10 Οκτωβρίου 2008

Thievery Corporation / Lifo Nights

Οι Thievery Corporation, ή αλλιώς το ντουέτο των Rob Garza και Eric Hilton με έδρα την Washington D.C., επιστρέφουν στην Αθήνα αυτό το Σάββατο. Και σήμερα Παρασκευή στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης. Πριν τρία χρόνια στο Λυκαβηττό μας είχαν χαρίσει ένα από τα καλύτερα live που έχουμε δει στην χώρα μας.

Όλος ο Λυκαβηττός ήταν στον «αέρα»!! Xιλιάδες κόσμου στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο χόρευε συνέχεια με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι TC να λένε από το μικρόφωνο πως δεν έχουν ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο και να τραβάνε φωτογραφίες, video το κοινό!!

Οι συνθέσεις τους, είναι ένα μίγμα από reggae, jazz, κλασικούς ήχους της Ινδίας και της Βραζιλίας, μουσικές από soundtrack ταινιών αλλά & rock αναφορές & όλα αρμονισμένα με ένα ιδιαίτερο ύφος.
Αυτή τη φορά το ραντεβού είναι στο Θέατρο Βράχων (αν και στο site τους μας λένε για το ολυμπιακό γήπεδο ξιφασκίας) για να μας παρουσιάσουν το 5ο άλμπουμ τους με τίτλο "Radio Retaliation" (ραδιοφωνικά αντίποινα).

«Το “Radio Retaliation” είναι μια ανοιχτή πολιτική δήλωση. Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην πεις ανοιχτά τη γνώμη σου εδώ που φτάσαμε, με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα βασανιστήρια, τις βιαιότητες και την κρίση στα καύσιμα, τα τρόφιμα και την οικονομία. Είναι δύσκολο να κλείσεις τα μάτια σου την ώρα που ο κόσμος καίγεται γύρω σου. Αν είσαι καλλιτέχνης, είναι η πιο κρίσιμη ώρα να μιλήσεις ανοιχτά», δηλώνει ο Rob Garza.

«Με εξαίρεση κάποια ανεξάρτητα προπύργια, στις αμερικανικές ραδιοφωνικές συχνότητες δεν υπάρχει ελευθερία στη μουσική και την πληροφόρηση. Έχουν ξεπουληθεί, συγχωνευτεί και ομογενοποιηθεί. Η μουσική υποφέρει και το ίδιο συμβαίνει με την κοινωνία.
Το “Radio Retaliation” αποτελεί μια ηρωική έξοδο των συνειδητοποιημένων ανθρώπων που έχουν τη θέληση να παραδεχτούν ότι κάτι δεν πάει καλά με την “επίσημη εκδοχή” στις ειδήσεις και στον πολιτισμό» όπως εξηγεί ο Eric Hilton.

Στο εξώφυλλο του άλμπουμ εικονίζεται ένας μαχητής των Ζαπατίστας. Υπάρχει λόγος, όπως εξηγούν: «Οι Ζαπατίστας φοράνε μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους από ακροδεξιά τάγματα θανάτου που τους καταδιώκουν και τους τρομοκρατούν απειλώντας να τους εκδιώξουν από τη γη τους ή να τους σκοτώσουν. Τα λαϊκά κινήματα, όπως αυτό των Ζαπατίστας, είναι μεγάλη πηγή έμπνευσης για μας και αυτό αντανακλάται καθαρά στα νέα μας κομμάτια». (στο προηγ. post, το 2 κλιπ, από το νέο album).

Η lifo μας χαρίζει αυτή την εβδομάδα ένα διήμερο γεμάτο μουσική.
Απόψε και αύριο στο bios έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους πιο φρέσκους ήχους στην πόλη από έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Την αρχή θα κάνει ο Τακι Τσαν με τα live του να είναι απλά μια εμπειρία αξέχαστη και ακολουθεί η κολεκτίβα των Cast-a-blast με ήχους soul και funky. Αμέσως μετά στο υπόγειο του bios θα ακουστεί ο ήχος του σήμερα.. το dubstep γεμάτο με μπάσο και μελωδία θα μας κάνει να χορεύουμε μέχρι πρωίας και γι’ αυτό τον λόγο η lifo φέρνει τους κορυφαίους του είδους Pinch, Distance και Applebim. Μόνο που κι εδώ υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση με τον Ekelon, που η μουσική του ακούγεται στο Radio one του BBC, για το πρώτο του live στην Αθήνα!!

Το Σάββατο η Μόνικα θα μας παρουσιάσει τον δίσκο της (χωρίς σχόλια!!) και αμέσως μετά ο Matt Elliot επίσης χωρίς σχόλια. Μεταφερόμαστε πάλι στο υπόγειο για την πρώτη μας επαφή με τον Miho Cod και με τον πολύ καλό Φανταστικό Ήχο, ο οποίος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, τον οποίο μας κάνει δώρο από το blog του, Κυρίαρχοι Του Σύμπαντος .

Επόμενος ο Larry Gus που από το περσινό live του στο Αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη δεν μπορεί να ξεχαστεί..απλά μοναδικός!!! Και τέλος ο υπεύθυνος για έναν από τους καλύτερους περσινούς δίσκους της χρονιάς ο καθηγητής φιλοσοφίας John Maus.
Το μόνο που με αγχώνει είναι ο ανύπαρκτος εξαερισμός του bios αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ααα και όπως υποστηρίζει η lifo “Τα καλύτερα στη ζωή είναι δωρεάν”. Περισσότερα εδώ.

71 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Όλο συναυλίες μου είστε τώρα τελευταία!!!!

faraona είπε...

Θρυαλιδα μου
πολλες ευχαριστιες again για τις ενημερωτικες σου πληροφοριες ...

σε φιλω και να μου ειδσαι καλα.

Dee Dee είπε...

Ακουσα προσφατα Μονικα....φωναρα εχει η κοπελα...!

Αρτιστακι μου ευχαριστουμε για την ενημερωση.....ουανς εγκεν :)

Καλημερα!!!

Ανώνυμος είπε...

μετλα από αυτά που διάβασα, νιώθω την ανάγκη να γνωρίσω το έργο τους.

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas : χαχα μη μας ματιάσεις πρόσεξε!! Εντάξει αν ξέρουμε πως αξίζει κάτι.. προσπαθούμε να είμαστε εκεί! :) φιλάκια!!

Roadartist είπε...

@ faraona : Φαραόνα είναι μουσικές που έχουνε κάτι να δώσουν, αν ενημερώθηκες όντως για κάτι που δε ήξερες χαρά μου, να είσαι καλά, κ εγώ σε φιλώ, καλημέρα.

Roadartist είπε...

@ Dee Dee : Είναι θεά.. μπες στο link που έχω βάλει στο όνομα της, στη διευθυνση της στο myspace και απλά άστο να παίζει!!! Καλημέραααα!

Roadartist είπε...

@ evlahos : Αξίζει να ακούσεις Τhievery Corporation..τα φιλιά μου Βαγγέλη, καλημέρα!

Δανάη είπε...

Εξαιρετικές οι πληροφορίες σου- όντως!!!!

Ειδικά τη Μόνικα ήθελα να την ακούσω ζωντανά , μα κανονίζω θεατρικές εξόδους για ΠΣΚ (ξέρεις εσύ...:)

Καλημέρα γλυκιά!!!

fpboy είπε...

Εντάξει θεοί οι Τ.C !
Το ξέρεις οτι είναι πιο διάσημη στην Ελλάδα απο ωπουδήποτε αλλού ?
Έχω δουλειά, αλλοιώς θα πήγαινα.

υ.γ- Μόνικα ολε.

b|a|s|n\i/a είπε...

το σάββατο η μόνικα; αχα!
α ρε μόνικα...

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Τους Thievery Corporation μπορώ να πω ότι γνωρίζω, στο Λυκαβηττό πήγα χωρίς να τους ξέρω και γκρίνιαζα σε φίλους για την επιλογή, μετά κατάπια τη γλώσσα μου γιατί ήταν πολύ ωραία και με κορόϊδευαν όλοι.

Kaveiros είπε...

Καλό σαβατοκύριακο!:)

Adamantia είπε...

Oups με πιανεις τελειως αδιαβαστη,δεν τους ηξερα καν.
Φιλια

leondokardos είπε...

Ενθουσιάστηκα με τη σημερινή ανάρτησή σου !!
Πρώτα απόλα - και ζητώ συγνώμη εαν δε το είχα προσέξει νωρίτερα- είδα τη φράση που έχεις βάλει κάτω απο το.. όνομά σου, αυτή την εκπληκτική φράση: "θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα". Μου λέει τόσα μα τόσα πολλά, με συγκινεί αφάνταστα, μου θυμίζει, με μελαγχολεί, δακρύζω...

Και μετά, όπως πάντα, πλήρης καλιτεχνική ενημέρωση. Δεν τους ήξερα τους TC αλλά μου άρεσε πολύ αυτό το κομάτι του βίντεο.
Αυτή σου η πληροφόρηση έρχεται τη στιγμή που κάτι τέτοιο έλεγα στη τελαυταία μου ανάρτηση. Εσυ φυσικά πάντοτε αυτό έκανες. Να συνεχίσεις Αρτίστα μου.
Καλή σου μέρα.

Μαριλένα είπε...

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά
(στοιχηματίζω πως σ' αυτη την εποχή που ζουμε, λίγοι γνωρίζουν πλέον για τους Ζαπατίστας)

την καλησπερα μου καλλιτεχνιδα μου :)

taxitzou είπε...

εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, δεν είμαι από δω, είμαι απ' αλλού...:)))

για ένα γειά πέρασα, ένα καλό μεσημέρι...

πάντως, διασκεδάστε παιδιά γιατί χανόμαστεεεεεεεεεεε

φιλιά

Dr_MAD είπε...

Σήμερα ναι! Και έχουν μείνει και αρκετά εισιτήρια για Principal! (μόνο και μόνο γι'αυτό κατεβαίνω αύριο Αθήνα! χαχαχα)

pafa64 είπε...

Δηλώνω και εγώ άγνοια
δεν τους ήξερα.
Την καλησπέρα μου...

Angel Vs Life είπε...

standard exoume synantithei xoris na to katalavoume ;o)

Ανώνυμος είπε...

Cool se brisko road!!
Monica the best...!!
Poli kali anartisi m'aresei pou eisai arketa psagmeni kai se auto to eidos tis mousikis!!!
Thanks for the information!

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα αρτιστακι παλι γεματος ομορφες πληροφοριες ο χωρος σου μακαρι να υπηρχε χρονος μονο καλο σκ!

ωκεανος....

nikiplos είπε...

καλησπέρα...

roadartist,να προσυπογράψω τη δήλωση της faraona. Σε ευχαριστούμε..

Λοιπόν μου άρεσαν οι δηλώσεις των τύπων, καθώς και η εναντίωσή τους στο ρεύμα ισοπέδωσης στην εκείθεν πλευρά του Ατλαντικού, που "τα λεφτά είναι πάρα πολλά Άρη" και έτσι λίγοι κατορθώνουν να αντισταθούν...

φιλιά

Roadartist είπε...

@ Δανάη : Δανάη καλησπέρα! Θα περιμένω να διαβάσω για τις θεατρικές προτάσεις σου! Μου έχει λείψει πολύ να πάω στο θέατρο.. :) να περάσεις καλά κ εσύ ;)

Roadartist είπε...

@ fpboy : ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Κρίμα που δε θα πας!! Οκ ομως.. Η Μόνικα όντως κάτι παραπάνω από υπέροχη ;)

Roadartist είπε...

@ b|a|s|n\i/a : α ρε basnia ;))) στις 21,00 ;))


@ Κ.Υ.Π WALKING : Η αναφορά σου αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία walking.. Είναι οτι καλυτερο να πηγαίνεις κάπου ανυποψίαστος και μετά να περνάς τέλεια.. Χαίρομαι :)

Roadartist είπε...

@ Kaveiros : επίσης καβείρε μου :)


@ Adamantia : δε πειράζει, τώρα τους έμαθες :) πολλά φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη μουσική...θα το ψάξω.Να 'σαι καλά road!

Roadartist είπε...

@ leondokardos : σου έγραψα σχόλιο και σβήστηκε.....πάμε πάλι!! ;)
Εγραφα οτι οι στίχοι αυτοί στο πάνω μέρος της σελίδας στο blog, είναι εκεί από τη πρώτη μέρα που το άνοιξα..και δεν έχω σκεφτεί στιγμή να το αλλάξω..
Επίσης, αν δεις στο προφίλ (στο οποίο τις σκέψεις και αυτές τις έχω ολόιδιες από το πρώτο post του blog) αναφέρω οτι "πολλές φορές θα μυρίζει εδώ αλμύρα" ;) είναι μεγάλη η αγάπη μου για τη θάλασσα, έχω και σχετική κατηγορία, εκεί θα βρεις κάποιες αναφορές.. Σε ευχαριστώ Λεοντόκαρδε, ο σεβασμός είναι πολύ σπάνιος στις μέρες μας, και εσύ είσαι πάντα αυθεντικός, και καθόλου δήθεν. Το εκτιμώ πολύ αυτό. Να έχεις ένα όμορφο σκ ;)

Roadartist είπε...

@ Μαριλενα : Μαριλένα να είσαι καλά, καλό σκ να έχεις 'φίλη' μου ;) Πολλά φιλάκια!

Roadartist είπε...

@ taxitzou :..καιρός να έρθεις και από εδώ να γνωριστούμε ;) πλάκα κάνω..Και τη δική μου καλησπέρα και να είσαι καλά!!!
"διασκεδάστε παιδιά γιατί χανόμαστεεεεεεεεεεε" ΑΥΤΟ ξαναπές το!! :)

Roadartist είπε...

@ MAD : ;)


@ pafa64 : Καλησπέρα pafa64!!


@ Angel Vs Life : Λες? .. Καθόλου απίθανο..

Roadartist είπε...

@ arcobaleno : Kαλώς το ουράνιο τόξο της μπλογκόσφαιρας!!! :)
You are welcome!!!

Roadartist είπε...

@ breathlessemotions : ο χρόνος μας κηνυγά ωκεανέ μου.. και το κακό είναι οτι τον κηνυγάμε και εμείς .. Καλό σκ να έχεις ;)

Roadartist είπε...

/Η Roadartist είπε...
@ nikiplos : Στην εκείθεν πλευρά του Ατλαντικού λίγοι τολμούν να εναντιωθούν όπως οι TC.. Απορώ πως κάποιοι ψηφίζουν Μπους.. τι να πεις άβυσσος το μυαλό των ανθρώπων.. Είναι πολύ σημαντικό καλλιτέχνες να υψώνουν τις φωνές τους nikiple, πάρα πολυ σημαντικό..

Roadartist είπε...

@ Παναγιώτης Ράμμης : Τη καλησπέρα μου Παναγιώτη..Πως είσαι? Πέρασε φαντάζομαι η ίωση? Και το pc γιατρεύτηκε κ αυτό? :) Και εσύ να είσαι καλά!

eirini είπε...

Πάντα μας κρατάς ενήμερους με τις αναρτήσεις σου! Όχι μόνο ωραίες αλλά και χρήσιμες αναρτήσεις! Να'σαι καλά!!!
Πολλά φιλάκια!

Artanis είπε...

Καλά να περάσετε...Και αν βγάλεις φωτό, ανέβασέ τες να τις δούμε...
Καλό Σ/Κ, φιλιά πολλά...

kiki είπε...

Ω! Οι Thievery Corporation! Αν ήμουν στην Αθήνα θα πήγαινα να τους ακούσω! Τι καλή μουσική που παίζουν!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ροδαρτιστάκι,
Έχεις βαλθεί να με καταρρακώσεις, πάει, τι θ'απογίνω, ο δυστυχής. Διαβάζοντας τα ονόματα των μουσικών συνειδητοποιώ πως πάει, έμεινα πίσω, φυσάω και ξεφυσάω κι οι άλλοι δρομείς μου ρίχνουν στροφές αβέρτα...

Βρε παιδί μου, τι άγνοια είναι αυτή που έχω, εγώ που κάποτε επαιρόμουνα για τη σχέση μου με τη μουσική...

Λοιπόν, εντάξει: θα τείνω ευήκοον ους και θα σου πω τη γνώμη μου, εν καιρώ. Μ'αρέσει, πάντως, ο τρόπος που τοποθετούνται απέναντι στα πράγματα. ( Και, εντάξει, κι ο τρόπος που τοποθετείσαι κι εσύ απέναντί τους! :-)) )
Καλό σου βράδυ.

marianaonice είπε...

Και πάλι ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

"Είναι δύσκολο να κλείσεις τα μάτια σου την ώρα που ο κόσμος καίγεται γύρω σου"
Ωραίος ο Rob Garza!

Kαι το προηγούμενο ποστ σου πολύ ωραίο!!
Φιλιά καλό Σ/Κ!

Χριστίνα (lbt) είπε...

πέρασα να πω ένα γεια μόνο!
Φιλιά, καλό σ/κ roadΟυΛα!!!

sombraluz είπε...

Όπως πάντα, ευαίσθητα ενημερωμένη.Ευχαριστώ.

Σπύρος είπε...

Αλλη μια ωραια μουσική κατάσταση που αξίζει ο καθένας να επισκεφτεί :)

ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ

KitsosMitsos είπε...

Οι μουσικές τους είναι απίστευτες! Συμφωνώ απολύτως!!!

Roadartist είπε...

@ eirini : Σε ευχαριστώ πολύ, καλό σκ να έχεις, να περάσεις όμορφα ότι κ αν κάνεις!! :)

Roadartist είπε...

@ Artanis : Δεν νομίζω να πάρω φωτογραφική μηχανή μαζί μου artanis για να μην την έχω έννοια..Δε θέλω να κρατώ κάτι.. :)) φιλάκια, καλό σκ!!

Roadartist είπε...

@ kiki : :) Δε πειράζει Κική εσύ έχεις άλλες πολλές ομορφιές στο νησί σου! Τη καλησπέρα μου!!

Roadartist είπε...

@ Διονύσης Μάνεσης : χαχαχα Διονύση μπορείς και καταγράφεις οτι ακριβώς αισθάνεσαι με ένα τρόπο που κάνεις "κοινωνό" και τον άλλο στη σκέψη σου!
Μόλις είδα το σχόλιο, σαν να σε φαντάστηκα την ώρα που διάβαζες την ανάρτηση, τις γκριμάτσες, το απορημένο βλέμμα σου.. χαχαα.. Να είσαι καλά, δεν εχω βαλθεί να σε καταρρακώσω, έχω βαλθεί να σε κρατώ εδώ ;))))) Φιλιά πολλά :)
Καλό σαββατόβραδο!

Roadartist είπε...

@ marianaonice : Μαριάνα εγώ σε ευχαριστώ που περνάς και που είσαι πάντα τόσο ανοικτόμυαλη και δεκτική!! Να μου είσαι καλά, καλό σκ φίλη μου!! Φιλάκια!

Roadartist είπε...

@ little beautiful things : καλά έκανες..Καλό σκ και σε σένα με πολλά πανέμορφα πράγματα ;))


@ sobraluz : Να είσαι καλά, thx για το σχολιο σου..και τα λογια σου..Καλο σκ, ξεκουραστο!!

Roadartist είπε...

@ LOCKHEART : Οκ Lock θα περάσω να τη δώ, σε ευχαριστώ πολύ που με κάλεσες!!!

Roadartist είπε...

@ KitsosMitsos : ναιιιιιι τέλειοι, καλό σκ κμ!!

leondokardos είπε...

Αρτίστα μου, είδα και τις πέντε αναρτήσεις σου για τη θάλασσα και τις πανέμορφες φωτογραφίες σου. Φαίνεται οτι την αγαπάς αυτή τη ...θηλυκιά... πλανεύτρα !!!
Όσο για τους στοίχους στο μπλόγκ σου, άφησέ τους εκεί, σημαίνουν τόσα πολλά...
Για μένα, είναι σαν να μου γυρίζουν τη ζωή μου πίσω, να "άλλαζα" τόσα πράγματα, θέσεις, αποφάσεις.
Και με ενα συναίσθημα νοσταλγίας,με τη καρδιά μου να οδηγεί τις πινελιές μου, να "ξαναέβαφα" κάποιες στιγμές με τα χρώματα που είχαν κάποτε...
Γειά σου γλυκιά μου και φιλιά...

Alexis B είπε...

Μού αρέσει το γεγονός ότι εκτώς απο τίς αναφορές, υπάρχουν και liks να παίρνουμε μιά γεύση
Και βέβαια να μαθαίνουμε όσους δεν ξέρουμε.
Καλησπέρα και καλό υπόλοιπο Σ/Κ

Ιάκωβος είπε...

στο Ελσίνκι πάλι θα παίξουν οι in flames, αλλά είναι ήδη sold out...
αργκκκ

Ανώνυμος είπε...

μπήκα και στο site τους και άκουσα λίγο μερικά τραγούδια...Δεν τους ήξερα, αλλά τώρα τους έμαθα!

Natalia είπε...

δηλαδή δεν έμεινες και καθόλου μέσα αυτό το weekend

εντυπώσεις?
καλησπέρα και φιλιά

bluesmartoula είπε...

Τί να πω βρέ κορίτσι μου!
Μ΄έστειλες με το the richest man in Babylon
Σιωπώ ν΄απολαύσω
Μπλέ καληνύχτες...

KΑΡΜΕΝ είπε...

Τυχερή! Και τυχεροί!

Ο άλλος είπε...

Χαίρομαι που τους μαθαίνω από σένα

Διονύσης Μάνεσης είπε...

( Να με κρατάς εδώ;;; Εεε! Δε χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια! :-)) Καλημέρα! )

Roadartist είπε...

@ leondokardos : Λεοντόκαρδε νοσταλγία αισθάνομαι και εγώ.. αλλά οτι πέρασε..αποτελεί παρελθόν..και πάει πλέον.. Το θέμα ειναι να ζούμε το 'τώρα'.. που όσες δυσκολίες κ αν έχει, αξίζει να προσπαθούμε για το καλύτερο.. Ευτυχώς η θάλασσα είναι ακόμα εκεί..και μας περιμένει.. ;)

Roadartist είπε...

@ Alexis B : να εισαι καλα αλεξη μου καλη εβδομαδα.. την monika πατα να ακουσεις..πολυ καλη!!

Roadartist είπε...

@ Ιάκωβος : ε, δε πειράζει διάβασε και λίγο χ.χ.χ.χιιιιι ;)) πλακα κανω!!!

Roadartist είπε...

@ Akon : Χαίρομαι για αυτο Ακον, εχουνε φανατικο κοινό στην Ελλάδα.. εχτες έγινε πανικος στη συναυλια! Φιλια!

Roadartist είπε...

@ Natalia : Ε, οχι ακριβώς.. το Σαββατο το ξενύχτησα.. σήμερα ήμουν μέσα και ασχολούμουν με δουλειές.. ;) Η συναυλία τwn TC ήταν εκπληκτική.. Μετά στο bios δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που αναφέρω στο τελος του post, αποπνικτική η ατμόσφαιρα.....

Roadartist είπε...

@ bluesmartoulis : κομματάρα!!! Σήμερα όμως σου έβαλα ιταλικούλια.. ;) ελπίζω να σου αρέσουν, ειναι σχετικα με την αναρτηση της φλωρεντιας φιλια!!!

Roadartist είπε...

@ agapi : ...εντάξει τα παραλές.. ;)

Roadartist είπε...

@ ο άλλος : σε ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσαν..και να τα λέμε!!

Roadartist είπε...

@ Διονύσης Μάνεσης : να εισαι καλα Διονύση, το ξέρω οτι περνάς επειδη το αισθανεσαι..και θες..άλλωστε δεν εχει και νόημα διαφορετικά!!!! Καλη εβδομάδα!!

Related Posts with Thumbnails