14 Ιουνίου 2009

..ημέρα της μουσικής..


Η 21η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής και γιορτάζεται σε όλη την Ευρώπη μέσω του πολιτιστικού δικτύου "Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής" με συναυλίες ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό στους μεγαλύτερους Δήμους της. Και φέτος η Ελλάδα συμμετέχει στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή παρουσιάζοντας συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορους Δήμους.

Περίπου 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Περισσότερα από 450 σχήματα. Πάνω από 1.500 καλλιτέχνες. Επί τρεις ημέρες η Ελλάδα συντονίζεται με την υπόλοιπη Ευρώπη και γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου θα διαρκέσει η γιορτή στην Αθήνα, από 19 έως 21 του μηνός στις υπόλοιπες 23 ελληνικές πόλεις που συμμετέχουν. Ροκ, ποπ, τζαζ, έθνικ, ελέκτρο, χιπ χοπ, ρέγκε, φανκ, έντεχνο και συμφωνική μουσική. Κι όπως πάντα, όλα θα προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο. Τα δέκα χρόνια του συμπληρώνει φέτος ο θεσμός και το γιορτάζει αναλόγως.

Η πλατεία Κοτζιά, το Σύνταγμα, η Τεχνόπολη, η Κουμουνδούρου, η Οδός Πανός στην Πλάκα, η Ρήγα Παλαμίδου στου Ψυρρή, η Πειραιώς, το Θησείο, ο Εθνικός Κήπος, η Πλατεία Ασωμάτων είναι μόνο μερικά από τα σημεία συνάντησης για το τριήμερο στην Αθήνα.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Για Όλες Τις Πόλεις Της Ελλάδας : εδώ
Related Posts with Thumbnails