2 Ιουλίου 2009

ανταποδίδοντας..

Σκέψεις πολλές & διάφορες αυτή την περίοδο.. Αλλά η διάθεση ράθυμη.. συντονισμένη σε άλλες συχνότητες..με εμποδίζει από το να γράφω, και ακολουθώ άλλα μονοπάτια..

Έστω και καθυστερημένα, ευχαριστώ την Mariela Constantinidis για το βραβείο φαντασίας (σε ευχαριστώ πολύ!), την Φωτεινή S και την Μαργαρίτα για τα βραβεία eφιλίας τους (ευχαριστώ πολύ!).

Mε τα βραβεία δεν τα πάω ιδιαίτερα καλά. Τα εκτιμώ, αλλά δυσκολεύομαι να τα ακολουθήσω. Όμως σήμερα με αυτή την ευκαιρία, θα κάνω μια μικρή εξαίρεση..Όλο το προηγούμενο διάστημα που είχα κλειστά τα σχόλια και ήμουν πιεσμένη, δίπλα μου εκτός από τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους και την οικογένεια μου, ένιωσα & κάποιους από εσάς.

Δεν είναι λίγο να υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μέσα στην φορτωμένη με υποχρεώσεις-δική τους καθημερινότητα, αφιέρωναν χρόνο για να στείλουν emails, με θετικότητα, με μικρά δωράκια, με απίστευτα λόγια, απλά να μάθουν για το πώς ήμουν, να νοιάζονται..Αν αυτό δεν είναι κέρδος από το blogging, τότε τι είναι? Πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα, με βοηθήσατε ουσιαστικά..

Μια αναφορά σε κάποιους από εσάς. Μια μικρή ένδειξη εκτίμησης, που όλοι εννοείται πως την αξίζετε.

Σας ευχαριστώ: Διονύση Μάνεση, Fegia, astria, basnia, Marianaonice, ένα κλικ μετά, pan, ektora, Sailor, Alexis b, kikop, Κουκος, quartier libre, flora, arcobaleno

51 σχόλια:

quartier libre είπε...

@
να είστε καλά...

Roadartist είπε...

@ quartier libre : ε, όχι και πληθυντικό τώρα.. :)))))) Καλημέρα + εσύ να είσαι καλά, ευχαριστώ.

marianaonice είπε...

Καλή μου Road δεν χρειάζονται ευχαριστίες οι όμορφες ανθρώπινες σχέσεις και η ψυχική επαφή!
Για μενα εδώ μεσα, όσο κι αν είναι ένα ψυχρό για άλλους διαδίκτυο, συνάντησα λαμπερές προσωπικότητες και ζεστά συναισθήματα, που σπάνια βρήκα και στην έξω ζωή μου!
Στους ανθρώπους που ζέσταναν την ψυχή μου και ακούμπησαν τις ευαισθησίες μου κατέχεις από τις πρώτες θέσεις και εσύ!
Μοίρασμα αγάπης και έγνοιας κάνουμε εδώ μέσα...
Όπως εσύ με νοιάστηκες και μου στάθηκες, θυμάσαι τότε με το δικό μου αγώνα...? έτσι κι εγώ ήθελα όσο τίποτε άλλο για σένα τα καλύτερα στις εξετάσεις σου!!
Και τώρα απόλαυσε τους κόπους σου και χαλάρωσε...
Και να ευχηθώ καλά αποτελέσματα?? ή τα πήρες ήδη??
Ό,τι και να είναι όμως τα αποτελέσματα για σένα, το ταξίδι της γνώσης έγινε κι αυτό έχει σημασία!!
Φιλιά και καλό ξημέρωμα!!
Σ' ευχαριστώωω!!!
:)))

Σταλαγματιά είπε...

Το έχω αυτό κι εγώ και πραγματικα το εκτίμησα ιδιαίτερα και είναι πολύ σημαντικό όπως είπες να αφιερώσουν χρόνο από την καθημερινότητα τους.
Άλλωστε γιαυτό μένουμε τοσο σ αυτον τον χώρο γιατι μοιάζει σαν το σπίτι μας με ανθρώπους που μας νοιάζονται.

Πολλά φιλια

b|a|s|n\i/a είπε...

κέρδος είναι όποιος έχει γνωρίσει το μπλοκ σου. σε ευχαριστώ ακόμα μια φορά για όλες τις γνώσεις που μας μοίρασες και μας χάρισες. και ειλικρινά σου αξίζουν πολλά πολλά πολλά βραβεία. να 'σαι πάντα τόσο καλά ώστε να πλημμυρίζεις από ευτυχία.
σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την σκέψη. φιλιά πολλά πολλά!! :))

Hfaistiwnas είπε...

Τα φιλιά μου!!!!!

logia είπε...

μια γλυκειά ανάρτηση από έναν γλυκό άνθρωπο που δεν ξεχνά να λέει ευχαριστώ!!!
χαίρομαι που σε μπλογκογνώρισα και μου δίνεις τη χαρά να πίνω το καφεδάκι μου στην αυλίτσα σου!
να είσαι καλά!

ILIAS είπε...

Εντάξει, τώρα Αρτίστα, τι να πω; ευχαριστώ! μα δεν ξεχνάω πως και 'συ με στήριξες σε δύσκολες στιγμές μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό ακόμα και αν χαθώ απ'τα blogs. Εύχομαι να συνεχίσεις το δρόμο σου στο μεγαλύτερο βραβείο, αυτό της ζωής που απ'ότι έχω καταλάβει τόσο όμορφα διαβαίνεις

Φιλιά βρε άτομο!

jacki είπε...

Σου αξίζουν πολλά βραβεία..
Εγώ πάλι δεν τα πάω καλά..
Με παιχνίδια.. με βραβεία..
Συνήθως απαντάω στο blog του άλλου..
Δεν ξέρω..
Συγχαρητήρια..
Θα ανοίξουμε σαμπάνια;
(Ά ρε μπεκροκανάτα jacki)

Ανώνυμος είπε...

πολλά πολλά μπράβο. να είσαι πάντα καλά και καλό καλοκαίρι

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στην δημιουργικότητα σου... σε αυτό πρέπει να γιορτάσουμε...

Φιλί

Roadartist είπε...

Καλημέρα παιδιά.
Δε ξέρω πως με έχετε ψυχολογήσει, αλλά δε τα πάω καλά με τα βραβεία. Ένιωσα απλά την ανάγκη να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που με σκέφτηκαν, και να ανταποδώσω την καλοσύνη με πολύ ευγένεια σε αυτούς που ήταν εκεί ακόμη κ όταν δε το ζήτησα. Έχω μάθει να αναγνωρίζω στη ζωή μου.. Και για αυτό η ανάρτηση.
Είναι πολύ σωστό νομίζω όταν το νιώθεις να το κάνεις. Το όφειλα σε περισσότερους από όσους ανέφερα, και ελπίζω να μη με παρεξηγήσουν όσοι δεν μπήκαν σε link.

Roadartist είπε...

@ marianaonice: Μαριάννα φυσικά και θυμάμαι τον αγώνα σου, όπως και το πόσο χάρηκα με τη θετική του εξέλιξη. Πολλοί μπορούν να παρεξηγήσουν αυτά τα λόγια, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινά. Όπως έχω μάθει στην ζωή μου γενικά να μη με απασχολούν τα "πολλά λόγια του κόσμου" (γιατί πάντα κάποιος κάπου κάτι θα βρεθεί να πει) έτσι κ εδώ αυτή τη γραμμή ακολουθώ γιατί απλά..έτσι είμαι εγώ. Βγήκανε τα αποτελέσματα, όλα πήγανε καλά. Σε ευχάριστώ πάρα πολύ καλή μου φίλη. Καλημέρα σου!

Roadartist είπε...

@ Αναστασία: Πάρα πολύ σημαντικό. Και νομίζω πως εκείνες τις στιγμές που γίνεται.. τότε το συνειδητοποιείς περισσότερο.. Και το άλλο στις χαρές όλοι δίπλα είναι, πόσο σημαντικό να μη σε ξεχνάνε όταν ξέρουν πως ίσως χρειάζεται μια καλή κίνηση. Σε φιλώ, καλημερα!

Roadartist είπε...

@ basnia : Βασίλη εσύ με συγκίνησες πολλές φορές με την δοτικότητα σου κ τη θετικότητα. Τα emails σου πάντα είναι ανάσες..
Η αλήθεια που έχεις κ νοιάζεσαι για τους άλλους είναι πολύ σπάνια.. σε ευχαριστώ και θα τα πούμε κ για καφεδάκι από κοντά.., με την προυπόθεση να φέρεις κ το μόμπι :) Ευχαριστώ για όλα!!!

Roadartist είπε...

@ ηφαιστιωνας : Και τα δικά μου Ηφαιστιωνάκο!! Καλημέρα σου!

Roadartist είπε...

@ logia : Ευχαριστώ πολύ! Και εγώ χαίρομαι πραγματικά γι'αυτό, πιστεύω πως έχουμε πολλά να πούμε κ να ανταλλάξουμε.. Να περνάς και θα σε κερνάμε καφεδάκι καθημερινώς! :) Καλημέρα!

Roadartist είπε...

@ Εκτορας : ..ξέρεις με τα λόγια δύσκολο να εκφράσεις μερικές φορές τι ένιωσες και τι βοήθεια πήρες.. Περνάμε όλοι δύσκολες φάσεις, και έχουμε όλοι ανάγκη τον άλλο, όσο κ αν δεν το παραδεχόμαστε πάντα.. Τελικά είναι πολύ όμορφο κ σημαντικό. Ευχαριστώ Έκτορα, και λίγο είναι αυτό.

Roadartist είπε...

@ jacki : Ευκαιρία για να τα πιούμε?? Βρε ούτε εγώ τα πάω καλά με βραβεία+παιχνίδια, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε προσωπικές αναφορές.. Εσύ το κάνεις συχνά και να συνεχίσεις να το κάνεις. Εγώ είμαι αρκετά δύσκολη σε αυτά.. δε μου βγαίνουν εύκολα τα λόγια.. Πρέπει όμως.. Σε ευχαριστώ καρδιά μου, πολλά φιλάκια. Κατέβα εσύ Αθήνα και θα τα πιούμε κανονικότατα :)

Roadartist είπε...

@ vaggeli: Βαγγέλη χαίρομαι που σε βλέπω. Να ανοίξεις ξανά το blog σου, μας έχει λείψει. Καλημέρα!

marianaonice είπε...

Ήμουν σίγουρη ότι όλα καλά θα πηγαιναν!!
Τα συγχαρητήριά μου μικρή!!
:)))

Fegia είπε...

Καλημέρα γλυκειά καλλιτέχνιδα.

"Αν αυτό (η ειλικρινής & ανιδιοτελής φιλία και επικοινωνία) δεν είναι κέρδος από το blogging, τότε τι είναι"?
Έτσι ακριβώς συμβαίνει!
Μέτρο αυτής της σχέσης δεν είναι η συχνότητα των επισκέψεων ή ο αριθμός των σχολίων αλλά το ουσιαστικό ενδιαφέρον και η αλληλέγγεια συν'υπαρξη, έστω κι αν αυτά συμβαίνουν ερήμην της φυσικής παρουσίας.
Τίποτε το παράδοξο, αφού η ζωή δεν εξαντλείται μόνο στα πλαίσια μιας υλικής πραγματικότητας αλλά επεκτείνεται πολύ πιο πέρα, σε πιο μαγικούς και ονειρικούς κόσμους. Και το λέω αυτό, επηρεασμένος ίσως από μια εκπληκτική παράσταση που είδα χθες, τον "Δον Κιχώτη" (ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης) με τον Κιμούλη και τον Πιατά.
Ενα συγκλονισικό κείμενο, από το μεγαλειώδες έργο του Θερβάντες, όπου η μάχη μεταξύ ονείρου (ορθότερα επιθυμίας) και πραγματικότητας είναι εντυπωσιακά (και τραγικά) παρούσα.

Να είσαι καλά ξεχωριστή μου φίλη.
Πολλά πολλά φιλιά.

Νατασα είπε...

Ερχόμενη από το blog του aggelos spyrou και διαβάζοντας το ποστ σου ήταν η ποιο φυσιολογική ροη που μου ‘λαχε ,
χμμμ… σε ποιο να είναι η συνέχεια ;

χαχαχα, Καλό Μήνα και
Καλά να Περνάς


(όλοι κάπου εδώ είμαστε)

akb8862 είπε...

Σου εύχομαι να σαι πάντα καλά & να περάσεις ένα όμορφο και αξέχαστο καλοκαίρι. Ελπίζω πως από Σεπτέμβρη θα μπορώ να τα λέμε συχνότερα...Μου τυχαν και μένα πολλά,διάφορα & απανωτά...και "χάθηκα" από το νετ,ενώ δεν ήθελα.Μα αυτά έχει η ζωή...

Να είσαι καλά & να χεις όμορφρες & αξέχαστες διακοπές!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

tovenito είπε...

να το στείλεις με σπαμ το ποστ!λολ!

Roadartist είπε...

@ odoiporos : Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια κ τη παρουσία σου.. Ανταποδίδω φιλί :)

Roadartist είπε...

@ marianaonice : να είσαι καλά Μαριάνα μου, η θετικότητα σας με βοήθησε πολύ (αλήθεια!) υπήρχαν στιγμές πολύ πιεστικές..αλλά με γεμίσατε αισιοδοξία.. Φιλάκια φίλη μου..

Roadartist είπε...

@ Fegia: Αυτη η παράσταση παιζόταν στο Ηρωδειο την Κυριακή και την έχασα!! Άξιζε ε/????? Θα προσπαθήσω τότε να τη δω.. Αν δεν βαριέσαι γράψε μας κάτι για αυτή.. Πολύ ενδιαφέρουσα όντως πρέπει να είναι.. Συμφωνώ απόλυτα για τα λόγια σου..και τα συναισθήματα. Λίγοι μπορούν να καταλάβουν όσα έγραψες τόσο αυθόρμητα.. Δε θα ξεχάσω (ανάμεσα στα πολλά) εκείνο το εμαιλ σου απευθείας από το κινητό, από τη θέα που έβλεπες στο καφε.. Απίστευτη χαρά μου έδωσες...Ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Νατασα : Πέρασα από το blog του aggelou και κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.. Ναι 'θερινή νάρκη'.. τραπεζάκια έξω, συναυλίες, θέατρα, χρόνος που περνά τόσο γρήγορα.. Πάντως δε κατεβάζω ακόμη ρολά.. εφέτος θα κάτσω περισσότερο.. το πως θα δείξει. Σε φιλώ!!

Roadartist είπε...

@ akb8862 : Σε ευχαριστώ πολύ! Καλή σου ξεκούραση, ψυχική και σωματική.. Καλό γέμισμα μπαταριών, εύχομαι να είμαστε καλά και να τα λέμε από Σεπτέμβρη καλύτερα από πριν.. Καλό Καλοκαίρι!!!!!!!! :)

Roadartist είπε...

@ tovene : χαχα θεικό!! θα τους ταράξω στα εμαιλς!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
, όχι μόνο για τα γνωστικά και μαθησιακά θέματά σου μα πάνω απ' όλα για ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Άστρια είπε...

roadartist μου, καλή μου φίλη:)

Πρίν από λίγο είδα το σχόλιό σου και ήρθα αμέσως.

Με συγκίνησες, κι αυτό το έχεις καταφέρει αρκετές φορές:)

Τόσα που μας έχεις δώσει, που όποια αυθόρμητη σκέψη κι ευχή για σένα ήταν πολύ λίγη. (Εκτός βέβαια από την υπερβολική ποσότητα ... θετικής ενέργειας που στείλαμε από την ψυχή μας, τόσο, που κόντευε ν' ακτινοβολήσει, χαχαα)

Κλείνω με μια ευχή - και ξέρεις ότι με ακούνε τα άστρα:)

: Μακάρι να είσαι πάντα έτσι λαμπρή, πλούσια από συναισθήματα και δοτική και όλοι οι ουρανοί να είναι ανοικτοί μπροστά σου:))

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για το πραγματικά πολύ αξιόλογο blog σου:))
Φιλιά!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Εεεεεεεεεεεεεε!

Αμάν, βρε παιδί μου,

Πάνω που ετοιμαζόμουν να κλείσω τη βαλίτσα, να'σου τα βραβεία κι ένα σωρό ευχαριστίες.. Άντε τώρα να πληρώνω υπέρβαρο..Μα καθόλου δε σκέφτεσαι τους φίλους σου;

Κι ύστερα...Κι ύστερα πώς θα καταφέρω να σε αποχαιρετήσω σήμερα, αν σε πάρω σοβαρά και φορτιστώ; Τι, δηλαδή; Να γίνει ο αποχαιρετισμός δυσκολότερος; Ααα, καθόλου, καθόλου μυαλό!

Τελικά, έχουν δίκιο όσοι λένε πως ούτε μια κουβέντα καλή δεν είναι να ανταλλάσσεις. Να σε τι αδιέξοδα μπορείς να βρεθείς!..

Roadartistaki, ευχαριστώ για όλα.
Εγώ, απλώς, βλέπω ότι δέχτηκα ένα (πολλά) ευχαριστώ από σένα όχι γιατί έκανα κάτι σπουδαίο, αλλά γιατί η ευγένεια ψυχής (σου) εξυψώνει και τα ασήμαντα (μου).

Ε, ε! Θα τη χάσω την πτήση! Τρέχω.

Καλή, απολαυστική συνέχεια στον Ιούλιο της Αθήνας σου. Δρόσισέ τον όσο μπορείς. Από μας περιμένει κι αυτός ο καημένος.

Εγώ επανέρχομαι (λέω πως...), το Σεπτέμβρη.

wintersea είπε...

Τι να πω από 'δω;; Ισχύει ότι είπα ιδιωτικώς εις τη νιοστή δύναμη :))

Φιλιά πολλά!!

υγ: αυτό δεν μπορεί να είναι απλά ένα lovely blog, το καταλαβαίνεις ε;...

kostaslogh είπε...

ώπ ανοιχτά σχόλια,εδώ είμαστε,τώρα θα τα ακούσεις!!!!
Πάρε κι από μένα ένα βραβείο σαν του ποιό
ουσιαστικού-ενδιαφέροντος-καλλιτεχνικού(έστω του δρόμου ....εδώ βγάζω την κακία μου που δεν μπορούσα να σου πω ένα γεια βρε αδερφέ αλλά επειδή δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία το παίρνω πίσω,πάντως μην το ξανακάνεις γιατί θα με φέρεις πάλι σ ΄αυτό το δίλημμα και δεν το αντέχω......η συνέχεια στο επόμενο σχόλιο άν ξανατολμήσεις και τα ξαναανοίξεις χαχαχαχαχαχα!!!)-απαραίτητου και φυσικά αξιαγάπητου μπλόγκ!!!
Φιλιά και να είσαι καλά κοπέλα μου!

Ανώνυμος είπε...

Megali mou timi Road mou pou apla aneferes esy to blog mou..

Xairomai pou i thetikothta se boithise.. Alla perissotero pou anagnwrizeis, k eisai toso xamilwn tonwn.... genikws.. ti na pw.. panta na parameineis idia. Apo emena ena megalo euxaristw. :)

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Βραβειάκι είναι η όλη μας επικοινωνία και εδώ στη χώρα των ιστολογίων:)Ακόμη η γατούλα στην εικόνα έχει κάποιο προβληματάκι με τα μάτια της;Είναι όμορφη στα χρώματα αγελαδίτσας ντυμένη:))καλό ξημέρωμα!!

Roadartist είπε...

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ : Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Γλαρένια. Και για τη φωτο..υπέροχη.. πολλά φιλάκια, καλημέρες να μου είσαι καλά..:)))

Roadartist είπε...

@ astria : Ευχαριστώ πολύ για τη θετικότητα που δεν κουράστηκες "στιγμή" να μου τη στέλνεις συνέχεια.. Κάθε email σου και μια όμορφη λέξη. Πολλά ευχαριστώ για την αλήθεια σου και την όμορφη καρδιά σου. Όση αξία σου έχω δώσει (όπως λες κ συχνά γράφεις) είναι λίγη μπροστά σε όση αξίζεις.. Έχουμε καιρό όμως μπροστά μας (θέλω να πιστεύω) για να δώσουμε περισσότερη!!!!! :)) Καλημέρες!!!! :)))

Roadartist είπε...

@ Ελενα : Πάντα ευγενική, να είσαι καλά, καλημέρες όμορφες σου στέλνω!!!

Roadartist είπε...

@ Διονύσης Μάνεσης : Είσαι πολύ ευγενικός.. Να είσαι καλά Διονύση και να περάσεις ένα υπέροχο ξεκούραστο καλοκαίρι.. Φυσικά και σε ευχαριστώ για όλα. Μέσα από την καρδιά μου. Καλημέρα να έχεις, φιλιά. ....

........

.........ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!

Roadartist είπε...

@ wintersea : Θα απαντήσω και στα "ιδιωτικά" .. αλλά να σου πω και από εδώ..πως εκτίμησα την κίνηση σου.. Σε ευχαριστώ πολύ ξανά..για όλα! Καλή μέρα :)

Roadartist είπε...

@ kostaslogh: Αγαπητέ τα σχόλια έχουνε ανοίξει καιροοοοοοοο τώρα.. άσχετο αν εσείς δεν περάσατε από εδώ!!!! :)) Και ναι να μου φωνάξεις γιατί έχεις τα δίκια σου.. Εγώ νομίζεις δεν στεναχωριόμουν που δεν διάβαζα τις ομορφιές σας (πάντα κάθε σχόλιο έχει κάτι πολύ όμορφο να δώσει).. Αλλά από εδώ και πέρα θα είμαστε με ανοικτά τα σχόλια και θα σας περιμένουμε.. Ακούτε?? :)))))))
Καλημέρα Κωστή, πολλά φιλάκια και σε ευχαριστώ για τα πάντα καλά λόγια κ για τη παρουσία σου!

Roadartist είπε...

@ arcobaleno : Στο έχω ξαναπεί είσαι η θετική ενέργεια στα blogs έτσι σε ένιωσα από τη πρώτη στιγμή! (και γενικότερα από ότι έχω καταλάβει!!) Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ :)) ΦΙΛΙΑ!!!!

Roadartist είπε...

@ Miou-Popofotitsa : Καλημέρα!!! Α, καλά η γατούλα είναι αυτή μια......... Όχι δεν έχουνε τίποτα τα ματάκια της, απλά βαριέται και νυστάζει.. Γι'αυτό και την έβαλα γιατί ταίριαζε με τα συναισθήματα που έχω κ εγώ αυτή τη περίοδο.. ρέμπελος η γάτα (εγώ όχι και τόσο, αλλά ωραία θα ήταν..) :)) Ναι για τα βραβεία συμφωνώ! Φιλάκια :)

Κούκος είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Καλλιτέχνιδα και για το βραβείο, αλλά κυρίως για την εν γένει παρουσία σου στη μπλογκόσφαιρα. Για όλες αυτές τις πληροφορίες που μας δίνεις και ανοίγεις ακόμα περισσότερο το παράθυρο μας στη θέα της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Συνέχισε το ίδιο ακούραστα και δημιουργικά.
Καλά να είσαι!

Roadartist είπε...

@ Κούκος : Εγώ σε ευχαριστώ Κούκε μου για όλα. Εκτιμώ πολύ την παρουσία σου..τόσο εδώ, όσο όμως κ σε εμαιλς.. Να είσαι καλά, καλό καλοκαίρι.. Ευχαριστώ :)

π. ΛίΒυος είπε...

Την αγάπη μου!!! Καλά να περνάς!!!

Roadartist είπε...

@ π.Λιβυε: Ευχαριστώ πολύ!!! Ανεκτίμητη η αγάπη.. :)

Related Posts with Thumbnails