18 Ιανουαρίου 2008

2 παιχνιδάκια + πρόταση σινεμά :)

Έχουνε μαζευτεί αρκετές προσκλήσεις για παιχνιδάκια.. καιρός να τις τιμήσω.. Ας αρχίσω το παιχνίδι λοιπόν!..
Παιχνίδι Α'
Η αγαπητή Δηιάνειρα με κάλεσε να ποστάρω τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές.
Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν έβλεπα τα «Υπέροχα Πλάσματα» (άσχετο αν μετά από λίγο και αυτά τα βαρέθηκα..). Έξυπνο σενάριο, νεανική παρέα, γέλιο!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά με τη παρακάτω σκηνή τι γέλιο είχα ρίξει:



Έβλεπα το Παραπέντε.. (καταπληκτική η θεοπούλα) ..



Από ξένες τηλεοπτικές σειρές, επί πολλά χρόνια έβλεπα μανιωδώς τα Φιλαράκια. Θυμάμαι στο σχολείο.. μέχρι που μαγνητοσκοπούσα τα επεισόδια σε κασέτες, είχα δημιουργήσει ολόκληρο αρχείο και είχα μάθει όλα τα επεισόδια απ’ έξω!



Πιο πρόσφατη ξένη τηλεοπτική σειρά, με την οποία είχα «κολλήσει» το LOST.



Παιχνίδι Β'

Ο αγαπητός Donald με προσκάλεσε να σας παρουσιάσω τα πράγματα που με ορίζουν και κουβαλάω πάντα μαζί μου.
Πρώτα απ’ όλα, κουβαλάω μέσα μου την αγάπη και την σκέψη των δικών μου πολύ κοντινών ανθρώπων. Αυτών των 2-3 στενών φίλων και της οικογένειας μου. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αν δεν τους είχα στη ζωή μου θα ήμουν ένα τίποτα. Η ζωή δεν αξίζει χωρίς καλή παρέα. Αυτοί είναι ο μεγαλύτερος πλούτος μου, με δέχονται χωρίς κριτικές, αλλά πραγματικά και μόνο για τη ψυχή μου..για αυτό που είμαι..Πραγματικά σημαντικότατοι, δεν τους ξεχνώ ποτέ.. τους ευγνομωνώ και τους ανταποδίδω την αγάπη τους..
Έπειτα κρατώ πάντοτε μέσα μου (και ποτέ δεν θα πάψω να το κάνω αυτό) την αγάπη για όλα όσα γουστάρω. Για βιβλία, για μουσικές, για τις τέχνες, για το πολιτισμό, για βόλτες, αναπολήσεις, ενδοσκοπήσεις.. για καινούργιες όμορφες στιγμές..
Τις σκέψεις μου και την έμπνευση μου για να ζω τη κάθε μέρα μου, όπως μόνο εγώ θέλω και όχι όπως μου επιβάλλει η μόδα και η κάθε εποχή.

Συνήθως έχω μαζί μου: το κινητό μου, το mp3 player μου, το πορτοφόλι μου, ένα μπλοκάκι για σημειώσεις, φωτογραφική μηχανή. Το ρολόι μου κάποιες στιγμές προτιμώ να το αφήνω σπίτι.. έχω περίεργη σχέση με τα ρολόγια.. :)

Προσκαλώ όποιον θέλει να συμμετάσχει με τη σειρά του στa δύο παραπάνω παιχνιδάκια.

Πρόταση......
Μόλις γύρησα απο το Μέγαρο (χεχε) είδα σε Πανευρωπαϊκή Πρεμιέρα το "Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες". Γέλασα πολύ! Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στο τέλος του μήνα, να τη δείτε να γελάσετε :)
Το σημαντικότερο εκθειάζει την αρχαία Ελλάδα, συνέχεια γίνονται αναφορές στην Ολυμπία και στον Ελληνικό Πολιτισμό (ευτυχώς που μας θυμίζουν και τιμούν το πολιτισμό μας τουλάχιστον οι ξένοι...γιατί αν περιμέναμε απο εμάς...)
Δείτε σχετικό τρέιλερ:
http://www.youtube.com/watch?v=_PNT1LVZkNc&feature=related

62 σχόλια:

rain είπε...

Πολύ αγαπημένες σειρές αυτές που αναφέρεις και τα "Υπέροχα πλάσματα" ενώ κάνανε κοιλιά τώρα έχουν πάλι πολύ καλά επεισόδια όσο για τον Αστερίξ θα το δω δεύτερο αφού έχουμε ήδη βάλει σε προτεραιότητα το IRINA PALM. Σε φιλώ

Νicola Beerman είπε...

...ενα πραγμα κουβαλαω μαζι μου τη 'μνημη'

Alexis B είπε...

Σοβαρά....Είδες τό asterix??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωω

roadartist είπε...

@ rain: Καλημέρα rain! Απο τα "υπέροχα πλάσματα" είδα δει 2-3 επεισόδια, τα οποία είχανε πλάκα, μετά τα βαρέθηκα. Αλλά απο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν εχω δει καμία άλλη σειρά στη τηλεόραση, για την ακρίβεια δεν εχω δει καθόλου σχεδον τηλεόραση..

Την IRINA PALM να την δεις οπωσδήποτε! Το είδα το έργο, μου άρεσε πολύ! Πρώτα την IRINA PALM συμφωνώ Φιλιά!

roadartist είπε...

@ nicola beerman : nice beerman! Αρκετοί την έχουνε θάψει.. Καλημέρα!

roadartist είπε...

@ Alexis B: Καλημέρα Αλέξη, πλάκα είχε. Λάτρης του Αστερίξ?? Τότε να το δεις χεχε :)

Ανώνυμος είπε...

xάζεψα πάλι με τις ατάκες της Θεοπούλας!...
όσες φορές κι αν τ'ακούσεις γελάς σαν την πρώτη φορά...:)))

roadartist είπε...

@ ΝΙΟΒΗ : Συμφωνώ, η Θεοπούλα θεά! Φοβερός χαρακτήρας.. Και όποτε το βλέπω και πάλι γελάω :)

Dr_MAD είπε...

Στο δικό μου παιχνίδι δε συμμετείχες :-(

Αλλά σε καταλαβαίνω ;-)

Δε θα σχολιάσω για τις σειρές, γιατί δεν έχω τηλεοραση (από επιλογή). Το Αστερίξ θα πάω να το δω οπωσδήποτε, όπως και το "Βέλος που δεν πληγώνει" του Βασίλη Μαυρογεωργίου (τον οποίο γνώρισα και πρόσφατα στο φινάλε των παραστάσεων της Κατσαρίδας). Είναι ένα θέατρο για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα και είναι απλά υπέροχο. Από το Θέατρο του Νέου Κόσμου επίσης.

Το Motortown θα παίζει μέχρι 24 φλεβάρη και μπορώ να σου πω ότι έχω κανονισει να το δω σε ένα μήνα από τώρα που θα είμαι κάτω στα μέρη σας.

Καλημέρες και Καλό Π/Σ/Κ ;-)

roadartist είπε...

@ MAD: Δεν σε πιστεύω!!!! Μου κρατάς κακία ακόμα που δεν συμμετείχα σε παιχνίδι? Εχω σε αρκετά παιχνίδια συμμετάσχει.. το κάνω όποτε έχω κέφι, δεν εχει να κάνει με σένα. Νόμιζω οτι όντως είχες καταλάβει..Αλλά προφανώς για να το γράφεις εδώ, δεν είχες καταλάβει..δεν πειράζει!
Εχω ακούσει-διαβάσει για "Βέλος που δεν πληγώνει", εφόσον είχα παει στο Θεατρο..πρόσφατα. Καλά να περνάς, εύχομαι να σου αρέσει και το Motortown, καλό ΠΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία λίστα

iLiAs είπε...

...προσπαθώ να κουβαλάω πάντα μαζί μου καλή διάθεση και ευγένεια...

Καλο σαββατοκύριακο αρτίστα :)
Να προσέχεις τους άτεχνους ;)

roadartist είπε...

@evlahos : Να είσαι καλά Βαγγέλη μου σε ευχαριστώ :) Καλή σου μέρα!

roadartist είπε...

@ iLiAs: Η ευγένεια είναι πάρα πολύ σημαντική Ηλία! Πάντα να τη κουβαλάς .. Εκτιμώ πολύ τους ευγενείς ανθρώπους :) Τώρα όσον αφορά την ευχάριστη διάθεση, είναι όντως όμορφο να μπορείς να την έχεις, αλλά και στις μαύρες του ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει μια γλυκύτητα :) Σε ευχαριστώ για τη τελευταία ευχή σου, τους αποφεύγω ΦΙΛΙΑ!

kat. είπε...

cinema ναι!
asterix; οχι!

κάτι σε θρίλερ..ναι!!!!!!!!!

Άκης είπε...

Αν και δέν βλέπω πολύ τηλεόραση,μπορώ να πώ ότι έχω δεί όλα τα επεισόδια του παρα πέντα καί όσα είχα χάσει τα κατέβασα αργότερα καί τα είδα!Ή κάνουμε δουλειά ή δέν κάνουμε.Τα φιλαράκια μόνο αν κατα τύχη έπεφτα πάνω τους.Ωραία σειρά αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μπορούν να με "κολήσουν".Καλά,και εσύ κολλημένη με το lost?Όλοι γι'αυτό μου λένε καί πάντα την ίδια απάντηση παίρνω απο όλους αν τους ρωτήσω τι βρίσκουν και κολάνε.Όλοι μου λένε δές το καί αν δεν κολλήσεις έλα να μας το πείς.Βασικά αρχίζω να το πιστεύω γι'αυτό καί δέν κάνω την αρχή.Δέν είναι τυχαίο να το λέει όλος ο κόσμος.Ο asterix ωραίος ε?Είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ γέλιο.Περιμένω να βγεί στο cinema.Αυτά.Αρκετά σας κούρασα.Την καλημέρα μου.

nikiplos είπε...

Καλημέρα...
roadartist νά ξερες τι μου θύμισες!!!

Τα Friends ξεκίνησαν κάπως αργά για μένα (δεν είχα τηλεόραση στα 90s και εγώ από επιλογή...). Ένεκα όμως ότι είναι συνομήλικοι μου και το timing συνέπιπτε τους είδα ανελλιπώς μετά το Millenium και μάλιστα την έχω και σε DVD.

Το παντρεμμένοι με παιδιά (Al Bundy) με παιδιά ήταν μια από τις αγαπημένες μου, με κορυφαία ατάκα:
"I'm the only guy in the world who has to wake up to have a nightmare. " που έλεγε ο AL.

Από τις Ελληνικές λίγες μου άρεσαν πραγματικά. Δυο Ξένοι, 50/50...

roadartist είπε...

@ kat.: καλησπέρα!!!! Θρίλερ ...?? δεν ξερω...κάτι καλό θα βρείς να δεις! Φιλιά!

roadartist είπε...

@ Άκης : Καλησπέρα Άκη, ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση. Πολύ λίγα πράγματα και επιλεγμένα. Επίσης σπάνια κολλάω σε κάτι. Με τα φιλαράκια την είχα καταβρεί, τρελαίνομαι με τις έξυπνες ατάκες, καταπληκτικά σκετσάκια! :) Ήταν και η περίοδος της ζωής μου τότε εντελώς ανάλαφρη .. :) Οσον αφορά το LOST ειναι όντως "κόλλημα", αν κανεις την αρχή, ειναι εγγυημένο οτι θα κολλήσεις. Αλλά αξίζει νομίζω η συγκεκριμένη σειρά!
Πλάκα ειχε ο asterix, μου άρεσε αρκετά. Φιλιά!

roadartist είπε...

@ nikiplos : Δεν είναι πολύ καλή σειρά? Μου άρεσε κ εμένα πολύ! Το Al Bundy το έβλεπα κ εγώ κάποιες φορές.. Εγώ πάλι απέχω πραγματικά απο τη tv, πολύ δύσκολα κολλάω. Τα "υπεροχα πλάσματα" δεν είναι κολλημα μου, 2-3 επεισόδια ειχα δει, μου άρεσσαν, αλλά δεν τα ξαναείδα. Το παραπεντε το έβλεπα. Απο 50/50 δεν εχω δει κανενα επεισοδιο...
ΦΙΛΙΑ!

Μαρια είπε...

LOST και παλι LOST ! ! !
... και γω το ρολόι το έχω καταργήσει εδώ και χρόνια αμα θέλω να δω την ώρα υπάρχουν και τα κινητά ...;-)

Utopia είπε...

road...μόλις γύρισα και δεν έχω καμιά όρεξη για παιχνίδια!Τα φιλιά μου...:))))

roadartist είπε...

@ Μαρια: καλησπερα Μαρια, το lost λεει οντως...Το κακο ειναι οτι "κολλας" και με χαλαει να κολλαω γενικοτερα.. :)

roadartist είπε...

@ Utopia: welcome back ουτοπια! Καταλαβαινω απόλυτα..και εγώ με τα παιχνίδια ειναι αναλόγως τη στιγμή.. :) ΦΙΛΙΑ και σε περιμένω ανανεωμένη πλήρως.. καλό σκ!

Natassa είπε...

καλέ που ζω εγώ? τι ειν τούτο πάλι ? σειρά υπέροχα πλάσματα ?? και νόμιζα ότι βλέπω πολύ τηλεόραση.... εγώ πάντως έγραψα όλα τα επεισόδια του παρα πέντε!
ανυπομονώ να δω αστερίξ !!! ακόμα και τώρα καμιά φορά διαβάζω αστερίξ, τεύχη που μπορώ να τα έχω διαβάσει ούτε και γω ξέρω πόσες φορές ...

afrodiet είπε...

Ωραία παρουσίαση! Ωραίες επιλογές.
Πάντως με το Lost κόλλησα κι εγώ. Και τελικά όχι από την TV. Είδα μαζεμένα τα επεισόδια το καλοκαίρι σε dvd. Άντε πότε ξεκινάει ο 4ος κύκλος;
:)

roadartist είπε...

@ Natassa: χαχα Νατάσσα και να φανταστείς οτι δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση! οταν λεμε καθόλου, εννοούμε καθολου.. Μα κ εσυ τι βλεπεις? :) Με τραβηξε το σενάριο, που το γραφει η Μυρτώ Κοντοβά, αλλά δεν "κολλησα" αφου εχω δει μονο 2-3 επεισόδια, όμως δεν εχω δει τιποτα αλλο εφετος στη tv.. και έπρεπε κάτι να ποστάρω για το παιχνιδάκι!! :)
αστερίξ.....πολύ καλό ήταν εχτές επιτέλους γέλασαμε κ λίγο :)

roadartist είπε...

@ afrodiet : Και εγω το ίδιο! Σε dvd τα είδα, μαζεμένα πολλά επεισόδια μαζί! Τελευταία εχω αποτοξινωθεί γενικότερα, όχι οτι δεν θελω, αλλα βλεπω κυριως ταινίες, με εκνευρίζουν λίγο οι σειρές γιατι μου 'τρωνε' πολύ χρόνο και δεν εχω!! (γμτ) :0

Angel Vs Life είπε...

i pio agapimeni xeni seira itan to sunset beach. remember? :o)

Roadartist είπε...

@ Angel Vs Life: Οχι απλά δε θυμάμαι, "δεν έχω ιδέα" για ποια σειρά λες!..

Natassa είπε...

καλέ βλέπω τηλεόραση, όλα τα βλέπω
κάθε πρωί στις 8 στην Ετ3 βλέπω τα μυστικά της οινοποιίας, (κλεφτά και πριν αρχίσει η εκπομπή βλέπω και λίγη τόλμη και γοητεία που έβλεπα πριν 18 χρόνια όταν σπούδαζα, δεν ήταν και δύσκολο να παρακολουθήσω την συνέχεια, στο ίδιο σημείο φτάνουν άλλωστε....) με΄τα ετοιμάζομαι για την δουλειά, αποφεύγω όλα τα ειδησεοπρωινιατικα πλην των αθλητικών στην νετ με λυριτζη - οικονόμου, και μετά βλέπω ειδήσεις στην νετ στις 6 το απογευμα βλέπω μαρία άσχημη όποτε το θυμηθώ βλέπω όλα τα μπασκετοματς σε ευρωλίγκα, βλέπω "γείτονες" βλέπω το άλλο με τα πολλά παιδιά που παίζει ο μπέζος... πως το λένε?.... βλέπω και το ιατρικές υποθέσεις με τον γιατρό που κουτσαίνει... και ....βλέπω όλα τα παιδικά στο αλτερ το σ/κ με πολύ αγαπημένο τον νόντυ και τον μπομπ μάστορα. Επίσης έχω όλη την ώρα το χέρι στο τηλεκοντρολ στην ετ3 και τσεκάρω μην και έχει κανένα από τα καταπληκτικά ντοκιμαντερ της , βλέπω και ένα άλλο στον σκαι το σ/κ που καθαρίζουν σπίτια και σκέφτομαι αντί να παίρνω την κυρία Βέσκα να με βοηθά να φωνάξω την παραγωγή να ρθούν να μου φτιάξουν το σπίτι τσάμπα άσε που ότι φαίνεται κάνουν καλή δουλειά... Νομίζω ότι σε πεισα ότι τα βλέπω σχεδόν όλα.
καλό απόγευμα!
υ.γ. αποφεύγω μακηδες θέμους ευαγγελάτους και λοιπούς κατεργάρηδες ως ο διάολος το λιβάνι.

roadartist είπε...

@ Natassa : ..με τρέλανες.... απο οσα εγραψες δεν εχω παραμικρή ιδέα λέμε! Εχω σκυλοβαρεθεί τη tv.. αλλά έριξα ΤΡΕΛΟ γέλιο με τις περιγραφές σου! Απο το γιατρό που κουτσαίνει (????????), τον μπομπ μάστορα εως τα μπασκετοματς! Φάση έχεις :) Μου γράφεις και παράλληλα κάνεις ζάπινγκ να φανταστώ? χαχα καλό απόγευμα!

Ανώνυμος είπε...

απο την πρωτη φορα που την αντικρισα(στον Αριστο τον αριστο, με τον Μπεζο) θελω να την παντρευτω αυτην την κοκκινομαλλα θεα. προσφατα καπου διαβασα οτι εχει σχεση :(

μου θυμισες ενα ποστ που ηθελα εδω και καιρο να κανω για καποιον χαρακτηρα απο τα φιλαρακια, την καλλιτερη σειρα ever!

φετος νομιζω αξιζει μονο ο Μπεζος στο "ευτυχισμενοι μαζι".

Σπύρος είπε...

Ωραιο ποστάκι ....όλα τα παιχνιδάκια μαζεμένα:) Απολαυστικά ταξίδια μέσα απο εικόνες ταινίες και αναφορές . . . Να εισαι καλα :)...φιλια καλο βράδυ :)

roadartist είπε...

@ nag : Καλησπερα, εντάξει ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να χωρίσει και να τη παντρευτείς :))) (που να μας διάβαζε η κοπέλα...), τα φιλαράκια άπαικτη σειρά..άφησε εποχή!
Τώρα για το Μπέζο δεν εχω ιδέα, αλλά για να το λες όντως θα αξίζει.

roadartist είπε...

@ LOCKHEART: καλησπέρα lockheart δεν εχουν ακομη τελειωσει τα παιχνίδια :) θα αναρτηθούν, όμως.. Καλό βράδυ! Καλό σκ!

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα μικρή :)

Roadartist είπε...

@ diianeira: καλησπέρα...σχόλιο για τη συμμετοχή στο παιχνιδάκι σου και τις σειρές δεν είδα ... Δύσκολη μέρα σήμερα? φιλια :)

Natalia είπε...

καλησπέρα roadartist

πάντα γεμάτη ευαισθησία...

οι σειρές σου φοβερές
και δικές μου αγαπημένες

τον Αστερίξ δεν θα τον χάσω
ήταν κι ο Ζεραρ στην πρεμιέρα?

roadartist είπε...

@ Natalia: Καλησπέρα Ναταλία μου, ναι λόγω του ότι ήταν Πανευρωπαική πρεμιέρα της ταινίας, ήταν στη προβολή ο Ντεπαρντιέ, η Αντριάνα Καρεμπέ, ο σκηνοθέτης της Φορεστιέ η μια πρωταγωνίστρια η Βανέσα Χέσλερ και διάφοροι άλλοι επώνυμοι.
Προβλήθηκε και μια συνέντευξη που τράβηξαν στη Γαλλία απο τον σκιτσογράφο του Αστερίξ (ο οποίος ζει ακόμα, αλλά όπως δήλωσε δεν παρεβρέθηκε στην προβολή της ταινίας στην Ελλάδα γιατί είναι 81 ετών..και προσέχει στις μετακινήσεις) και ο οποίος είπε τα απίστευτα κολακευτικά λόγια για την Ελλάδα.
Είπε οτι αν δεν υπήρχε ο ελληνικός πολιτισμός θα ήταν τελείως διαφορετική όλη η ανθρωπότητα. Στο τέλος ειπε "ευχαριστώ" στην Ελλάδα για το πνεύμα που μετέδωσε στους λαούς.
Ξέρεις κάπου νιώθεις μια υπερηφάνια, αλλά απο την άλλη ένιωσα μια μεγάλη πικρία μέσα μου. Τι περηφάνια να νιώσεις? Ο άνθρωπος αν ζούσε στην Ελλάδα του 2008 θα είχε φρικάρει.. Είναι να απελπίζεσε με την πνευματική φτώχια του σήμερα.
Κρίμα. Με τόσα εφόδια απο το παρελθόν μας, και τόσο φτωχοί. Ούτε να τα εκτιμήσουμε δεν είμαστε ικανοί. Δεν ξερω τι άλλο να πω.
Στο εργάκι εκθειάζει στην Ολυμπία, την οποία ...εμείς παραλίγο να κάψουμε και να εξαφανίσουμε απο το χάρτη παντελώς.. Ασε..

marianaonice είπε...

Μ΄ αρέσει η τηλεόραση. Πολλές φορές νοσταλγώ να δω και ας είναι και χαζομάρα, αρκεί να χαλαρώσω σ΄ ένα καναπέ και να βυθιστώ στον κόσμο του γυαλιού!! Όμως φίλη μου εδώ και δύο χρόνια η μόνη ώρα που μπορώ να δω τηλεόραση είναι μετά τις 012.00΄ τα μεσάνυχτα, πριν πάω για ύπνο και αυτό στα πεταχτά για ειδήσεις και τηλεσυζητήσεις διάφορων παντογνωστών, που είναι ένα και ένα για να πάρω έναν υπνάκο στον καναπέ!! Το παρά πέντε το έβλεπα που και που με την κόρη μου, πιο παλιά το καφέ της Χαράς μου άρεσε. Μαζί μου κουβαλώ τον εαυτό μου με τα καλά του και τα κακά του, δυστυχώς, αφού δεν μπορώ να τον αποχωριστώ!!! Καλό σου βράδυ.

Eclipse είπε...

φιλαράκια παντοτινά :)τα έχω δει τις άπειρες φορές και δεν τα βαριέμαι ποτέ :)

roadartist είπε...

@ marianaonice: Καλημέρα!! Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας συνήθειες! Η τηλεόραση πάντως έτσι όπως την περιγράφεις, νομίζω οτι όντως είναι ιδανική συντροφιά για να σε βοηθήσει στον υπνάκο στο καναπέ :))) Οτι πρέπει δηλαδή..για να αποχαυνωθείς :)) Και η μητέρα μου Μαριάννα παρόμοια με εσένα.. :)
Σε φιλώ, καλό σκ!

roadartist είπε...

@ daisy: εγώ να δεις..ακόμα και δω κάποιο (το οποίο είναι σίγουρο οτι ξέρω απ'έξω τι θα γίνει στη συνέχεια, τι ατάκα θα πει ο ένας στον άλλο) παρόλ'αυτά θα το ξαναδώ και θα ξαναλυθώ στο γέλιο.. :) καλημέρα daisy!

KitsosMitsos είπε...

Ειδικά για το πρώτο μέρος, δε θα μπορούσες να με βρεις περισσότερο σύμφωνο! Ίδια κολλήματα ακριβώς.

Τώρα για τον Αστερίξ, εννοείται πως θα τιμήσουμε. Και τα δύο προηγούμενα ήταν πολύ ωραία. Το ίδιο ισχύει και γι αυτό, απ'ό,τι μας λες.

Την καλημέρα μου.

Poet1 είπε...

Tι να πρωτοσχολιασω... Λοιπον Σε ευχαριστω που δεχτηκες την προσκληση στο παιχνιδι... Κατα τα αλλα για το παιχνιδι με τις σειρες ηθελα παντα να εβλεπα το Λοστ αλλα ποτε δεν το πηρα αποφαση.Φιλαρακια ποτε δεν μου αρεσαν,το χιουμορ τους εντελως κακογουστο κατα τη γνωμη μου.Πηγες στην πρεμιερα της ταινιας και σε μας δεν ειπες τιποτα ; Πολυ καλα εκανες.Σουπερ θα ειναι η ταινια δεν το συζητω...

Βάσσια είπε...

Tώρα εγώ είχα την εντύπωση ότι είχα γράψεο σχόλιο....... (πάλι θα με χτύπησε η connex - διάσταση) :-)
Τέλος πάντων... είμαι σε θέση να ομολογήσω ότι εκτός των Friends, είμαι και Prison Break addicted!
(από το "The human stain", είχα προσέξει και τον πρωταγωνιστή) ;-)
Ουδείς τέλειος τελικά road :-)

Μετεωρίτης είπε...

Φανταστικό το παιχνίδι
κόλλησα και γέλασα πάρα πολύ!!
Με κάλυψες μπορώ να πω με σιγουριά!!
Και πολύ ωραία μουσική...

Καλησπέρα Roadartist!
Σούπερ τα αποσπάσματα!!!!

Σοφία είπε...

Απάντηση στο πρώτο παιχνίδι: Battlestar Galactica και τα μυαλά στα κάγκελα!

Το δεύτερο δεν απαντιέται μονολεκτικά, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνω ειδικό ποστ ;-)

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Αρτιστάκι...πολύ ωραίο το ποστάκι αυτό...δε μπορώ να πώ ότι συμπαθώ ιδιαίτερα τις ελληνικές σειρές....γιανά μη πώ και καθόλου......όμως συγκινήθηκα πάρα πολύ εκεί που μιλάς για τους φίλους και τους δικούς σου...έτσι είναι όπως το λές δεν αξίζει τίποτε χωρίς τους αγαπημένους δίπλα μας....(φίλους,συγγενείς κ.α).....η ζωή δεν έχει πιστέυω κανένα νόημα αν δεν έχουμε αυτούς που αγαπάμε...πολύ μου άρεσε αυτό το κομμάτι που έντυσε το πόστ σου...σου αρέσει και σένα ο Μ.Χατζιδάκις;;;....είναι τέλιος.. τον λατρέυω...τον ακούω από μωρό παιδί....σταθερή και αναλλίωτη στο χρόνο αξία ο Χατζιδάκις....Με αγάπη,Αθανασία.

roadartist είπε...

@ KitsosMitsos: Καλησπέρα σου! Είχε πολύ γέλιο ο Αστερίξ, και να ξέρεις οτι εγώ .. μάλλον είμαι και δύσκολη θα έλεγα..Οπότε μάλλον ναι αξίζει :) ΦΙΛΙΑ!

roadartist είπε...

@ Donald: Kαλησπέρα γλυκιέ donald! Εγώ σε ευχαριστώ για τη πρόσκληση σου :) Γούστα είναι αυτά, εγώ πάλι πάντα με τα Φιλαράκια, έριχνα πολύ γέλιο.. :) Οσο για το LOST είναι κόλλημα..αποφάσισε να αρχίσεις να το βλέπεις όποτε θα εχεις πολύ χρονο.. :) Υπομονή και θα δεις κ εσύ τον Αστεριξ.. Φιλιά, καλό σκ!

roadartist είπε...

@ Vassia: Βάσσια μου καλησπέρα! Αυτό ειναι το πιο σίγουρο πράγμα στη ζωή.. "κανείς τέλειος".. :)) Καλά μωρέ είναι και τα κολλήματα :) καλό σκ :)

roadartist είπε...

@ Μετεωρίτης: Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν μετεωριτάκο..καλό σου απόγευμα, καλά να περάσεις απόψε! Φιλιά!

roadartist είπε...

@ Σοφία: Να κάνεις Σοφάκι, θα περιμένω να το δω!!! :) Φιλιά, καλό και ξεκούραστο σκ!

roadartist είπε...

@ Αθανασία: Καλησπέρα Αθανασία μου και χρόνια σου πολλά για τη γιορτή σου :) Δεν μου αρέσει απλά, λατρεύω τον Μάνο! Αν μπορούσα θα έβαζα μόνο Χατζιδάκη να παίζει.. :)
Σίγουρα σταθερή και αναλλίωτη αξία!
Χωρίς τους αγαπημένους μας δίπλα, δεν υπάρχει νόημα κανένα στη ζωή. Αρκεί να είναι αληθινοί..και να υπάρχει πραγματική κ ουσιαστική σχέση. Σε φιλώ, ευχαριστώ. :)

ΩΣΗΕ είπε...

Το αστερίξ!!! Αύριο κιόλας θα πάω. Δεν το χάνω.

Για τις σειρές δε σχολιάζω, δεν κατέχω πράμα, γι' αυτά που κουβαλάς μαζί σου... τα άϋλα είναι πολύ όμορφα...

καλό σου βράδυ

roadartist είπε...

@ ΩΣΗΕ : Καλησπερα Ωσηε! Αυριο? Εχει έρθει στη Κύπρο?... Ασφαλώς και τα άυλα ΠΑΝΤΑ ειναι τα πιο όμορφα. Θα συμφωνησω, φιλια!

Axis Mundi είπε...

Ωραίο παιχνίδι!!

Τα 3 τελευταία τα έβλεπα κι εγώ (το Lost το βλέπω ακόμα).

Το Asterix (του οποίου συμπτωματικά είμαι φαν) μπαίνει στα αμέσως επόμενα σχέδια (αφού πρώτα δω κάποιες άλλες παραστάσεις που έχω υποχρέωση και έχουν προτεραιότητα...)

roadartist είπε...

@ s: Καλησπέρα! Εχω χάσει επεισόδια απο το lost, μάλλον ηθελημένα. Γιατί ξέρω πως αν ξαναρχίσω να το βλέπω θα κολλήσω..σίγουρα..Και δε θέλω σε αυτή τη φάση. Να το δεις όποτε μπορέσεις και καλά να περνάς πάντα κοσμικέ άξονα!

Ανώνυμος είπε...

«Ευτυχώς που μας θυμίζουν και τιμούν το πολιτισμό μας τουλάχιστον οι ξένοι...γιατί αν περιμέναμε απο εμάς...) »

Συμφωνώ απόλυτα!

Και ψηφίζω LOST δαγκωτό!!!

Roadartist είπε...

@ Penny: όντως lost..ΦΙΛΙΑ!! :)

Related Posts with Thumbnails