30 Οκτωβρίου 2014

7 χρόνια Roadartist in... Athens!



Πριν από ακριβώς επτά χρόνια, στις 30 Οκτωβρίου 2007, ξεκίνησε η λειτουργία του blog.
Τo nickname, απαραίτητο παιχνίδι της συμμετοχής στο blogging, ήταν μια αυθόρμητη επιλογή της στιγμής. Θέλησα να επιλέξω κάποιο που να εκδηλώνει την αγάπη μου προς την τέχνη, καθώς ευχή ήταν να δημιουργήσω ένα ιστολόγιο που θα χαράζει ένα δρόμο πάνω σε θέματα που ένιωθα να περιθωριοποιούνται, μα που προσωπικά αγαπούσα. Από τότε ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι, που περίμενα ότι θα διαρκούσε λίγες μέρες και τελικά σήμερα συμπληρώνει επτά χρόνια λειτουργίας.

Εκατοντάδες αναρτήσεις, ως επί το πλείστον πολιτιστικού περιεχομένου, επιλογές για πράγματα που είχα παρακολουθήσει (αφιερώματα σε εκθέσεις μουσείων, παρουσιάσεις θεατρικών παραστάσεων, βιβλίων, μουσικών, προσωπικοτήτων), αλλά και αναρτήσεις με φωτογραφίες μου, με εντυπώσεις από ταξίδια, προσωπικά κείμενα, σκέψεις, προβληματισμούς. Το να διατηρείς ένα τέτοιου είδους ιστολόγιο επί τόσα χρόνια δεν είναι εύκολη ενασχόληση. Απαιτεί χρόνο, δουλειά, πρόγραμμα. Μα αν δεν υπήρχε, θα είχα χάσει πράγματα, γιατί μπορεί να έδωσα, μα πήρα πολλά περισσότερα. Άλλωστε τι άλλο είναι και το ιστολόγιο από ένα ταξίδι λέξεων, ήχων, εικόνων, συναισθημάτων, που έτυχε να φέρει κοντά μου ανθρώπους, είτε σε διαδικτυακό είτε σε διαπροσωπικό επίπεδο. 

Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι επί τόσα χρόνια έχει συγκεντρωθεί όμορφος, αξιόλογος κόσμος, ανάμεσα σε εσάς που διαβάζετε αυτή τη σελίδα. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να μοιράζομαι πράγματα με ανθρώπους που έχουν καλλιτεχνικές, κοινωνικές ευαισθησίες, παρόμοια ενδιαφέροντα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη και ο άψυχος υπολογιστής μπορεί να αποκτήσει νόημα. 

Κλείνοντας, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τα περάσματα σας και για την ανάγνωση σας.  Σίγουρα οι αφορμές για άρθρα δεν σταματούν ποτέ, ευτυχώς ούτε οι εμπνεύσεις. Εύχομαι όμως να υπάρξει μια αλλαγή στη χώρα, για να έχουμε όλοι τη δύναμη και την ανάλογη διάθεση να μοιραζόμαστε από εδώ. 

Είναι πλέον παράδοση να δωρίζω αυτή τη μέρα ένα Soundtrack με μουσικές που "έντυσαν" στιγμές αναρτήσεων, της γενικότερης διαδικτυακής παρουσίας του "Roadartist in Athens" για τον προηγούμενο χρόνο. Διατήρησα αυτή την "παράδοση" και φέτος. 

Μπορείτε να κατεβάσετε, το Roadartist’ s Soundtrack Volume 7 (free download)  πατώντας εδώ.

Τα τραγούδια του φετινού Soundtrack είναι τα παρακάτω :


"Roadartist’ s Soundtrack Volume 7"

1. Stillness of the Mind - A Single Man (Soundtrack) -  2. Nina Simone - Ain't Got No, I Got Life - 3. Belleville Rendez-Vous (french version) - 4. Future Islands - Seasons (Waiting On You) - 5. Rufus Wainwright - Going To A Town - 6. Indila - Dernière Danse - 7. Karen O - The Moon Song - 8. Ludovico Einaudi - Walk - 9. Mark Lanegan - Mack The Knife - 10. Calexico and Roger McGuinn - One More Cup Of Coffee - 11. Abel Korzeniowski - A Thousand Times Good Night, Romeo & Juliet - 12. The Magnetic Fields - All My Little Words 13. Inside Llewyn Davis OST - Five Hundred Miles 14. The Sailing Tomatoes - Δρόμος 15. Σταύρος Σιόλας - Τα όνειρα

Μπορείτε να δείτε τα τραγούδια και να κατεβάσετε τα cds των έξι προηγούμενων ετών, καθώς τα links τους είναι ενεργά. 


Από την αντίστοιχη περσινή ανάρτηση, μπορείτε να κατεβάσετε τα Soundtracks Vol. 6, 5, 4, 3, 2 και Vol.1 πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο :

Soundtrack 6, 5, 4, 3, 2 και Vol.1 εδώ 


Καλή ακρόαση των μουσικών που "συνόδεψαν" στιγμές του 7ου έτους...


68 σχόλια:

Δημητρης είπε...

Εχω ολα τα προηγουμενα soundtrack :) απο τις πιο ομορφες ιδεες, οταν το blogging συναντα το μερακι και το παθος για δημιουργια! Ευγε!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στο ιστολόγιο "roadartist in athens", και ακόμη περισσότερα !!

Άθη είπε...

Εε,εμ...καλημέρες αρτιστάκι μας..κι 7χρόνια ε?...(ε,κάπου τόσα έχω κι εγώ)..κι ε γώ από το 2007 ξεκίνησα ίσως και λίγο πιο πρίν)...σου έυχομαι καλό μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα κοντά μας έτσι από εδώ και να μας μιλάς,για ό-λα α υτά τα όμορφα,πράγματα που μας μιλάς συνήθως από εδώ μέσα...χρόνια πολλά και καλά κι ευτιχισμένα,σε'σένα και στο υπέροχο μπλογκάκι σου......καλημέρες και πάλι...

City art! είπε...

:)

Thank you.

mahler76 είπε...

Χρόνια πολλά στο μπλόγκ σου. Πάντα δημιουργική. Ευχαριστούμε για άλλο ένα υπέροχο soundtrack!

Μηθυμναίος είπε...

Αγαπητή μου Καλλιτέχνιδα (έτσι σε αποκαλούσα από τότε που, σαν κυμματοδρομέας του διαδικτύου κι εγώ, επισκεπτόμουν την απαράμιλλη ιστοσελίδα σου) δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια… Να όμως που πέρασαν.

Τώρα θέλω να σου ευχηθώ να συνεχίσεις κι άλλα, κι άλλα πολλά χρόνια να μας χαρίζεις τόσα ενδιαφέροντα και πάντα να εισπράττεις αγάπη και εκτίμηση! Το αξίζεις!

Flora είπε...

Εἶσαι ὑπέροχη!
Σέ ἔχω μέσα στήν καρδιά μου ὅλα αὐτά τά χρόνια καί θά μείνεις ἐκεῖ γιά πάντα, γιατί ἔχεις χαραχτεῖ...
(κι ἄς μήν ἔχουμε συναντηθεῖ ποτέ...)
Χρόνια πολλά
στό ὑπέροχο "στέκι ἰδεῶν" τοῦτο!
Κράτα γερά...

BLUEPRINTS είπε...

χιλιόχρονο να είναι και να συνεχίσεις έτσι, το soundtrack όπως πάντα εξαιρετικό

Roadartist είπε...

@ Δημητρης :


@ Ανώνυμος :


Ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Άθη:

Ξεκίνησες, το θέμα είναι όμως πόσοι συνεχίζουμε από τότε - δίχως διακοπή - και με συνεχείς αναρτήσεις, με πείσμα πάνω στην ίδια θεματολογία... Πολλοί ξεκινήσαμε μαζί, λίγοι συνεχίζουμε, οι περισσότεροι αφήσανε τα blogs για το twitter και το Facebook... Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!

Roadartist είπε...

@ City art : :)

Roadartist είπε...

@ mahler76 : Ευχαριστώ πολύ καλέ μου mahler, φιλιά :)

Roadartist είπε...

@ Μηθυμναίος : Με τιμούν τα λόγια σου φίλε Μηνυμναίε... Ευχαριστώ από καρδιάς... Καλή σου ακρόαση! :)

Roadartist είπε...

@ Flora : Ω Φλώρα τι ευχάριστη έκπληξη! Δεν χρειάζεται να έχεις συναντηθεί με κάποιον οπωσδήποτε εκ του σύνεγγυς για υπάρχει εκτίμηση.. πολλές φορές αυτού του είδους τα μοιράσματα μας λένε περισσότερα... Ευχαριστώ! Να περνάς...για να δίνεις τη δύναμη να συνεχίσει το blog σε αυτούς τους καιρούς...

Roadartist είπε...

@ ΒLUEPRINTS : Ευχαριστώ φίλε μου! Καλή σου ακρόαση, εύχομαι να χαρείς κ αυτό το soundtrack :)

Expression είπε...

Χρονια πολλα Road για το μοναδικό blog σου!!! Και λεω μοναδικό γιατι παρόλο που υπαρχουν άπειρα blog σημερα εχεις καταφέρει να διατηρήσεις την αυθεντικότητα του. Σε μια εποχή που ακομα και στον ιδιο το χωρο άνθρωποι υποτίθεται του πνεύματος και των τεχνών θελουν ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου. Εχω την χαρα και την τιμη να σε γνωρίζω προσωπικά και ξερω καλα πως το blog αυτο το εχεις κανει με κοπο και πολλή προσπάθεια. Αυτο που σε κράτησε για 7 χρονια και ελπιζω για πολλα περισσότερα ειναι η αγαπη του κόσμου και η εκτίμηση τους. Ταξίδεψε μας με εικονες βαλε μας σε σκεψεις με τα κείμενα σου και όσο για κάποιους αλλους αστούς να " κουρεύονται". Κλείνοντας θα χρησιμοποιήσω κατι απο μια παλιά σου ανάρτηση." Πάλεψα κόντρα στους καιρούς, στους ανέμους
γαντζώθηκα, σιωπηλά, αληθινά για να μην το αφήσω..."
Μην αφησεις ποτε τα ονειρα σου!!!

Βιβή Γ. είπε...

Καλή συνέχεια!

Άθη είπε...

Ε,εμ...καλό μας αρτιστάκι..α υτό που λες είναι,ένα μεγάλο άδικο..(το ότι πολλοίι εδώ μέσα,που τους ξέραμε παλιότερα (κι είχαν ίσως τις καλύτερες και με μεγάλη επισκεψιμότητα σελίδες ή τα καλύτερα μπλόγκς...)...που συγκέντρωναν τη μισή μπλογκόσφαιρα λέμε τώρα έτσι?)...και που έγραφαν για τα πιο διάσημα,και ενδιαφέροντα θέματα της εποχής τους)ε,τα'κλείσαν και 'κολλήσανε' τώρα με το φατσομπούκι...ε,μπήκαν σε πιο βαθιά κι ίσως,και πιο..'επικύνδυνα' νερά του διαδυκτίου...(καθότι έχουμε και αν δεν έχουμε ακούσει,για τα κακά που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς το φατσομπούκι)...που στην ουσία ξεκίνησε εντελώς αλλιώς αλλά κατέληξε...στη γελοιότητα και την επικυνδυνότητα δυστυχώς)...ε,εμ..α υτή ήταν μια τεράστια αδικία...όντως το να κλείσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μπλογκόσφαιρας τις σελίδες τους και να πάνε εκεί...καλησπέρες..και..συνεχίζουμε.....

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια, μόνο σχέσεις αμφίδρομες και γενεσιουργοί κρατούν! "Τρέφεσαι" απ' το μπλογκ σου κι' αυτό "τρέφεται" από σένα.
Πώς θα μπορούσε ένα τόσο δημιουργικό αλισβερίσι να περάσει απαρατήρητο;
Το " Roadartist....in Athens...!!!" έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο των μπλογκς...Γιατί έχει γίνει ένα με την δημιουργό του και η δημιουργός του μ΄αυτό.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!! (Βιολιστής στη στέγη)

fairy είπε...

Χρόνια σας πολλά! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα εκατοστήσει!!

BUTTERFLY είπε...

Μαζι ξεκινησαμε Αρτιστακι μου !Και χαιρομαι που μαζι συνεχιζουμε! Κι ας μην τα λεμε τοσο συχνα πια, την εκτιμηση μου να τη θεωρεις δεδομενη! Ειναι υπεροχο το ιστολογιο σου, ενας φαρος πολιτισμου, να εισαι χιλιοχρονη και γερη και να γραφεις!

Άστρια είπε...

Χρόνια πολλά σ' αυτό το αγαπημένο (from the first sight:) blog!
Για την ποιότητα, τα θέματα, την με συνέπεια ανιδιοτελή προσφορά του στο κάθε καλό! Όπως έχω πει πολλές φορές (σχεδόν κουραστικά επαναλαμβάνοντάς το) ήταν η αιτία να ξεκινήσω το blogging και μία από τις αιτίες που με κρατά ακόμα.

Από βάθος καρδιάς καλή συνέχεια και καλή δύναμη, γιατί ξέρω, δεν είναι καθόλου εύκολο που κρατάς αλλά και ανεβάζεις συνέχεια τον πήχη! Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον εφησυχασμό ότι το καλό ζει ακόμα γύρω μας.


υγ. βεβαίως θα κατεβάσω τη μουσική όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

VAD είπε...

Εφτά χρόνια,Τέχνης,Πολιτισμού,
αξιοπρεπέστατης παρουσιας,μακράν το καλύτερο μπλογκ Τέχνης και Λόγου...

Hengeo είπε...

Χρόνια πολλά!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τα 6 τα έχω, πάω για το 7 κι ανυπομονώ για το 8!!!

MYSTELIOS είπε...

Χρόνια πολλά στο πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικό ιστολόγιο σου. Πάντα το ίδιο δυνατή και δημιουργική. Καλή συνέχεια !!!

Roadartist είπε...

@ Expression : <3 Ευχαριστώ για το σχόλιο σου, και για όσα έγραψες, μου φαίνεται απίστευτο που έγραψες εσύ τόσα πολλά :)) Με συγκίνησες βρε, φιλιά.

Roadartist είπε...

@ Βιβή Γ. : Ευχαριστώ πολύ Βιβή μου!!

Roadartist είπε...

@ (Βιολιστής στη στέγη) : Τιμή που αφήνεις σχόλιο εσύ και πόσο χαίρομαι που περνάς και με διαβάζεις ακόμη και έχουμε κρατήσει επαφή. Μεγάλη αγκαλιά, ευχαριστώ για αυτά τα λόγια. :)

Roadartist είπε...

@ fairy : Ευχαριστώ για την ανάγνωση σου!

Roadartist είπε...

@ BUTTERFLY : Χριστινάκι μου ευχαριστώ για αυτό που γράφεις. Και που δε με παρεξηγείς για τις φορές που κλείνομαι και τις περιόδους που δεν περνάω από blogs. Από καρδιάς σε ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ Άστρια : Νιώθω ότι κουραστήκατε να του εύχεστε χρόνια πολλά :) και κάθε χρόνο σκέφτομαι ότι τον επόμενο δε θα είμαστε ακόμη εδώ, έλα όμως που τα θέματα προς μοίρασμα έρχονται με συναντούν και θέλουν να γίνουν ποστς και να τα μοιραστούμε... Για πόσο καιρό ακόμη; Πρέπει - δεν πρέπει; - να υπάρχει όριο; Σε ευχαριστώ πολύ, καλή σου ακρόαση :) <3

Roadartist είπε...

@ VAD : Βασίλη μου είναι πολύ όμορφα αυτά τα λόγια και με τιμούν. :) Χαίρομαι που έχει μαζευτεί στο μπλογκ αξιόλογος κόσμος, όλα αυτά τα χρόνια και εκτιμά όλα όσα μοιραζόμαστε, την τρέλα μου... :)

Roadartist είπε...

@ Γιώργος - Hengeo : Σε ευχαριστώ :)

Roadartist είπε...

@ ΠΑΥΛΟΣ : Τέτοια να γράφετε να με εμψυχώνετε :))) Δίχως συνοδοιπόρους δεν λέει άλλωστε!

Roadartist είπε...

@ ART-TRAVELLER : Να είσαι καλά ταξιδευτή της τέχνης, ευχαριστώ φίλε μου!

Fegia είπε...

Χρόνια πολλά αγαπημένη μας φίλη!
Να συνεχίσεις να μας ζεσταίνεις με την αγάπη σου και να μας ταξιδεύεις στους μαγικούς τόπους της γνώσης και της τέχνης.
Είναι ανεκτίμητη η παρουσία σου και στις μέρες μας μια πολύτιμη και λυτρωτική προσφορά.
Το γνωρίζουμε καλά εμείς οι παλιοί και νομίζω ότι το έχουν διαπιστώσει και οι νεότεροι.
Σ ευχαριστούμε (για μια ακόμη φορά) για τα τρυφερά soundtracks σου.

Σε φιλώ

Hfaistiwnas είπε...

Μετράμε τα ίδια χρόνια αγαπημένη μου.. :)
Εύχομαι και σε ακόμη περισσότερα!

Νικόλας Τσάρας είπε...

χρόνια πολλά και καλή συνεχεια χαίρομαι που σε βρήκα ....!!!!!

το φονικο κουνελι είπε...

Εγώ αυτό που έχω να προσθέσω είναι πως χαίρομαι που κάποια στιγμή, σχετικά πρόσφατα, στα τόσα χρόνια λειτουργίας τόσο του δικού σου, όσο και του δικού μου (εγώ είμαι στα πεντέμισι!) blog, συναντηθήκαμε.

Ναι, υπάρχει αυτή η "ψυχρή οθόνη" που λες, μα μπροστά στο ταξίδι που αναφέρεις ακόμα και η οθόνη μετατρέπεται σε όχημα - και εμείς που μοιραζόμαστε κοινά γούστα και ανησυχίες γινόμαστε συνταξιδιώτες και συνοδοιπόροι.

Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι μια χρονοβόρα διαδικασία το να γράφεις στο διαδίκτυο, μα τα οφέλη που αποκομίζεις στο τέλος είναι τέτοια, που αξίζει και με το παραπάνω... Σου εύχομαι χιλιάδες και χιλιάδες ακόμα όμορφα ταξίδια σε όλα όσα αγαπάς!

ξωτικό είπε...

Το χρόνια πολλά στο μπλόγκ σου ξέρεις βέβαια πια οτι το ευχόμαστε στούς εαυτούς μας ;-))
Αν ποτέ (τολμήσεις να) μας αφήσεις
θα κλείσουν πολλά μπλόγκς να το ξέρεις!
Οχι πως θέλω να σε καταπιέσω αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται ;-)
Καμμιά σχέση όμως με πρέπει και δεν πρέπει που αναρωτιέσαι ,μόνο με ζωτική ανάγκη κι αληθινή αγάπη γίνονται τόσο όμορφα τα πράγματα και επιδρούν βαθιά .
Το στίγμα σου φωτεινό και γαλήνια δυνατό ,σταθερή αξία και στήριγμα πολύτιμο σ'εμάς . Ελπίζω κάποτε να μπορέσεις πραγματικά να νοιώσεις πόσο....
Πολλά τα ευχαριστώ ,άπειρες οι ευχές αγαπημένο μου αρτιστάκι !!

Anastasia's dolls είπε...

Πολλες ευχες για καλη συνεχεια !
Με εκτιμηση !

thinks είπε...

Να τα εκατοστήει το μπλογκ αυτό!
:-)

koulpa είπε...

Χρονια πολλα νατο χαιρομαστε το μπλογκακι μας το αγαπενο :):)

Κατερίνα Τοράκη είπε...

Έξοχα ακούσματα! Καλή δύναμη, καλό δρόμο...

librarian είπε...

Εύχομαι από καρδιάς και ελπίζω το μπλογκάκι σου να μην πάψει ποτέ, το ίδιο και η όρεξή σου. Μη ξεχνάς ότι είναι ένα μπλογκ που μύησε πολλά που ακολούθησαν, ένα από αυτά είναι και το δικό μου.

jf είπε...

keep blogging! :)

Μαρία Έλενα είπε...

Να τα εκατοστήσεις.
Φιλάκια ...

Roadartist είπε...

@ Fegia : Ευχαριστώ πολύ fegia! Είναι ανεκτίμητα και όσα έχω πάρει από την γνωριμία μου μαζί σας... Όταν η ήδη πορεία σου έχει δώσει πράγματα, σε ελκύει να συνεχίσεις... Σε ευχαριστώ, καλή ακρόαση! :)

ΥΓ σκέφτομαι μήπως θα πρέπει να βρω άλλου είδους δωράκι από του χρόνου, βλέπουμε ;)

Roadartist είπε...

@ Hfaistiwnas : Αντεύχομαι ηφαιστίωνα ευχαριστώ για την συνεχή παρουσία σου!! Καλή Κυριακή!

Roadartist είπε...

@ Νικόλας Τσάρας : Και εγώ το ίδιο! Σε ευχαριστώ :)

Roadartist είπε...

@ το φονικο κουνελι : Και εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που συναντηθήκαμε έστω και κάπως αργά. Έχεις ένα πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο που χαίρομαι να το παρακολουθώ. Επίσης το σχόλιο σου για το θεατρικό μου (που σε ευχαριστώ που το άκουσες) ήταν από τα πιο εύστοχα, ευχαριστώ!

Roadartist είπε...

@ ξωτικό : Σε ευχαριστώ ξωτικό μου, είσαι ένας από τους ανθρώπους που γνώρισα λόγω αυτού του blog, ένα από τα πολλά κέρδη μου :) Ναι δεν υπάρχει "πρέπει", απλώς κάποιες φορές προβληματίζομαι. Η ουσία βέβαια είναι πως ακόμη έχει να δώσει (και να μοιραστεί) το ιστολόγιο (και εγώ). Προφανώς η γραφή με θρέφει και είναι κάτι παραπάνω από ότι περίμενα ή ήξερα και εγώ. Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα, φιλάκια. :) <3

Roadartist είπε...

@ Anastasia's dolls : Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ :)

Roadartist είπε...

@ thinks : Σε ευχαριστώ Δημήτρη!

Roadartist είπε...

@ koulpa : Ευχαριστώ koulpaki μας :)

Roadartist είπε...

@ Katerina Toraki : Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα, καλή σου ακρόαση! Τώρα που σου απαντώ τα ακούω! Καλή δύναμη σε όλους!

Roadartist είπε...

@ librarian : Χαμογελώ τώρα που σου απαντώ, όσο έχουμε τη διάθεση ας είμαστε τότε εδώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζει να μοιραζόμαστε. Απ' ότι φαίνεται αυτά δεν τελειώνουν, οπότε είναι θέμα διάθεσης. Αν ήμουν η αιτία να ανοίξουν τόσο όμορφα ξεχωριστά blogs, όπως το δικό σου, τότε να ένα επιπλέον κέρδος για μένα και μεγάλη χαρά. Σε ευχαριστώ.

Roadartist είπε...

@ jf : Jf σε ευχαριστώ! Καλή συνέχεια και σε σένα, κράτα γερά και συνέχισε να μας γεμίζεις μουσικές, εικόνες και ταξίδια!


Roadartist είπε...

@ Μαρία Έλενα : Ευχαριστώ πολύ!

Margo είπε...

Επτά χρόνια!!!
Τώρα συνειδητοποίησα πως τόσα χρόνια βρίσκομαι επίσης εδώ και σε ξέρω από τότε!!!! Περνά ο καιρός και στεριώνουν οι καλές παρέες :-))
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Άστρια και ξωτικό. Μην τολμήσεις να σταματήσεις, είσαι από τους κύριους λόγους που είμαστε ακόμη εδώ και ό,τι κάνεις και μοιράζεσαι είναι για όλους εμάς σημαντικά. Άρα δεν είμαστε λίγοι όσοι ενδιαφερόμαστε για την τέχνη, το βιβλίο και τον πολιτσμό γενικότερα. Εδώ συναντιόμαστε ;-)

Χρόνια πολλά καλό μας φιλαράκι :-)

Margo είπε...

Α, και ευχαριστώ για τις μουσικές ;-)

agrampelli είπε...

Να συνεχίζεις με το ίδιο κέφι.
Χρόνια σου πολλά :)

Roadartist είπε...

@ Margo : Μου φαίνεται απίστευτο margo... είδες πως πέρασαν; Να άλλαζαν και οι καταστάσεις στη χώρα, τι καλά που θα ήταν. Υπέροχη η σημερινή ανάρτηση σου, καλό μας μήνα.
Ευχαριστώ φιλενάδα :)

Roadartist είπε...

@ Margo : και καλή ακρόαση :)

Roadartist είπε...

@ agrampelli : Ευχαριστώ πολύ Agrampelli μου, από καρδιάς! :)

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, και καλή συνέχεια, Ρόουντ, με αγάπη στα πράγματα, στις εικόνες γύρω μας, στον πολιτισμό, με φωτογραφίες και αναρτήσεις πολλές πολλές ακόμα, και όμορφες:-))))

Roadartist είπε...

@ irinivergopoulou : Πολύ, πολύ, πολύ σε ευχαριστώ. :) <3

Related Posts with Thumbnails