23 Δεκεμβρίου 2008

So this is Christmas…

Ιακωβίδης, Παιδική Συναυλία

H αλήθεια είναι πως τα Χριστούγεννα ο καθένας από εμάς τα βιώνει διαφορετικά.. Όλο αυτό που κυριαρχεί τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, δεν είναι το καλύτερο μου.. Πέρσι σας είχα γράψει σχετικές σκέψεις, με τίτλο "ενόψει καταναλωτισμού"..

Εφέτος δεν έχω διάθεση για τόσες αναλύσεις. Άλλωστε τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα πιο περίεργα που έχουμε όλοι περάσει.. Ο καθένας ας βιώσει αυτές τις μέρες όπως ο ίδιος το επιθυμεί..

Προσωπικά θα ασχοληθώ με διάφορα πράγματα..., αλλά κυρίως θα περάσω περισσότερο χρόνο με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους...

Καλές γιορτές σε όλους..

Ευχή να κρατήσουμε τα συναισθήματα ...αυτών των ημερών, την αγάπη, όχι μόνο τις γιορτινές στιγμές, αλλά για όλες τις μέρες του έτους..


..και όπως λένε οι στίχοι από το τραγουδάκι που ακούγεται :

«Να αλλάξουμε οριστικάχωρίς να προσποιούμαστε τίποτα πια»

Τα φιλιά μου σε όλους σας!

207 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 207 από 207
Roadartist είπε...

@ τo τέρας της «αμάθειας» : Μα αυτό το νιώθω αμαλθια μου :)) Χρονια πολλα και καλά κ σε σένα, φιλάκια !!!


@ λυγερη : Να είσαι καλά Λυγερή σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, ότι ποθείς ότι καλύτερο! Να ενωθούν οι καρδιές μας.. δεν είναι λίγο αυτό.. Σε ευχαριστώ, και εσύ υγεία και αγάπη! Να μου είσαι καλά!

Όναρ είπε...

Τις πιο θερμές ευχές μου σου στέλνω κι εύχομαι όταν σε φτάσουν να είναι ακόμα ζεστές..Καλή Χρονιά..θα τα λέμε και του χρόνου εξάλλου..Καλησπέρες Άρχοντες..

Roadartist είπε...

@ Όναρ : Σε ευχαριστώ πολύ όναρ, ότι καλύτερο και από εμένα.. Οτι ποθείς..Αγάπη και Υγεία, φιλιά!

ritsmas είπε...

Διαφορετικά και πανομοιότυπα.....Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς ; Στον ίδιο τόπο ζούμε, τις ίδιες προσλαμβάνουσες παραστάσεις έχουμε, απλώς τις αναλύουμε διαφορετικά ή δεν τις αναλύουμε καθόλου όταν είμαστε τεμπέληδες..
Ευχές πολλά και πάντα νάσαι τόσο δημιουργική και ακμαία και αποδοτική
ριτς

Roadartist είπε...

@ ritsmas : Ετσι ακριβώς Ρίτσα μου...σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ευχές σου..επίσης ότι ποθείς, υγεία, αγάπη και πάντα τόσο δημιουργική..Καλή χρονιά ολόψυχα σου εύχομαι!

ολα θα πανε καλα... είπε...

Καμία προσποίηση,κανένα ψέμα.Μόνον αγάπη.Και όλα μετά θα τα φτιάξουμε.Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτα από την περισσή αγάπη.

Roadartist είπε...

@ όλα θα πάνε καλά... : Αγάπη το πιο σημαντικό όλων..Μακάρι να το συνειδητοποιούσαμε όλοι μας αυτό. Θα άλλαζαν τα πάντα τότε..και αν το σκεφτείς δεν είναι δύσκολο.
Τις καλύτερες ευχές μου σου στέλνω, πολλά φιλιά.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 207 από 207   Νεότερο› Νεότερο»
Related Posts with Thumbnails