13 Απριλίου 2009

"Πάρβας, Άγονη Γραμμή", Αμοργός..

Μια ιδιαίτερη ταινία, η οποία συμμετείχε στο φετινό ελληνικό πρόγραμμα του 49ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα στις 23.00 στο κανάλι του ΣΚΑΙ.  

Το ντοκιμαντέρ του Γεράσιμου Ρήγα «Πάρβας, άγονη γραμμή» είναι μια ιστορία ζωής και θανάτου στην περιφέρεια, η ιστορία του Δημήτρη Γιαννακού, γνωστού ως Πάρβα, ενός ηλικιωμένου άντρα που ζούσε μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του, διατηρώντας το μοναδικό παραδοσιακό καφενείο στη Χώρα της Αμοργού

Μια αφορμή για να γνωρίσουμε, με τον καλύτερο τρόπο, τα διάφορα πρόσωπα, ιδιαίτερα τον πατέρα της οικογένειας, Πάρβα, του οποίου καταγράφει τον τελευταίο χρόνο της ζωής του, μιας ζωής δεμένης με την παράδοση αιώνων.  Η γυναίκα του Φλώρα, η κόρη του Ντίνα, οι ρεματιές και τα περιβόλια της Αμοργού είναι καθημερινοί σύντροφοι. Το πρωινό άνοιγμα του καφενείου, οι λιγοστοί πελάτες, ο χρόνος που μοιράζεται ανάμεσα στο καφενείο και το μικρό περιβολάκι του.  

Trailer Ταινίας

Γυρισμένη στις τέσσερις εποχές του χρόνου, συνθέτοντας με λιτό τρόπο το ημερολόγιο της καθημερινότητας ενός αυθεντικού Αιγαιοπελαγίτη.  Παρακολουθούμε τον παλμό της καθημερινής ζωής της οικογένειας, από το χειμώνα, με τον Πάρβα να φροντίζει, όπως πάντα, το καφενείο του, ως το καλοκαίρι, όταν ο Πάρβας πεθαίνει στις 29 Ιουνίου 2006.  Την άλλη μέρα η Φλώρα ανοίγει το καφενείο στις 5.45 το πρωί...

Ο σκηνοθέτης Γεράσιμος Ρήγας μιλάει για την ταινία :

Το ντοκιμαντέρ «Πάρβας, άγονη γραμμή» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, σε αθηναϊκές αίθουσες το φθινόπωρο και στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Φλωρεντίας (Festival dei Popoli), ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στον κόσμο.

Σήμερα στις 23.00 στο Σκαι.

75 σχόλια:

fpboy είπε...

Περιμένω αύριο το βραδάκι για να το δω.
Να'σαι καλά!

Pastaflora είπε...

Ανυπομονώ... κι έχω ήδη αρχίσει να μετράω μέρες μέχρι τον Ιούνιο που θα ξαναβρεθούμε εκεί. Είδες το εξώφυλλο της κυριακάτικης Καθημερινής με τον παπά-Γιώργη;

Unknown είπε...

πωπω! κι έψαχνα να το βρω γιατί έχασα τις προβολές του...
ευχαριστώ πολύ αρτιστούλα!

anepidoti είπε...

νόμιζα πως ήταν για κυριακή!
ευτυχώς, θα το δω!!

Μαριλένα είπε...

είδα το διαφημιστικό.
ενδιαφέρον φαινεται!

καλημέρα :)

Juanita La Quejica είπε...

Την έχετε δει;
Εχει κάκιστο ήχο, χάλια εικόνα και ο σκηνοθέτης προσπαθεί μέσα από καθόλου ανάμιξη και χωρίς να αφήνει τα πρόσωπα να μιλήσουν να περάσει το μεγαλείο της ψυχής αυτών των ανθρώπων που ζουν απομακρυσμένοι σε κάποια νησιά.
Δεν το καταφέρνει με τίποτα.
Αν δεν είχε την υποστήριξη του ΣΚΑΙ και των λοιπών θεσμών, θα είχαν προτιμήσει το κοινό και ίσως και οι κριτικοί (όχι ότι με ενδιαφέρει η άποψή τους ιδιαίτερα) να φουντάρουν με το πλοίο της Αγονης Γραμμής.
Εχετε δει την Αγέλαστο Πέτρα; Καμία σχέση. Ακόμα και το φετινό με τον Καβάφη και τον Πεσσόα, 100 φορές πιο ενδιαφέρον. Τα αναφέρω αυτά για να δείξω ότι δεν είμαι "φίλαθλος" του αμερικάνικου κινηματογράφου. Αλλά ο Πάρβας, Αγονη Γραμμή, Αμοργός, ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα και τους 3 φίλους που πήγαμε με μεγάλη ανυπομονησία να το δούμε όταν είχε παιχτεί στον Μικρόκοσμο, γι αυτό και το ίσως ελαφρώς έντονο του σχολίου. Νοιώσαμε ότι εξαπατηθήκαμε ασύστολα. Κρίμα τα γυρίσματα των δύο χρόνων και κρίμα η χαμένη ευκαιρία να γυριστεί ένα αριστούργημα.

Roadartist είπε...

@ Juanita La Quejica : Καλημέρα! Αλήθεια λες??? ..........Ήθελα πάρα πολύ να την δω αλλά δε μπόρεσα. Με το που έμαθα ότι θα παικτεί στην τηλεόραση χάρηκα πολύ, σκέφτηκα επιτέλους η tv θα φανεί χρησιμη... Και το πόσταρα γιατί πιστεύω ότι σπανίζουν τέτοιες προβολές στην ιδιωτική τηλεόραση.. Πολύ απογοητευμένη φαίνεσαι....εύχομαι να μην έχεις δίκιο..
Θα τη δω σίγουρα απόψε και θα γράψω εδώ μετά και την δική μου γνώμη..
Η λατρεία μου για την Αμοργό είναι δεδομένη.....και υπόσχομαι όμως να είμαι αντικειμενική. Ομολογώ ότι και μόνο από το τρειλερ συγκινούμαι..
Καλημέρα κ ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου..

Δεν εχω δει τη ταινια, αλλά το ποσταρα για όποιον δεν είχε την ευκαιρία να τη δει στο σινεμα και το ηθελε οπως εγω.. Δε θέλω να γράψω περισσότερα τώρα.. το βράδυ..

Roadartist είπε...

@ fpboy : Αν ήθελες να τη δεις στο σινεμά και την έχασες.. τότε θα είναι μια ευκαιρία απόψε.. φιλιά..

Roadartist είπε...

@ pastaflora : Pasta θα περιμένω να γράψεις μετά την γνώμη σου.. ραντεβού :) μετά εδώ στο blog να ανταλλάξουμε απόψεις για τη ταινία..Την περίμενα καιρό, αλλά δε πρόλαβα να τη δω στο σινεμά..

Δεν είχα χρόνο καθόλου για εφημερίδες το σκ.. Μπορώ να τη βρω σε ηλεκτρονική μορφή??

Ιούνιο στην Αμοργό????????... Εγώ εκείνη τη περίοδο θα έχω τρελό πήξιμο..... :((((( Αχ Αχ !!!!!

Roadartist είπε...

@ kokalina : και εγώ το ίδιο, εύχομαι να αξίζει...Προσωπικά και να μην αξίζει, θέλω πολύ να το δω..για προσωπικούς λόγους δεσίματος με το νησί.. Σε φιλώ!

Roadartist είπε...

@ anepidoti : έχεις πάει Αμοργό? Θα περιμένω τις σκέψεις σου μετά αν το δεις.. Εγώ δε το χάνω απόψε με τίποτα.. έχει προσαρμοστεί στο πρόγραμμα :)

Roadartist είπε...

@ Μαριλένα : Μαριλένα εγώ τη περίμενα καιρό..Θα είναι ιδιαίτερη περίπτωση αν σκεφτείς πως δεν υπάρχει αφήγηση, αλλά καταγραφή αληθινών στιγμιοτύπων από τη ζωή στο νησί. Δε ξέρω αν αξίζει, δεν το έχω δει. Το πόσταρα για όποιον ήθελε, μιας και θα παιχτεί απόψε στη Tv. Φιλάκια


ΥΓ γιατί τόσο πρωί ξύπνια ?? :)

jacki είπε...

Μάλλον θα κοιμάμαι εκείνη την ώρα.. Υποθέτω θα μου δοθεί η ευκαιρεία σε κάποια άλλη φάση. Φαίνεται φανταστική.

Σταλαγματιά είπε...

Πραγματικά το σκάι προβάλει σημαντικά πράγματα και ίσως είναι το μόνο.
Πολύ καλή ιδέα!

Καλό Πάσχα να έχεις

Juanita La Quejica είπε...

Επειδή είχαμε πάει το περασμένο καλοκαίρι στην Αμοργό και την ερωτευτήκαμε, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήγαμε να δούμε το ντοκυμαντέρ. Ε! Δεν έδειξε απολύτως τίποτα από Αμοργό! Εκεί να δεις απογοήτευση! Τίποτα μα τίποτα! Απίστευτο! Εστίαζε και καλά στις καρέκλες του καφενείου και στα μαρούλια στο χωράφι, όταν δεν ξεχνούσε το πλάνο στα πρόσωπα του Πάρβα και της κόρης του.

Adamantia είπε...

Θα τη δω! Ευχαριστώ που το επεσήμανες δεν θα το είχα παρατηρήσει.
Φιλούμπες!!

Roadartist είπε...

@ Juanita La Quejica : .....και ανυπομονώ να την δω.. :((
Μάλιστα.......αν είναι έτσι, κρίμα πραγματικά γιατί δεν είχα ακούσει αρνητικά σχόλια.. Ήδη κάπως ξενέρωσα τώρα με αυτά που έγραψες.. θα τη δω βέβαια το βράδυ, έτσι κ αλλιώς για τους λόγους που ανέφερα..
Δε μπορώ να εκφέρω άποψη από τώρα.. όπως κ αν έχει ..αν είναι όπως λες θα με απογοητεύσει.. Είδομεν λοιπόν..

Roadartist είπε...

@ Adamantia : Να είσαι καλά Αδαμαντία, και αν τελικά δεν αξίζει, απλά αλλάζεις κανάλι :) δεν έγινε κ κάτι.. φιλάκια !!

nikiplos είπε...

Ταξιδεύω ανά την ευρώπη... το ίντερνετ είναι για μένα πολυτέλεια αλλά να ομολογήσω ότι στο μπλογκ σου βρίσκω διαμάντια... Ελπίζω να καταφέρω να δω την ταινία...
Σε φιλώ και καλό πάσχα καλλιτέχνιδα...

H.Constantinos είπε...

Υποψιάζομαι ότι θα είναι κάπως καταθλιπτική, λόγω θέματος (αλλά και φεστιβάλ...), όμως δείχνει ενδιαφέρουσα...

Roadartist είπε...

@ nikiplos : Εύχομαι να περνάς καλά.. και αν την δεις τελικά να αξίζει το κόπο.. Καλό Πάσχα και από εμένα φίλε μου nikiple, καλή Ανάσταση, πολλά φιλάκια..

Roadartist είπε...

@ H.Constantinos : Εδώ (αν θα το πιστέψεις) εγώ συγκινήθηκα και μόνο από το τρέιλερ.. Εύχομαι να μην είναι βαρετή.. :) Φιλάκια!!!

Νατασα είπε...

Ααα…κι έχω ακούσει
Να’σαι καλά
Αχ! μ’ έφτιαξες τώρα !

b|a|s|n\i/a είπε...

ενδιαφέρουσα φαίνεται. και δεν έχω πάει αμοργό. να την δούμε. να δούμε αν θα την γνωρίσουμε ή αν θα γνωρίσουμε απλά τις καρέκλες του καφενείου :) φιλιάαααααα!

Roadartist είπε...

@ jacki : Θα δώ και εγώ αν θα μου αρέσει και θα αφήσω εντυπώσεις.. Μη ξενυχτήσεις άδικα.. Φιλάκια, καλή ξεκούραση !

Roadartist είπε...

@ Αναστασία : Από την ιδιωτική τηλεόραση όντως.., αλλά κάτσε να δούμε τι λέει τελικά η ταινία, να είσαι καλά Αναστασία, καλές γιορτές, καλό Πάσχα :)

Roadartist είπε...

@ Νατασα : Αν το δεις Νατάσα, περιμένω εντυπώσεις..και πως θα σου φανεί.. Φιλάκια πολλά, καλό απόγευμα.

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : ..να πας να βρεις την υγειά σου!! :) Λες η κάμερα να κάνει ζουμ στις καρέκλες για όλη την ώρα?.. Θα δούμε.. :)) Μπες στο ποστ στο link "αμοργός" να δεις φωτο από το νησί, και σκέψεις.. Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα προταση. Θα το δούμε λοιπόν.

Καλησπέρα! Τα φιλιά μου έχεις!

Olga είπε...

Τι καλά μας ενημερώνεις, για όλα τα ενδιαφέροντα που συμβαίνουν, και τις περισσότερες φορές, δεν ξέρουμε ούτε καν την ύπαρξη τους!!Ευχαριστούμε...

Aristodimos είπε...

Δεν ειχα αξιωθει να το δω οταν προβαλόταν εδω στην γειτονιά μου στον "Μικρόκοσμο" , μα αποψε σιγουρα θα το δω.

Καλή Μεγαλοβδομάδα να εχεις.

Αρης

leondokardos είπε...

Δική σου σύσταση ;; Θα το δώ.Ενδιαφέρον φαίνεται,οι άνθρωποι αυτοί κρατάνε ζωντανά τα μικρά νησιά μας.

Μαργαρίτα Πάσχου είπε...

roadartist μου καλησπέρα!

Πέρασα να σου πω ότι πριν από λίγο έπαιξα στο παιχνίδι που με προσκάλεσες!

Να 'σαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ!

maximus είπε...

Κρίμα το' χασα! Πείτε μου αν ήταν καλό τουλάχιστον. Αμοργός ε, αλλά από την απέναντι όχθη.

Και Καλή Ανάσταση!

maximus είπε...

Ααα, δεν μου είπατε για την ανάρτηση της Αμοργού κατά την επίσκεψή σας. Είδα και το γνωστό παράθυρο... Έχω καθήσει στο καφενεδάκι αυτό ξημερώματα, θυμήθηκα και το κόκκινο χρώμα του ρακόμελου που μου έκανε εντύπωση και το μαρμάρινο τραπεζάκι... Πολύ το χάρηκα!

IZA είπε...

Δυστυχώς όλα τακαλά τα χάνω. Εδώ που είμαι τώρα, ούτε τηλεόραση έχω και σου γράφω σ' ένα lap top που τρέχει με ταχύτητα χελώνας. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από Σάμο.

Artanis είπε...

Εγώ δυστυχώς είμαι μακριά, και ενώ βλέπω σκάι μέσω νετ, αυτό δεν το,πήρα είδηση εγκάιρως... Κρίμα...
Τεσπα, Καλλιτέχνιδά μου, καλά να περάσεις αυτές τις μέρες, καλο Πάσχα να έχουμε...Σε φιλώ...

Σπύρος είπε...

Μου αρέσει πάντα που τιμάς τον καλό Ελληνικό Κινηματογράφο :) φιλια

Roadartist είπε...

@ Juanita La Quejica : Καλημέρα.. Το είδα εχτές και μου άρεσε πολύ..Είναι τελικά κάποιες ταινίες που ίσως μιλάνε μόνο σε λίγους, δε ξέρω προσωπικά συγκινήθηκα πολύ, ένιωσα τη δυσκολία της ζωής των ανθρώπων αυτών που κυριολεκτικά 'φυλούν' θερμοπύλες.. μακριά από τον πολιτισμό και όμως τόσο αξιοπρεπείς, και τόσο δεμένοι με τη γη..
Με άγγιξε, και οι λήψεις του σκηνοθέτη μου άρεσαν. Φυσικό να δείχνει περισσότερο το καφενείο εφόσον εστιάζε στην ζωή του Πάρβα (αλλά όμως έδειξε εικόνες κ από τη χώρα, τη φύση του νησιού) αν και ο σκοπός του δεν ήταν να δείξει το νησί μέσα από το μάτι ενός τουρίστα, αλλά μέσα από του μόνιμου κατοίκου, τον αγώνα και τις δυσκολίες του.. Και τα κοντινά στα πρόσωπα της κόρης και του Πάρβα είχανε σκοπό να αναδείξουν τις στιγμές και τα συναισθήματα τους. Ένα επιπλέον "συν" στο ότι δεν ήταν τίποτα στημένο, αλλά κυριολεκτικά τραβούσε τους καθημερινούς διαλόγους, τη ζωή τους χωρίς καμία ωραιοποίηση..
Δε με απογοήτευσε..

Roadartist είπε...

@ aikaterinitempeli : Καλημέρα, αν το είδες τελικά, εύχομαι να "πήρες" κάτι :) Φιλιά πολλά!

Roadartist είπε...

@ Olga : Απλά ανεβάζω posts για ότι πιστεύω πως θα μου άρεσε, ή ότι έχω δει και (για μένα) άξιζε.. Καλημέρα Όλγα!

Roadartist είπε...

@ Aristodimos : Καλημέρα Άρη καλό Πάσχα να έχεις καλή Ανάσταση σε σένα και στην οικογένεια σου!

Roadartist είπε...

@ leondokardos : Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι, δε θα υπήρχαν ούτε τα νησιά μας.. Ότι και να πούμε θα είναι λίγο.. Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ pink floyd : Εγώ σε ευχαριστώ για την αποδοχή.. καλημέρα, πολλά φιλιά Μαργαρίτα!

Roadartist είπε...

@ MAXIMUS : Γούστα είναι αυτά, προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Χαίρομαι που σας άρεσε το post εκείνο για την Αμοργο.. Να είστε καλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Roadartist είπε...

@ IZA : Η πλήρης απομόνωση!! Και εγώ σε λίγες μέρες έτσι θα είμαι dont worry.. Χρειάζονται και αυτά.. Να περάσεις όμορφα!! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! Φιλιά!

Roadartist είπε...

@ Artanis : Δε πειράζει artanis πολλά φιλάκια, σε ευχαριστώ ανταποδίδω τις ευχές σου, καλό Πάσχα, καλή Αναστάση.. Φιλάκια..

Roadartist είπε...

@ LOCKHEART : Μόνο αν κάτι με κερδίσει.. η συγκεκριμένη ταινία με συγκίνησε πολύ.. Φιλιά Σπύρο!

Ανώνυμος είπε...

έχω ακούσει πολλά..αλλά δεν την είδα..η μυρωδιά του Αιγαίου όμως έρχεται μέσα απ' την υπέροχη ανάρτησή σου..

καλημέρα,από μια βροχερή γωνιά του Αιγαίου..

Olga είπε...

To είδα!Ακριβώς όπως το περιέγραψες!Η άλλη πλευρά του...φεγγαριού!..Σκαμένα πρόσωπα, κουρασμένα ριτιδιασμένα πρόσωπα, χέρια τραχιά, ομως ΗΡΕΜΑ!!!Αυτό ζήλεψα, καλή μου roadartist!!Πραγματικά ζήλεψα την άπλή, ίσως και λίγο...πρωτόγονη,[ για μας], καθημερινότητα τους!!!Και πάλι Καλό ΠΆΣΧΑ, σε χαιρετώ, θα τα πούμε σε λίγες μέρες....

Roadartist είπε...

@ nyxterino : μύριζε λίγο θαλασσινή αλμύρα και για εμάς.. Καλά να περάσεις Αριάδνη, καλό Πάσχα κ καλή σου Ανάσταση..

Roadartist είπε...

@ Olga : Πολύ χαίρομαι που αισθάνθηκες ακριβώς το ίδιο.. Σε λίγα μέρη βρίσκεις την ηρεμία της Αμοργού.. Πολύ αγώνα καθημερινό καταβάλλουν οι ντόπιοι, αλλά αν τους πρότινες να αλλάξουν τόπο δε θα το έκαναν νομίζω για τίποτα. Και με τίποτα. Καλό Πάσχα και από εμένα να περάσεις όμορφα :) Καλές φωτο-γραφίες.. :) θα τα πούμε!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση..
Συμπτωματικά χτες κάποιος καλός φίλος μού πρόλαβε για την προβολή της ταινίας/ντοκιμαντέρ του Ρήγα.
Την ανάρτησή σου την είδα, λοιπόν, αφού κάθησα χτες και ρούφηξα γουλιά γουλιά τον Πάρβα.
Όπως τα λέει ο Ρήγας και στο βιντεάκι που έβαλες, roadartist: Η εστίασή του στους χαρακτήρες, τους ανθρώπους. Αυτή η ήρεμη δύναμη και γνώση των ρυθμών της καθεμέρας, χειμώνα καλοκαίρι, μια δύναμη που ο ίδιος τόπος επιβάλλει. Η σπουδή στην αυτάρκεια. Η ζύμωση με ό,τι φυσικό. Συγκλονιστικός στην απλότητά του ο τελευταίος χειμώνας του Πάρβα.
Και..και..και.
Με πόσο σεβασμό στους χαρακτήρες και στις ισορροπίες τους φτιαγμένο το ντοκιμαντέρ, ε;
Πασχαλινό δώρο έλαβα και το έχω φυλάξει με προσοχή στα αγαπημένα.

Ροδούλα, πιθανώς δε θα σχολιαστούμε άλλο για καμιά βδομάδα. Πολλή άνοιξη γι'αυτές τις μέρες.

leondokardos είπε...

Αρτίστα μου γλυκιά, το είδα!! Ποτέ δε με "κρέμασες" με τις προτάσεις σου, το ξέρεις αυτό στο έχω πεί πολλές φορές.
Το μόνο που μου έκανες,είναι οτι με ξεσήκωσες. Θέλω να πάω σ΄αυτό το νησί και κάθε χρόνο πάω κάπου αλλού.Θα τα καταφέρω φέτος ;;
Θαυμάζω αυτούς τους νησιώτες που κρατάνε ζωντανά τις παραδόσεις και τη ζωντάνια στο τόπο τους. Ακούραστος ο Πάρβας.Συγκινητικός.
Νάσαι καλά και αν δε τα ξαναπούμε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

xryc agripnia είπε...

(Roadartist αν μου επιτρεπεις.)

@ Juanita La Quejica:Αυτη ειναι η Αμοργος για τους ντοπιους. Ποτε δεν κοιτανε το ηλιοβασιλεμα, ουτε τα αρχαια, ουτε τους μυλους με το ματι το δικο μας.
Αυτο ηθελε να δωσει και ο σκηνοθετης νομιζω.Τα εκατο βηματα που εκανε καθε μερα ο Παρβας. Γιατι, δεν πηγαινε παραπερα.Εκατο μετρημενα βηματα εκανε και η ταινια αυτο ηταν: "Πάρβας",ελεγε και οχι τουρνε στην Αμοργο με τα ματια του τουριστα.
Ελεος πια!

Sweet and bitter είπε...

Το είδα χτες και μου άρεσε! Και συγκινήθηκα στο τέλος...
Σε βάζει (η ταινία) να σκεφτείς τον τρόπο ζωής των ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας κι αυτό είναι καλό!

Φιλάκια, Roadartist μου!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Pastaflora είπε...

Την είδα την ταινία. Θα σου στείλω mail.

onlysand είπε...

Αχ, τι κρίμα, βρε Χαμινάκι μου!...

την έχασα στο σινεμά, την έχασα κι απόψε...;(

γιατί να μη σε διαβάσω το μεσημέριιι !!!

είμαι να σκάσω τώρα...

και δεν έχω πάει και Αμοργό

Γαλάτεια είπε...

Καλησπερα.
Περασα να ευχηθω Καλο Πασχα!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση εύχομαι

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Πολύ όμορφο νησί η Αμοργός... το συστήνω ανεπιφύλακτα για διακοπές, ήρεμες και ξεκούραστες!

Roadartist είπε...

@ Διονύσης Μάνεσης : Παύει σίγουρα να είναι σύμπτωση Διονύση. Χαίρομαι πολύ που ένιωσες ότι εγώ βλέποντας το.. Το πιστεύεις πως όταν το έβλεπα υπήρχαν στιγμές που σε σκεφτόμουν? Δε ξέρω γιατί, είχα την διαίσθηση ότι το έβλεπες κ ότι ένιωθες εκείνες τις στιγμές ότι εγώ.. Σύμπτωση?? :))
Και εγώ θα απέχω από το ίντερνετ, θα βρεθώ στη φύση, σε φιλώ καλό Πάσχα σε σένα και στην οικογένεια σου, θα έχεις τη σκέψη μου. Φιλάκια πολλά!

Roadartist είπε...

@ archive : Από εμένα απλά τις καλύτερες ευχές για τις μέρες που έρχονται.. Ακόμη κ αν δε βρεθείς Αμοργό (που τέτοια τύχη ε?) να περάσεις πολύ καλά!!


@ Juanita La Quejica : Καλό Πάσχα κ σε σένα!

Roadartist είπε...

@ Sweet and bitter : Συμφωνώ! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!!!!!! :))

xryc agripnia είπε...

Roadartist...Σημερα κιολας μαζευω τα πραγματακια μου και τρεχω.
Αυριο βραδυ θα ειμαι εκει.
Καλο Ανασταση και αναταση να εχουμε.
:)

xryc agripnia είπε...

Καλη Ανασταση και οχι καλο.
:)

Roadartist είπε...

@ archive : Σήμερα;;;;;;;; Για Αμοργό;;;;; Ωχ με σκοτώνεις.. :) Να πω ότι ζηλεύω;;; Να πω πόσο πολύ ήθελα να βρεθώ κ εγώ εκεί για τέτοιες μέρες;;.. Να περάσεις υπέροχα.. να μαζέψεις όμορφες αυθεντικές εικόνες, να μυρίσεις τον αιγαιοπελαγίτικο αέρα και για εμάς, να πιεις ρακομελάκια κ για εμάς.. να τραβήξεις φωτογραφίες και να τις μοιραστείς μετά με εμάς..
Θα περιμένω!! Φιλάκια πολλά, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση :)

Roadartist είπε...

@ pastaflora : Όταν βρεις χρόνο και διάθεση θα περιμένω το email σου αγαπητή πάσταφλόρα μάνα ρέιβερ :)) Φιλάκια, καλή Ανάσταση :)

Roadartist είπε...

@ onlysand : Σε καταλαβαίνω Νανά, και εγώ έτσι θα ήμουν στη θέση σου χεχεχε :) Αν μάθω ότι θα ξαναπροβληθεί κάπου θα σε ενημερώσω.. Σε φιλώ! :)
ΥΓ ..κανόνισε πρώτα να πας!

Roadartist είπε...

@ Γαλάτεια : Σε ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σου, επίσης Καλό Πάσχα κ Καλή Ανάσταση!

Roadartist είπε...

@ Vaggelis : Επίσης Βαγγέλη μου καλή Ανάσταση σε σένα και στην οικογένεια σου!

Roadartist είπε...

@ leondokardos : Φίλε μου λεοντόκαρδε πολύ χαίρομαι που δε σε απογοήτευσε.. και πιο πολύ για τον ενθουσιασμό σου! Να είσαι καλά και θα πας στην Αμοργό.. και να ξέρεις δε θα σε απογοητεύσει.. Υπομονή μέχρι την άδεια :) Φιλάκια πολλά :)

Roadartist είπε...

@ Γιώτα Παπαδημακοπούλου : Ναι από τα πιο όμορφα.. για ιδιαίτερο κόσμο + διακοπές, φιλάκια!

Unknown είπε...

παιδιά για όποιον τον ενδιαφέρει η ταινία προβάλλεται στον κινηματογράφο Ανδόρα.
20και40 και 22και30 καθημερινά απο την Κυριακή του Πάσχα....

Unknown είπε...

καλή Ανάσταση σε όλους....

Related Posts with Thumbnails