6 Ιουλίου 2009

..The Beach..

Κάποιες ταινίες ίσως μιλάνε σε λίγους..
Έτσι κ αυτή η ταινία, δίχασε..

Άλλοι τη λάτρεψαν, άλλοι αδιαφόρησαν ή την βαρέθηκαν..
Προσωπικά μου άρεσε πολύ, είναι ακόμη μια πολύ αγαπημένη μου..
Σίγουρα παραπέμπει κ αυτή σε θάλασσα..και καλοκαίρι..
Μου άρεσε η φωτογραφία, το Soundtrack, τα μηνύματα, το story..
Δε ξέρω πόσες πολλές φορές την έχω δει....Πάντα όμως με ταξιδεύει..

Trailer the beach


Ακολουθούν κάποια λόγια από την ταινία.. όπως τα είχα γράψει σε ένα χαρτί καθώς την έβλεπα, πριν από κάποια χρόνια.., τυχαία "έπεσε" ξανά στα χέρια μου..

"Ακόμα πιστεύω στον παράδεισο. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι κάπου που μπορείς να ψάξεις. Δεν είναι εκεί που πας. Είναι το πως νιώθεις όταν ανήκεις κάπου. Αν βρεις αυτή τη στιγμή…θα κρατήσει για πάντα."

"Με λένε Ρίτσαρντ. Τι άλλο θέλετε να μάθετε; Για την οικογένεια μου και από που είμαι; Δεν έχει σημασία. Διασχίζεις τον ωκεανό και απελευθερώνεσαι, αναζητώντας κάτι πιο όμορφο, πιο συναρπαστικό και να το ομολογώ κάτι πιο επικίνδυνο. Μετά από 18 ώρες πτήση, 3 ταινίες, 8 μπύρες και καθόλου ύπνο…απογειωνόμαστε στο Μπανγκόκ."

"Ποτέ μην αρνιέστε μια πρόκληση. Μην αντιστέκεστε στο άγνωστο. Πάντα να είστε ευγενικοί και να μην καταχράστε την φιλοξενία. Έχετε ανοιχτό μυαλό και απολαύστε την εμπειρία. Και αν πονάει…μάλλον το αξίζει."

"Το κακό είναι ότι όλοι έχουν την ίδια ιδέα. Διανύουμε μίλια για να δούμε τηλεόραση, και να μείνουμε κάπου άνετα σαν το σπίτι μας. Πρέπει ν’αναρωτηθούμε τι νόημα έχει αυτό;"

"Ήταν στ’αλήθεια παράδεισος, εκτός από ένα πράγμα. Ο πόθος είναι πόθος, όπου κι αν είσαι. Ο ήλιος δεν το καίει, δεν το παρασύρει η παλίρροια."

59 σχόλια:

jacki είπε...

Εμένα ειδικά η σκηνή με τον καρχαρία και τον άλλον που τον είχαν φάει και μάτωσε με τρόμαξε..
Δεν ξέρω..
Οι ατάκες που επέλεξες πολύ όμορφες..

Όμορφη και η μουσική του.. αν κι εμένα κάθε φορά που την ακούω με πιάνεται το στομάχι..
Ίσως φταίει ο καρχαρίας..

Καλημέρα.

Σταλαγματιά είπε...

Εγώ δεν την έχω δει και έχω ακούσει πολλές απόψεις.
Νομίζω πως τελικά τώρα θα αποφασίσω να την δω.
Καλή σου εβδομάδα

Roadartist είπε...

@ jacki: xixi είμαι σίγουρη και σε πολλούς άλλους.. Εμένα μου άρεσε κ αυτό..γιατί δεν ωραιοποίησε καταστάσεις.. καλημέρα όμορφη :)

Roadartist είπε...

@ anastasia; συνήθως παρόμοιες ταινίες με κερδίζουν.. που μιλάνε για φυγή κλπ.. Αν τη δεις πες μας.. όντως άλλοι τη λάτρεψαν, άλλοι αδιαφόρησαν.. φιλάκια :-)

Ανώνυμος είπε...

"Ποτέ μην αρνιέστε μια πρόκληση. Μην αντιστέκεστε στο άγνωστο. Πάντα να είστε ευγενικοί και να μην καταχράστε την φιλοξενία. Έχετε ανοιχτό μυαλό και απολαύστε την εμπειρία. Και άν πονάει…μάλλον το αξίζει."
"Never resist the unfamiliar"
Einai akribos ta logia pou eixa sxedon apostithisei apo tin tainia!
Apla teleia tainia!!
Filakia

Unknown είπε...

Καλημέρα

Και πάλι εδώ, μαζί, παρέα

Ευχαριστώ για την παρουσίαση
με τιμά ιδιαίτερα.
Μόλις άλλαξα Modem και είμαι πάλι
στο Internet

Καλό απόγευμα και ας είναι και
βροχερό
Εδώ αστράφτει και βροντά

Φιλιά θαλασσινά

quartier libre είπε...

@
πόσο χαίρομαι,
που ξέμπλεξες απ' τις πολλές δουλειές...:)

το Σάββατο είδα το τρίτο του Escher.
πολύ μου αρέσει, όλο αυτό...
με γοητεύει...

μέσα Ιούνη, περπάτησα στο Θησείο (μέσα)
τα μάρμαρά του, σα να χουνε τις στάμπες απ' τα παιδικά ποδαράκια, με τα λουστρίνια και τ' άσπρα σοσονάκια, μου φαίνονται πάντα...
τω καιρω εκείνω (!),
αυτή ήταν η παιδική χαρά μας...
σα σκυλάκια αδέσποτα τρεχαλάγαμε.

τράβηξα ωραίες φωτογραφίες
και λυπάμαι, που δεν έχω πιά, τι να τις κάνω...

να είσαι καλά.

Hfaistiwnas είπε...

Η ταινία σε ταξιδεύει..
υπήρξαν όμως και στιγμές που φοβήθηκα..

Ωραία τα αποσπάσματα...!!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Βλέπω όλες τις ταινίες με καρχαρίες και στεναχωριέμαι όταν δεν παίζουν αρκετά.
Έχω μιά υπέροχη συλλογή από dvd που βοηθάει στην απαξίωση της θάλασσας μέσω ποικίλων επιθέσεων και φυσικών καταστροφών, η οποία βοηθάει αρκετά να μην απελπίζομαι μέχσρι να πάρω άδεια.

b|a|s|n\i/a είπε...

εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η παραλία. :) και το κάστιν. :)
φιλιά πολλά!

Roadartist είπε...

Καλησπέρα!!! Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε παραλίες, καλοκαίρια, ήλιους..και δε μπορώ.. προφανώς το blog πάει προς τα εκεί κ αυτό..

Ονειροπολώ, αλλιώς δεν παλεύεται

καλή εβδομάδα!!!

Roadartist είπε...

@ arcobaleno : "Never resist the unfamiliar" ...ακριβώς.. Πάρα πολύ χαίρομαι που ταυτιστήκαμε τόσο σε αυτή τη ταινία, που μας έμειναν μέχρι και οι ίδιες ατάκες! Για εμένα ταινιάρα.. Μίλησε μέσα μου.. με ταξίδεψε, μου άρεσε π.πολύ~!

Roadartist είπε...

@ Sailor : Καπετάνιε μου είσαι εξαιρετικός. Είμαι ανοικτή σε τέτοιου είδους 'συνεργασίες' με bloggers για κοινές αναρτήσεις.. πολύ μου άρεσε αυτή η ιδέα.. Εγώ λοιπόν σε ευχαριστώ!
Ναι ο καιρός έχει τρελαθεί ..να δεις που θα έχουμε καύσωνες Σεπτέμβριο.. καλησπέρα!

Roadartist είπε...

@ quartier libre : Χαίρομαι που χαίρεσαι αλήθεια..Επίσης, πολύ μου άρεσε που πέρασες να μου γράψεις για τον Ecsher, τελικά αρκετοί βλέπουν τέτοιες αναρτήσεις και μετά από λίγο τις ξεχνάνε.. , αλλά και για το Θησείο.. Εγώ δεν το πρόλαβα έτσι.. αλλά σίγουρα κάποια γωνιά της Αθήνας κάπως διαφορετική απ'ότι τώρα, την έχω να την θυμάμαι κ εγώ..
Πολύ σε ευχαριστώ για τα "συναισθήματα" αλήθεια αποκτά αξία το blogging για εμένα με τέτοιου είδους μοιράσματα..
Μόνο που θα διαφωνήσω για αυτό που αναφέρεις για τις φωτογραφίες σου..
Γιατί δεν έχει νόημα? Τι εννοείς?
Εμείς γιατί είμαστε εδώ? Να τις μοιραστείς μαζί μας libre..θα περιμένω να τις δω! ΟΚ?

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas : Εμένα ..δε με χάλασε αυτό..γιατί ήταν το πλέον φυσιολογικό να συμβεί..Άσε που όλως περιέργως δεν μου έχει μείνει καθόλου αυτές οι σκηνές από τη ταινία..αλλά το φευγάτο ταξιδιάρικο κομμάτι της.. Πιο πολύ με κέρδισε ο "πόθος" για την παραλία..
Ναι από τα λόγια, κάθε ένα, κάτι μου κάνει :))))) Φιλάκια :)

Roadartist είπε...

@ Κ.Υ.Π. WALKING : Κυπ μόνο εσύ θα μπορούσες να έκανες μια τέτοια σκέψη χοχοχοχοχοχο και καθόλου δε με παραξενεύει..Εγώ αντίθετα ένα μαζοχισμό τον έχω να χαζεύω φωτο παλ.διακοπών, να βλέπω ταινίες με παραλίες ονειρεμένες, να διαβάζω φευγάτα βιβλία, να ακούω μουσικές για φυγή! Πάντως η θάλασσα δεν απαξιώνεται ποτέ και με τίποτα :)) Εμείς υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις μας πάνω της και την 'πατάμε' :) Φιλάκια..!!

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : θα το πιστέψεις πως όταν έφτιαχνα το ποστ σε σκέφτηκα? Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσε! Ναι οι ηθοποιοί πολύ καλοί :)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ο Παράδεισος.... είναι γύρω μας και παντού.
Θέλει ευρύ και ελισσόμενο πνεύμα για να μπορέσουμε να τον αναγνωρίσουμε, εκτιμήσουμε και...διατηρήσουμε

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

KitsosMitsos είπε...

Ίσως το χαλάσω λίγο λέγοντας ότι αυτή η ταινία στάθηκε η καταστροφή της εν λόγω παραλίας. Γιατί από τότε μιλούνια τουριστών την έχουν αλλοιώσει...

Roadartist είπε...

@ ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ : Παντού αναλόγως το πως βλέπουμε.. το πως επιλέγουμε να ζούμε.. Πολύ εύστοχο σχόλιο.. σε ευχαριστώ γλαρένια! Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ KitsosMitsos : Ήδη δεν ήταν πολύ γνωστή αυτή η παραλία? Γιατί φίλοι μου είχανε πάει, πριν τραβηκτεί εκεί η συγκεκριμένη ταινία.. Πάντως κάπου άκουσα πως όντως αλλοιώθηκε αρκετά μετά από την προβολή. Κρίμα σε αυτό ευθύνονται περισσότερο οι τοπικές αρχές νομίζω..

quartier libre είπε...

@
:(

δύσκολοι καιροί.
άστο καλύτερα...

πάντως, σε ευχαριστώ.

librarian είπε...

Δεν την έχω δει αλλά χαίρομαι που σου άρεσε! Μπορώ όμως να σου περιγράψω, αν θες, τις παραλίες της Κέρκυρας. Δεν είναι μόνο το χρώμα των νερών αλλά το πράσινο που σχεδόν αγκίζει τη θάλασσα. Είναι το μόνο νησί που όταν κολυμπώ δεν κοιτώ τον μπλε ορίζοντα αλλά το πράσινο βουνό πάνω από την παραλία.
Είσαι ευπρόσδεκτη, να ξέρεις!

maximus είπε...

Η τανία δεν μου άρεσε αλλα ότι είχε κάποια μηνύματα δεν μπορώ να το αρνηθώ. Επίκαιρα λόγια πάντως...

Καληνύχτα

kostaslogh είπε...

Είμαι απ ΄αυτούς που την είδαν ...από μακρυά!
..λέω να την ξαναδώ
Φιλιά

wintersea είπε...

Άμα σου πω ότι δεν την έχω δει;;; Μου 'χει ξεφύγει πολλές φορές... Γαμώτο, θα πω και την αμαρτία μου - δεν πολυσυμπαθώ τον ΝτιΚάπριο, αργώ πολύ να δω τις ταινίες του :(

Φιλιά!

denxerw είπε...

μέσα στα εκατοντάδες blogs που δημιουργήθηκαν κάποια ξεχωρίζουν λόγω ένος ξεχωριστού αρώματος που αναβλύζουν, μιας δροσερής και αισιόδοξης αύρας που τα ακολουθεί...αυτά είναι που ωθούν πολλούς να αναζητήσουν και λίγο παραπέρα για το ωραίο και το άγνωστο...

Roadartist είπε...

@ quartier libre : Αν θες να το αφήσω θα το αφήσω.. Δεν διαφωνώ πως είναι δύσκολοι καιροί, αλλά και πότε δεν ήταν? ...Πάντως εδώ είμαστε.. καλημέρα :)

Roadartist είπε...

@ Librarian : Oλα τα νησιά της Ελλάδας έχουνε κάτι το ξεχωριστό! Και ξέρεις κάθε καλοκαίρι μελαγχολώ που δε ζω σε κάποιο από αυτά.. Στην Κέρκυρα έχω έρθει αλλά Πάσχα, οπότε δεν γνώρισα τις παραλίες της.. Σίγουρα θα είναι μοναδικές.. Εφέτος θα κάνω διακοπές στην Ελλάδα, γιατί μου έχουνε λείψει τα νησιά, η θάλασσα.. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου :)) Εύχομαι να χαίρεσαι καθημερινά εκεί την θάλασσα!!

Roadartist είπε...

@ MAXIMUS : Σε πολλούς δεν άρεσε.. Αρχικά δεν το πίστευα ότι δεν γίνεται να άρεσε σε όλους (φαντάσου πόσο με 'κέρδισε'). Βέβαια ότι είχε αδυναμίες είναι σίγουρο..αλλά τα παράβλεψα όλα αυτά..μου έδωσε συναισθήματα.. ίσως να παίζει ρόλο και σε τι φάση βλέπουμε ένα φιλμ.. Ναι επίκαιρα.. Καλημέρα!

Roadartist είπε...

@ kostaslogh : Δεν είναι για όλους, γιατί ίσως ο καθένας μας αποζητά διαφορετικά πράγματα..Εμένα η αναζήτηση ενός "παραδείσου" μακρυά από όλα, με το έντονο αίσθημα της φυγής, όλα αυτά μου άρεσαν πάρα πολύ.. Ακόμη και το τέλος.. Αντε φιλάκια!!!

Roadartist είπε...

@ wintersea : Άστο τότε!! Πάντως ο Ντι Κάπριο είναι εξαιρετικός σε αυτή τη ταινία.. Του ταιριάζει ο ρόλος απόλυτα.. Σίγουρα αν δε σου αρέσει πάντως άστο.. :)))

Roadartist είπε...

@ denxerw : ..για κάποιο περίεργο λόγο, το σχόλιο σου αν και γενικό, νομίζω πως ταιριάζει με το ύφος του ποστ.. Για το άγνωστο και ωραίο, καλημέρα και καλώς όρισες denxerw :D

logia είπε...

Καλημέρα
θα σταθώ στον παράδεισο που είναι μέσα μας, στο μυαλό μας, στην ψυχή μας και μπορούμε να τον βρούμε οπουδήποτε, αρκεί να έχουμε τα μάτια της ψυχής μας ανοιχτά...

Roadartist είπε...

@ Logia : ..Ακριβώς έτσι.. Όπως αναφέρει και το πρώτο απόσπασμα "Είναι το πως νιώθεις όταν ανήκεις κάπου. Αν βρεις αυτή τη στιγμή…θα κρατήσει για πάντα."
Πόσοι λίγοι άνθρωποι μπορούν να το βρουν και να το νιώσουν αυτό! Καλησπέρα σου :)

eirini είπε...

Την έχω δει πολλές φορές και μου αρέσει! Για μένα η πιο ξεχωριστή σκηνή είναι όταν βλέπουν για πρώτη φορά αυτή την μοναδική παραλία μπροστά τους! Τί θέαμα!!!
Πολύ θα ήθελα να πάω σ'αυτή την παραλία! Έχω έναν φίλο που έχει πάει. Μου είχε φέρει και φωτογραφίες και πρέπει να σου πω ότι ειναι μοναδικά! Ίσως κάποια μέρα... όνειρα Roadartist μου!!!

Φιλιά πολλά κοριτσάρα μου!

Ανώνυμος είπε...

Roadartist,
you are the best of all!!

Filakia

BUTTERFLY είπε...

Δεν την εχω δει την ταινια...το τελευταιο παντως που εχεις γραψει ειναι καταπληκτικο!
Φιλια!

Dorothy είπε...

Δεν έχω δεί την ταινία και μάλλον πρέπει να το κάνω γιατί μου αρέσουν τα λόγια που παραθέτεις, αλλά το τραγούδι των All Saints το θυμάμαι πολύ καλά :) Καλό σου απόγευμα!

Roadartist είπε...

@ eirini : Για να είμαι ειλικρινής και η Ελλάδα έχει υπέροχες παραλίες, δίχως κίνδυνο καρχαριών κλπ.. Το γελοίο είναι πως τις περισσότερες φορές ο παράδεισος είναι αρκετά κοντά μας.. Πάντως κ εμένα ένας φίλος έχει πάει στη συγκεκριμένη παραλία και μάλιστα 4 φορές.. Έλεος δηλαδή.. :))) Καλά να είμαστε Ειρήνη μου να κάνουμε όνειρα! Δείγμα υγείας είναι αυτό, πίστεψε με..
Σε ευχαριστώ, φιλάκια πολλά!

Roadartist είπε...

@ arcobaleno : Thank you arco!! Μάλλον είσαι πολύ fan της ταινίας.. :)

Roadartist είπε...

@ BUTTERFLY : Μα πως σου ξέφυγε?!! Είναι πολύ 'φευγάτη' καλοκαιρινή.. άχ σας βασανίζω με τις εμμονές μου φιλάκια πεταλουδίτσα..:)

Roadartist είπε...

@ τα παπούτσια της Dorothy: Αν τη δεις ελπίζω να σου αρέσει.. όλο το soundtrack είναι καταπληκτικό!!!! Φιλάκια πολλά κ από εμένα!

Μαργαρίτα είπε...

Δεν έχω δει την ταινία...
μα δεν έχει καμία σημασία...
πέρασα ν' αφήσω μια γλυκιά καλησπέρα
κι ένα ζεστό φιλί στο μάγουλο
μιας αγαπημένης φίλης ;) ***

Καλά να περνάς καλή μου!!!

καλημέρα είπε...

Δεν την έχω δει, αλλα με τις ατακες που ξεχωρισες με κανεις να το σκεφτομαι...
φιλια!

Άστρια είπε...

Καλησπέρα roadartist μου,

Αλήθεια, πολύ καλός ο διάλογος που διάλεξες. Ομολογώ ότι όταν είχα δει την ταινία, κι αυτό πολύ παληά, δεν το είχα προσέξει.
Πολύ όμορφη εκείνη η παραλία, η ταινία όμως, θυμάμαι, με είχε απογοητεύσει, σε συνάρτηση και με τη διαφήμηση που της είχε γίνει.

Κι ο παράδεισός μας; Πού να ψάξουμε να τον βρούμε; Μα σε μια θάλασσα μικρή αγάπης, με γαλήνια πανέμορφα νερά, σ' ένα ήσυχο ακρογυάλι να κουρνιάζει η ψυχή κοιτώντας τον ουρανό και να ονειρεύεται.

Ή όπως λέει και ο Λόρκα:
"Ο Παράδεισός μου είναι ένας κάμπος
που δεν έχει λύρες,που δεν έχει αηδόνια
Μόνο μια πηγούλα κι ένα ποταμάκι,
κρύφιο ποταμάκι και μικρή πηγή

Μόνο τη ζεστή καρδιά σου χαρισέ μου
κι άλλο τίποτα κι άλλο τίποτα..."

Ναι, καλοκαίριασε, επιτρέπεται να ξεφεύγουμε λιγάκι, να σκεφτόμαστε λίγο μικρούς παράδεισους :)))

Φιλάκια πολλάαα, καληνύχτα:))

Roadartist είπε...

@ Μαργαρίτα : Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου.. Δεν πειράζει, αφορμή είναι η ταινία για να μοιραζόμαστε απόψεις και κυρίως συναισθήματα, που εσύ είσαι γεμάτη από αυτά. Πολύ σε ευχαριστώ. Καληνύχτα σου!

Roadartist είπε...

@ καλημέρα : Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ατάκες Αναστασία..Είχα πάθει μια σχετική πώρωση την εποχή που είχε βγει.. τότε είχα περισσότερο και τα μυαλά "πάνω" από το κεφάλι :))) -δεν θέλω και πολύ-...Ακόμη και τώρα που βλέπω πλάνα μου έρχονται λόγια & σκηνές.. Αν την δεις ελπίζω να μη σε απογοητεύσει, γιατί δεν άρεσε σε όλους.. Πολλά Φιλάκια!

Roadartist είπε...

@ Άστρια : Άστρια μου το καλύτερο δώρο μου έκανες απόψε.. Λόρκα.. και τι στίχοι.. Σε ευχαριστώ ειλικρινά ήταν ότι πιο όμορφο..
Εμένα τόσο μου άρεσε όπως κατάλαβες, που μέχρι αντέγραψα ατάκες της σε ένα τετράδιο.. (λολ) ..Ίσως να παίζει ρόλο και ο έρωτας που έχω με την θάλασσα.. Ως προς τη τελευταία σου φράση, μακάρι να ξεφεύγαμε όλο το χρόνο και όχι μόνο τώρα που καλοκαίριασε.. Μακάρι.. Καλό βράδυ :)

aeriko είπε...

Η δικια μου "παραλια" μαλλον θα ηταν στην Αμοργο...

Η ταινια μου αρεσει, ισως γιατι εχει ταξιδια, και την αισθηση της ελευθεριας.

Η μουσικη απιστευτη....

και ευχαριστω για τις ατακες!

Roadartist είπε...

@ aeriko : συμφωνώ με Αμοργό.. πολύ αγαπημένο νησί.. είχα ανεβάσει παλιότερα ένα ποστ με φωτο από εκεί.. Τι λες να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε εκεί..για μόνιμα?.. ;) Και εμένα το ίδιο ακριβώς με κέρδισε στη ταινία! Καλό σου βράδυ!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Έχουμε ξαναμιλήσει οι 2 μας γι' αυτή την ταινία.Έχει πράγματα να πει! ;)

aeriko είπε...

Δεν θα με πειραζε καθολου μονιμη διαμονη σε νησι, Αμοργο ακομα καλυτερα!!! Παμε?

Δωσε αν μπορεις το link για το ποστ της Αμοργου :D

Roadartist είπε...

@ Γιώτα Παπαδημακοπούλου : έτσι ακριβώς .... !!! :)

Roadartist είπε...

@ aeriko : Ούτε εμένα θα με πείραζε, το 'επαγγελματικό' είναι το μόνο κόλλημα.. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε..Τώρα θα έφευγα.. ;)
Το link για το ποστ αμοργού..:
http://roadartist.blogspot.com/2007/11/blog-post_27.html

aeriko είπε...

Thanx για το link!

Μου ανοιξε την ορεξη για Αμοργο, εχουν περασει 8-9 χρονια που πηγα.

Ενας λογος που θα θελα να μπω σε σχολειο θα ηταν να με πεταξουν σε ενα νησι...

Roadartist είπε...

@ aeriko : Τυχερέ!!.. Υπέροχο ακούγεται αυτό..καλή φάση-εμπειρία! Νομίζω ότι κ εγώ στην θέση σου θα το ήθελα..

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι από αυτούς που συμφωνούν μαζί σου!

Roadartist είπε...

@ PENNY : Χαίρομαι :) Καλή εβδομάδα.. (να ήμασταν εκεί ε?)...

Related Posts with Thumbnails