που συνόδευαν την υπέροχη
Brenda Boykin
αξέχαστες θα μου μείνουν!

logia είπε...

πήγε
έχασε τους your hand in mine

έφυγε κι αυτή απογοητευμένη από ήχο, πολύ κόσμο, παρουσιαση...
ό,τι και συ δηλαδή...
φιλιά
καλό βράδυ

Roadartist είπε...

@ KitsosMitsos : Ναι! Καλό βράδυ! :)



@ kostaslogh : Ναι βρε Κωστή! Εννοείται, καλό είναι να τα γράφουμε όμως και τα αρνητικά!


@ logia : επίσης καλό βράδυ.

zekia είπε...

Το "Εξαιρέσεις" έχει γίνει μεγάλο hit στη Θεσσαλονίκη. Επίσης και μένα μου τη δίνει απίστευτα σε συναυλία να πιάνουν όλοι την κουβέντα, λες και δεν υπάρχουν άλλα μέρη για να συζητήσουν, πρέπει να τα πουν στη συναυλία. Τραγικοί.

Roadartist είπε...

@ zekia : Συμφωνώ απόλυτα για το κόσμο και το μπίρι-μπίρι.. Απίστευτα ενοχλητικό! Το τραγούδι αυτό μου αρέσει έχει κάτι το ..μυστηριώδες στο στίχο του :))) Καλό σκ.

Related Posts with Thumbnails