18 Ιανουαρίου 2018

22ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά, 19/01/2018 - 11/02/2018



22ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2018

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ανοιχτά καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από 9 πρωί έως 9 βράδυ

200 εκδότες – 400.000 βιβλία – τιμές από 1 €

Είναι κάτι σαν "παράδοση" πάντα να αναφέρομαι στο blog για αυτό το παζάρι, ως μια ενημέρωση. Μια αφορμή για περπάτημα στο κέντρο, χάζεμα και αγορά βιβλίων... Αν ψάξεις πολύ καλά, μπορεί να βρεις θησαυρούς. 

Το 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας) από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), σε συνεργασία με την UNICEF, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

 Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα:

«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ».

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση, που διοργανώνεται εδώ και είκοσι δύο πλέον έτη προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! 

 Στο 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.


Το 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ από 19 Ιανουαρίου έως και 11 Φεβρουαρίου 2018.

Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

4 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Γεια, γεια,

Όπως τα λες ακριβώς: ενημέρωση, αφορμή για περπάτημα, χάζεμα ίσως και καμιά αγορά, υποσχέσεις (φθηνών) θησαυρών. Οι συνήθειες δεν πολυαλλάζουν, παρά τις αλλαγές που έχουν στο μεταξύ σημειωθεί στο χώρο της αγοράς του βιβλίου (αλλά και στις τσέπες μας..). Κι άλλωστε, σε ποιο παιδάκι τάζεις παγωτό και δε σπεύδει;
Λοιπόν, θα συναντηθούμε στο σαλούν, που λέει κι η Μαριανίνα (https://www.youtube.com/watch?v=Nu6uAPb47ps) :-)

Giannis Pit. είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πολύ καλά έκανες. Δεν το διάβασα πουθενά αλλού.
Εξαίρετο γεγονός, θα το επισκεφτώ.

Roadartist είπε...

@ Διονύσης: Ακούω το τραγούδι και ετοιμάζομαι να πάω προς το σαλούνννννννν :) ραντεβού στο παζάρι!!! :) :) :)

Υ.Γ. Βασικά όταν άνοιξε το blog το 2007, ήταν μια άλλη εποχή...από κάθε άποψη.

Roadartist είπε...

@ Giannis Pit: Όντως δεν πολυακούστηκε, είναι μια καλή ευκαιρία αρκεί να έχεις χρόνο και κυρίως διάθεση να ψάξεις ανάμεσα στις στοίβες των βιβλίων. Θέλει πολύ καλό ψάξιμο για να βρεις κάτι που να αξίζει. Επίσης, ελπίζω κάποια στιγμή να ανανεωθούν τα βιβλία γιατί κάθε χρόνο έχουν τα ίδια. Εννοείται ότι θα περάσω όμως και εγώ!

Related Posts with Thumbnails